Tresorikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Netflix λείπει απτην κονσολαρα να γίνει ακόμα πιο πλήρες κ περιηγητής ίντερνετ δεν θες τπτ μετά. Οκ φυσικά να γίνουν κ. Φάκελοι. Θα έπρεπε να δουλεύουν πυρετωδώς οι της Nintendo για το καλύτερο κ Ναμη την αφήσουν στάσιμη
james9tito Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Netflix λείπει απτην κονσολαρα να γίνει ακόμα πιο πλήρες κ περιηγητής ίντερνετ δεν θες τπτ μετά. Οκ φυσικά να γίνουν κ. Φάκελοι. Θα έπρεπε να δουλεύουν πυρετωδώς οι της Nintendo για το καλύτερο κ Ναμη την αφήσουν στάσιμη Netflix Φακελοι Browser Ενταξει τιποτα δε λειπει κανουν καλη δουλεια οι τυποι....
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Το Netflix δεν είναι υπόθεση της Nintendo I guess, ωστόσο η κονσόλα με βολεύει απείρως περισσότερο από το κινητό μου στο να βλέπω βίντεο. Ειδικά με το Gripcase δεν συγκρίνεται στο κράτημα σε σχέση με το κινητό και δεν αναφέρω καν ότι τα hard controls κάνουν πολύ ευκολότερο το seek από το touch του κινητού. 1
dekulinkgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Για μενα αυτα που αναφερετε ειναι δευτερευοντα.Το πιο σημαντικο ειναι να κανουν ενα direct να μας πουν οριστικες ημερομηνιες παιχνιδιων. Περα απο το yoshi δεν γνωριζουμε ημερομηνιες για fire emblem,daemon x machina,luigis mansion3,animal crossing κτλπ.Ολα αυτα υποτιθεται βγαινουν φετος.Ξεκινησε το 19 και μου φαινεται απο αποψη επικοινωνιας το παει χειροτερα η ninty απο περυσι. Και επιτελους δειξε μας το metroid prime 4 ή δωσε μας το metriod prime trilogy 2
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Just now, dekulinkgr said: Για μενα αυτα που αναφερετε ειναι δευτερευοντα.Το πιο σημαντικο ειναι να κανουν ενα direct να μας πουν οριστικες ημερομηνιες παιχνιδιων. Περα απο το yoshi δεν γνωριζουμε ημερομηνιες για fire emblem,daemon x machina,luigis mansion3,animal crossing κτλπ.Ολα αυτα υποτιθεται βγαινουν φετος.Ξεκινησε το 19 και μου φαινεται απο αποψη επικοινωνιας το παει χειροτερα η ninty απο περυσι. Και επιτελους δειξε μας το metroid prime 4 ή δωσε μας το metriod prime trilogy Γι' αυτό καθυστερούν το direct, θέλουν να έχουν έτοιμο το Trilogy για shadow drop. 😏
dinos234 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Browser netflix φάκελοι είναι όντως καλά να βάλουν. Θα ήθελα να δω να ασχολούνται περισσότερο και να δούμε περισσότερα πράγματα στο συνδρομητικό κομμάτι. Πολλές φορές θεωρώ πως είναι αδιανόητο να πληρώνουμε συνδρομή σε όλες τις κονσόλες για να παίξουμε online και ειδικά όταν κάποια παιχνίδια όπως pubg, call of duty 4 πχ τα αγοράζουμε και πρέπει να δώσουμε επιπλέον χρήματα αλλιώς είναι στην ουσία άχρηστα.
D.Luffy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Περα απο το yoshi δεν γνωριζουμε ημερομηνιες Και μιας που μιλάμε για το Yoshi, κάτι δεν μου άρεσε στο τελευταίο trailer. Σαν πολύ θολούρα, χαμηλά FPS κλπ. Τα trailers που είχαν δείξει παλιότερα στην Ε3 ήταν crystal clear και έτρεχαν στα 60fps. Νομίζω ότι αυτά είναι πολύ σημαντικά σε platform παιχνίδια. Ελπίζω να μην πάρει την κατεύθυνση του Kirby στα 30fps. Προτιμώ βέλτιστη απόκριση στα controls παρά άχρηστα εφέ που επιβαρύνουν το σύστημα και το gameplay. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από D.Luffy 2
chek2fire Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τέλειωσα το octapath traveller. Μου πήρε 100 ώρες με τα περισσότερα side quest να έχουν ολοκληρωθεί. Τα story του μου άφησαν γενικά ανάμικτες εντυπώσεις όχι ότι ήταν άσχημα αλλά δεν είχαν και καμία ιστορία να σε καθηλώσει. Εκεί που το game αξίζει είναι στο gameplay του κυρίως στις μάχες και φυσικά στα πανέμορφα γραφικά του που έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Νομίζω είναι ένας τίτλος που πρέπει να έχουν όλοι στην συλλογή τους. 5
dinos234 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, chek2fire είπε Μόλις τέλειωσα το octapath traveller. Μου πήρε 100 ώρες με τα περισσότερα side quest να έχουν ολοκληρωθεί. Τα story του μου άφησαν γενικά ανάμικτες εντυπώσεις όχι ότι ήταν άσχημα αλλά δεν είχαν και καμία ιστορία να σε καθηλώσει. Εκεί που το game αξίζει είναι στο gameplay του κυρίως στις μάχες και φυσικά στα πανέμορφα γραφικά του που έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Νομίζω είναι ένας τίτλος που πρέπει να έχουν όλοι στην συλλογή τους. Το έχω αγοράσει πριν λίγες μέρες είχα παίξει το demo και μου άρεσε όταν το είδα σε προσφορά το αγόρασα αλλά δεν πρόλαβα να παίξω πολύ σχεδόν 2 ώρες έπαιξα συνολικά αλλά θα παιχτεί όλο φαίνεται αρκετά αξιόλογο παιχνίδι πάντως.
james9tito Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ειμαστε ετοιμοι για 1,5 καλο indie και μια θαλασσα απο σαβουροπαιχνιδα που θα πλημμυρισει το store... 1
h3342 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 10:07 ΜΜ, kioukiou800 είπε Μιας και είναι αρκετές οι σελίδες για ψάξιμο, θα θέσω ένα ερώτημα που μπορεί να ξαναέχει τεθεί Πρέπει να έχω ένα θέμα με το δεξί joycon.... Όταν το συνδέω στο tablet, δεν κάνει το ηχητικό «κλικ» με το animation...στις επιλογές με τα χειριστήρια το δείχνει ότι φορτίζει όταν είναι συνδεμενο στο πλάι και το εμφανιζει ως γκρίζο.... Αν το βάλω σε sleep mode και μπω ξανά στις επιλογές με τα χειριστήρια το δείχνει μαύρο χωρίς να φορτίζεται...(όπως θα έπρεπε να είναι) Και στις δυο περιπτώσεις παίζει κανονικά στα παιχνίδια.... Να είναι πρόβλημα firmware ή hardware; Υπάρχει άλλος παθών; Αν ειναι στην εγγυηση στειλτο στην cdmedia καιθα στο φτιαξουν δωρεαν
kioukiou800 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, h3342 είπε Αν ειναι στην εγγυηση στειλτο στην cdmedia καιθα στο φτιαξουν δωρεαν Αυτό είναι δεδομενο αν και δεν το επιδιωκα...εχω ηδη ειδοποιήσει! :/
Mistwalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Αν κανουν το ιδιο οπως τα προηγουμενα nindies και direct στις 29 ή 31 θα εχει λογικα direct. 1
RedAlert539 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Αν κανουν το ιδιο οπως τα προηγουμενα nindies και direct στις 29 ή 31 θα εχει λογικα direct. Άντε να δούμε. Κάτι μου λέει ότι θα έχει Persona 5 και Spyro το επόμενο direct όσον αφορά τα ports. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από RedAlert539
Προτεινόμενες αναρτήσεις