D.Luffy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Albilosha είπε Εχεις δικιο θα συγκρινουμε το switch με το smartphone tablet και σε λιγο θα μας πεις και smartwach. Επειδη ειναι ΚΑΙ mobile.....Ειναι ομως και επιτραπαιζια κατι που ξεχνας. Ας συγκρίνουμε τότε και το Galaxy S9 που με dock συνδέεται σε monitor, με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή σε αντίστοιχη τιμή... Με τη λογική σου ίδιες συσκευές είναι και οι δυο. 1
Chocobo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, NickTG είπε Θα μας πεις τι ηλικίας είναι το hardware που πουλάνε οι άλλοι 2? Και από πότε υπάρχει αντίστοιχης δύναμης σε PC? Ακόμα και σε άμεση σύγκριση χάνεις σε δύναμη κερδίζεις σε φορητότητα. Συνεχίζεις τη βλακεία πάντως. Δεν πτοείσαι. Παλι καλα που υπαρχει η gestapo της nintendo και μου ανοιγει τα ματια. Τοσο εθελοτυφλια πυτε ο Miyamoto.
NickTG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, Albilosha said: Παλι καλα που υπαρχει η gestapo της nintendo και μου ανοιγει τα ματια. Τοσο εθελοτυφλια πυτε ο Miyamoto. Ακόμα τελικά δεν μάθαμε τι ηλικίας είναι το hardware που πουλάνε οι άλλοι 2. Μια απλή ερώτηση. Αν σε δυσκολεύει να βοηθήσουμε.
najinblue3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ρε παιδια ελεος με την ηλικια του hardware, προσωπικα χεστηκα ακομα λιωνω στο 3ds. Οποιος θελει χρονολογιες να παει να παιξει στο pc και να σταματησει να σπαμαρει ανουσιες συγκρισεις 3
NickTG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Προφανώς έχεις δίκιο και κακώς απάντησα στο αρχικό post αλλά καμιά φορά έχει πλάκα.
najinblue3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, NickTG είπε Προφανώς έχεις δίκιο και κακώς απάντησα στο αρχικό post αλλά καμιά φορά έχει πλάκα. ε ναι μην ασχολεισαι, ο καθενας λεει τον πονο του. Αν δεν απαντας δε θα ξαναγραψει στο thread 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Και βάζω εδώ δυο βιντεάκια από mobile κανάλια τα οποία δεν είναι gaming και θεωρούν το switch ως την δευτέρα παρουσία του gaming. Ο λόγος; Ποιος άλλος; Μα φυσικά η βολικότητα, αμεσότητα και η ευκολία. 1
Κάβουρας Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Πήρα και εγώ switch και το λιώνω στο Zelda επικό το παιχνίδι 10/10. Μετά σειρά έχει το xenoblade. Παίζω μόνο φορητό 4
steveevo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 On 03/07/2018 at 09:12, valandis said: Τα ακουστικά που έχω τα δέχεται μια χαρά όπως και το μικρόφωνο, παίζω online το Fortnite με ήχο και ομιλία χωρίς κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται όταν το Switch είναι πάνω στο Dock. Τα χειριστήρια του Ps4 και του xBox X έχουν υποδοχή για τα ακουστικά αλλά το Pro Controller δεν έχει. Συνεπώς θα πρέπει να απλώσω μακρύ καλώδιο από τον καναπέ μου μέχρι την κονσόλα στο Dock. Και αυτό βέβαια είναι ένα μεγάλο μειον. Για τσεκαρε αυτο το βιντεο αποτι φαινεται το switch υποστηριζει κανονικα ασυρματα ακουστικα 2
aris4me Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Παιδιά τι όμορφο και ταχύτατο που είναι το crash bandicoot στο switch, έχει άλλη χάρη. 1
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, NickTG είπε Θα μας πεις τι ηλικίας είναι το hardware που πουλάνε οι άλλοι 2? Και από πότε υπάρχει αντίστοιχης δύναμης σε PC? Ακόμα και σε άμεση σύγκριση χάνεις σε δύναμη κερδίζεις σε φορητότητα. Συνεχίζεις τη βλακεία πάντως. Δεν πτοείσαι. custom pc πουλάνε οι άλλοι. Κανονικά ένα pc σε μια motherboard με κάρτα γραφικών πάνω το βάζουν και σε ένα κουτί δικό τους και το βαφτίζουν κονσόλα. H δε sony το πάει ένα βήμα παραπάνω και τρέχει openbsd δικιάς της έκδοσης. Δεν λέω και αυτές χρήσιμες είναι για τον κόσμο που δεν έχει χρήματα να αγοράσει ένα καονικό pc αλλά όταν θέλει κάποιος να κάνει συγκρίσεις του xbox και του playstation θα πρέπει να κάνει συγκρίσεις με το hardware στα pc και όχι με κονσόλες. Οι κονσόλες έχουν πολλά χρόνια που έχουν μετατραπεί σε κανονικά pc. Δεν είμαι στην ούτε στην δεκαετία του 90 ούτε του 2000
Spasarxidas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Στο ps4 βγαίνουν παιχνιδαρες god of war,red dead redemption 2 κι εμεις εδώ συζητάμε για το πόσο παιχνιδαρα είναι το hollow knight.Καταντια.. Βασικά κατάντια είναι που έβαλες μέσα σε αυτή την πρόταση μια τέτοια παιχνιδαρα.Να ήταν καμιά μετριότητα να πω οκ αλλά εσύ το τερματισες.
primeragt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου δεν εχει κινηματογραφικοτητα και φωτορεαλιστικες σκηνες. Τι λες και συ επικοινωνεις? Ακου παιχνιδαρα το Hollow Knight... 😂😂 Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από primeragt 1
parlapipas25 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσα δεν φτάνει η αλεπού..😄 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από parlapipas25
Προτεινόμενες αναρτήσεις