Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Ανυπομονω....

Να πω βεβαια οτι ειναι paid dlc

Καιρός ήταν να χρεώσουν και κάτι έξτρα. Το αξίζουν και με το παραπάνω. Το Hollow Knight είναι από τους τίτλους με το περισσότερο value for money στην ιστορία των games.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 9/2/2019 στις 8:04 ΜΜ, Mistwalker είπε

Εγω απο εκει και Νορβηγια αγοραζω συνεχεια

μπορεις και απο χωρες εκτος ευρωπης? πχ μεξικο?

γιατι ειδα οτι εχει καποια σε πολυ καλες τιμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/2/2019 στις 9:06 ΠΜ, sils είπε

Θελω boxboy..... επειγόντως...!

Εχεται κατα νου κανένα metroidavia η κανα καλο side platform style hollow knights ktl δοκιμασα και το dead chells και owlboy αλλα δεν μου αρεσαν καθολου .

αλήθεια δεν σου αρεσε το dead cells ε; 

εγώ το βρήκα ιδιαιτέρως χορταστικό!

άσχετο, τελευταίο ψηφιακό απόκτημα, το Glass Masquerade. Παζλ (κυριολεκτικά) παιχνίδι, πολύ χαλαρωτικό, χωρίς timer για να ολοκληρώσεις το κάθε παζλ. Τα Πάζλ είναι αρτ ντεκό. Πολύ χαλαρωτικό παιχνίδι, δεν το περίμενα να με τραβήξει τόσο. 

Επεξ/σία από MetalPrime
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, MetalPrime είπε

αλήθεια δεν σου αρεσε το dead cells ε; 

εγώ το βρήκα ιδιαιτέρως χορταστικό!

άσχετο, τελευταίο ψηφιακό απόκτημα, το Glass Masquerade. Παζλ (κυριολεκτικά) παιχνίδι, πολύ χαλαρωτικό, χωρίς timer για να ολοκληρώσεις το κάθε παζλ. Τα Πάζλ είναι αρτ ντεκό. Πολύ χαλαρωτικό παιχνίδι, δεν το περίμενα να με τραβήξει τόσο. 

Πολύ ενδιαφέρον! Καλή πρόταση. Θα το αγοράσω στο Steam όμως γιατί αυτή τη στιγμή κάνει 1,24€ εκεί...

3 ώρες πριν, grgnik είπε

μπορεις και απο χωρες εκτος ευρωπης? πχ μεξικο?

γιατι ειδα οτι εχει καποια σε πολυ καλες τιμες

Δεν δεχονται τις ΕU πιστωτικες/paypal.

Καποιοι το εχουν καταφερει βαζοντας ψευτικα στοιχεια στο paypal αλλα δεν το προτεινω μηπως γινει καμια στραβη.Αλλιως αν εχεις καμια καρτα που να τη δεχονται καλως αλλα αποτι διαβαζω σε ευρωπαικα σχολια ενα 10% ειναι που ειδαν θετικα αποτελεσματα και αν λενε την αληθεια.

Επισης αν βρεις τον τροπο για το αμερικανικο αλλα αφησεις εστω και 1 λεπτο δεν σε αφηνει να αλλαξεις παλι μεχρι να το μηδενισεις

H ubi  ανακοινωσε το AC 3 remaster εκτος του switch.Τωρα ειδα σε sites οτι το μαγαζι τους το εχει για preorder.Οτι ναναι κανουν.Ισως και το spyro trilogy να ερθει τον Αυγουστο με το leak του gamestop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

H ubi  ανακοινωσε το AC 3 remaster εκτος του switch.Τωρα ειδα σε sites οτι το μαγαζι τους το εχει για preorder.Οτι ναναι κανουν.Ισως και το spyro trilogy να ερθει τον Αυγουστο με το leak του gamestop.

Και για του λόγου το αληθές:

a-screenshot-of-the-ubisoft-club-website

Οπότε η Ν μάλλον πατάτα έκανε που άργησε το Direct τόσο πολύ. Πάεει η έκπληξη!!!!!

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 1

Μετά από χρόνια απουσίας από φορουμς κτλ επέστρεψα με το switch!
Με τα gripcase επειδή διάβασα και στο υπάρχον ποστ βγάλαμε καμία άκρη με ελλάδα?
Skull & Co μου αρέσει πιο πολύ απ όλα απλά δε ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει η αίσθηση στα LR buttons
Στο ελλαδιστάν γιατί δε φέρνει κανείς τίποτα? Υπάρχει κάποιο μαγαζί εκτώς skroutz που ξέρουμε να ασχολείτε με switch accessories?

• Moderators

Μιας και πλέον λειτουργώ αρκετά το docked mode και σαν κάτοχος DS4 και Xbox One S gamepad, ψάχνω μια λύση για να μην αγοράσω και τρίτο.

Βρήκα αυτό της 8bitdo και αυτό της Mayflash. Αυτό της 8bitdo υπόσχεται περισσότερα και είναι πιο διακριτικό. Το θέμα είναι, δουλεύει αξιόπιστα; Ή μετά από κάποιο firmware upgrade θα μου είναι άχρηστο;

1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Μιας και πλέον λειτουργώ αρκετά το docked mode και σαν κάτοχος DS4 και Xbox One S gamepad, ψάχνω μια λύση για να μην αγοράσω και τρίτο.

Βρήκα αυτό της 8bitdo και αυτό της Mayflash. Αυτό της 8bitdo υπόσχεται περισσότερα και είναι πιο διακριτικό. Το θέμα είναι, δουλεύει αξιόπιστα; Ή μετά από κάποιο firmware upgrade θα μου είναι άχρηστο;

Το 8bito δουλεύει σούπερ με χειρηστηριο ps4 στο switch κ είναι κ σχετικά οικονομικό με του Xbox 360 δεν μπόρεσα να το συνδέσω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...