grifind Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Για μενα δεν υπαρχει συγκριση δυστηχως.Θεωρω το tropical freeze ενα απο τα καλυτερα 2d platform ever.Το level design ειναι απλα κορυφη.Οι κοσμοι φαινονται πραγματικα ζωντανοι.Τωρα ειναι και πιο δυσκολο απο το mario bros u αλλα δικαιο δυσκολο. περιττο να σου πω οτι μολις το παραγγειλα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από CoderX99
Mistwalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια αυριο οπως με το smash και δειξουν κανα 25λεπτο το fire emblem.Στα 5 αντε το περισσοτερο 10 λεπτα ειναι αρκετα.Εχουμε και yoshi που ερχεται το αλλο μηνα οποτε αυτα τα 2 θα φανε τον περισσοτερο χρονο. Ο kamiya για να εγραψε tweet μαλλον θα εχει ενα teaser για το bayonetta 3 ή καποιο αλλο port(101) ή νεο game(102).Αν και ειναι trollas οποτε μπορει να μην εχει τιποτα. Assassin creed 3 σιγουρα.Ισως και το spyro trilogy μιας και το gamestop το αφαιρεσαι χτες. Animal crossing 100% trailer μπορει και gameplay.Ισως κατι και για luigi mansion 3. Το dlc/update του hollow knight ισως φανει 1-2 λεπτα και purchace/download right now. Daemon x machina λογικα νεο trailer με release date Και στις εκπληξεις περιμενω το metroid trilogy και το mario maker 2 σαν τιτλο μονο. Ξεχασα και το dragon quest 11.Λογικα πρεπει να φανει αυριο 4
dekulinkgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Να πουμε οτι ειναι αυριο 12 τα μεσανυχτα για εμας το nintendo direct.Ελπιζω να ειναι γεματο ευχαριστες εκπληξεις. 1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, grifind είπε Ακόμα και πιο πάνω απο Super mario bros U Switch ? Αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι Την δεδομένη στιγμή σίγουρα και μόνο από θέμα τιμής. Ποιοτικά είμαι σίγουρος ότι το Mario θα έχει κάποιο μικρό προβάδισμα σε ότι αφορά το platform στοιχείο αλλά αν συγκρίνεις και τις τιμές θα βάλω άνετα το Tropical Freeze από πάνω.
RedAlert539 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Σαν outsider πρόβλεψη βλέπω ανακοίνωση-έκπληξη Persona 5.
Vagosman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, link012000 είπε καλησπέρα, εχει δει κάνεις αυτό; https://www.zapals.com/dobe-tns-1724-wireless-bluetooth-controller-gamepad-for-nintendo-switch.html αξίζει λέτε; Όχι, μόνο μαμά προ αν σε ενδιαφέρει
grifind Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Την δεδομένη στιγμή σίγουρα και μόνο από θέμα τιμής. Ποιοτικά είμαι σίγουρος ότι το Mario θα έχει κάποιο μικρό προβάδισμα σε ότι αφορά το platform στοιχείο αλλά αν συγκρίνεις και τις τιμές θα βάλω άνετα το Tropical Freeze από πάνω. E θα ερθει και το μαριο απο βδομαδα λογικα γιατι κατι με εποιασε αυτες τις μερες και σκορπαω λεφτα... αλλα ας ξεκινησω με donkey που ειναι all time favorite απο Gameboy fat...
Nostradamus1980 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Anyway έριξα εγώ ένα 14ρικάκι παραγγελία (από Γερμανία), θα ενημερώσω όταν έρθει για το πώς παίζει. By the way το docking enclosure από 28 Δεκέμβρη παραγγελία, ακόμα να έρθει... Παίζει άψογα, μην φοβάσαι καθόλου,εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος 😉 1
Desmond Kind Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Σκευτομαι να παιζω Metroid prime trilogy με gyroscope και σε φορητό.... Κα*λα 2
sils Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, cubilone είπε Το είχε παίξει κανείς σας στο WiiU το Donkey Kong? Δικαιολογεί τη σχεδόν τριπλάσια τιμή η έκδοση για Switch? Σε καμια περιπτωση.
chek2fire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Για μενα δεν υπαρχει συγκριση δυστηχως.Θεωρω το tropical freeze ενα απο τα καλυτερα 2d platform ever.Το level design ειναι απλα κορυφη.Οι κοσμοι φαινονται πραγματικα ζωντανοι.Τωρα ειναι και πιο δυσκολο απο το mario bros u αλλα δικαιο δυσκολο. δείτε και το rayman έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είναι και ολοκληρωμένο πακέτο με πολύ πλούσιο περιεχόμενο 2
sils Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, chek2fire είπε δείτε και το rayman έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είναι και ολοκληρωμένο πακέτο με πολύ πλούσιο περιεχόμενο Υπαρχουν πολλα καλητερα platforms απο το tropical freeze το rayman που αναφερεις ειναι πολλα σκαλια πιο πάνω. Προσωπικα το tropical freeze το αφησα στην μεση και δεν βλεπω να ξανασχοληθω μαζι του δεν ξερω καπου το βαρέθηκα να πω πολυ γραμμικό μουσικη αδιαφορη ,ισως εχω ασχοληθει με τα προηγουμενα και αυτο μου φανηκε αλλη μια απο τα ίδια......δεν ξερω τι να πω. Αλλα το rayman πχ Ανετα το ξαναπαιζω..
kents_90 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, sils είπε Υπαρχουν πολλα καλητερα platforms απο το tropical freeze το rayman που αναφερεις ειναι πολλα σκαλια πιο πάνω. Προσωπικα το tropical freeze το αφησα στην μεση και δεν βλεπω να ξανασχοληθω μαζι του δεν ξερω καπου το βαρέθηκα να πω πολυ γραμμικό μουσικη αδιαφορη ,ισως εχω ασχοληθει με τα προηγουμενα και αυτο μου φανηκε αλλη μια απο τα ίδια......δεν ξερω τι να πω. Αλλα το rayman πχ Ανετα το ξαναπαιζω.. Το πουλάς τότε κάτω από 40;;; 😉😅 1
grifind Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Περα απο τα games. Για powerbanks ψαχτηκε κανεις? Ειναι ασφαλες να χρησιμοποιησεις ενα απλο powerbank εκτως απο usb-c to usb-c με PD protocol? γιατι ειδικα για τα Docks εγινε χαμος με bricked consoles απο 3rd party. Κοιταω κάτι anker και ravpower με usbc to usbc αλλα όλα ειναι πανακριβα και μιλαμε για 70-80 ευρω... που με τοσα παιρνεις 2 games!
Προτεινόμενες αναρτήσεις