Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dev1l είπε

Είναι ψιλοβαρετο αν θες δράση αλλά αν είσαι casual και σου αρέσουν παιχνίδια τύπου mario είναι πολύ ωραίο 

Μου αρέσουν Μάριο και τέτοια το αγόρασα είχα 2 μισή ευρώ σε πόντους το είχε προσφορά ούτε 1€ λέω για ένα ευρώ τι είναι εξάλλου μέχρι σήμερα είναι η προσφορά λίγο που είδα βίντεο φαίνεται αρκετά καλό για 1€. 

Το monster boy μου άρεσε αρκετά αλλά ακριβό το θεωρώ σε καμία προσφορά θα το δω αν εχω. 

Επεξ/σία από dinos234
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, kolivas είπε

Ρε παιδιά register πως κάνουμε τις κασέτες ;;;; Έχω 15 ριτευλ κ ούτε ήξερα ότι παίρνουμε πόντους από αυτά ..

Πάτα το + ενώ το έχεις μαρκαρισμένο στο μενού, και κάτω κάτω στο μενού που θα ανοίξει έχει να κάνεις redeem τους πόντους. Μετά ξεκίνα να σκέφτεσαι πως θα ξοδέψεις τα 30 λεπτά που θα κερδίσεις απο το κάθε παιχνίδι, γιατι οταν η Nintendo κάνει προσφορές δεν παίζει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ο κόσμος αποφάσισε να είναι προνόμιο να πληρώνεις για να έχεις πρόσβαση στο online ανεξαρτήτως υπηρεσιών και έτσι καταντήσαμε να "χαιρόμαστε" που η Ν έχει βλέψεις για την αναβάθμιση της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1

• Moderators
34 minutes ago, Mistwalker said:

Λιγο υπομονη και στην μεθεπομενη κονσολα ισως φτασουν στο επιπεδο που ειναι τωρα τα twins😂

Δηλαδή μέχρι τώρα δεν είχε manager το τμήμα; Εξαίσιο.

Εκτός κι αν απέλυσαν τον τωρινό manager, που είναι πραγματικά κρίμα, τόσο καλή δουλειά έχει κάνει. :(

20 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Δυστυχώς ο κόσμος αποφάσισε να είναι προνόμιο να πληρώνεις για να έχεις πρόσβαση στο online ανεξαρτήτως υπηρεσιών και έτσι καταντήσαμε να "χαιρόμαστε" που η Ν έχει βλέψεις για την αναβάθμιση της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Έχουμε φτάσει στην εποχή που πληρώνεις για να αγοράσεις ένα ημιτελές παιχνίδι, πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για τα DLC ώστε να γίνει ολόκληρο, πληρώνεις για ένα κάρο πράγματα που κάποτε απλώς τα ξεκλείδωνες και πληρώνεις και για παίξεις με άλλους... Μπράβο μας!
Ευτυχώς τουλάχιστον στο PC το online δεν κοστίζει. Ακόμα!

• Like 3

7 λεπτά πριν, lockon είπε

Hello everyone!

Σκέφτομαι τελευταία για αγορά switch. Έχει νόημα ή θα βγει σύντομα νέα έκδοση της κονσόλας;

Αν ξέραμε το μέλλον τώρα θα ήμασταν πλούσιοι!

1 ώρα πριν, non-serviam είπε

Έχουμε φτάσει στην εποχή που πληρώνεις για να αγοράσεις ένα ημιτελές παιχνίδι, πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για τα DLC ώστε να γίνει ολόκληρο, πληρώνεις για ένα κάρο πράγματα που κάποτε απλώς τα ξεκλείδωνες και πληρώνεις και για παίξεις με άλλους... Μπράβο μας!
Ευτυχώς τουλάχιστον στο PC το online δεν κοστίζει. Ακόμα!

Και αυτό έχει το κόστος του... στους hacker και τα ανόμοια spec μεταξύ των PC.

Το πρόβλημα με το Switch Online από ότι έχω καταλάβει είναι τα cloud saves ή/και η έλλειψη άλλης επιλογής (usb backup). Και οι δύο άλλες εταιρείες σου δίνουν εναλλακτικές είτε δωρεάν (xbox) είτε σε usb (playstation).

43 λεπτά πριν, lockon είπε

Hello everyone!

Σκέφτομαι τελευταία για αγορά switch. Έχει νόημα ή θα βγει σύντομα νέα έκδοση της κονσόλας;

Εγώ για δεύτερη το πήρα αλλά την έχω ευχαριστηθεί στο φουλ .  Κ για ταμπλετ αξίζει με Χίλια. Συνήθως η Nintendo όλο κ κάτι βγάζει αλλά αν την βρεις σε τέλεια κατάσταση κ τιμή μεταχειρισμένη η καινούργια Πάρτην 

14 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Εγώ για δεύτερη το πήρα αλλά την έχω ευχαριστηθεί στο φουλ .  Κ για ταμπλετ αξίζει με Χίλια. Συνήθως η Nintendo όλο κ κάτι βγάζει αλλά αν την βρεις σε τέλεια κατάσταση κ τιμή μεταχειρισμένη η καινούργια Πάρτην 

Awesome! Ευχαριστώ πολύ!

Αυτόν που ζητούσαν τον Σεπτέμβριο να δουλέψει πάνω στο UI τον έχουν προσλάβει τουλάχιστον; Μπας και δούμε φακέλους στο home screen μέχρι τέλος του 2019...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...