Desmond Kind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Mistwalker είπε Αν είναι στο 20ρικο day one αγορα απο μενα και τα δυο
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Desmond Kind said: Αν είναι στο 20ρικο day one αγορα απο μενα και τα δυο Πολλά λες. Στο PSN αυτή τη στιγμή έχει 30 ευρώ το X/X-2 και 50 ευρώ το XII. Οπότε στο Switch απαιτώ να έχουν το πολύ 5 ευρώ το καθένα για να τα αγοράσω, δεν είμαι κανένα κορόιδο. 2
Desmond Kind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Ειχα στο μυαλό μου τo onimusha βασικά, εκει βασιζομουν για το 20ρι
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Desmond Kind είπε Αν είναι στο 20ρικο day one αγορα απο μενα και τα δυο LOL ρε μαν. Δεν υπάρχει περίπτωση. Κάνα 40άρι το λιγότερο.
Dev1l Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, chek2fire είπε πρέπει να έχει κάποιο ελαφρύ κενό γιατί αν ήταν tight πάνω στην κονσόλα απλά σε διαβεβαιώ στο πρώτο σοβαρό gaming θα το είχες σπάσει. Τα joycons γενικά σου δίνουν την αίσθηση της β ποιότητας αλλά προσωπικά πιστεύω ο σχεδιασμός τους και η υλοποίηση τους είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για την φορητότητα της κονσόλας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, έχεις ένα point απλά μου φάνηκε εμένα περίεργο.
CleanthisD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 3 παιχνίδια για το switch 111 ευρώ στο amazon.de Δεν το προχώρησα να δω πόσο βγαίνει με τα μεταφορικά
dinos234 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μπα κι εγώ κάνα 40€ το λιγότερο υπολογίζω τα final fantasy.
Mistwalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και τα 2 games αυτη τι στιγμη στο amazon uk εχουν σαν preorder 45£. Το ff x θα ειναι σε catridge αλλα το x2 remaster θα ειναι σε download code.Το ιδιο συστημα οπως το bayonetta 1-2 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Mistwalker
james9tito Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Αισιοδοξους σας βρίσκω. 59.99 Ελλάδα λέω εγώ.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Τέλος οι αγορές για τώρα από το South African store. Πήρα 3 παιχνίδια, hollow knight, outlast (το πρώτο) και το breath of the wild όλα μαζί 70 ευρώ. Κάρτα δεν έχω πάρει ακόμα για να τα βάλω μέσα, next time που θα είμαι Ελλάδα. 1
kioukiou800 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μιας και είναι αρκετές οι σελίδες για ψάξιμο, θα θέσω ένα ερώτημα που μπορεί να ξαναέχει τεθεί Πρέπει να έχω ένα θέμα με το δεξί joycon.... Όταν το συνδέω στο tablet, δεν κάνει το ηχητικό «κλικ» με το animation...στις επιλογές με τα χειριστήρια το δείχνει ότι φορτίζει όταν είναι συνδεμενο στο πλάι και το εμφανιζει ως γκρίζο.... Αν το βάλω σε sleep mode και μπω ξανά στις επιλογές με τα χειριστήρια το δείχνει μαύρο χωρίς να φορτίζεται...(όπως θα έπρεπε να είναι) Και στις δυο περιπτώσεις παίζει κανονικά στα παιχνίδια.... Να είναι πρόβλημα firmware ή hardware; Υπάρχει άλλος παθών;
chek2fire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, kioukiou800 είπε Μιας και είναι αρκετές οι σελίδες για ψάξιμο, θα θέσω ένα ερώτημα που μπορεί να ξαναέχει τεθεί Πρέπει να έχω ένα θέμα με το δεξί joycon.... Όταν το συνδέω στο tablet, δεν κάνει το ηχητικό «κλικ» με το animation...στις επιλογές με τα χειριστήρια το δείχνει ότι φορτίζει όταν είναι συνδεμενο στο πλάι και το εμφανιζει ως γκρίζο.... Αν το βάλω σε sleep mode και μπω ξανά στις επιλογές με τα χειριστήρια το δείχνει μαύρο χωρίς να φορτίζεται...(όπως θα έπρεπε να είναι) Και στις δυο περιπτώσεις παίζει κανονικά στα παιχνίδια.... Να είναι πρόβλημα firmware ή hardware; Υπάρχει άλλος παθών; τα joycon εσωτερικά έχουν ένα κουμπάκι στο κέντρο τους που γίνονται reset. Για βγάλτο και κράτα πατημένο με ένα στυλό αυτό το κουμπί και ξαναβάλτο πάνω στην κοσνόλα. 1
retard20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Πφφφφφ Άλλαξαν τις τιμές των first party στο South Africa... Τα πήγαν όλα 929 ξενέρωσα.
kioukiou800 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chek2fire είπε τα joycon εσωτερικά έχουν ένα κουμπάκι στο κέντρο τους που γίνονται reset. Για βγάλτο και κράτα πατημένο με ένα στυλό αυτό το κουμπί και ξαναβάλτο πάνω στην κοσνόλα. Εχω κανει πολλες φορες συγχρονισμο και στα δυο! Τα βλεπει και τα δυο απλα το δεξι το εχει γκριζο και το φορτιζει...Για να σταματησει η φορτιση, πρεπει να μπει σε sleep mode. Αν το βγαλω απο το tablet και το ξαναβαλω, το ξαναεμφανιζει γκριζο και το φορτιζει...Μονο με sleep mode επανερχεται.... Επισης, δεν μου εμφανιζει πλεον το animation και τον ηχο απο το "attach-detach" του joycon.. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από kioukiou800
bad_freddy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, kioukiou800 είπε Εχω κανει πολλες φορες συγχρονισμο και στα δυο! Τα βλεπει και τα δυο απλα το δεξι το εχει γκριζο και το φορτιζει...Για να σταματησει η φορτιση, πρεπει να μπει σε sleep mode. Αν το βγαλω απο το tablet και το ξαναβαλω, το ξαναεμφανιζει γκριζο και το φορτιζει...Μονο με sleep mode επανερχεται.... Επισης, δεν μου εμφανιζει πλεον το animation και τον ηχο απο το "attach-detach" του joycon.. Μου έχει συμβεί μια φορά το ιδιο σκηνικό μετα απο πολύωρο session και αν θυμάμαι καλά επανήλθε με επανεκκίνηση της κονσόλας. Το έχεις δοκιμάσει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις