Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο κάνει το switch και Υπάρχει αυτό το χάος στις πωλήσεις!

Marketing, διαφήμιση και φορητοτητα/ευκολία. Δεν πειράζει που το μηχάνημα επίσης έχει ένα πολύ δυνατό West/east πορτφολιο παιχνιδιών νέων και παλιών, όλα σε ένα νοικοκυρεμενα που λέει και η διαφήμιση. 

Καλώς ή κακώς άτομα σαν εμένα με περιορισμένο χρόνο ή/και να μην κάθονται στα αυγά τους λόγο επαγγέλματος ή άλλες ασχολίες το switch είναι πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή, σύμφωνα με το άρθρο, θα έχουμε ένα Switch 'Pro' στο πρώτο μισό του 2019; Δύσκολο το βλέπω. Επίσης ο φίλος που έγραψε το άρθρο έχει κάνει ελαφρώς ελλειπή έρευνα σε αυτά που αναφέρεται. Ο Pachter δεν είχε πει ότι το νέο Switch θα είναι φορητό, αλλά ότι θα βγουν δύο εκδόσεις: μία κανονική αλλά πιο αναβαθμισμένη και μία που θα είναι μόνο φορητή.

Επεξ/σία από RedAlert539

• Moderators
9 minutes ago, chrisgewrgi said:

Δηλαδή θα εχει διπλάσια μνήμη, τετραπλάσια χωρητικότητα, καλύτερο SoC και θα κοστίζει και λιγότερο

Επίσης, θα σου το φέρνει στο σπίτι μια ξανθιά δίμετρη Τσέχα με DD μπούστο μαζί με 50 μετοχές της Nintendo. 

Ωραίος αρθρογράφος, γράφει εκεί πέντε random σαχλαμάρες κι όποιος τσιμπήσει. 

• Like 1

Ρε παιδια αλλα διαβαζουμε;😄που το ειδατε οτι λεει για φθηνοτερη και μονο φορητη; αυτη ειναι η δηλωση pachter απο κατω..που δεν εχει σχεση με την πανω δηλωση

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Εγβ βλεπω και στις αλλες κονσολες δεν βγαινει και τιποτα αξιολογο τελευταια αν εξερεσειε το rdr2.ποτε βγηκε exlusive παιχνιδι στο ps η στο one?ωραια βγηκε το gow εδω και..κανα χρονο;;20ωρες game πχ.το τερματισανε ολοι.

ωραια και μετα; συνεχιζουν cod bf pes

Spider-Man;

Επισης καπου πηρε το ματι μου το λινκ με τους αναλυτες τον γεναρη του 17 που ελεγαν οτι το switch θα πουλησει 40 μιρια κονσολες σε 4 χρονια.και εμεις γελουσαμε και λεγαμε σε πιο πλανητη ζουν.και παιζει να τα περασει στην τριετια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, metallica 13 είπε

Η απόψη σου για το wiiu Ποια είναι?Γιατί εγώ νομίζω ότι μέχρι ένα σημείο η κονσόλα ήταν Ότι καλύτερο έχει βγάλει η nintendo..Δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο κάνει το switch και Υπάρχει αυτό το χάος στις πωλήσεις!μακαρι το 2019 να παίξουμε παιχνίδια στο switch και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι!Αγαπάμε nintendo!

Τι περιμένεις να γράψω όταν έχουν ειπωθεί δεκάδες λόγοι και αιτίες σχετικά με την κακή εμπορική πορεία του WiiU; Θα περιοριστώ στα παιχνίδια που είναι και το ζητούμενο. Το κάκιστο πρόγραμμα κυκλοφοριών που υπέφερε από τα μεγάλα κενά που οφειλόταν και πάλι στην έλλειψη προσωπικού αλλά και τεχνογνωσίας. Επιπλέον η κάκιστη επιλογή παιχνιδιών όπως το DKC: TF (ασχέτως αν κατέληξε παιχνιδάρα) όταν ο κόσμος περίμενε κάτι άλλα πράγματα από την Retro Studios. Το SM3DW και αυτό παιχνιδάρα αλλά και πάλι ο κόσμος ήθελε ένα ανοιχτού τύπου παιχνίδι και όχι το μεγάλο αδελφάκι της φορητής έκδοσης. Με λίγα λόγια η Ν δεν είχε καθόλου καλή εικόνα σχετικά με τις προτιμήσεις του κόσμου σε software και αυτό είναι επιπλέον αντιληπτό από τις συνέχειες τίτλων του Wii (Wii Fit/Sports/Party) όταν αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει.

Αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν η Ν δεν είχε τα κατάλληλα σε είδος παιχνίδια ή δεν κυκλοφόρησε για να υποστηρίξει το Gamepad όπως MMO, SRPG (δεν κυκλοφόρησαν κάποιο Fire Emblem, Advance Wars ή ακόμα και Batallion Wars). Δεν έχουν κάποιο παιχνίδι stealth που θα έπαιρνε άλλες διαστάσεις στο gamepad όπως έγινε με το Deus Ex: Human Revolution. 

Το NSW κερδίζει λόγω της υβριδικότητας ως σύστημα (φορητό/οικιακό) και ως προς τον χειρισμό (classic/motions). Επιπλέον είναι social σύστημα (διαμοιρασμός joycons, φορητότητα) και μπορεί να "χωρέσει" πάνω από ένα σύστημα σε κάθε σπίτι. Είναι αυτό που είχε αναφέρει και ο Reggie, οι εταιρίες ανταγωνίζονται για τον χρόνο των καταναλωτών και ένα υβριδικό σύστημα δίνει λύσεις. Μην ξεχνάμε πως την μεταστροφή της αγοράς και την τεράστια αλλαγή ου επέφεραν στην ζωή και στην συνήθειες των καταναλωτών.

Αν η Ν είχε περισσότερα στούντιο από τότε θα είχε κυλίσει καλύτερα η κατάσταση αλλά και για το NSW.

1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε

Όταν μιλάμε για νέες IP δεν εννούμε τα Mario+Rabbids, FE Warriors και Splatoon 2. Αν μου έλεγες για το Labo π.χ., (που όχι μόνο για καινούρια ΙΡ πρόκειται αλλά για νέα πατέντα) θα έλεγα ναι. 

Επίσης προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για games όπως Pokemon και Animal Crossing αλλά σε προήγουμενο post μου, κανά δυο σελίδες πιο πίσω, αναφέρομαι σε αυτά ως μερικά από το πιο σημαντικά και εμπορικά franchises της Nintendo. Δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ ένα gaming franchise ως σημαντικό και δημοφιλές ακόμα και αν δεν είναι του γούστου μου. Οπότε ούτε το "δεν με ενδιαφέρει" παίζει. 

Μιλάμε για IP που θα κάνουν "θόρυβο" στην αγορά και θα φρεσκάρουν λίγο την βιβλιοθήκη και το ρεπερτόριο της εταιρίας. Και φυσικά να είναι καλά και ποιοτικά games (το πιο σημαντικό) αλλά σε αυτό την εμπιστέυομαι την Nintendo. Υπάρχει κόσμος που αγόρασε το PS4 όταν βγήκε το HZD. Δεν νομίζω ότι πήρε κάποιος Switch για το Snipperclips.

Ούτε εμένα μου καίγεται καρφί για κάποιες σειρές αλλά είναι απαραίτητες τόσο από πλευράς ποικιλίας αλλά και εμπορικότητας. Τα παιχνίδια απαιτούν προσωπικό και η Ν με το σημερινό της μέγεθος μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένες ποσότητες που προφανώς δεν είναι υπεραρκετές για να καλύψουν την πληθώρα αναγκών. Γενικώς δεν είναι κακό που ο κόσμος ζητάει περισσότερα παιχνίδια από την Ν, αυτό δείχνει πως εμπιστεύεται και θέλει να δει την Ν σε κατηγορίες που είτε έχει ξεχάσει ή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ αλλά να μην ξεχνάμε κιόλας πως η Ν είναι μια εταιρία και όχι ολόκληρη η βιομηχανία.

Μπορεί να μην το πήρε για το Snipperclips αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζονται και τέτοια παιχνίδια. Εξάλλου οι evergreen τίτλοι της εταιρίας κυμαίνονται καλύτερα από ποτέ με την μεγαλύτερη επιτυχία αυτή του BoW. Αυτό θα επιβεβαιωθεί και με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τέλος του μηνός.

Το πρόβλημα μου εμένα είναι η ισοπέδωση όμως συμφωνώ πως η Ν -όπως έχω γράψει πολλάκις- χρειάζεται ενίσχυση στο προσωπικό της.Παράλληλα δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν κυκλοφορούν ένα DK Racing αφού η δυναμική υπάρχει ήδη εξαιτίας του MKart. Δεν καταλαβαίνω (πέρα από τις όποιες υποθέσεις) γιατί δεν επενδύουν στην δύση. Γενικότερα η τελευταία κίνηση που είχε ενδιαφέρον από πλευράς Ν ήταν η πιθανή εξαγορά της Atlus η οποία κατέληξε τελικά στην Sega-Sammy. Πάλι καλά που ενισχύεται σε προσωπικό η Monolith Soft.

Edit: Θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί η αύξηση της Monolith Soft. σε 182 άτομα άλλα με βάση τα περσινά δεδομένα η Intelligent Systems αύξησε και αυτή το προσωπικό της από 139 σε 151. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει κάτι μιας και αναπτύσσουν το Fire Emblem card game ενώ παράλληλα πρέπει να απασχολούν και ένα μέρος του προσωπικού με την mobile εφαρμογή του FE Heroes.

Επεξ/σία από mansa2k

2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Επισης καπου πηρε το ματι μου το λινκ με τους αναλυτες τον γεναρη του 17 που ελεγαν οτι το switch θα πουλησει 40 μιρια κονσολες σε 4 χρονια.και εμεις γελουσαμε και λεγαμε σε πιο πλανητη ζουν.και παιζει να τα περασει στην τριετια.

Μακάρι και να ξεπεράσει και τα διπλάσια γιατί μόνο τρελός δεν θα ήθελε την Nintendo να υπάρχει και ας μην την γουστάρει αλλά να έχουμε δύο πράγματα στο μυαλό μας:

- Είναι η μοναδική φορητή "κονσόλα" πλέον και προφανώς η καλύτερη συμπληρωματική/secondary για PC/Console Gamers.

- Είναι "φρέσκια" οπότε θα ήταν ανωμαλία να μην πουλάει καλά - αν και αναγνωρίζω ότι πουλάει ΠΑΡΑ πολύ καλά.

- Από ότι έχω καταλάβει - όντως την αγοράζει κόσμος που μπορεί και να μην έχει καμία σχέση με gaming - στυλ Wii.

- Hackable (?!?) :P 

Από την άλλη και σχετικά με αυτό που αναφέρει ο Mansa 2k παραπάνω - για τα Studio και την μη επέκταση σε studio κλπ., η φάση είναι του στυλ, όπως το βλέπω, ότι η Nintendo προσπαθεί να κάνει Solo, ότι κάνει όλη η βιομηχανία, μόνη της. Αυτήν την αίσθηση μου δίνει και είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό όταν βλέπεις ότι κερδίζει τόσα χρήματα, δεν χάνει ούτε καν από το Hardware ούτε Cent και η επένδυση προς τα πίσω είναι μηδαμινή  (online, ομάδες ανάπτυξης κτλ..). Νιώθεις "κάπως" πως το λένε.

Δηλαδή όλο το παράπονο, μόνο σε forum θα το δεις, για να μην πολυλογούμε γιατί απλά και 1 δις να πούλαγε που λέει ο λόγος, πάλι παράπονα θα δεις.

Εδώ όμως υπάρχει ο άλλος κίνδυνος: Να καταλήξει η Nintendo από premium publisher/developer να θεωρηθεί στους κύκλους των "gamer", που κακά τα ψέματα είναι και αυτοί που διαδίδουν το σύστημα, shovelware κτλ ή και να αλλοιωθεί και η ίδια.

Δεν νομίζω ότι θέλει κανένας μια Nintendo που πουλάει σαν ζεστό κουλουράκι με τα ίδια και τα ίδια, αλλά και μια Nintendo που στο τέλος κυνηγάει ένα άλλο κοινό μόνο και μόνο επειδή πουλάει τρελά. Τι διάολο games παίζουμε όχι πωλήσεις... 

Καλά άντε και βγάλανε ανανεωμένο Switch αυτοί είναι ικανοί να σου πουν αγόρασε ξανά όλα τα παιχνίδια... Εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο. 😜 

4 λεπτά πριν, Atreidis είπε

Καλά άντε και βγάλανε ανανεωμένο Switch αυτοί είναι ικανοί να σου πουν αγόρασε ξανά όλα τα παιχνίδια... Εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο. 😜 

Όχι, μην το παρακάνουμε. Η Nintendo ήταν πολύ legit στο BC της όσο αυτά ήταν με κοινή αρχιτεκτονική. Απλά άλλαξε τώρα το φυσικό μέσο και όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Η Sony από την άλλη....

8 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Όχι, μην το παρακάνουμε. Η Nintendo ήταν πολύ legit στο BC της όσο αυτά ήταν με κοινή αρχιτεκτονική. Απλά άλλαξε τώρα το φυσικό μέσο και όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Η Sony από την άλλη....

Πω ρε φίλε... Μου θύμησες τώρα να βάζω στο Advance μου το τότε 10ετίας tetris cartridge μου και να παίζω, πριν από σχεδόν 20 χρόνια... 😬

Πάντως λογικό να πουλάει το Switch πιο πολύ από τα άλλα. Όλοι, πολύ απλά, έχουν ήδη κάποια από τις άλλες δυο κονσόλες! Προσωπικά έχω 2 από την κάθε μια (μια απλή μια προ) και 3 πισι. Παρόλα αυτά, τέτοια απόλαυση όση με το Ζελντα είχα πολλά χρόνια να πάρω από παιχνίδι.

8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Εγβ βλεπω και στις αλλες κονσολες δεν βγαινει και τιποτα αξιολογο τελευταια αν εξερεσειε το rdr2.ποτε βγηκε exlusive παιχνιδι στο ps η στο one?ωραια βγηκε το gow εδω και..κανα χρονο;;20ωρες game πχ.το τερματισανε ολοι.

ωραια και μετα; συνεχιζουν cod bf pes

Συγκεντρώσου σε παρακαλω και μην λές οτι να'ναι .... εχουν βγει παιχνιδαρες για ολα τα μηχανηματα δηλαδη τι καλυτερο ειδες στο switch που δε υπαρχει αλλου ? 

15 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

ποτε βγηκε exlusive παιχνιδι στο ps η στο one?

Όσο αναφορά για αξιόλογα exclusives, Σεπτέμβρη-Οκτώβρη βγήκαν Spider-Man σε PS4 και Forza Horizon 4 σε One/PC. Ας μην γινόμαστε λοιπόν υπερβολικοί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...