Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, Tresorikos said:

Το 8bito δουλεύει σούπερ με χειρηστηριο ps4 στο switch κ είναι κ σχετικά οικονομικό με του Xbox 360 δεν μπόρεσα να το συνδέσω 

Σε ευχαριστώ. Νομίζω του xbox one s και μετά έχουν κοινό bluetooth. Θα ρίξω μια παραγγελία για το 8bitdo μου φαίνεται...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, βλέπω Πλαίσιο και Public κατέβασαν το Starlink Starter pack στα 30 ευρώ πλέον...

Καμία άποψη για το παιχνίδι και το πακέτο? Αξίζει τίποτα ή πεταμένα λεφτά?

Θυμάμαι αρκετοί και το τσιμπήσατε προ καιρού απο Αγγλία στο ~25αρι γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Καλημέρα παιδιά, βλέπω Πλαίσιο και Public κατέβασαν το Starlink Starter pack στα 30 ευρώ πλέον...

Θυμάμαι αρκετοί και το τσιμπήσατε προ καιρού απο Αγγλία στο ~25αρι γι' αυτό ρωτάω.

Πέρασα 20+ ώρες με το παιχνίδι. Τόσο μου πήρε για να το τερματίσω "πλήρως". Οκ δεν καθάρισα τους πλανήτες από οτιδήποτε "κόκκινο", ωστόσο (ούτε θυμάμαι τον όρο του παιχνιδιού, νομίζω ήταν alliance rating?) τους είχα μαξάρει. Έχοντας αγοράσει το παιχνίδι day one, λέω πως ΔΕΝ άξιζε σε εκείνη την τιμή.

Γενικά απογοητεύτηκα όταν διαπίστωσα πως το παιχνίδι ήταν τελικά τόσο "λίγο" σε περιεχόμενο. Δηλαδή, μόνο 6 πλανήτες; Έφτασα στο τέλος χωρίς να καταλάβω καν κορύφωση. 

Βέβαια, έχω και έναν γιο που λογικά μπορεί να το παίξει και να το απολαύσει - θα το κάνω απόσβεση το €80άρι που μου έφυγε, που θα πάει! 

'Ομως, για 30€, ναι, go for it.  

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Το 8bito δουλεύει σούπερ με χειρηστηριο ps4 στο switch κ είναι κ σχετικά οικονομικό με του Xbox 360 δεν μπόρεσα να το συνδέσω 

Όπως είπε και ο @GeorgeMan, πριν το S ήταν, ας πούμε, "κλειστό" πρωτόκολλο και όχι το κλασσικό bluetooth.

2 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Παίζει και να είναι το μόνο παιχνίδι που είναι πιο φθηνό στο Switch από ότι στα δίδυμα. 😋
Στο switch πάντως εγώ το διασκέδασα αρκετά. Φαντάζομαι και xbox το ίδιο θα είναι.

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, non-serviam said:

Όπως είπε και ο @GeorgeMan, πριν το S ήταν, ας πούμε, "κλειστό" πρωτόκολλο και όχι το κλασσικό bluetooth.

Το θέμα είναι, η δόνηση παίζει; Για του PS4 έχεις κάποια ένδειξη μπαταρίας; Σε μελλοντικό firmware update είσαι καλυμμένος; 

Δημοσ.

Δεν άντεξα, πήρα και το donkey kong tropical freeze. Πλέον μετράω αισίως 19 παιχνίδια στην συλλογή μου, όλα σε digital εκτός του fire emblem warriors και του xenoblade chronicles 2. Στο donkey Kong έχω να πω ότι μετά από τις πρώτες 4 πίστες ότι είναι απλά υπέροχο. Ο χειρισμός του είναι απλά εξαιρετικός και αυτό που λέμε σοβαρό platform άθλημα και δεν το περίμενα τόσο συμπαγές η αλήθεια είναι. Έχωσα και 1500 gold coins (10 ευρώ μείον) και μου βγήκε μετά το 33% έκπτωσης στο store στα 30 ευρώ. 

Όποιοι είναι σκεπτικοί για το αν πρέπει να το πάρουν ή όχι νομίζω ότι είναι εντελώς safe επιλογή και θα το επέλεγα πάνω από οποιοδήποτε άλλο 2d platformer την δεδομένη στιγμή. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Το θέμα είναι, η δόνηση παίζει; Για του PS4 έχεις κάποια ένδειξη μπαταρίας; Σε μελλοντικό firmware update είσαι καλυμμένος; 

Το firmware update δεν παίζει ρόλο, εκτός και αν για κάποιο μαγικό λόγο η Ν αποφασίσει να κόψει τις σχετικές USB συσκευές. Που δεν νομίζω.
Για τα άλλα, το λογικό λέει ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Δεν το έχω όμως για να σου πω σίγουρα. Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που να το έχει. Μπαταρία από το switch φαντάζομαι όμως όχι.

Επεξ/σία από non-serviam
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, non-serviam said:

Το firmware update δεν παίζει ρόλο, εκτός και αν για κάποιο μαγικό λόγο η Ν αποφασίσει να κόψει τις σχετικές USB συσκευές. Που δεν νομίζω.
Για τα άλλα, το λογικό λέει ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Δεν το έχω όμως για να σου πω σίγουρα. Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που να το έχει. Μπαταρία από το switch φαντάζομαι όμως όχι.

Anyway έριξα εγώ ένα 14ρικάκι παραγγελία (από Γερμανία), θα ενημερώσω όταν έρθει για το πώς παίζει.

By the way το docking enclosure από 28 Δεκέμβρη παραγγελία, ακόμα να έρθει...

Δημοσ.

Πριν από λίγο τερμάτισα το Cursed Castilla EX.

Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό αλλά σαδιστικά δύσκολο. Λίγο έλειψε να σπάσω την κονσόλα από τα νεύρα μου.

Όποιος έχει υπομονή ας το δοκιμάσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Δεν άντεξα, πήρα και το donkey kong tropical freeze. Πλέον μετράω αισίως 19 παιχνίδια στην συλλογή μου, όλα σε digital εκτός του fire emblem warriors και του xenoblade chronicles 2. Στο donkey Kong έχω να πω ότι μετά από τις πρώτες 4 πίστες ότι είναι απλά υπέροχο. Ο χειρισμός του είναι απλά εξαιρετικός και αυτό που λέμε σοβαρό platform άθλημα και δεν το περίμενα τόσο συμπαγές η αλήθεια είναι. Έχωσα και 1500 gold coins (10 ευρώ μείον) και μου βγήκε μετά το 33% έκπτωσης στο store στα 30 ευρώ. 

Όποιοι είναι σκεπτικοί για το αν πρέπει να το πάρουν ή όχι νομίζω ότι είναι εντελώς safe επιλογή και θα το επέλεγα πάνω από οποιοδήποτε άλλο 2d platformer την δεδομένη στιγμή. 

Ακόμα και πιο πάνω απο Super mario bros U Switch ? Αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, grifind είπε

Ακόμα και πιο πάνω απο Super mario bros U Switch ? Αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι

Για μενα δεν υπαρχει συγκριση δυστηχως.Θεωρω το tropical freeze ενα απο τα καλυτερα 2d platform ever.Το level  design ειναι απλα κορυφη.Οι κοσμοι φαινονται πραγματικα ζωντανοι.Τωρα ειναι και πιο δυσκολο απο το mario bros u αλλα δικαιο δυσκολο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...