cubilone Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ανυπομονω.... Να πω βεβαια οτι ειναι paid dlc Καιρός ήταν να χρεώσουν και κάτι έξτρα. Το αξίζουν και με το παραπάνω. Το Hollow Knight είναι από τους τίτλους με το περισσότερο value for money στην ιστορία των games. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgnik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 8:04 ΜΜ, Mistwalker είπε Εγω απο εκει και Νορβηγια αγοραζω συνεχεια μπορεις και απο χωρες εκτος ευρωπης? πχ μεξικο? γιατι ειδα οτι εχει καποια σε πολυ καλες τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Ανυπομονω.... Να πω βεβαια οτι ειναι paid dlc NAI To καλύτερο νέο του μήνα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalPrime Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2019 στις 9:06 ΠΜ, sils είπε Θελω boxboy..... επειγόντως...! Εχεται κατα νου κανένα metroidavia η κανα καλο side platform style hollow knights ktl δοκιμασα και το dead chells και owlboy αλλα δεν μου αρεσαν καθολου . αλήθεια δεν σου αρεσε το dead cells ε; εγώ το βρήκα ιδιαιτέρως χορταστικό! άσχετο, τελευταίο ψηφιακό απόκτημα, το Glass Masquerade. Παζλ (κυριολεκτικά) παιχνίδι, πολύ χαλαρωτικό, χωρίς timer για να ολοκληρώσεις το κάθε παζλ. Τα Πάζλ είναι αρτ ντεκό. Πολύ χαλαρωτικό παιχνίδι, δεν το περίμενα να με τραβήξει τόσο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από MetalPrime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cubilone Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, MetalPrime είπε αλήθεια δεν σου αρεσε το dead cells ε; εγώ το βρήκα ιδιαιτέρως χορταστικό! άσχετο, τελευταίο ψηφιακό απόκτημα, το Glass Masquerade. Παζλ (κυριολεκτικά) παιχνίδι, πολύ χαλαρωτικό, χωρίς timer για να ολοκληρώσεις το κάθε παζλ. Τα Πάζλ είναι αρτ ντεκό. Πολύ χαλαρωτικό παιχνίδι, δεν το περίμενα να με τραβήξει τόσο. Πολύ ενδιαφέρον! Καλή πρόταση. Θα το αγοράσω στο Steam όμως γιατί αυτή τη στιγμή κάνει 1,24€ εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, grgnik είπε μπορεις και απο χωρες εκτος ευρωπης? πχ μεξικο? γιατι ειδα οτι εχει καποια σε πολυ καλες τιμες Δεν δεχονται τις ΕU πιστωτικες/paypal. Καποιοι το εχουν καταφερει βαζοντας ψευτικα στοιχεια στο paypal αλλα δεν το προτεινω μηπως γινει καμια στραβη.Αλλιως αν εχεις καμια καρτα που να τη δεχονται καλως αλλα αποτι διαβαζω σε ευρωπαικα σχολια ενα 10% ειναι που ειδαν θετικα αποτελεσματα και αν λενε την αληθεια. Επισης αν βρεις τον τροπο για το αμερικανικο αλλα αφησεις εστω και 1 λεπτο δεν σε αφηνει να αλλαξεις παλι μεχρι να το μηδενισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 39.99 το diablo σε ελληνικα μαγαζια με price match σε αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 H ubi ανακοινωσε το AC 3 remaster εκτος του switch.Τωρα ειδα σε sites οτι το μαγαζι τους το εχει για preorder.Οτι ναναι κανουν.Ισως και το spyro trilogy να ερθει τον Αυγουστο με το leak του gamestop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε H ubi ανακοινωσε το AC 3 remaster εκτος του switch.Τωρα ειδα σε sites οτι το μαγαζι τους το εχει για preorder.Οτι ναναι κανουν.Ισως και το spyro trilogy να ερθει τον Αυγουστο με το leak του gamestop. Και για του λόγου το αληθές: Οπότε η Ν μάλλον πατάτα έκανε που άργησε το Direct τόσο πολύ. Πάεει η έκπληξη!!!!! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από RedAlert539 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grifind Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μετά από χρόνια απουσίας από φορουμς κτλ επέστρεψα με το switch! Με τα gripcase επειδή διάβασα και στο υπάρχον ποστ βγάλαμε καμία άκρη με ελλάδα? Skull & Co μου αρέσει πιο πολύ απ όλα απλά δε ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει η αίσθηση στα LR buttons Στο ελλαδιστάν γιατί δε φέρνει κανείς τίποτα? Υπάρχει κάποιο μαγαζί εκτώς skroutz που ξέρουμε να ασχολείτε με switch accessories? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μιας και πλέον λειτουργώ αρκετά το docked mode και σαν κάτοχος DS4 και Xbox One S gamepad, ψάχνω μια λύση για να μην αγοράσω και τρίτο. Βρήκα αυτό της 8bitdo και αυτό της Mayflash. Αυτό της 8bitdo υπόσχεται περισσότερα και είναι πιο διακριτικό. Το θέμα είναι, δουλεύει αξιόπιστα; Ή μετά από κάποιο firmware upgrade θα μου είναι άχρηστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Malthador είπε Νομιζω πτι το εχουν θαψει στο metacritic και φαίνεται πολυ ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Μιας και πλέον λειτουργώ αρκετά το docked mode και σαν κάτοχος DS4 και Xbox One S gamepad, ψάχνω μια λύση για να μην αγοράσω και τρίτο. Βρήκα αυτό της 8bitdo και αυτό της Mayflash. Αυτό της 8bitdo υπόσχεται περισσότερα και είναι πιο διακριτικό. Το θέμα είναι, δουλεύει αξιόπιστα; Ή μετά από κάποιο firmware upgrade θα μου είναι άχρηστο; Το 8bito δουλεύει σούπερ με χειρηστηριο ps4 στο switch κ είναι κ σχετικά οικονομικό με του Xbox 360 δεν μπόρεσα να το συνδέσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link012000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 καλησπέρα, εχει δει κάνεις αυτό; https://www.zapals.com/dobe-tns-1724-wireless-bluetooth-controller-gamepad-for-nintendo-switch.html αξίζει λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις