kioukiou800 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Μου έχει συμβεί μια φορά το ιδιο σκηνικό μετα απο πολύωρο session και αν θυμάμαι καλά επανήλθε με επανεκκίνηση της κονσόλας. Το έχεις δοκιμάσει? Μόνο μια έκανα; Μονο το αριστερο χειριστήριο συμπεριφέρεται κανονικά...το άλλο βάλε βγάλε δεν κάνει ούτε θόρυβο, ούτε εμφανίζει την κάθετη γραμμή 😕 Για να μην φορτίζει άσκοπα, πρέπει να μπει sleep mode και να το ξανανοίξω...αν το αποσύνδεση από την κονσόλα και το ξανασυνδέσω, δουλευει κανονικά αλλά είναι γκρι και φορτίζει... Αναρωτιεμαι αν είναι το tablet ή το χειριστήριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Τι firmware εισαι στην κονσόλα; Οπως έγραψα και στο hacking θέμα, αν εισαι σε χαμηλό firmware κάνε update τα joycon και θα στρώσει. Αν εισαι στο 6+ firm προσπάθησε να καθαρίσεις τις επαφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, retard20 είπε Πφφφφφ Άλλαξαν τις τιμές των first party στο South Africa... Τα πήγαν όλα 929 ξενέρωσα. Αν είναι μόνο στα first party το παλεύουμε. Αν έμειναν οι τιμές για τα υπόλοιπα όμως θα είναι σίγουρα κάποιο έξτρα κέρδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, retard20 είπε Πφφφφφ Άλλαξαν τις τιμές των first party στο South Africa... Τα πήγαν όλα 929 ξενέρωσα. Ναι το πρόσεξα πριν λίγο ήταν που ήταν ακριβά ακόμη και από εκεί τώρα το χειροτέρεψαν. 28 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Αν είναι μόνο στα first party το παλεύουμε. Αν έμειναν οι τιμές για τα υπόλοιπα όμως θα είναι σίγουρα κάποιο έξτρα κέρδος. Από ότι είδα Splatoon mario zelda xenoblade Pokémon όλα αυτά ανέβηκαν κάποια έμειναν στις ίδιες τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ απλά μπήκα τυχαία στα charts γι αυτό και η ώρα που το έγραψα... Δεν έψαξα σε βάθος. το Diablo είχε μείνει με ιδια τιμή τα first ήταν όλα στα 929. Εμένα με ενδιέφερε αρκετά καθώς mario party - smash έκαναν 45 ευρώ + 6 απο Double coins πάει στα 40 που για digital first party day one στο μυαλό μου ήταν τέλεια τιμή( Το mario cart το πούλησα 40 και το ξανά πήρα σε προσφορές 30 ευρώ .) Άρα πάω ξανά physical στα first party δεν έχει κανένα νόημα. Τα single player πάντα σε φυσική σε μορφή . Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από retard20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Πώς και πώς λέγαμε να γλιτώσουμε κάτι αλλά πλέον περισσότερο αξίζει σε φυσική μορφή. Για εμένα θα έπρεπε οι τιμές να είναι πολύ χαμηλότερες και για αυτό όσο πάει και ανεβαίνει η πειρατεία και μετά λένε γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kioukiou800 είπε Μόνο μια έκανα; Μονο το αριστερο χειριστήριο συμπεριφέρεται κανονικά...το άλλο βάλε βγάλε δεν κάνει ούτε θόρυβο, ούτε εμφανίζει την κάθετη γραμμή 😕 Για να μην φορτίζει άσκοπα, πρέπει να μπει sleep mode και να το ξανανοίξω...αν το αποσύνδεση από την κονσόλα και το ξανασυνδέσω, δουλευει κανονικά αλλά είναι γκρι και φορτίζει... Αναρωτιεμαι αν είναι το tablet ή το χειριστήριο... Για να το πω καλύτερα οχι restart, power off εντελώς, ασε το κανά τέταρτο έτσι κλειστό και μετά ενεργοποίησε το. Μπορεί να σου φαίνεται άκυρο αλλά σε εμένα έτσι έστρωσε, βέβαια ίσως είναι διαφορετική περίπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, dinos234 είπε Πώς και πώς λέγαμε να γλιτώσουμε κάτι αλλά πλέον περισσότερο αξίζει σε φυσική μορφή. Για εμένα θα έπρεπε οι τιμές να είναι πολύ χαμηλότερες και για αυτό όσο πάει και ανεβαίνει η πειρατεία και μετά λένε γιατι. Καλά οκ για τα first party αυταπάτες δεν έχω, ξέρω πως θα πληρώσω τα λεφτά τους. Το ζήτημα είναι στα υπόλοιπα τι κάνεις που όπως φαίνεται οι τιμές παρέμειναν South african γιατί και το hollow knight και το outlast σήμερα η τιμή τους είναι ίδια με χτες. Το Zelda όμως χτες το πήρα 729 rand και σήμερα έχει 950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Καλά οκ για τα first party αυταπάτες δεν έχω, ξέρω πως θα πληρώσω τα λεφτά τους. Το ζήτημα είναι στα υπόλοιπα τι κάνεις που όπως φαίνεται οι τιμές παρέμειναν South african γιατί και το hollow knight και το outlast σήμερα η τιμή τους είναι ίδια με χτες. Το Zelda όμως χτες το πήρα 729 rand και σήμερα έχει 950. Ναι σε κάποια είναι οι τιμές ίδιες τουλάχιστον μέχρι τωρα. Καλά έκανες και πρόλαβες το zelda κι εγώ το πρόλαβα και πάλι καλά πρόλαβα και το mario και με κάτι πόντους που είχα μου βγήκε 44-45 το Odyssey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά ερώτηση, είδα ότι μπορούμε να κάνουμε register την κασέτα του παιχνιδιού και να πάρουμε χρυσά νομίσματα, ξέρουμε όμως άμα κάνουμε register την κασέτα και αφου εχουμε παρει τα νομισματα, μπορεί η κασέτα να μεταπωληθει και να παίξει ο νέος κάτοχος το παιχνίδι online η καταχωρείται μόνο στο αρχικό account του αγοραστή και κλειδώνει το online μόνο σε αυτόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Dev1l είπε Παιδιά ερώτηση, είδα ότι μπορούμε να κάνουμε register την κασέτα του παιχνιδιού και να πάρουμε χρυσά νομίσματα, ξέρουμε όμως άμα κάνουμε register την κασέτα και αφου εχουμε παρει τα νομισματα, μπορεί η κασέτα να μεταπωληθει και να παίξει ο νέος κάτοχος το παιχνίδι online η καταχωρείται μόνο στο αρχικό account του αγοραστή και κλειδώνει το online μόνο σε αυτόν? Απλα κάνεις claim τα Coins τίποτα άλλο δε συμβαίνει !!! Επίσης δε μπορεί να γίνει πανω απο μια φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 @retard20 σε ευχαριστώ πολύ! Παιδιά έχει γ@ματο παιχνιδάκι το οποιο λεγεται spartan, το εχει στο store 1ευρω και κάτι. Τσεκάρετε... Έχω λιώσει στο γέλιο, είναι απλό με ωραία γραφικά, ειδικά τα εφέ του ηχούν είναι ξεκαρδιστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Dev1l είπε @retard20 σε ευχαριστώ πολύ! Παιδιά έχει γ@ματο παιχνιδάκι το οποιο λεγεται spartan, το εχει στο store 1ευρω και κάτι. Τσεκάρετε... Έχω λιώσει στο γέλιο, είναι απλό με ωραία γραφικά, ειδικά τα εφέ του ηχούν είναι ξεκαρδιστικά. Έχω μέσα 2 κάτι αξίζει ? Θέλω να αγοράσω κάνα παιχνίδι αλλά κάνα δυο που μου αρέσουν έχουν κάνα 35-40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Φαση ειχε εγω προσωπικα το παρατησα γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, dinos234 είπε Έχω μέσα 2 κάτι αξίζει ? Θέλω να αγοράσω κάνα παιχνίδι αλλά κάνα δυο που μου αρέσουν έχουν κάνα 35-40. Είναι ψιλοβαρετο αν θες δράση αλλά αν είσαι casual και σου αρέσουν παιχνίδια τύπου mario είναι πολύ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις