Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ikaruga οι τίτλοι που αναφέρεσαι είναι λίγοι (και νομίζω πως και οι πωλήσεις τους το ίδιο). Οι περισσότεροι μπορούν να μεταφερθούν σε μια οθόνη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό. Νομίζω δίνεις too much credit στις δυο οθόνες. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εφτασα χτες City of Tears στο Hollow Knight. ΟMFG! Απιστευτο παιχνιδι, εχω βρει ολες τις ικανοτητες εκτος του double jump και νομιζω οτι εχω καμια δεκαρια σημεια που πρεπει να παω .

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η Nintendo κινείται με ρυθμούς... Koopa Troopa. 18 μήνες για μια online υπηρεσία με τα bare basics, ανύπαρκτο lineup για το 2018 και γενικά μια αβεβαιότητα για το μέλλον. Αντί να στραφούν και να διαθέσουν resources για το Switch που είχε επιτυχημένο launch, επιμένουν στο άρμεγμα της γριάς αγελάδας 3DS και μάλιστα απειλούν ότι θα συνεχίσουν και με διάδοχο. 

Τη δε online υπηρεσία μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι την κάνουν εντελώς ψυχαναγκαστικά και με το ζόρι, ίσα ίσα για να ακολουθήσουν τους άλλους. Αν τους έπαιρνε κι άλλο θα την άφηναν απ'έξω και αυτή τη γενιά...

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του hybrid όταν λες στο κοινό σου ότι τελικά ετοιμάζεις και δεύτερη handheld-only κονσόλα από πίσω. Εφόσον είχαν τέτοια σχέδια, ίσως ήταν καλύτερα αντί για το Switch να κυκλοφορούσε τελικά μια κλασική home console με hardware στα επίπεδα των Twins. Τουλάχιστον (με το κατάλληλο marketing) θα είχε καλύτερη υποστήριξη από 3ους devs μέχρι να μπορέσει η Ν να κυκλοφορήσει περισσότερους 1st party τίτλους.

Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό το sluggishness της Ν στις τελευταίες 2 γενιές. Η αλήθεια είναι ότι τα κόστη ανάπτυξης των σημερινών μοντέρνων ΑΑΑ παιχνιδιών έχουν εκτοξευθεί στην στρατόσφαιρα. Με production values που αγγίζουν επίπεδα κινηματογραφικών παραγωγών. Μήπως δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει η εταιρία? Διόλου απίθανο όταν στην αντίπερα όχθη βλέπεις κυρίως μεγαθήρια όπως Sony, MS, Ubisoft, Activision, EA. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι προσκολλημένοι σε φθηνές παραγωγές τύπου 3DS και γενικώς handheld.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ριζικά στο πλάνο και το στήσιμο της Ν. Δεν νομίζω ότι η προσκόλληση στο παρελθόν θα τους βγει σε καλό. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το ειχα πει και στις αρχες οτι το switch ειναι φορητο μηχανημα. Ειχα το 2ds xl και ενοιωθα οτι ειχα δυο φορητα μηχανηματα οποτε το πουλησα. Δε λεω καμια σχεση η βιβλιοθηκη του 2ds/3ds αλλα οπως και να το κανουμε το switch δεν ειναι ουτε θα γινει ps4/xbox. Και δεν το θελω κιολας. 

Δεν θελω φιφα, ΝΒΑ, cod κλπ. Φερε μου τα zelda του wii , φερε μου τα luigi mansion, βγαλε και τα αποκλειστικα σου κυρια Ν , φερε μου και indies καθε ειδους και θα παιρνεις τα λεφτα μου. 

Αλλα οκ αν βγαλουν νεο 3ds οι ανθρωποι θα παρουν ***. 

Δημοσ.

Πάντως να πω την αλήθεια, έχοντας σπίτι το Switch και παίρνοντας το 2ds της προσφοράς του κωτσόβολου δεν θέλει κάνεις το μικρό φορητό, δεν τους αρέσει με άλλα λόγια και θα το δώσω άμεσα. 

Καμία σχέση το ένα με το άλλο. 

Το Switch πλησιάζει πιο πολύ την ταμπλετ εμπειρία. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Η αλήθεια είναι ότι τα κόστη ανάπτυξης των σημερινών μοντέρνων ΑΑΑ παιχνιδιών έχουν εκτοξευθεί στην στρατόσφαιρα. Με production values που αγγίζουν επίπεδα κινηματογραφικών παραγωγών. Μήπως δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει η εταιρία? 

Εχει και τα στραβα τις η N αλλα οσο αφορα τα games χιλιες φορες να εχω τυπου mario odyssey,zelda,xenoblade οπου εχεις ενα προσεγμενο game με μπολικες ωρες περιεχομενου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όποιον του άρεσε το Mario + Rabbids Kingdom Battle το expansion του το donkey kong είναι φοβερός τίτλος και για μια ακόμα φορά με πάρα πολύ καλά γραφικά που νομίζω φέρνει την κονσόλα στα όρια της.

http://www.nintendolife.com/reviews/switch-eshop/mario_plus_rabbids_kingdom_battle_donkey_kong_adventure

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 3
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα το just dance 2017  5 λεπτά έπαιξα μου φάνηκε πως θα διασκεδαζω κ θα κάνω κ λίγο γυμναστική μαζί του.. 

10 ευρώ κ μου χρέωσε ο Κωτσος  4 ευρώ  να πάω να το πάρω απτην ταχυδρομική.... 

Δεν γινόταν λέει να το στείλουν από άλλο κατάστημα  αφού το πήρα μέσω ίντερνετ... Έτσι για να πάρουν τα 4 ευρώ..   Εκαναν μ 4 μέρες να μ φέρουν  μια σταλιά πραγματάκι Δεν με άφηνε να το παραγγείλω να έρθει στο καταστημα στην πόλη μ 

Ευτυχώς κ γω πήρα την oled  σε σούπερ προσφορά από media markt πριν λίγες μέρες   

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Μου ήρθε σήμερα το just dance 2017  5 λεπτά έπαιξα μου φάνηκε πως θα διασκεδαζω κ θα κάνω κ λίγο γυμναστική μαζί του.. 

10 ευρώ κ μου χρέωσε ο Κωτσος  4 ευρώ  να πάω να το πάρω απτην ταχυδρομική.... 

Δεν γινόταν λέει να το στείλουν από άλλο κατάστημα  αφού το πήρα μέσω ίντερνετ... Έτσι για να πάρουν τα 4 ευρώ..   Εκαναν μ 4 μέρες να μ φέρουν  μια σταλιά πραγματάκι Δεν με άφηνε να το παραγγείλω να έρθει στο καταστημα στην πόλη μ 

Ευτυχώς κ γω πήρα την oled  σε σούπερ προσφορά από media markt πριν λίγες μέρες   

Μου ειπαν (βεβαια ξερουμε ολοι οτι αρκετες φορες λενε οτι τους κατεβει απλα για να σε ξεφορτωθουν) οτι εαν πας στο καταστημα μπορει να περασει παραγγελια για να το φερουν στο καταστημα που σε βολευει, θα το μεταφερουν αυτοι με κουριερ το οποιο δεν το χρεωνεσαι εσυ...
Ξαναλεω ειναι πληροφορια υπαλληλου με την γνωστη αναξιοπιστια,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Τελικά η Nintendo κινείται με ρυθμούς... Koopa Troopa. 18 μήνες για μια online υπηρεσία με τα bare basics, ανύπαρκτο lineup για το 2018 και γενικά μια αβεβαιότητα για το μέλλον. Αντί να στραφούν και να διαθέσουν resources για το Switch που είχε επιτυχημένο launch, επιμένουν στο άρμεγμα της γριάς αγελάδας 3DS και μάλιστα απειλούν ότι θα συνεχίσουν και με διάδοχο. 

Τη δε online υπηρεσία μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι την κάνουν εντελώς ψυχαναγκαστικά και με το ζόρι, ίσα ίσα για να ακολουθήσουν τους άλλους. Αν τους έπαιρνε κι άλλο θα την άφηναν απ'έξω και αυτή τη γενιά...

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του hybrid όταν λες στο κοινό σου ότι τελικά ετοιμάζεις και δεύτερη handheld-only κονσόλα από πίσω. Εφόσον είχαν τέτοια σχέδια, ίσως ήταν καλύτερα αντί για το Switch να κυκλοφορούσε τελικά μια κλασική home console με hardware στα επίπεδα των Twins. Τουλάχιστον (με το κατάλληλο marketing) θα είχε καλύτερη υποστήριξη από 3ους devs μέχρι να μπορέσει η Ν να κυκλοφορήσει περισσότερους 1st party τίτλους.

Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό το sluggishness της Ν στις τελευταίες 2 γενιές. Η αλήθεια είναι ότι τα κόστη ανάπτυξης των σημερινών μοντέρνων ΑΑΑ παιχνιδιών έχουν εκτοξευθεί στην στρατόσφαιρα. Με production values που αγγίζουν επίπεδα κινηματογραφικών παραγωγών. Μήπως δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει η εταιρία? Διόλου απίθανο όταν στην αντίπερα όχθη βλέπεις κυρίως μεγαθήρια όπως Sony, MS, Ubisoft, Activision, EA. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι προσκολλημένοι σε φθηνές παραγωγές τύπου 3DS και γενικώς handheld.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ριζικά στο πλάνο και το στήσιμο της Ν. Δεν νομίζω ότι η προσκόλληση στο παρελθόν θα τους βγει σε καλό. 

Δυστυχώς το "πρόβλημα" με εμάς τους δυτικούς φαν της Nintendo είναι ότι η εταιρία συνεχίζει να θεωρεί ως βασικό της αγοραστικό κοινό τους Ιάπωνες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους και την κουλτούρα τους αλλά όσο η Nintendo κάνει focus σε αυτή την αγορά πάντα θα υπάρχει έφεση προς τα handheld και παιχνίδια σαν αυτό: https://nintendoeverything.com/visual-novel-nora-to-oujo-to-noraneko-heart-hd-version-coming-to-nintendo-switch-in-japan/ και αυτό: https://nintendoeverything.com/hot-gimmick-cosplay-jan-switch-trailer/ .Το οποίο κατά συνέπεια σημαίνει και αποξένωση από τις μεγάλες εταιρίες και τους 3d party τίτλους.

Και η Sony είναι ιαπωνική εταιρία αλλά εδώ και πολλά χρόνια άπλωσε τα πλοκάμια της στην δύση γι αυτό και το PlayStation είναι τόσο επιτυχημένο εμπορικά και είναι η κονσόλα με την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε "βαρβάτους" δυτικούς και ιαπωνικούς τίτλους.

Επεξ/σία από RedAlert539
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Σε όποιον του άρεσε το Mario + Rabbids Kingdom Battle το expansion του το donkey kong είναι φοβερός τίτλος και για μια ακόμα φορά με πάρα πολύ καλά γραφικά που νομίζω φέρνει την κονσόλα στα όρια της.

http://www.nintendolife.com/reviews/switch-eshop/mario_plus_rabbids_kingdom_battle_donkey_kong_adventure

Μου αρεσε πολυ το παιχνιδι, δεν το περιμενα.
Αλλα δεν τα παω καλα με την λογικη των DLC, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω λεφτα για τετοια πραγματα, πλην μετρημενων εξαιρεσεων (μια μεχρι τωρα που το μετανοιωσα κιολας).
Θα δω απο βιντεο και ισως το παιξω οταν σπασει ολοκληρωτικα σε 5-10 χρονια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...