Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απο την αλλη ειδα κατι σε DLC για Starlink Και ενω το σκεφτομουν μολις το εδωσα παραγγελια στα 30 ευρω να μη το εχω τυψεις.... :D

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Οταν λενε οτι το μηχανημα ειναι αδυναμο και βλεπεις οτι ερχεται το hellblade.

καλα αυτο θα δειξει οταν βγει οφισιαλ και το βαλεις σε dock mode. Fps will tell :P 

Δημοσ.

Το Astral chain για εμένα δείχνει άλλη μια μαγεία που έχει τελειοποίησει η platinum με τα combat mechanics που είναι σε άλλο επίπεδο. Απλά δείτε την κίνηση μεταξύ των δύο χαρακτήρων και το transision από τις μεταμορφώσεις και συμπαγή χτυπήματα. Άλλο ένα hit σίγουρα και φυσικά αργότερα bayo 3. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grifind είπε

καλα αυτο θα δειξει οταν βγει οφισιαλ και το βαλεις σε dock mode. Fps will tell :P 

Ποιοτητα pc δεν τη πιανει με τιποτα οπως ουτε τον twins.Αν το αποτελεσμα ομως που θα δωσουν ειναι ας πουμε σαν το warframe για μενα η πρωτη επιλογη αγορας αν εβγαινε σε ολα τα συστηματα την ιδια μερα θα ηταν στο switch.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ, πέρα από τα 2 games που ασχολούνται όλοι(ΜΜ2 και Link's Awakening) έχω τα εξής:

Προσωπικό highlight το Astral Chain. Νέο action game σε cyberpunk setting από Platinum👍  Μεταξύ αυτού και του Daemon x Machina είμαι ικανοποιημένος από 3d party exclusives για το 2019. Και ακόμα είναι αρχή της χρονιάς!

Κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις με Hellblade(κυρίως), Unravel Two και Dead by Daylight.

Φοβερό το addition του Star Fox crew στο Starlink.  Μέχρι τώρα κρατήθηκα αλλά πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία😋

Σαν outsider, και ενώ δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν των jrps οφείλω να ομολογήσω ότι μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το καινούριο της Square Enix (Oninaki νομίζω;)

Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από το Direct υπολογίζοντας το γεγονός ότι είναι και το πρώτο του χρόνου.

Ένα αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι δυστυχώς τα textures και τα frames στα AC Creed III και Dead by Daylight ήταν λίγο για τα πανηγύρια. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθούν αλλά δεν άφησαν και την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Δημοσ.

Ούτε καν μια έκπτωση γνωριμίας στο Final Fantasy IX! 

Θα περιμένω να πέσει στα 15€.

Το demo του Daemon κατεβαίνει ήδη. 

Γενικά είδα πολλά που μου άρεσαν. 

Δυστυχώς όπως πάντα το κύριο πρόβλημα θα είναι να βρεθεί χρόνος για όλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω απογοητευτηκα που δεν υπήρχε ανακοίνωση Metroid prime trilogy και γενικά περα απο astral chain και hellblade (παρόλο που το εχω στο πσ 4 προ μου)  ολα τα αλλα μιεχ (μαζι με το links awakenings που το αρτ νταιρεκτιον μου φάνηκε χειρότερο του link between words) 

Δημοσ.

Το astral chain  οσες φορες και αν το δω λεω να ενα νεο game απο τη monolith soft.Οι χαρακτηρες,καπως οι φωνες και ειδικα η μπατσινα ειναι λες και ηρθαν απο το xenoblade x

Δημοσ.

Ένα παιχνίδι που ταιριάζει πολύ στο switch είναι της ea νομίζω  το παίζω στο ps4 με την κόκκινη κλωστή ταιριάζει ταμάμ στο switch 

Δεν είδα όλα τα games  του direct  είχε κ μερικά με μέτρια γραφικά κ παραήταν παιδικα..  Για να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις...

Για τα καινούργια:
Super Mario Maker 2 - Δημιουργικός τίτλος με μπόλικες ώρες, ενώ δεν ασχολήθηκα με τον πρώτο έχω περάσει αρκετές ώρες κοιτώντας βίντεο με πρωτότυπες πίστες στο ίντερνετ. Ευκαιρία να φτιάξουμε καμια πίστα.
Tetris 99 - ή Tetris Battle Royale όπως "ξαναβαπτίστηκε", απλά ο τίτλος που κανείς δεν φαντάστηκε αλλά για κάποιο λόγο μας έφεραν και μάλλον είμαι καταδικασμένος να τον δοκιμάσω!
Astral Chain - Ειλικρινά μου έπεσε λίγο το σαγόνι, όχι γιατί δεν πίστευα ότι θα έχουμε κάποια έκπληξη αλλά γιατί φαίνεται τόσο καλό! Τι να πω, την Platinum και τα μάτια σας!
The Legend of Zelda: Link's Awaking - Ω, ΝΑΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ! Η αλήθεια είναι πως στο intro πάνω στη βάρκα, τρίπαρα πάρα πολύ με το art-style τόσο που για μια στιγμή φαντάστηκα/ήλπιζα ότι έτσι θα είναι και εντός παιχνιδιού, οπότε μετά στο βίντεο του gameplay έφαγα μια μικρή ξενέρα. Όχι ότι με χαλάει και αυτό βέβαια, για την ακρίβεια θεωρώ ότι είναι πολύ ταιριαστό για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Για τα παλιά:
Yoshi's Crafted World - Μια χαρά, πάντα θα χαζοχαίρομαι με τέτοια co-op παιχνίδια.
Fire Emblem: Three Houses - Παρά το ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με FE τίτλο (και το είδος γενικότερα), θες λίγο το hype, θες λίγο το anime art style των cutscenes, το συγκεκριμένο με κέρδισε και θα του δώσω μια ευκαιρία.
Daemon X Machina - Απλά το περιμένω πως και πως από τότε που είδα το πρώτο καρέ του στην Ε3 του 2018.

Σκόρπια:
- Χαίρομαι ιδιαιτέρως για τα update που θα πάρουν τα Captain Toad και Starlink (ας το μετονομάσουν σε Starfox να τελειώνουμε), ουσιαστικά είναι στην πράξη (αν θυμάμαι καλά) αυτό που έλεγαν περί έξτρα υποστήριξης στους τίτλους. Για Smash Bros δεν το συζητάω καν, η υποστήριξη θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη.
- Εφόσον θα βγει όλο αυτό το φουλ περιεχόμενο δεν με πειράζει καθόλου που δεν είδαμε τίποτα από Bayonetta 3, Animal Crossing, Core Pokemon, Luigi's Mansion 3. Direct θα έχουμε σιγουρα σε 4 μήνες στην Ε3 και ενδεχομένως και νωρίτερα. Επίσης χαλαρά με το Metroid Prime Trilogy, έναν τίτλο που απλά οργιάζει στα rumors, μόνοι μας το δημιουργούμε όλο αυτό.
- Συνολικά πολύ καλό ικανοποιητικό direct όπως βλέπω για τους περισσότερους. Άργησε ένα μήνα αλλά δεν απογοήτευσε. Πάμε να παίξουμε τώρα το demo του DxM, οι άνθρωποι θέλουν feedback!

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το χθεσινό direct:

1. Mario Maker 2: Δεν είδα τι καινούριο προσθέτει σε σχέση με ένα remaster του πρώτου. Εκτός κι αν είναι remaster και απλά του κόλλησαν το 2 δίπλα μόνο και μόνο για να τσουλάει το πράγμα, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα περίμενα να πρόσθεταν τουλάχιστον τη δυνατότητα για δημιουργία 3D levels, τύπου Super Mario 3D Land.
  2. Fire Emblem - Three Houses: Κάθε φορά το βρίσκω όλο και πιο υπέροχο και όλο και πιο πανέμορφο. Τώρα που μας έδωσαν και γεύση από το story πιστεύω ότι θα γίνει με διαφορά ο πιο αγαπημένος μου τίτλος της σειράς. Βρίσκω εντελώς αναμενόμενη την καθυστέρηση του τίτλου, όπως είχα πει και κάποιες μέρες πριν. Η Ν δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί την επιτυχία του NSw, τις υπηρεσίες του και το development των games μέσα στο πλάνο που οι ίδιοι θέτουν. Εν μέρει οφείλεται και σε έλλειψη προσωπικού και θα πρέπει να το κοιτάξουν εις βάθος το θέμα.
  3. Το Astral Chain φαίνεται απλά γαμάτο. Δεν έχω λόγια. Θα ήθελα και ένα remaster του W101, αλλά αυτό που είδα με άφησε άναυδο σε σημείο να ξεχάσω οτιδήποτε άλλο περιμένω από την Platinum. Όσο έπαιζε το τρέιλερ ήμουν πεπεισμένος ότι έβλεπα το X2 ή κάποιο άλλο της Monolith.
  4. Τα Hellblade και Dead by Daylight καλοδεχούμενα, pass όμως από εμένα, δεν μπορώ να παίζω τέτοια games στα 30 καρέ, μου έρχεται εμετός.
  5. Το Oninaki αναμένω να είναι στο επίπεδο του Setsuna και του Lost Sphear (μέτριο δηλαδή), το Daemon X Machina το περιμένω πως και πως (δεν έχω δει το demo ακόμα βέβαια), το Unravel 2 ευχαριστή προσθήκη, ενώ το Tsum Tsum απορώ γιατί το βγάζουν (εκτός κι αν είναι δωρεάν).
  6. Το Link's Awakening remake είναι απλά ο βασιλιάς του χθεσινού direct. Δεν έχω λόγια, όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Για εμένα είναι το αγαπημένο μου Zelda και πραγματικά έχω περάσει πάρα πολλές ώρες μαζί του, ενώ ήμουν παιδάκι και μισοξέροντας αγγλικά να κολλάω κάθε τόσο.

Ούτε MPT, ούτε SNES games. :(

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...