Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, james9tito είπε

Εγω το ειχα πει και στις αρχες οτι το switch ειναι φορητο μηχανημα. Ειχα το 2ds xl και ενοιωθα οτι ειχα δυο φορητα μηχανηματα οποτε το πουλησα. Δε λεω καμια σχεση η βιβλιοθηκη του 2ds/3ds αλλα οπως και να το κανουμε το switch δεν ειναι ουτε θα γινει ps4/xbox. Και δεν το θελω κιολας. 

Δεν θελω φιφα, ΝΒΑ, cod κλπ. Φερε μου τα zelda του wii , φερε μου τα luigi mansion, βγαλε και τα αποκλειστικα σου κυρια Ν , φερε μου και indies καθε ειδους και θα παιρνεις τα λεφτα μου. 

Γουσταρω new 3ds με οθονες σαν το switch.........

Αντε μακαρι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, orck είπε

Μου ειπαν (βεβαια ξερουμε ολοι οτι αρκετες φορες λενε οτι τους κατεβει απλα για να σε ξεφορτωθουν) οτι εαν πας στο καταστημα μπορει να περασει παραγγελια για να το φερουν στο καταστημα που σε βολευει, θα το μεταφερουν αυτοι με κουριερ το οποιο δεν το χρεωνεσαι εσυ...
Ξαναλεω ειναι πληροφορια υπαλληλου με την γνωστη αναξιοπιστια,

Κ γω αυτό πιστεύω ότι κάποιος τρόπος θα υπάρχει απτό κατάστημα αλλά βρήκα έξω έναν γνωστό μ. Που δουλεύει εκει και μ στείλε μήνυμα στο κινητό μ ότι δεν γίνεται..... 

Τεσπα 4 ευρώ κλεμμένα

Ελπίζω να το λιώσω το dance έστω και του 2017 πιστεύω ναμην έχει πολλές διαφορές απτόυ 18 πέρα από νέα τραγούδια  που δεν με πειράζει αυτό.. 

Επίσης το φιφα το έχω λιώσει σε tablet  mode πάνω 300 με 350 ματς σε online  τα περισσότερα 

Τώρα στην oled TV κατάλαβα πόσο μέτρια είναι τα γραφικά του σε σχέση με του ps4 φιφα 18 γιατί  πριν με την fhd που είχα φαίνονταν κομπλέ κ στις δύο τώρα στην oled είναι σαν να έχω καινούργια κονσόλα PlayStation  

Πηγα city of tears , εφαγα καμια ωρα με εξερευνηση και τελικα εβγαλα με την πρωτη παρακαλω τον Soul .....something , δεν θυμαμαι πως τον ελεγαν. Τωρα που στον π@@@ πάω, εχω χαθει τελειως, νομιζω οτι θα πιασω περιοχη - περιοχη να δω τι εχω αφησει.

36 λεπτά πριν, james9tito είπε

Πηγα city of tears , εφαγα καμια ωρα με εξερευνηση και τελικα εβγαλα με την πρωτη παρακαλω τον Soul .....something , δεν θυμαμαι πως τον ελεγαν. Τωρα που στον π@@@ πάω, εχω χαθει τελειως, νομιζω οτι θα πιασω περιοχη - περιοχη να δω τι εχω αφησει.

Tον soul master εβγαλες.Εγω αυτο εκανα βασικα.Οταν επαιρνα νεα ability πηγαινα παντου να δω τι μυστικο μπορω πλεον να βρω.

Αν θες μια βοηθεια ομως

Spoiler

πηγαινε στα ορυχεια εκει που ειναι η myla,αυτη που σκαβει και τραγουδαει και προχωρα προς τα πανω.Φροντισε να εχεις αγορασει ομως το φως απο τον shopkepper.

• Like 1

Στις 5/7/2018 στις 10:00 ΠΜ, D.Luffy είπε

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του hybrid όταν λες στο κοινό σου ότι τελικά ετοιμάζεις και δεύτερη handheld-only κονσόλα από πίσω. Εφόσον είχαν τέτοια σχέδια, ίσως ήταν καλύτερα αντί για το Switch να κυκλοφορούσε τελικά μια κλασική home console με hardware στα επίπεδα των Twins. Τουλάχιστον (με το κατάλληλο marketing) θα είχε καλύτερη υποστήριξη από 3ους devs μέχρι να μπορέσει η Ν να κυκλοφορήσει περισσότερους 1st party τίτλους.

Ναι αλλα τοτε δε θα μπορουσε να μας πουλησει κονσολα με hardware 5ετιας στην τιμη του ανταγωνισμου.

• Confused 1

11 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Στο ps4 βγαίνουν παιχνιδαρες god of war,red dead redemption 2 κι εμεις εδώ συζητάμε για το πόσο παιχνιδαρα είναι το hollow knight.Καταντια..

28/5 Monster Hunter generations Ultimate

17 minutes ago, parlapipas25 said:

Στο ps4 βγαίνουν παιχνιδαρες god of war,red dead redemption 2 κι εμεις εδώ συζητάμε για το πόσο παιχνιδαρα είναι το hollow knight.Καταντια..

Και λίγα λες! 

Στο Red Dead Redemption 2 έχω κλείσει ήδη 35 ώρες! Ότι καλύτερο έχω παίξει ποτέ! 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...