Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Δεν έχεις ακρίβεια με τον αναλογικό μοχλό και θα έχεις με το dpad? 

Έτσι μου φαίνεται γιατί ο μοχλός "παίζει" στο χέρι ενώ το d-pad είναι 1+1 κάνουν 2 και δεν είμαι και ο πρώτος που το διατυπώνει.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, retard20 said:

Τι περιμένετε να δείτε από Direct ?

Πλέον δεν περιμένω, απαιτώ: Metroid Prime Trilogy και SNES games. Κατά προτίμηση shadow drop και τα δύο, αλλά επειδή ίσως είμαι υπερβολικός, αρκούμαι και στο δεύτερο.

Κατά τ' άλλα περιμένω να βουν αληθινά τα rumors. Luigi's Mansion 3, Pikmin 4, Pokemon και ένα 2D Zelda (ιδανικά το Re-awakening).

Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσουν ότι θα πήξουν το Three Houses στα DLC's, ότι θα μας δώσουν για κατέβασμα ολόκληρα games του παρελθόντος.

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδον σιγουρες προβλεψεις: AC III Remastered και Spyro Trilogy. 'Ο κοσμος το'χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι' ειναι η φαση με τα δυο συγκεκριμενα αυτη τη στιγμη.

' Τρελη προβλεψη': Οπως εγραψα και πιο πανω Persona 5. 

Προσωπικη επιθυμια: HD port του Metroid: Samus Returns(παιζει να ειμαι ο μοναδικος στον πλανητη που το θελει περισσοτερο απο το Prime Trilogy).

• Moderators
Δημοσ.
Just now, RedAlert539 said:

' Τρελη προβλεψη': Οπως εγραψα και πιο πανω Persona 5.

Γιατί το θεωρείς «τρελή πρόβλεψη»; Είναι δεδομένο ότι το P5R θα βγει και στο NSw, οπότε αργά ή γρήγορα θα το ανακοινώσουν.

1 minute ago, RedAlert539 said:

Προσωπικη επιθυμια: HD port του Metroid: Samus Returns(παιζει να ειμαι ο μοναδικος στον πλανητη που το θελει περισσοτερο απο το Prime Trilogy).

Μπλιαχ, τι λες;;; Γιατί να κάνουν port το χειρότερο 2D Metroid;

Αν είναι να κάνουν HD port ας το κάνουν με στυλ: Super Metroid HD. Και δεν θα προλαβαίνουν να πουλάνε κονσόλες μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν είναι και για τρελό hype το πρώτο direct του έτους. Λίγα πράγματα θα δούμε για κάποιες κυκλοφορίες ως τον Απρίλιο. 

Από εκεί και έπειτα βέβαια και η δική μου ευχή έχει να κάνει με 2d remaster του links awakening και metroid prime trilogy μαζί με reveal persona 5 Reloaded ή SMT5. Α ναι, φυσικά και επιτέλους μεταφορά του xenoblade chronicles x στο switch. 

Δημοσ.

Οι φημολογίες αναφερόντουσαν κατά κύριο λόγο σε κυκλοφορίες γενικότερα μέσα στο 2019 και δεν περιοριζόντουσαν στο συγκεκριμένο direct. Αν επαναληφθεί το περσινό σκηνικό τότε θα μάθουμε για ένα μέρος της φετινής χρονιάς ενώ για την πλήρη εικόνα θα περιμένουμε δύο-τρεις μήνες ακόμα με το επόμενο κύριο direct. Η Ν έχει αρκετό περιεχόμενο για φέτος επομένως δεν τίθεται θέμα.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μπλιαχ, τι λες;;; Γιατί να κάνουν port το χειρότερο 2D Metroid;

Αν είναι να κάνουν HD port ας το κάνουν με στυλ: Super Metroid HD. Και δεν θα προλαβαίνουν να πουλάνε κονσόλες μετά.

1ov: Προσωπικη σου αποψη και δεκτη. Απο οσα εχω ακουσει/διαβασει προκειται για πολυ καλο remake του Metroid ΙΙ, στα επιπεδα σχεδον του Zero Mission για το πρωτο. Και ναι, γνωριζω για το AM2R.

2ον: Γιατι ειναι το μοναδικο Metroid που δεν εχω παιξει. Με το ζορι κρατιεμαι τοσο καιρο να μην παρω 3DS μονο για παρτη του, γιατι εχω ακομα την ελπιδα οτι θα το βγαλουν στο Switch.

• Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, RedAlert539 said:

1ov: Προσωπικη σου αποψη και δεκτη. Απο οσα εχω ακουσει/διαβασει προκειται για πολυ καλο remake του Metroid ΙΙ, στα επιπεδα σχεδον του Zero Mission για το πρωτο. Και ναι, γνωριζω για το AM2R.

2ον: Γιατι ειναι το μοναδικο Metroid που δεν εχω παιξει. Με το ζορι κρατιεμαι τοσο καιρο να μην παρω 3DS μονο για παρτη του, γιατι εχω ακομα την ελπιδα οτι θα το βγαλουν στο Switch.

Το Samus Returns είναι καρναβάλι (σε σχέση με τα υπόλοιπα Metroid εννοώ πάντα, σαν gameplay είναι υποδειγματικό).

Αν θες να πάρεις 3DS πάρε για τα περίπου 500 δισεκατομμύρια exclusive games που έχει και μαζί παίξε και το Samus Returns.

Δημοσ.

Moνο Metroid Trilogy αν ανακοινωσουν θα ειμαι happy για το 19 :P Ειμαι σιγουρος οτι θα πουλαγε παρα πολυ καλα,5m σε ενα μηνα at least, αλλα και ενα νεο zelda remastered δεν θα χαλαγε κανενα :3

Δημοσ.

Αφου το νημα εχει "καταντησει" το πηγαδι των ευχων , να ζητησω και εγω με τη σειρα μου remaster των project zero μιας και αν δεν κανω λαθος εχει τα δικαιωματα η Ν. 

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± project zero wii

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Moνο Metroid Trilogy αν ανακοινωσουν θα ειμαι happy για το 19 :P Ειμαι σιγουρος οτι θα πουλαγε παρα πολυ καλα,5m σε ενα μηνα at least, 

Το προηγουμενο παντως 3 ή και το  Trilogy στο Wii,η οποια κονσολα ειχε και ποσες παραπανω πωλησεις συνολικα,και πουλησε ψιχουλα.

Το εχουμε ξαναπει και πιο παλια αλλα τα Metroid prime παιχνιδια δεν ειναι καθολου εμπορικα,τουλαχιστον σε σχεση με τα αλλα exclusives της Nintendo.

http://www.vgchartz.com/gamedb/games.php?name=metroid+prime

Αν ανακοινωθει για φετος Trilogy βεβαια με υποστηριξη για χειρισμο σε switch pro controller,εχω αγορασει τις γιορτες κονσολα μονο για αυτο.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Πολυ βλακεια μου φαινεται που βαζουν sp nes games αντι να δωσουν κανα διαφορετικο.Δηλαδη ποσα sp metroid σκεφτονται να φερουν;

Οσο για το snes που ειχαν βρει στον κωδικα με το σημερινο update δεν υπαρχει τιποτα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Εντυπωσιακή άποψη. Σε ποιό κομμάτι πιστεύεις ότι το Rayman Legends άγγιζε έστω και επιφανειακά το Tropical Freeze; Σοβαρά το ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι.

Το Rayman ήταν ένα πολύ ευχάριστο platformer που πέρασα όμαρφα μαζί του παίζοντάς το παρέα με το γιο μου. Το Tropical Freeze όμως ήταν σε σημεία ανελέητο, αν δεν μάτωνες απλά δεν είχες ελπίδες. Φυσικά, μιλάω πάντα για completionist game type. Κάπως έτσι τα βλέπω προσωπικά, σε καμία περίπτωση οι μηχανισμοί και το gameplay του Rayman δεν πιάνουν μία μπροστά στο DCKRTF.

Το πρόβλημα δεν είναι στα powerbanks, είναι στα καλώδια που δεν έχουν αντίσταση μέσα. Εάν το powerbank που έχεις είναι USB-C to USB-C είσαι απολύτως καλυμένος. Αν το καλώδιό σου είναι USB to USB-C, τότε μπορεί να προκύψει αν το καλώδιο είναι χαμηλής ποιότητας καθώς μπορεί να μην καλύπτει τις προδιαγραφές του USB-C. Αν έχεις καλό καλώδιο (Blitzwolf κλπ) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Σε ολα τα κομματια το rayman ειναι ανωτερο στον τεχνικο τομεα στο χειρισμο στην αριστη μουσικη απιστευτο χιουμορ και διασκεδαστικο.

Εγω παντως οσο προχωρησα το dk δεν συναντησα καμια ιδιαίτερη δυσκολια δεν ξερω εαν αργότερα θα ειναι πιο δυσκολο αν και μου αρεσουν τα platform σε τέτοιο ύφος  γενικα να ε8ναι ευχαριστα και οιχι να γινονται dark souls δεν ξερω μου φανηκε πολυ ιδιο απο ενα σημειο και μετα.

Αλλα την φαντασια που εχει το rayman ειδικα το τελευταιο δεν την εχει το dk τι να πρωτοπροσεξεις τους αντιπαλους να χωρευουν rock εν ρολ η οθονη να διαιρείται  σε x2,x4,x8,x16 τους χαρακτήρες που μπορεις να αλλαξεις ρο εξυπνο touch στις συσκευες που το υποστηρίζουν  .... Οπωε και να το κανεις ειναι πιο σύγχρονο και πιο καλοδουλεμενο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ το link για όποιον θέλει, σε 4 ώρες ξεκινάει:

Κρατάω μικρό καλάθι, όχι γιατί η Ν μας έχει συνηθήσει έτσι, μα επειδή έχουμε και μια Ε3 που έρχεται σε 4 μήνες και σίγουρα θα κρατήσουν πράγματα για εκεί.

Πάντως αυτά που συζητάμε τόσο καιρό σε μεγάλο ποσοστό θα τα ανακοινώσουν, ήδη φαίνεται από τα διάφορα leaks και μια χαρά πλήρες περιεχόμενο είναι.

Προσωπικά όμως θα ήθελα να μας δείξουν ένα εντελώς καινούργιο IP να γουστάρουμε.

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, sils said:

Σε ολα τα κομματια το rayman ειναι ανωτερο στον τεχνικο τομεα στο χειρισμο στην αριστη μουσικη απιστευτο χιουμορ και διασκεδαστικο.

Εγω παντως οσο προχωρησα το dk δεν συναντησα καμια ιδιαίτερη δυσκολια δεν ξερω εαν αργότερα θα ειναι πιο δυσκολο αν και μου αρεσουν τα platform σε τέτοιο ύφος  γενικα να ε8ναι ευχαριστα και οιχι να γινονται dark souls δεν ξερω μου φανηκε πολυ ιδιο απο ενα σημειο και μετα.

Αλλα την φαντασια που εχει το rayman ειδικα το τελευταιο δεν την εχει το dk τι να πρωτοπροσεξεις τους αντιπαλους να χωρευουν rock εν ρολ η οθονη να διαιρείται  σε x2,x4,x8,x16 τους χαρακτήρες που μπορεις να αλλαξεις ρο εξυπνο touch στις συσκευες που το υποστηρίζουν  .... Οπωε και να το κανεις ειναι πιο σύγχρονο και πιο καλοδουλεμενο.

Έχω παίξει και τα δύο games και τα έχω τερματίσει ως completionist. Θεωρώντας ότι κι εσύ έχεις κάνει το ίδιο, έχω να επισημάνω τα εξής:

α) Στο κομμάτι του fun είναι και τα δύο εξίσου διασκεδαστικά. Στον τεχνικό τομέα τα θεωρώ ισάξια, σιγά τα γραφικά που έχει το καθένα εδώ που τα λέμε, αλλά οκ είναι εξίσου αρτιστικά το καθένα στον τομέα του.

β) Στο κομμάτι της μουσικής για εμένα δεν υπάρχει απολύτως κανένα νόημα να συγκρίνουμε. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό. Ένα και μόνο track εξαϋλώνει όλο το OST του Legens.

γ) Στο κομμάτι της δυσκολίας μάλλον αστειεύεσαι. Το DKCRTF είναι από τα δυσκολότερα platformers που υπάρχουν εκεί έξω. Το Rayman είπαμε, casual fun, δεν είναι κακό αυτό, απλά είναι κάτι διαφορετικό.

δ) Το Legends είναι πολύ επαναλαμβανόμενο σε ότι αφορά το level design του. Στo Tropical Freeze κάθε κόσμος έχει εντελώς δικό του ύφος.

ε) Το gameplay του DKCRTF είναι απλά υποδειγματικό για το genre του. Το Legends έχει επίσης πολύ καλό gameplay, αλλά για το πιο casual κοινό.

All that aside, ευχαριστήθηκα και τα δύο games εξίσου, το καθένα για τους λόγους του: το Legends ήταν pure casual fun, το TF ήταν fun μέχρι που ήθελα να πετάξω το Wii U Gamepad από το παράθυρο.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...