Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, sils said:

Υπαρχουν πολλα καλητερα platforms απο το tropical freeze το rayman που αναφερεις ειναι πολλα σκαλια πιο πάνω. 

Προσωπικα το tropical freeze το αφησα στην μεση και δεν βλεπω να ξανασχοληθω μαζι του δεν ξερω καπου το βαρέθηκα να πω πολυ γραμμικό μουσικη αδιαφορη ,ισως εχω ασχοληθει με τα προηγουμενα και αυτο μου φανηκε αλλη μια απο τα ίδια......δεν ξερω τι να πω.

Αλλα το rayman πχ Ανετα το ξαναπαιζω..

Εντυπωσιακή άποψη. Σε ποιό κομμάτι πιστεύεις ότι το Rayman Legends άγγιζε έστω και επιφανειακά το Tropical Freeze; Σοβαρά το ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι.

Το Rayman ήταν ένα πολύ ευχάριστο platformer που πέρασα όμαρφα μαζί του παίζοντάς το παρέα με το γιο μου. Το Tropical Freeze όμως ήταν σε σημεία ανελέητο, αν δεν μάτωνες απλά δεν είχες ελπίδες. Φυσικά, μιλάω πάντα για completionist game type. Κάπως έτσι τα βλέπω προσωπικά, σε καμία περίπτωση οι μηχανισμοί και το gameplay του Rayman δεν πιάνουν μία μπροστά στο DCKRTF.

14 minutes ago, grifind said:

Περα απο τα games. Για powerbanks ψαχτηκε κανεις? Ειναι ασφαλες να χρησιμοποιησεις ενα απλο powerbank εκτως απο usb-c to usb-c με PD protocol? γιατι ειδικα για τα Docks εγινε χαμος με bricked consoles απο 3rd party. Κοιταω κάτι anker και ravpower με usbc to usbc αλλα όλα ειναι πανακριβα και μιλαμε για 70-80 ευρω... που με τοσα παιρνεις 2 games!

Το πρόβλημα δεν είναι στα powerbanks, είναι στα καλώδια που δεν έχουν αντίσταση μέσα. Εάν το powerbank που έχεις είναι USB-C to USB-C είσαι απολύτως καλυμένος. Αν το καλώδιό σου είναι USB to USB-C, τότε μπορεί να προκύψει αν το καλώδιο είναι χαμηλής ποιότητας καθώς μπορεί να μην καλύπτει τις προδιαγραφές του USB-C. Αν έχεις καλό καλώδιο (Blitzwolf κλπ) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το πρόβλημα δεν είναι στα powerbanks, είναι στα καλώδια που δεν έχουν αντίσταση μέσα. Εάν το powerbank που έχεις είναι USB-C to USB-C είσαι απολύτως καλυμένος. Αν το καλώδιό σου είναι USB to USB-C, τότε μπορεί να προκύψει αν το καλώδιο είναι χαμηλής ποιότητας καθώς μπορεί να μην καλύπτει τις προδιαγραφές του USB-C. Αν έχεις καλό καλώδιο (Blitzwolf κλπ) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αρα να παω σε ενα πιο φθηνο powerbank γιατι θεωρο τα 20.000mah υπερβολη με ενα καλο καλωδιο usb to usb-c απ οτι μου λες

Δημοσ.

Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Εντάξει το εκθειάζω συνέχεια στο portable αλλά χωρίς d-pad (γιατί αυτό που έχουν τα joy con δεν το λες d-pad και επίσης εκει κάτω δε βολεύει) δεν έχεις ακρίβεια στα games και το κατάλαβα πολύ καλα στο fifa φανταστείτε να παιξω κανένα hollow knight.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχεις στο portable τελικά; Είχα διαβάσει οτι η nintendo θα έβγαζε αλλά δε βρίσκω κάτι.Και σε docked τι θα επιλέγατε;

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, grifind said:

Αρα να παω σε ενα πιο φθηνο powerbank γιατι θεωρο τα 20.000mah υπερβολη με ενα καλο καλωδιο usb to usb-c απ οτι μου λες

Εγώ έχω το Power Bank 2 της Xiaomi με καλώδιο USB 3.0 to USB-C της Blitzwolf και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μαζί με το 8bitdo wireless adapter τσίμπησα και αυτό για travel charger.

Είναι 15v 2a (άρα επαρκεί για να φορτίζει γρήγορα το switch που χρειάζεται 15v 1.2a σε PD protocol), αλλά συνάμα και QC3.0 άρα θα φορτίζει γρήγορα και το κινητό (που είναι 9v 2a QC 2.0 compatible). Επίσης είναι φθηνότατο (10€ - σε αντίθεση με όλα τα άλλα των 45W που έβρισκα και κόστιζαν 30ρια) και μικρό (χωράει άνετα και αφήνει πολύ χώρο κάτω από το switch στη σκληρή θήκη του Skull&Co gripcase, ενώ με το type-c output μπορώ να φορτίζω με το ίδιο καλώδιο και το κινητό και δεν χρειάζεται να μπλεχτώ με πιστοποιημένα καλώδια USB-A to -C με αντιστάσεις κλπ. ΔΕΝ κάνει για το docking, αλλά έχω το εργοστασιακό γι' αυτό το σκοπό :-) 

Μέχρι και review με παλμογράφο βρήκα! http://budgetlightforum.com/node/60580 Κιχ δεν βγάζει.

Τώρα πρέπει να βρω και ένα 100% συμβατό με 15v PD protocol powerbank που να χωράει στον υπόλοιπο χώρο στο gripcase κι ας είναι μόνο ~10000mAh. Έχω ένα QC3.0 20000 xiaomi αλλά δεν έχει PD με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φορτίσει το switch γρήγορα... Για την ακρίβεια όταν παίζεις χάνει φόρτιση, έστω και πολύ αργά. 

Περισσότερα σε κάνα δίμηνο που θα έρθει...

• Moderators
Δημοσ.

Μην κοιτάτε για μεγαλύτερο των 10k mAh powerbank δεν έχει νόημα. Το NSw έχει 4310 mAh μπαταρία, αυτό σημαίνει ότι με ένα δεκάρι powerbank φορτίζει 2,5 φορές. Το BotW που είναι από τα πιο intensive game κρατάει 3 ώρες περίπου με μία φόρτιση, δηλαδή με ένα δεκάρι powerbank μιλάμε για 10-11 ώρες περίπου αυτονομία.

Φεύγεις από Αθήνα για Τόκιο και παίζεις αδιάκοπα υπολογίζοντας δυο ωρίτσες ύπνο μέσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μην κοιτάτε για μεγαλύτερο των 10k mAh powerbank δεν έχει νόημα. Το NSw έχει 4310 mAh μπαταρία, αυτό σημαίνει ότι με ένα δεκάρι powerbank φορτίζει 2,5 φορές. Το BotW που είναι από τα πιο intensive game κρατάει 3 ώρες περίπου με μία φόρτιση, δηλαδή με ένα δεκάρι powerbank μιλάμε για 10-11 ώρες περίπου αυτονομία.

Φεύγεις από Αθήνα για Τόκιο και παίζεις αδιάκοπα υπολογίζοντας δυο ωρίτσες ύπνο μέσα.

Τα καλυτερα αυτη τη στιγμη ειναι anker και ravpower στα 10000Mah αλλά PD δε βρηκα σε κατω απο 20000 Mah σε αυτες τις μαρκες

Επεξ/σία από grifind
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, grifind said:

Τα καλυτερα αυτη τη στιγμη με PD ειναι anker και ravpower στα 10000Mah

Τα οποία έχουν υπερδιπλάσια τιμή από ένα ταπεινό Xiaomi. Ο καθένας κρίνει τις ανάγκες του βέβαια, προσωπικά δεν καίγομαι και τόσο να τα σκάσω για powerbank, αλλά εγώ είμαι εγώ.

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Malthador said:

Λέω να το κάνω skip και να χρησιμοποιήσω το υπάρχον των 20000 κι ας μην επαρκεί για να το φορτίσει παρά μόνο όταν είναι σε sleep. Τουλάχιστον από 100% σου αδειάζει σε πολλές πολλές ώρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνα power bank για γρήγορη  φόρτιση ποιο έχετε να προτείνετε ? 

Βρήκα κάνα δυο τις xiaomi 10.000 mah  τα δύο βγαίνουν κάνα 22-23€ και το ένα που λέει type c βγαίνει κάνα 10 ευρώ παραπάνω 32 με 33€ κάπου εκει. 

Επεξ/σία από dinos234
  • Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, dinos234 said:

Κάνα power bank για γρήγορη  φόρτιση ποιο έχετε να προτείνετε ? 

Βρήκα κάνα δυο τις xiaomi 10.000 mah  τα δύο βγαίνουν κάνα 22-23€ και το ένα που λέει type c βγαίνει κάνα 10 ευρώ παραπάνω 32 με 33€ κάπου εκει. 

Για γρήγορη φόρτιση κάποιο που να υποστηρίζει usb PD και να έχει έξοδο type-c.

Δημοσ.

Είδα σε ένα βίντεο πρέπει να βγήκε σε κασέτα το kingdom hearts δεν ξέρω τώρα αν είναι αλήθεια κάποιοι λένε ότι παίζει να βγει και το apex legends στο switch. 

Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Για γρήγορη φόρτιση κάποιο που να υποστηρίζει usb PD και να έχει έξοδο type-c.

Λογικά το Xiaomi στα 32€ θα είναι κομπλέ πιστεύω που έχει type c. 

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, dinos234 said:

Είδα σε ένα βίντεο πρέπει να βγήκε σε κασέτα το kingdom hearts δεν ξέρω τώρα αν είναι αλήθεια κάποιοι λένε ότι παίζει να βγει και το apex legends στο switch. 

Λογικά το Xiaomi στα 32€ θα είναι κομπλέ πιστεύω που έχει type c. 

Δεν έχει σχέση το type-c με το PD. Μπορεί να έχει type-c αλλά όχι PD και να βρεθείς αντί να φορτίζει να ...χάνεις λίγη φόρτιση. Ψάξου!

Δημοσ.

Τι περιμένετε να δείτε από Direct ?

Εγώ πρώτη φορά έχω hyparistei και το περίμενα δε ξέρω γιατί ίσως έχω περάσει τόσο καλά με την κονσόλα που περιμένω πως και πως τους τίτλους που έχει να δώσει. Στα μεγάλα συν ( για μένα τουλάχιστον ) ότι  την nintendo  στο wiiu  δεν την τίμησα . Οπότε θέλω να απορροφήσω σαν σφουγγάρι ότι και αν δώσει είτε είναι port είτε νέος τίτλος.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, stafftw said:

Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Εντάξει το εκθειάζω συνέχεια στο portable αλλά χωρίς d-pad (γιατί αυτό που έχουν τα joy con δεν το λες d-pad και επίσης εκει κάτω δε βολεύει) δεν έχεις ακρίβεια στα games και το κατάλαβα πολύ καλα στο fifa φανταστείτε να παιξω κανένα hollow knight.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχεις στο portable τελικά; Είχα διαβάσει οτι η nintendo θα έβγαζε αλλά δε βρίσκω κάτι.Και σε docked τι θα επιλέγατε;

Δεν έχεις ακρίβεια με τον αναλογικό μοχλό και θα έχεις με το dpad? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...