Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Για μενα δεν υπαρχει συγκριση δυστηχως.Θεωρω το tropical freeze ενα απο τα καλυτερα 2d platform ever.Το level  design ειναι απλα κορυφη.Οι κοσμοι φαινονται πραγματικα ζωντανοι.Τωρα ειναι και πιο δυσκολο απο το mario bros u αλλα δικαιο δυσκολο.

περιττο να σου πω οτι μολις το παραγγειλα. :P  :P  :P 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο

Επεξ/σία από CoderX99
Δημοσ.

Ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια αυριο οπως με το smash και δειξουν κανα 25λεπτο το fire emblem.Στα 5 αντε το περισσοτερο 10 λεπτα ειναι αρκετα.Εχουμε και yoshi που ερχεται το αλλο μηνα οποτε αυτα τα 2 θα φανε τον περισσοτερο χρονο.

Ο kamiya για να εγραψε tweet μαλλον θα εχει ενα teaser για το bayonetta 3 ή καποιο αλλο port(101) ή νεο game(102).Αν και ειναι trollas οποτε μπορει να μην εχει τιποτα.

Assassin creed 3 σιγουρα.Ισως και το spyro trilogy μιας και το gamestop το αφαιρεσαι χτες.

Animal crossing 100% trailer μπορει και gameplay.Ισως κατι και για luigi mansion 3.

Το dlc/update του hollow knight ισως φανει 1-2 λεπτα και purchace/download right now.

Daemon x machina λογικα νεο trailer με release date

Και στις εκπληξεις περιμενω το metroid trilogy και το mario maker 2 σαν τιτλο μονο.

Ξεχασα και το dragon quest 11.Λογικα πρεπει να φανει αυριο

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, grifind είπε

Ακόμα και πιο πάνω απο Super mario bros U Switch ? Αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι

Την δεδομένη στιγμή σίγουρα και μόνο από θέμα τιμής. Ποιοτικά είμαι σίγουρος ότι το Mario θα έχει κάποιο μικρό προβάδισμα σε ότι αφορά το platform στοιχείο αλλά αν συγκρίνεις και τις τιμές θα βάλω άνετα το Tropical Freeze από πάνω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Την δεδομένη στιγμή σίγουρα και μόνο από θέμα τιμής. Ποιοτικά είμαι σίγουρος ότι το Mario θα έχει κάποιο μικρό προβάδισμα σε ότι αφορά το platform στοιχείο αλλά αν συγκρίνεις και τις τιμές θα βάλω άνετα το Tropical Freeze από πάνω. 

E θα ερθει και το μαριο απο βδομαδα λογικα γιατι κατι με εποιασε αυτες τις μερες και σκορπαω λεφτα... αλλα ας ξεκινησω με donkey που ειναι all time favorite απο Gameboy fat...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Anyway έριξα εγώ ένα 14ρικάκι παραγγελία (από Γερμανία), θα ενημερώσω όταν έρθει για το πώς παίζει.

By the way το docking enclosure από 28 Δεκέμβρη παραγγελία, ακόμα να έρθει...

Παίζει άψογα, μην φοβάσαι καθόλου,εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος 😉

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, cubilone είπε

Το είχε παίξει κανείς σας στο WiiU το Donkey Kong? Δικαιολογεί τη σχεδόν τριπλάσια τιμή η έκδοση για Switch?

Σε καμια περιπτωση.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Για μενα δεν υπαρχει συγκριση δυστηχως.Θεωρω το tropical freeze ενα απο τα καλυτερα 2d platform ever.Το level  design ειναι απλα κορυφη.Οι κοσμοι φαινονται πραγματικα ζωντανοι.Τωρα ειναι και πιο δυσκολο απο το mario bros u αλλα δικαιο δυσκολο.

δείτε και το rayman έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είναι και ολοκληρωμένο πακέτο με πολύ πλούσιο περιεχόμενο

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chek2fire είπε

δείτε και το rayman έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είναι και ολοκληρωμένο πακέτο με πολύ πλούσιο περιεχόμενο

Υπαρχουν πολλα καλητερα platforms απο το tropical freeze το rayman που αναφερεις ειναι πολλα σκαλια πιο πάνω. 

Προσωπικα το tropical freeze το αφησα στην μεση και δεν βλεπω να ξανασχοληθω μαζι του δεν ξερω καπου το βαρέθηκα να πω πολυ γραμμικό μουσικη αδιαφορη ,ισως εχω ασχοληθει με τα προηγουμενα και αυτο μου φανηκε αλλη μια απο τα ίδια......δεν ξερω τι να πω.

Αλλα το rayman πχ Ανετα το ξαναπαιζω..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sils είπε

Υπαρχουν πολλα καλητερα platforms απο το tropical freeze το rayman που αναφερεις ειναι πολλα σκαλια πιο πάνω. 

Προσωπικα το tropical freeze το αφησα στην μεση και δεν βλεπω να ξανασχοληθω μαζι του δεν ξερω καπου το βαρέθηκα να πω πολυ γραμμικό μουσικη αδιαφορη ,ισως εχω ασχοληθει με τα προηγουμενα και αυτο μου φανηκε αλλη μια απο τα ίδια......δεν ξερω τι να πω.

Αλλα το rayman πχ Ανετα το ξαναπαιζω..

Το πουλάς τότε κάτω από 40;;; 😉😅

• Like 1
Δημοσ.

Περα απο τα games. Για powerbanks ψαχτηκε κανεις? Ειναι ασφαλες να χρησιμοποιησεις ενα απλο powerbank εκτως απο usb-c to usb-c με PD protocol? γιατι ειδικα για τα Docks εγινε χαμος με bricked consoles απο 3rd party. Κοιταω κάτι anker και ravpower με usbc to usbc αλλα όλα ειναι πανακριβα και μιλαμε για 70-80 ευρω... που με τοσα παιρνεις 2 games!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...