D.Luffy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Υπάρχει λόγος που το X-2 θα είναι σε download code στη Δύση: αγοράζεις το FFX/X-2 σε cartridge από τα μέρη μας, ανοίγεις τη συσκευασία, βγάζεις το χαρτάκι με το download code του X-2, αρπάζεις έναν καλό αντιανεμικό αναπτήρα (για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αποτύχεις στην αποστολή) και καις το χαρτάκι με το download code σκορπίζοντας παράλληλα τις στάχτες του στη λεκάνη της τουαλέτας σου, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ενεργοποιήσεις -ούτε καν από λάθος- αυτό το έκτρωμα στην κονσόλα σου. Μετά βάζεις το cartridge στην κονσόλα σου και παίζεις το καλύτερο FF που έχει φτιαχτεί ποτέ. Συμφωνώ απόλυτα. Η πρώτη φορά που χαίρομαι όταν ένα παιχνίδι δεν συμπεριλαμβάνεται στο cartridge του Switch. Συλλεκτική η Δυτική έκδοση για μένα... 1
jon_pallis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, Malthador είπε Υπάρχει λόγος που το X-2 θα είναι σε download code στη Δύση: αγοράζεις το FFX/X-2 σε cartridge από τα μέρη μας, ανοίγεις τη συσκευασία, βγάζεις το χαρτάκι με το download code του X-2, αρπάζεις έναν καλό αντιανεμικό αναπτήρα (για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αποτύχεις στην αποστολή) και καις το χαρτάκι με το download code σκορπίζοντας παράλληλα τις στάχτες του στη λεκάνη της τουαλέτας σου, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ενεργοποιήσεις -ούτε καν από λάθος- αυτό το έκτρωμα στην κονσόλα σου. Μετά βάζεις το cartridge στην κονσόλα σου και παίζεις το καλύτερο FF που έχει φτιαχτεί ποτέ. FF X better than FF VIII ?
james9tito Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 15 χαμενα λεπτα απο τη ζωη μου.Καλα ρε μ@λ@κα δεν ντρέπονται. Ακομη και για indie αυτα που δειξανε ειναι ή τραγικα ή στο ειδος τους υπάρχουν ήδη 365 καλυτερα παιχνιδια αυτη τη στιγμη.
jon_pallis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Φοβάμαι ότι δεν μας είπαν τίποτε με τα ondie highlights.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 15 minutes ago, james9tito said: 15 χαμενα λεπτα απο τη ζωη μου.Καλα ρε μ@λ@κα δεν ντρέπονται. Ακομη και για indie αυτα που δειξανε ειναι ή τραγικα ή στο ειδος τους υπάρχουν ήδη 365 καλυτερα παιχνιδια αυτη τη στιγμη. Μου αρέσει που περίμενες και 1,5 καλό game. 😄 Μόνο το Inmost ίσως κάτι να ψιλολέει για κανένα 3ευρω, κατά τ' άλλα η τραγικότητα η ίδια.
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ενω η κονσολα παει μπουνια,βλεπεις κατι τετια και σε τρομαζουν για το τι τυποι ειναι.
james9tito Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Μου αρέσει που περίμενες και 1,5 καλό game. 😄 Μόνο το Inmost ίσως κάτι να ψιλολέει για κανένα 3ευρω, κατά τ' άλλα η τραγικότητα η ίδια. Ειπα να μην ειμαι απαισιοδοξος και πεσουν να με φανε στο νημα . Οκ αρχιζω και νευριαζω με το θεμα. Εχω συμβιβαστει οτι -για μενα- το μηχανημα δεν ειναι vfm μιας και δεν ημουν ποτε φαν των ποκεμον, smash bros κλπ και οτι το εχω με γνώμονα την φορητοτητα , "αναγκασμενος" πολλες φορες να χαλαω λεφτα για να αγορασω μπουρδες που δεν θα ακουμπουσα ποτε υπο αλλες συνθηκες. Αλλα σιγα σιγα αρχιζω και τη βλεπω αλλιως. Ναι θελω να παιξω καποια στιγμη Luigi mansion και animal crossing και ποιος ξερει ισως κανενα zelda remaster. Αξιζει ομως να κραταω ενα μηχανημα των 400€ το οποιο κατα καιρους μου "τρωει" λεφτα χωρις να παιρνω πισω τιποτα απο πλευρας ευχαριστησης? Οκ σκεφτομαι δυνατα μην τα παρετε και πολυ τοις μετρητοις λολ!
EverythingYouBelieve Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Τι εννοείτε ότι δεν θέλετε να παίξετε Goat Simulator;;!!! (το Inmost φαίνεται όντως να έχει ενδιαφέρον)
mansa2k Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Το συγκεκριμένο indies direct έγινε από την ΝοΕ που σημαίνει ότι μπορεί αργότερα να δούμε αντίστοιχο και από την μεριά της ΝοΑ. Κατά τα άλλα νομίζω ότι προσπάθησαν να δώσουν κάτι από διάφορες κατηγορίες από τις οποίες δεν ασχολούμαι με τις περισσότερες αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία όταν η Ν στοχεύει το σύνολο. Αν το eshop περιοριζόταν σε παιχνίδια στο επίπεδο του σημερινού indie direct τότε η ποιότητα θα κυμαινόταν επίπεδα προς τα πάνω.
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, james9tito είπε Ειπα να μην ειμαι απαισιοδοξος και πεσουν να με φανε στο νημα . Οκ αρχιζω και νευριαζω με το θεμα. Εχω συμβιβαστει οτι -για μενα- το μηχανημα δεν ειναι vfm μιας και δεν ημουν ποτε φαν των ποκεμον, smash bros κλπ και οτι το εχω με γνώμονα την φορητοτητα , "αναγκασμενος" πολλες φορες να χαλαω λεφτα για να αγορασω μπουρδες που δεν θα ακουμπουσα ποτε υπο αλλες συνθηκες. Αλλα σιγα σιγα αρχιζω και τη βλεπω αλλιως. Ναι θελω να παιξω καποια στιγμη Luigi mansion και animal crossing και ποιος ξερει ισως κανενα zelda remaster. Αξιζει ομως να κραταω ενα μηχανημα των 400€ το οποιο κατα καιρους μου "τρωει" λεφτα χωρις να παιρνω πισω τιποτα απο πλευρας ευχαριστησης? Οκ σκεφτομαι δυνατα μην τα παρετε και πολυ τοις μετρητοις λολ! Κοιτα,ειμαι 37 χρονων γαιδαρος.ποτε δεν ειχα νιντεντο κονσολα,και ποτε δεν ασχοληθηκα με ζελντα μαριο κτλπ.εβλεπα καποιους να παιζουν με ανθρωπακια και ελεγα απο μεσα μου,καλα ρε μλκ τι παιζουν αυτοι.πανε καλα..,;.ωσπου ηρθε ο καιρος που αρχισα να βαριεμε το ενα ΑΑΑ πισω απο το αλλο..με το καλητερο να το κραταω 4 ωρες...καπου εκει επιασα το switch με δισταγμο.φαντασου οταν πηγα να το αγορασω σκεφτομουν να παρω το ζελντα μαζι η οχι...εδωσα σαυτα τα games με τα ανθρωπακια μια ευκαιρια να δω τι ειναι τελικα..μολις ξεκινησα το ζελντα,πανω στο 2ωρο εκει που αλλα ειχα παρατησει οπως τιτλους zero dawn,σε αυτο τρωω ενα κολλημα να μην θελω να κλεισω την κονσολα.το ιδιο με το odyssey το ιδιο με το smash.το οποιο εχω παθει πλακα.καθε μαχη στο online ειναι διαφορετικη και νομιζεις που δεν το εχεις ξαναπαιξει.ενιωσα στο πετσι μου τι εστι gameplay με ολα αυτα τα games. Δωστους λοιπον μια ευκαιρια να τα ζησεις ο ιδιος στο πετσι σου και οχι απο youtube,γιατι απο youtube δεν μου εκαναν και μενα..και αν δεν σου κανουν αυτα τα games τοτε δεν κανει η κονσολα για σενα οντως. Υπαρχει περιπτωση να το δουμε αυτο εδω;πολυ καλο νεο. https://kotaku.com/in-japan-the-nintendo-switch-is-streaming-games-that-i-1829071837/amp 2
dinos234 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, james9tito είπε Ειπα να μην ειμαι απαισιοδοξος και πεσουν να με φανε στο νημα . Οκ αρχιζω και νευριαζω με το θεμα. Εχω συμβιβαστει οτι -για μενα- το μηχανημα δεν ειναι vfm μιας και δεν ημουν ποτε φαν των ποκεμον, smash bros κλπ και οτι το εχω με γνώμονα την φορητοτητα , "αναγκασμενος" πολλες φορες να χαλαω λεφτα για να αγορασω μπουρδες που δεν θα ακουμπουσα ποτε υπο αλλες συνθηκες. Αλλα σιγα σιγα αρχιζω και τη βλεπω αλλιως. Ναι θελω να παιξω καποια στιγμη Luigi mansion και animal crossing και ποιος ξερει ισως κανενα zelda remaster. Αξιζει ομως να κραταω ενα μηχανημα των 400€ το οποιο κατα καιρους μου "τρωει" λεφτα χωρις να παιρνω πισω τιποτα απο πλευρας ευχαριστησης? Οκ σκεφτομαι δυνατα μην τα παρετε και πολυ τοις μετρητοις λολ! Το switch πέρα από το φορητό για τα exclusive της αξίζει pokemon mario zelda xenoblade είδη θεωρείτε ακριβή κονσόλα για indie μόνο και μόνο δεν αξίζει η αγορά της ούτε καν.
RedAlert539 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) GOAT SIMULATOR BITCHES!!!!!!!!🤘 Ποιος χρειάζεται τα Metroid Prime και τα Daemon X Machina όταν μπορείς να γλείψεις τα πάντα!!!!!!!!!! Α ρε Nintendo δίδαξε στους άπιστους τι πάει να πει hardcore gaming!!!!! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από RedAlert539 1
dinos234 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει να βγαίνει ver 7 όπου να είναι αλλά το θέμα είναι τι αλλαγές θα φέρει. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από dinos234
Mistwalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το unruly heroes ειναι σιγουρη αγορα απο εμενα.Μετα το inmost φαινεται ωραιο και το stramworld.Εκεινο με τη μεταλ μουσικη μου ψιλοαρεσε αλλα θα περιμενω να δω πρωτα τη λιστα με τα τραγουδια και ποσο καλα θα δουλευει το motion control.Καλα λογια λενε και για το crosscode. Το goat simulator μπορει να μας φαινεται γελοιο αλλα οταν πρωτοκυκλοφορησε εκανε παταγο και θα ηταν χαζοι οι dev να μην το φερουν στο switch για οτι κερδισουν εξτρα. Αντε να γινει και την αλλη βδομαδα το us indies και μετα παμε για κανονικο direct Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Mistwalker 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις