Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε

Εγώ λέω αντι να ασχολούμαστε μόνο με τα Zelda και τα Mario να κάτσει η Ν να ασχοληθεί να βγάλει καμιά καινούρια ΙΡ. Καιρός είναι. Ή έστω να ξεθάψει κάποιες που τις έχει ξεχάσει και ο θεός. Που είναι τα Eternal Darkness, Geist, Golden Sun?

Για να μην αναφερθώ σε εκείνο το καημένο το F-Zero που το έχει φάει η μαρμάγκα.....

Αναγκαστικα ασχολουμαστε γιατι βλεπουμε οτι καινουρια IP δεν παιζουν. Σαβουρο Indie και τα γνωστα mario , zelda, pokemon κλπ.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα ip δεν παίζουν;  Από την Ν έχουν κυκλοφορήσει τα ARMS και Splatoon 2 (ολόφρεσκο ip παρόλο συνέχεια,κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά από τον προκάτοχο του) και σε συνεργασία με τρίτους τα Mario + Rabbits, Snipperclips, Warriors  (Fire Emblem),  Octopath Traveler και αναμένονται τα Daemon X Machina και Town.  Το πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι δεν είναι ότι δεν βγαίνουν νέα ips αλλά ότι δεν βγαίνουν παιχνίδια σε είδη που σας ενδιαφέρουν ή στο επίπεδο παραγωγής που προσδιορίζεται στην δύση ως ΑΑΑ και δεν αντιλέγω σε αυτό αφού η εταιρία χρειάζεται μεγαλύτερη ποικιλία.

Το 2018 ήταν λειψό από κυκλοφορίες αλλά κάποιοι να υποστηρίζουν με τα γραφόμενα τους ότι τελικά φέτος ισχύει το ίδιο δεν στέκει αντικειμενικά:
-Super Mario Bros U Deluxe/Travis Strikes Again: No More Heroes
-Yoshi: Crafted World
-Fire Emblem: Three Houses *
-Animal Crossing *
-Pokemon *
-Daemon X Machina
-Luigi’s Mansion 3 *
-Town
-MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order

Με αυτά τα παιχνίδια η Ν καλύπτει εννιά μήνες του 2019 και όπως γνωρίζουμε δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι τον Φεβρουάριο άρα πάμε στους δέκα. Τα παιχνίδια με τον αστερίσκο θεωρώ πως περιλαμβάνονται στις δυνατές εμπορικές κυκλοφορίες της χρονιάς εφόσον φυσικά ακολουθήσουν θετικές κριτικές ενώ είναι άγνωστο για το ως μπορεί να εξελιχτούν τα υπόλοιπα.

Τα έχω ξαναγράψει άπειρες φορές παλιότερα, η Ν πρέπει να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες ομάδες ανάπτυξης software,  παράλληλα να δημιουργήσει νέες ομάδες δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες σε νέα ταλέντα να κάνουν πραγματικότητα τις ιδέες τους. Τέλος να επενδύσει στην δύση που έχει ξεχάσει εδώ και είκοσι χρόνια (Reggienator kiss my ass) και να συνεχίσει τις συνεργασίες με τρίτες εταιρίες για αποκλειστικότητες.

Αν η Ν το 2018 βγήκε πρώτη κονσόλα σε Αμερική και Ιαπωνία το 2018 μόλις με δύο τίτλους και την δυναμική των evergreen που είχαν κυκλοφορήσει το 2017 τότε φέτος με μια αναμενόμενη πτώση τιμής το σύστημα θα έχει με διαφορά την καλύτερη εμπορική χρονιά.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ mansa που τα λες τόσο ωραία Όταν αγόραζες switch φανταζόσουν ότι θα παίζεις μόνο indies και παιχνίδια του wiiu?μιλας για καινούργια ip βαζοντας μέσα το sniperclips?δεν σας καταλάβαινω εσαςτους ταγμένους με την niny που στα πάντα κάτι καλό βλέπεται όλη την ώρα..η κατάσταση είναι κωμικοτραγική αν δεν δυσανασχετούν οι core fans δεν θα αλλάξει τπτ!Εγώ την κονσόλα την εχω από την μέρα που βγήκε και μέχρι σήμερα δεν είχα παίξει τίποτα εκτός του mario και splatoon..τα βαλα κάτω όπως ο φίλος και είπα δεν πάει άλλο θα φάει πούλημα..για συναισθηματικόυς και Μόνο λόγους την κράτησα πήρα και ένα xecuter και παίζω όλα τα indie Εκεί έτσι για να λέω ότι παίζω και στο switch..

Επεξ/σία από metallica 13
Δημοσ.

Μαλλον δεν το ψαξατε καλα πριν αγορασετε την κονσολα.Απο το reveal μιας φορητης κονσολας και την τιμη που εδωσαν ξερεις οτι δεν θα ειχε τη δυναμη για τα απαιτητικα games και μετα το teardown 2-3 μερες αφου κυκλοφορησε το σιγουρεψαμε.

Δημοσ.

Εγώ για δεύτερη κονσόλα την πήρα και έχω παίξει πάρα πολλές ώρες σε ταμπλέτ..  Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να έχει ένα καλό call of η ένα παρόμοιο..  

Επισης πιστεύω το trine είναι ένα καλό παιχνίδι για το Nintendo και δεν το έδωσαν με την ea 

Ένα double dragon με γραφικά του σήμερα 

Στα του Μάριο μου αρέσει πολύ σε σημείο να σκέφτομαι  πως αν το τερματίσω  στεναχωριεμαι από τώρα χα 😂.  Το φιφα πρέπει να δώσουν όλα τα Mode όπως στις άλλες κονσόλες 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Εσύ mansa που τα λες τόσο ωραία Όταν αγόραζες switch φανταζόσουν ότι θα παίζεις μόνο indies και παιχνίδια του wiiu?μιλας για καινούργια ip βαζοντας μέσα το sniperclips?δεν σας καταλάβαινω εσαςτους ταγμένους με την niny που στα πάντα κάτι καλό βλέπεται όλη την ώρα..η κατάσταση είναι κωμικοτραγική αν δεν δυσανασχετούν οι core fans δεν θα αλλάξει τπτ!Εγώ την κονσόλα την εχω από την μέρα που βγήκε και μέχρι σήμερα δεν είχα παίξει τίποτα εκτός του mario και splatoon..τα βαλα κάτω όπως ο φίλος και είπα δεν πάει άλλο θα φάει πούλημα..για συναισθηματικόυς και Μόνο λόγους την κράτησα πήρα και ένα xecuter και παίζω όλα τα indie Εκεί έτσι για να λέω ότι παίζω και στο switch..

Εμφανέστατα τότε για εσένα έκανες λάθος μέτρηση του τι θες να παίξεις. Εγώ στο ps4 παράδειγμα έχω τελειώσει μόνο bloodborne και δεν κλαίω τα λεφτά που έδωσα γιατί το αξίζει. 

Ομοίως και για το switch μου, μόνο Zelda να είχα πάει τα έβγαλε τα λεφτά του.

Δεν ξέρω τι περιμένει ο καθένας και τι σκοπό έχει αλλά το έχω πει πολλές φορές να αγοράζεις κονσόλα μόνο όταν βρίσκεις ένα παιχνίδι που το θες όπως και δηποτε και αυτόματα δεν υπάρχει καμία απογοήτευση. 

Το να πάρεις μηχάνημα χωρίς να έχει κάτι να παίξεις (πάντα κατά τον καθένα) και με την προσδοκία του ΘΑ βγουν είναι σαφέστατα μια κακή αγορά. 

Εγώ πήρα switch, του κοτσάρω 6 παιχνίδια και θέλω καμία 30αρια ακόμα πάνω πάνω από το κεφάλι μου χωρίς να ψάξω τα hidden gems και αυτά περιλαμβάνουν first party και όλα. Συνεπώς τα 400+ που έδωσα για το special edition Diablo 3 μηχάνημα δεν μου φάνηκαν και κάπως. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη βαζεται παιδια μεσα τα παιχνιδια του wii u σαν οχι κατι καινουργιο.για τους 8 στους 10 και μην πω 9 στους 10 δεν τα εχουν παιξει.τα εχουν παιξει μονο οι hardcore της nintendo.η κονσολα δεν ειχε πουλησει.το switch σε λιγο παταει 30 μιρια πωλησεις.ειναι πολυς ο κοσμος που τα θελει και δεν τα εχει παιξει.εδω μεσα παιζει βεβαια να τα εχουν παιξει ολοι.

Εχει παντος παιχνιδια ρε παιδια για να κρατανε την κονσολα ζωντανη μεσα σε καθε σπιτι καθε μερα.υπαρχει κοσμος που λιωνει online mario kart,h splatoon η smash.οπως στις αντιπαλες οχθες cod,bf,fifa.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα ξεχάσει την ευκολία που προσφέρει το switch σε φορητό play μιας και έπαιζα αποκλειστικά  σε docked μέχρι τώρα. Αραχτός στην πολυθρόνα, στην κουζίνα πίνοντας καφέ, στο κρεβάτι λίγο(που μπορεί να γίνει και πολύ 😁) πριν σε πάρει ο Μορφέας στην αγκαλιά του. Πόσο brilliant  ιδέα αυτό το υβριδικό κατασκεύασμα που μας πρόσφερε η μαμά nintendo, πραγματικά νιώθω ότι απέκτησα καινούργια κονσόλα. Απλά κουράζονται γρήγορα τα χέρια χωρίς grip, αν έχει κάποιος το grip της satisfye και δεν το χρειάζεται ή δεν τον βολεύει(λέμε τώρα), ας μου στείλει pm για άμεση αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγβ βλεπω και στις αλλες κονσολες δεν βγαινει και τιποτα αξιολογο τελευταια αν εξερεσειε το rdr2.ποτε βγηκε exlusive παιχνιδι στο ps η στο one?ωραια βγηκε το gow εδω και..κανα χρονο;;20ωρες game πχ.το τερματισανε ολοι.

ωραια και μετα; συνεχιζουν cod bf pes

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, metallica 13 είπε

Πάλι τα ίδια θα γράψω: το 2018 ήταν πολύ μέτρια προς κακή χρονιά,το 2019 τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Κατά τα άλλα περισσότερα στούντιο και προσωπικό θα οδηγήσουν σε περισσότερα παιχνίδια από την Ν. 

Στα υπόλοιπα που αναφέρεις προσωπικά είχα WiiU όπου επικρατούσε δραματική κατάσταση και επομένως οι μεταφορές μου είναι αδιάφορες (με εξαίρεση ίσως το NSMBD αφού δεν έχω ασχοληθεί). Τα indies μόνο ως θετικό μπορώ να τα αντιμετωπίσω και είναι αναγκαία για ολόκληρη την βιομηχανία αφού καλύπτουν τα κενά μεταξύ των μεγάλων κυκλοφοριών αλλά και έχουν να προσφέρουν σε σημεία που ο βασικός κλάδος της βιομηχανίας δεν ασχολείται πλέον.

Όταν πρωτοανακοινώθηκε το ΝΧ αρκετοί ανέφεραν ότι το σύστημα από πλευράς software θα εξαρτηθεί στα εξής τρία σημεία με σειρά δυναμικής:
1. Αποκλειστικότητες της Ν και όποιες προκύψουν σε συνεργασίες με τρίτες εταιρίες.
2. Indies.
3. Multiplatform games.

Και προς το τρίτο προσωπικά έγραφα πως η "υποστήριξη" θα τερματιστεί μετά από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας και διαψεύστηκα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Πάλι τα ίδια θα γράψω: το 2018 ήταν πολύ μέτρια προς κακή χρονιά,το 2019 τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Κατά τα άλλα περισσότερα στούντιο και προσωπικό θα οδηγήσουν σε περισσότερα παιχνίδια από την Ν. 

Στα υπόλοιπα που αναφέρεις προσωπικά είχα WiiU όπου επικρατούσε δραματική κατάσταση και επομένως οι μεταφορές μου είναι αδιάφορες (με εξαίρεση ίσως το NSMBD αφού δεν έχω ασχοληθεί). Τα indies μόνο ως θετικό μπορώ να τα αντιμετωπίσω και είναι αναγκαία για ολόκληρη την βιομηχανία αφού καλύπτουν τα κενά μεταξύ των μεγάλων κυκλοφοριών αλλά και έχουν να προσφέρουν σε σημεία που ο βασικός κλάδος της βιομηχανίας δεν ασχολείται πλέον.

Όταν πρωτοανακοινώθηκε το ΝΧ αρκετοί ανέφεραν ότι το σύστημα από πλευράς software θα εξαρτηθεί στα εξής τρία σημεία με σειρά δυναμικής:
1. Αποκλειστικότητες της Ν και όποιες προκύψουν σε συνεργασίες με τρίτες εταιρίες.
2. Indies.
3. Multiplatform games.

Και προς το τρίτο προσωπικά έγραφα πως η "υποστήριξη" θα τερματιστεί μετά από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας και διαψεύστηκα.

Η απόψη σου για το wiiu Ποια είναι?Γιατί εγώ νομίζω ότι μέχρι ένα σημείο η κονσόλα ήταν Ότι καλύτερο έχει βγάλει η nintendo..Δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο κάνει το switch και Υπάρχει αυτό το χάος στις πωλήσεις!μακαρι το 2019 να παίξουμε παιχνίδια στο switch και ναΥπάρχει είμαστε όλοι ικανοποιημένοι!Αγαπάμε nintendo!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mansa2k είπε

Νέα ip δεν παίζουν;  Από την Ν έχουν κυκλοφορήσει τα ARMS και Splatoon 2 (ολόφρεσκο ip παρόλο συνέχεια,κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά από τον προκάτοχο του) και σε συνεργασία με τρίτους τα Mario + Rabbits, Snipperclips, Warriors  (Fire Emblem),  Octopath Traveler και αναμένονται τα Daemon X Machina και Town.  Το πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι δεν είναι ότι δεν βγαίνουν νέα ips αλλά ότι δεν βγαίνουν παιχνίδια σε είδη που σας ενδιαφέρουν ή στο επίπεδο παραγωγής που προσδιορίζεται στην δύση ως ΑΑΑ και δεν αντιλέγω σε αυτό αφού η εταιρία χρειάζεται μεγαλύτερη ποικιλία.

Όταν μιλάμε για νέες IP δεν εννούμε τα Mario+Rabbids, FE Warriors και Splatoon 2. Αν μου έλεγες για το Labo π.χ., (που όχι μόνο για καινούρια ΙΡ πρόκειται αλλά για νέα πατέντα) θα έλεγα ναι. 

Επίσης προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για games όπως Pokemon και Animal Crossing αλλά σε προήγουμενο post μου, κανά δυο σελίδες πιο πίσω, αναφέρομαι σε αυτά ως μερικά από το πιο σημαντικά και εμπορικά franchises της Nintendo. Δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ ένα gaming franchise ως σημαντικό και δημοφιλές ακόμα και αν δεν είναι του γούστου μου. Οπότε ούτε το "δεν με ενδιαφέρει" παίζει. 

Μιλάμε για IP που θα κάνουν "θόρυβο" στην αγορά και θα φρεσκάρουν λίγο την βιβλιοθήκη και το ρεπερτόριο της εταιρίας. Και φυσικά να είναι καλά και ποιοτικά games (το πιο σημαντικό) αλλά σε αυτό την εμπιστέυομαι την Nintendo. Υπάρχει κόσμος που αγόρασε το PS4 όταν βγήκε το HZD. Δεν νομίζω ότι πήρε κάποιος Switch για το Snipperclips.

Επεξ/σία από RedAlert539
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...