Material_Defender_1032 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αλόχες, το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει το Mario Rabbids ως physical? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σε 1 εβδομαδα βγαινει το Octopath. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 3 hours ago, Albilosha said: Ναι αλλα τοτε δε θα μπορουσε να μας πουλησει κονσολα με hardware 5ετιας στην τιμη του ανταγωνισμου. Επειδή ψάχνω και δεν βρίσκω θες να μας πεις μια συσκευή 5ετιας με τον Tegra X1 να ψωνίσω σε καλή τιμή? Εν τω μεταξύ να υποθέσω ότι το hardware των άλλων που βγήκαν πριν 5 χρόνια είναι 2ετιας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Material_Defender_1032 είπε Αλόχες, το συγκεκριμένο πακέτο περιέχει το Mario Rabbids ως physical? Υποθέτω από την εικόνα στο κουτί ότι είναι physical copy. Φυσικά και δεν είμαι σίγουρος βέβαια. Δοκίμασες να τους πάρεις ένα τηλ να ρωτήσεις; Πάντως και digital να είναι πρόκειται για πολύ καλό deal. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από RedAlert539 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksider13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Έρχεται το asterix & obelix xxl 2 remaster και xxl 3 αργότερα , νομίζω για switch είναι ότι πρέπει. http://game20.gr/asterix-obelix-xxl-2-xxl-3-announced/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ποσο smooth τρεχει omfg Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από najinblue3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, NickTG είπε Επειδή ψάχνω και δεν βρίσκω θες να μας πεις μια συσκευή 5ετιας με τον Tegra X1 να ψωνίσω σε καλή τιμή? Εν τω μεταξύ να υποθέσω ότι το hardware των άλλων που βγήκαν πριν 5 χρόνια είναι 2ετιας? Θες ακριβως tegra x1 η αντιστοιχης δυναμης hardware ? κατι μου λεει το πρωτο......το οποιο μονο του λεει πολλα. Τωρα θα μου πεις πως θες mobile επεξεργαστη να υποθεσω και δεν σου κανουν αλλοι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από Albilosha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 11 minutes ago, Albilosha said: Θες ακριβως tegra x1 η αντιστοιχης δυναμης hardware ? κατι μου λεει το πρωτο......το οποιο μονο του λεει πολλα. Για πες μας τι πολλά λέει? Αν σε διευκολύνει πες μου ένα αντίστοιχης δύναμης tablet να πάρω σε καλή τιμή. Μαζί με αντίστοιχο χειριστήριο. Δεν θα βάλω το dock μέσα. Μου αρκεί να έχει θύρα να φορτίζει όσο το έχω πάνω στην τηλεόραση. Τα άλλα θα μας πεις τι ηλικίας hardware έχουν? Ή ακόμα καλύτερα από ποτέ υπάρχει σε PC επεξεργαστής και κάρτα γραφικών αντίστοιχης δύναμης με αυτά που φοράνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Albilosha είπε Ναι αλλα τοτε δε θα μπορουσε να μας πουλησει κονσολα με hardware 5ετιας στην τιμη του ανταγωνισμου. Μα και τα twins hardware 5ετίας έχουνε... Ειδικά από θέμα CPU μπορεί να είναι και μια δεκαετία πίσω. Ποτέ δεν συμπάθησα την τιμολογιακή πολιτική της Nintendo αλλά εδώ πρέπει να σκεφτούμε ότι το Switch είναι ένα φορητό σύστημα και αυτό έχει επιπλέον κόστη σε σχέση με ένα σταθερό. Πάντως σε σύγκριση με άλλες συσκευές της εταιρίας στο παρελθόν (φορητές και μη), θα έλεγα μια χαρά είναι η τιμή του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Για πες μας τι πολλά λέει? Αν σε διευκολύνει πες μου ένα αντίστοιχης δύναμης tablet να πάρω σε καλή τιμή. Μαζί με αντίστοιχο χειριστήριο. Αμα σου λεω ξερω ακριβως τι θα πεις.Οπως εγραψα πριν περιμενα πως θα το πς στο mobile. Δεν αξιζει τον κοπο να σου πω κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Και εγώ αυτό λέω. Οτι το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής της nintendo θέλουμε ή δε θέλουμε, μας αρέσει δε μας αρέσει είναι ακριβή. Στο κόστος του μηχανήματος όμως δεν μπορώ να πω, είναι απροσδόκητα λογική. Ναι ακόμα και σήμερα. 2 λεπτά πριν, Albilosha είπε Αμα σου λεω ξερω ακριβως τι θα πεις.Οπως εγραψα πριν περιμενα πως θα το πς στο mobile. Δεν αξιζει τον κοπο να σου πω κατι αλλο. Και που θες να το πάει δηλαδή; Αφού η συσκευή είναι και mobile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 minute ago, Albilosha said: Αμα σου λεω ξερω ακριβως τι θα πεις.Οπως εγραψα πριν περιμενα πως θα το πς στο mobile. Δεν αξιζει τον κοπο να σου πω κατι αλλο. Τελευταία φορά που κοίταξα η συσκευή είναι και mobile. Προφανώς και φαινόταν από την αρχή ότι μπήκες απλά να πεις τη βλακεία σου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Θα μας πεις τώρα από ποτέ υπάρχει αντίστοιχης δύναμης hardware με τα PS4 Xbox One σε PC? Αυτά τι ηλικίας hardware πουλάνε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Τελευταία φορά που κοίταξα η συσκευή είναι και mobile. Προφανώς και φαινόταν από την αρχή ότι μπήκες απλά να πεις τη βλακεία σου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Θα μας πεις τώρα από ποτέ υπάρχει αντίστοιχης δύναμης hardware με τα PS4 Xbox One σε PC? Αυτά τι ηλικίας hardware πουλάνε? Εχεις δικιο θα συγκρινουμε το switch με το smartphone tablet και σε λιγο θα μας πεις και smartwach. Επειδη ειναι ΚΑΙ mobile.....Ειναι ομως και επιτραπαιζια κατι που ξεχνας. Οταν μιλαμε για κονσολα η συγκρηση γινεται με κονσολα αντιστοιχης τιμης. Αυτα περι βλακειας πηγενε σε αλλο νημα να γελανε και οι πετρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Albilosha είπε Οταν μιλαμε για κονσολα η συγκρηση γινεται με κονσολα αντιστοιχης τιμης. Δεν μιλάμε απλώς για "κονσόλα". Μιλάμε για ένα handheld που τυχαίνει απλώς να συνδέεται και στην TV σου με ένα καλώδιο... Δεν μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση με τον ανταγωνισμό επειδή τα twins δεν διαθέτουν οθόνη και φορητότητα. Μόνο με το PS Vita μπορεί να γίνει σύγκριση και το Switch προσφέρει πολύ περισσότερα... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Albilosha said: Εχεις δικιο θα συγκρινουμε το switch με το smartphone tablet και σε λιγο θα μας πεις και smartwach. Επειδη ειναι ΚΑΙ mobile.....Ειναι ομως και επιτραπαιζια κατι που ξεχνας. Οταν μιλαμε για κονσολα η συγκρηση γινεται με κονσολα αντιστοιχης τιμης. Αυτα περι βλακειας πηγενε σε αλλο νημα να γελανε και οι πετρες. Θα μας πεις τι ηλικίας είναι το hardware που πουλάνε οι άλλοι 2? Και από πότε υπάρχει αντίστοιχης δύναμης σε PC? Ακόμα και σε άμεση σύγκριση χάνεις σε δύναμη κερδίζεις σε φορητότητα. Συνεχίζεις τη βλακεία πάντως. Δεν πτοείσαι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από NickTG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις