Giannios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις εγινε αλλαγη στα 22 παιχνιδια snes online που υπηρχαν στα αρχεια του nes online , πολυ πιθανο να δουμε snes στο switch σημερα λοιπον. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Giannios
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 27 minutes ago, Giannios said: Μολις εγινε αλλαγη στα 22 παιχνιδια snes online που υπηρχαν στα αρχεια του nes online , πολυ πιθανο να δουμε snes στο switch σημερα λοιπον. Αφαιρέθηκαν τα 22 SNES games θες να πεις. Λες να είναι το ξεκάρφωμα πριν την ανακοίνωση?!
Giannios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ναι , αυτο ηθελα να πω πιστευω πως θα ακολουθησει σιγουρα μια μεγαλη αλλαγη στο online , καθως πριν λιγο καιρο ειχαν ανακοινοσει πως εχουν να κανουν αλλαγες
sils Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Έχω παίξει και τα δύο games και τα έχω τερματίσει ως completionist. Θεωρώντας ότι κι εσύ έχεις κάνει το ίδιο, έχω να επισημάνω τα εξής: α) Στο κομμάτι του fun είναι και τα δύο εξίσου διασκεδαστικά. Στον τεχνικό τομέα τα θεωρώ ισάξια, σιγά τα γραφικά που έχει το καθένα εδώ που τα λέμε, αλλά οκ είναι εξίσου αρτιστικά το καθένα στον τομέα του. β) Στο κομμάτι της μουσικής για εμένα δεν υπάρχει απολύτως κανένα νόημα να συγκρίνουμε. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό. Ένα και μόνο track εξαϋλώνει όλο το OST Ενταξει γουστα ειναι αυτα εφω παντως οταν ακουσα Αυτο επαθα πλακα....... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από sils 2
papp0us Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, sils είπε Ενταξει γουστα ειναι αυτα εφω παντως οταν ακουσα Αυτο επαθα πλακα....... Οκ αρρώστησα λίγο τώρα, πάω να πάρω οπως ειμαι Rayman Legends για να παίξω αυτό το κομμάτι και μετα το πουλάω 1
sils Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Οκ αρρώστησα λίγο τώρα, πάω να πάρω οπως ειμαι Rayman Legends για να παίξω αυτό το κομμάτι και μετα το πουλάω Δεν ξερω σε τι τιμη ειναι τώρα αλλα θα το καταευχαριστηθεις σιγουρα
Mistwalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μεγαλη βλακεια αυτο με τα games σε exclusive μαγαζια.Τουλαχιστον υπαρχουν gamestop στην Ευρωπη και δεν θα υπαρξει το προβλημα οπως το monsterboy που ηταν US exclusive.
sils Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Μεγαλη βλακεια αυτο με τα games σε exclusive μαγαζια.Τουλαχιστον υπαρχουν gamestop στην Ευρωπη και δεν θα υπαρξει το προβλημα οπως το monsterboy που ηταν US exclusive. Τελικα οτι παιχνιδι εχει βγει απο 2010 και μετα και μπορει να το τρεξει θα το βγαλουν και στο switch..... μπραβο μπραβο
Tresorikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Μεγαλη βλακεια αυτο με τα games σε exclusive μαγαζια.Τουλαχιστον υπαρχουν gamestop στην Ευρωπη και δεν θα υπαρξει το προβλημα οπως το monsterboy που ηταν US exclusive. Αυτό το παιχνίδι σε λογική τιμή... Αξίζει να παιχτεί στην switchάρα σε ταμπλέτ mode.
mansa2k Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 LINK"S AWAKENIIIIIIIIING ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΥΕΣ 12
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει, δεν περίμενα πολλά αλλά το στάνιο μου μέσα είμαι hype AF! Και Ναι ρε, links awakening remaster!!! 7
retard20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mario maker 2 και zelda awakening και demo σε όλα όσα έρχονται... έπαθα σοκ. Τα υπόλοιπα στην Ε3 μια χαρά το direct Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από retard20 4
dekulinkgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Αξιζε η αναμονη του direct. Στο τελος απλα ριγος και συγκινηση για το αγαπημενο μου παιχνιδι ολων των εποχων(μαζι με ocarina) links awakening.Kαι το art style προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ. Στα υπολοιπα το astral chain φαινεται παρα πολυ καλο. Γενικα πολυ δυνατο direct και ας μην ειχε metroid,animal crossing ή pokemon. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις