Gorbatsof Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Είναι τραγική η είδηση.Το παιχνίδι πλέον δε πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει στο Switch εκτός και αν έχει σκοπό η Nintendo να το κρατήσει άλλα 4 τέσσερα χρόνια στην αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Σε καποιο προηγουμενο post ειχα γραψει να μας δειξουν κατι απο το metroid prime 4 ή να μας δωσουν prime trilogy.Σημερα μαθαμε για το prime 4.Οπως γραφεται ξενερα απο την μια αλλα απο την αλλη καλυτερα απο το να βγαζανε κατι inferior σε σχεση με την αρχικη τριλογια.Τουλαχιστον στο πως χειριστηκαν την ειδηση τους δινω ευσημα που δεν το εδωσαν με απλα ενα tweet. Επιγοντως τωρα nintendo direct με βαρβατα νεα για να γλυκανουν τις εντυπωσεις.Και εννοειται να ανακοινωσουν επιτελους το prime trilogy!!!😋 υ.γ λογικα θα ερθει direct και μετα απο αυτο.Και απαιτουμε τον koizumi !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Θεωρώ δεδομένο το prime trilogy πλέον στο μηχάνημα ως "παυσίπονο" έτσι για να υπάρξει χρόνος και να πιαστείς πάλι μαζί του καθώς το switch είναι έτοιμο φτιαγμένο για να παρέχει την τριλογία χωρίς προβλήματα. Ξενερωμα μεν αλλά το χειρίστηκε καλά η αλήθεια είναι και επίσης καλό που μας ενημέρωσαν κιόλας καθώς θα μπορούσαν άνετα να μην ασχοληθούν και απλά να λένε σκέτο ready when it's ready. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η παλιά ομάδα που έφτιαξε τα original Prime δήθεν έχει φύγει και η εταιρία είναι Retro μόνο στο όνομα πλέον με νέα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση. Και ίσως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν έχουμε ιδέα πάνω σε τι δούλευαν. Ελπιζω να πρόκειται για ράδιο αρβύλα γιατί αλλιώς και τσάμπα θα φάμε την αναβολή και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι κατώτερο των προσδοκιών... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η παλιά ομάδα που έφτιαξε τα original Prime δήθεν έχει φύγει και η εταιρία είναι Retro μόνο στο όνομα πλέον με νέα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση. Και ίσως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν έχουμε ιδέα πάνω σε τι δούλευαν. Ελπιζω να πρόκειται για ράδιο αρβύλα γιατί αλλιώς και τσάμπα θα φάμε την αναβολή και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι κατώτερο των προσδοκιών... Αυτο ισχυει.Πολλοι απο την αρχικη ομαδα εχουν αποχωρησει.Αλλα αν παρουμε σαν δειγμα τα donkeg kong παιχνιδια της retro,ειδικα το trofical freeze οπου το level design ειναι απλα κορυφη τοτε δεν εχουμε να φοβομαστε πιστευω. Χμμμ αναρωτιεμαι αν ισχυει οντως.Λιγο παρολογο μου φαινεται βεβαια. https://nintendoeverything.com/rumor-tidbits-about-issues-with-metroid-prime-4s-development-how-retro-became-involved/ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπηρχε περιπτωση να το ανακοινωσουν το μηνα που βγηκε το smash.Ελπιζω να ειναι η εκπληξη του direct. Switch footage αν και ειναι μονο μπλα μπλα.Οταν κυκλοφορηση το game θα υπαρχει και νεο σεναριο(δεν ξερω αν ειναι καποιο ειδος quest ή νεο story)μονο για το switch Το ps4 και pc δεν θα το εχουν.Νομιζω οτι και οι voice actors ειναι καινουρια ατομα στο switch. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Mistwalker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά είμαι 4-5 ώρες από το τέλος του Dragon Quest XI. Από τα πολύ μέτρια JRPG που έχω παίξει. Δε ξέρω αν έχει να κάνει με μένα που προτιμώ τις λίγο πιο σοβαρές/adult ιστορίες αλλά πολύ παιδικό. Το στόρυ σαν στόρυ δεν είναι κακό αλλά η παρουσίασή του είναι επιπέδου Μπόμπ Σφουγγαράκης. Προσοχή στο συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε Παιδιά είμαι 4-5 ώρες από το τέλος του Dragon Quest XI. Από τα πολύ μέτρια JRPG που έχω παίξει. Δε ξέρω αν έχει να κάνει με μένα που προτιμώ τις λίγο πιο σοβαρές/adult ιστορίες αλλά πολύ παιδικό. Το στόρυ σαν στόρυ δεν είναι κακό αλλά η παρουσίασή του είναι επιπέδου Μπόμπ Σφουγγαράκης. Προσοχή στο συγκεκριμένο. Βγήκε ήδη στο switch ή όχι; Εκτός αυτού δεν υπάρχει τίποτα προς προσοχή για το συγκεκριμένο καθώς όλα τα dragon quest είναι τέτοια με ανάλαφρο χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Βγήκε ήδη στο switch ή όχι; Εκτός αυτού δεν υπάρχει τίποτα προς προσοχή για το συγκεκριμένο καθώς όλα τα dragon quest είναι τέτοια με ανάλαφρο χαρακτήρα. Μπα δε νομίζω να βγήκε. PS4 το έπαιξα. Το φαντάζομαι ότι αυτό είναι το μοτίβο της σειράς (νομίζω είχα παίξει και το DQ 8 πριν χρόνια). Εγώ φταίω δε φταίει κάποιος άλλος γιατί αναζητούσα μια μεγάλη ΑΑΑ JRPG παραγωγή είδα και το Square από πίσω και την πάτησα. Μάλλον απευθύνεται όντως σε διαφορετικό κοινό. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Mitroglou7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μήπως εννοείς το DQ Builders? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Παιδιά είμαι 4-5 ώρες από το τέλος του Dragon Quest XI. Από τα πολύ μέτρια JRPG που έχω παίξει. Δε ξέρω αν έχει να κάνει με μένα που προτιμώ τις λίγο πιο σοβαρές/adult ιστορίες αλλά πολύ παιδικό. Το στόρυ σαν στόρυ δεν είναι κακό αλλά η παρουσίασή του είναι επιπέδου Μπόμπ Σφουγγαράκης. Προσοχή στο συγκεκριμένο. Απλα δεν ειναι για σενα αυτο το στυλ παιχνιδιων οπως λες. Απο τα καλυτερα (turn based)Jrpg παιχνιδια αυτης της γενιας με τεραστια διαφορα(με καμια μικρα κουσουρια οπως ολα τα παιχνιδια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Απλα δεν ειναι για σενα αυτο το στυλ παιχνιδιων οπως λες. Απο τα καλυτερα (turn based)Jrpg παιχνιδια αυτης της γενιας με τεραστια διαφορα(με καμια μικρα κουσουρια οπως ολα τα παιχνιδια). Ε όχι δα. Το έχεις παίξει ή κάπου το διάβασες? Το παιχνίδι πέρα από την ιστορία/παρουσίαση που οκ το αφήνουμε και το ξεχνάμε γιατί είναι matter of taste έχει κάποια χτυπητά προβλήματα. - Είναι ασύλληπτα εύκολο. Μπορείς σχεδόν κυριολεκτικά να το τελειώσεις πατώντας Attack σε κάθε turn. Δε χρησιμοποίησα ούτε ένα healing item και δε ξέμεινα ποτέ από mana σε 40 ώρες. - Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τα ΙΔΙΑ spells. Και θα σταματήσω εδώ με τον φόβο να γίνω σαν κάτι άλλους που με κάποια ψεγάδια κρίνουν αριστουργήματα. Αν στα 2 παραπάνω κουμπώσω και την παρουσίαση της ιστορίας ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι από τα χειρότερα jrpg που έχω παίξει ever με τον αστερίσκο βέβαια ότι είμαι επιλεκτικός στα jrpg που παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Μπα δε νομίζω να βγήκε. PS4 το έπαιξα. Το φαντάζομαι ότι αυτό είναι το μοτίβο της σειράς (νομίζω είχα παίξει και το DQ 8 πριν χρόνια). Εγώ φταίω δε φταίει κάποιος άλλος γιατί αναζητούσα μια μεγάλη ΑΑΑ JRPG παραγωγή είδα και το Square από πίσω και την πάτησα. Μάλλον απευθύνεται όντως σε διαφορετικό κοινό. Εμφανέστατα δεν είχες εικόνα που πας να μπλέξεις. Τα Dragon Quest είναι ανέκαθεν ανάλαφρα παιχνίδια σε όλα. Τα jrpg μεταξύ τους είναι τόσο διαφορετικά που δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνονται μεταξύ τους. Από την στιγμή που παίζεις jrpg όμως τότε πρέπει να κοιτάξεις persona 5 (στο ps4 σου εκτός και αν περιμένεις την έκδοση του Switch) και το xenoblade chronicles 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Ε όχι δα. Το έχεις παίξει ή κάπου το διάβασες? Το παιχνίδι πέρα από την ιστορία/παρουσίαση που οκ το αφήνουμε και το ξεχνάμε γιατί είναι matter of taste έχει κάποια χτυπητά προβλήματα. - Είναι ασύλληπτα εύκολο. Μπορείς σχεδόν κυριολεκτικά να το τελειώσεις πατώντας Attack σε κάθε turn. Δε χρησιμοποίησα ούτε ένα healing item και δε ξέμεινα ποτέ από mana σε 40 ώρες. - Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τα ΙΔΙΑ spells. Και θα σταματήσω εδώ με τον φόβο να γίνω σαν κάτι άλλους που με κάποια ψεγάδια κρίνουν αριστουργήματα. Αν στα 2 παραπάνω κουμπώσω και την παρουσίαση της ιστορίας ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι από τα χειρότερα jrpg που έχω παίξει ever με τον αστερίσκο βέβαια ότι είμαι επιλεκτικός στα jrpg που παίζω. Προφανως το εχω παιξει και για την ακριβεια το εχω βγαλει 100% (σχεδον 110ωρες γραφει το steam). Την γνωμη μου για το παιχνιδι την εχω γραψει σε γειτονικο forum και θα την εγραφα και εδω στο forum(οπως κανω για ολα τα παιχνιδια) αλλα ουτε δικο του θεμα δεν υπαρχει(αρα ουτε ενδιαφερον). Αν θες παντως σου ανεβαζω την αποψη μου απο το διπλα forum αν και νομιζω οτι δεν εχει σημασια μιας και εχεις σχηματισει ηδη την οποια αποψη σου και βεβαια παιζει ρολο και αυτο που εγραψες στο τελος για επιλεκτικα παιχνιδια. Οσο για το αν θεωρειται ενα απο τα χειροτερα Jrpg νομιζω οτι βαση τις βαθμολογιες απο κριτικους και κοινο https://www.metacritic.com/game/playstation-4/dragon-quest-xi-echoes-of-an-elusive-age +του οτι 9/10 κριτικες στο steam για αυτο ειναι θετικες https://store.steampowered.com/app/742120/DRAGON_QUEST_XI_Echoes_of_an_Elusive_Age__Digital_Edition_of_Light/ +τις υψηλες πωλησεις που εκανε το παιχνιδι οχι μονο στην Ιαπωνια αλλα και σε Ευρωπη,ε δεν μπορει να ειναι τοσο χαλια τελικα. Συνηθως τα παιχνιδια τα οποια ειναι πραγματικα μετρια/κακα,τα κραζουν πολλοι περισσοτεροι ακριβως γιατι τετοιου ειδους παιχνιδια δεν ειναι πολυ mainstream εκτος Ιαπωνιας πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το βρηκα παρα πολυ ευστοχο μετα την χθεσινη ειδηση Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από dekulinkgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις