Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, dinos234 said:

Ναι απλά ακόμη και το ίδιο παιχνίδι να είναι η Nintendo το κοστολογεί ποιο ακριβά και δεν πέφτει κιόλας.

H Nintendo προφανώς κοστολογεί μόνο τα δικά της παιχνίδια. 

Όποιας άλλης εταιρείας είναι ακριβότερο στο Switch είναι απόφαση εκείνης της εταιρείας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NickTG είπε

H Nintendo προφανώς κοστολογεί μόνο τα δικά της παιχνίδια. 

Όποιας άλλης εταιρείας είναι ακριβότερο στο Switch είναι απόφαση εκείνης της εταιρείας. 

Προσωπικά μπορεί να μου αρέσει το ότι μπορείς να το πάρεις όπου θέλεις αλλά παιχνίδια όπως Skyrim diablo αν και μου αρέσει η ιδέα να παίζω πχ στο κρεβάτι κτλ θα προτιμήσω αν θελω να τα παίξω αλλού να γλιτώσω τα μισά και ευρώ και με ότι περισσεύει αν θέλω παίρνω και ακόμη ένα παιχνίδι. 

Για εμένα θα πρέπει η Nintendo και η κάθε Nintendo να κάνει προσφορές πόσο μάλλον σε ψηφιακή μορφή είμαι σίγουρος ότι πολλές φορές και η λάθος κοστολόγηση ένας από τους λόγος εννοείται που κάνουν πολλούς να στραφούν σε πειρατικά. Εννοείται πως το gaming είναι ακριβό χόμπι και ούτε θυμάμαι πόσα χρήματα έχω ξοδέψει διότι σέβομαι αυτούς που το έκαναν κτλ αλλά τυχαίνει μερικές φορές να καταλαβαίνω και αυτούς που τα κάνουν όλα πειρατικά. 

Επεξ/σία από dinos234
Δημοσ.

Mα εδω κανεις λαθος. Δεν ευθυνεται η nintendo/sony/microsoft για την τιμολογηση ενος παιχνοδιου στην κονσολα της ουτε για τυχον εκτπωσεις που θα γινουν σε αυτο το παιχνιδι, παρα μονο ο publisher του.

Δημοσ.

Όταν έχεις τρεις ίδιου τύπου αρχιτεκτονικές στις οποίες θα αναπτύξεις ένα παιχνίδι (Xbox, PS4, PC - x86) και μετά μια εντελώς διαφορετική (Switch - ARM), είναι σαφώς πιο δύσκολο να γίνει απόσβεση στη μια. Εξ ου και οι τιμές (ως ένα βαθμό φυσικά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Ναι απλά ακόμη και το ίδιο παιχνίδι να είναι η Nintendo το κοστολογεί ποιο ακριβά και δεν πέφτει κιόλας.

Δεν το κοστολογει η Νintendo εκτος και αν ειναι δικο της το game οπως για παραδειγμα το Μαριο καρτ.Οι τιμες τον games αλλα και οι εκπτωσεις γινονται απο την καθε εταιρια που το διαθετει.Απλως τα 10€ διαφορα που εχουν μερικα ειναι για το κοστος τον catridge  και επειδη πρεπει να ειναι ιδια τιμη digital/physical υπαρχει αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Πολλές φορές είναι πολύ παραπάνω από 10€ όπως τα δύο που ανέφερα οκ είναι άλλη αρχιτεκτονική για να παίξει στο switch κτλ κτλ αλλά το Skyrim τυχαίνει να το βρίσκεις κάτω από 40€ πολλές φορές 20€ και σε pc ακόμη και 20€ diablo πάνω κάτω τα ιδια. Αλλά συμφωνώ πως κασέτα και ψηφιακό πάντα σχεδόν οι τιμές πρέπει να είναι οι ιδιες για αυτούς και ποτέ δεν το καταλαβα πχ η κασέτα ναι έχει κόστος και περισσότερο από ένα cd το καταλαβαίνω η θήκη έχει κι αυτή ένα κόστος το ψηφιακό τι κόστος να έχει αυτό θα έπρεπε να αλλάξει κάποια στιγμή. 

Δημοσ.

Το ψηφιακο θα αλαξει τιμολογηση οταν publishers και sony/ms/nintendo δεν θα χρειαζονται πλεον τα φυσικα καταστηματα για τα προιοντα τους. Οι publishers δεν εχουν προβλημα να πανε και αυριο ακομα σε αυτο το μοντελο και να μην υπαρχουν τα παιχνιδια τους καθολου σε φυσικο μεσο (θα χασουν ισως μερικες χωρες λογο υποδομων ). Απο την αλλη οι κατασκευαστες δεν εχουν τις υποδομες για να στηριξουν τοσα εκκατομυρια αποστολες σε καθε ακρη του πλανητη για καθε τι ξεχωριστα, τα χρειαζονται τα φυσικα καταστηματα για την πωληση των κονσολων τους. Αν τωρα βαλουνε φθηνοτερη τιμη στα digital απο οτι στα φυσικα αντιτυπα, δικαιως οι καταστηματαρχες θα δυσαρεστηθουν και κοψουν (αναλωγα το καταστημα) ισως ακομα και τις πωλησεις των κονσολων ή των αξεσουαρ αυτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

το Skyrim τυχαίνει να το βρίσκεις κάτω από 40€ πολλές φορές 20€ και σε pc ακόμη και 20€ diablo πάνω κάτω τα ιδια.

Σιγουρα βρισκεις πιο συχνα και καλυτερες τιμες στις αλλες κονσολες/pc και ας πουμε και  γι'αυτα τα 2 games που εχουν καποια χρονια που κυκλοφορησαν. Αλλα το diablo 3 και στο psn αυτη τι στιγμη εχει 60$.Στο switch εχει 2 μηνες που κυκλοφορησε και που το εβαλαν στα 40€ στις χριστουγεννιατικες εκπτωσεις  πιστευω ηταν πολυ καλα για "νεα κυκλοφορια" απο τη blizzard

Mια παρατηρηση για το προηγουμενο post που εβαλα για το Αφρικα eshop λεει games published by Nintendo.Οποτε μαλλον η αυξηση θα ειναι μονο για τα first party games

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Σιγουρα βρισκεις πιο συχνα και καλυτερες τιμες στις αλλες κονσολες/pc και ας πουμε και  γι'αυτα τα 2 games που εχουν καποια χρονια που κυκλοφορησαν. Αλλα το diablo 3 και στο psn αυτη τι στιγμη εχει 60$.Στο switch εχει 2 μηνες που κυκλοφορησε και που το εβαλαν στα 40€ στις χριστουγεννιατικες εκπτωσεις  πιστευω ηταν πολυ καλα για "νεα κυκλοφορια" απο τη blizzard

Mια παρατηρηση για το προηγουμενο post που εβαλα για το Αφρικα eshop λεει games published by Nintendo.Οποτε μαλλον η αυξηση θα ειναι μονο για τα first party games

Προσωπικά πρόλαβα και πήρα mario Odyssey σήμερα και πριν κάτι μέρες zelda, pokemon, hollow Knight. Κάποια στιγμή θα ήθελα το monster boy αλλά και αυτό ακριβό είναι. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Προσωπικά πρόλαβα και πήρα mario Odyssey σήμερα και πριν κάτι μέρες zelda, pokemon, hollow Knight. Κάποια στιγμή θα ήθελα το monster boy αλλά και αυτό ακριβό είναι. 

Το monsterboy οχι μονο ειναι ακριβο οπου κυκλοφορησε αλλα εκαναν και δευτερη βλακεια οπου αν το θες physical σε αναγκαζουν να το παρεις μονο απο US οπου θα περιμενεις κοντα ενα μηνα να ερθει και με τα μεταφορικα θα σου βγει οσο ενα ενα first party game.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Το monsterboy οχι μονο ειναι ακριβο οπου κυκλοφορησε αλλα εκαναν και δευτερη βλακεια οπου αν το θες physical σε αναγκαζουν να το παρεις μονο απο US οπου θα περιμενεις κοντα ενα μηνα να ερθει και με τα μεταφορικα θα σου βγει οσο ενα ενα first party game.

Έχεις πρόταση για αγορά από κάπου; Όλο καλά ακούω εδώ μέσα και το έψησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Έχεις πρόταση για αγορά από κάπου; Όλο καλά ακούω εδώ μέσα και το έψησα.

Το ειχα βρει σε ενα γαλλικο μαγαζι που εγραφε οτι αγορασε κομματια απο US και τα πουλουσε 40€.Αλλα με τα μεταφορικα παλι το ιδιο θα βγει.Αντε να γλιτωσεις 3-5€.

Για μενα αυτη η τιμη ειναι απαγορευτικη για ενα indie game οσο καλο και αν ειναι και αναγκαστικα θα περιμενω μια καλη εκπτωση σε digital μορφη.Για το dragons trap εκανα το ιδιο και το πηρα 7€ απο τα 35€ που εβγαινε σε physical.

Υπαρχει και αυτο το μαγαζι απο japan

https://www.play-asia.com/monster-boy-and-the-cursed-kingdom/13/70bvyl

Εχω αγορασει digital οπου τον εστειλαν στο λεπτο χωρις προβλημα.Για physical δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει ακομα αν και καποιοι εδω στο νημα θυμαμαι οτι εχουν κανει αγορα και θα μπορουσαν να σε βοηθησουν καλυτερα

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, χθες παρέλαβα την κονσόλα, σήμερα την ξεσφραγισα το πρωί, να πω την αλήθεια περίμενα λίγο πιο premium την κονσόλα και ιδιαίτερα τα joycons, παρ όλα αυτά μια χαρά είναι και μου άρεσε πολύ. Μια ερώτηση;, στο δικό σας nintendo switch το αριστερό joycon τρίζει καθόλου ? γιατί εμένα τρίζει και επίσης σαν να κουνίεται το joycon στο κατω μέρος του (κουμπωμένο στην κονσόλα ειναι), λες και έχει κάποιο κενό, είναι φυσιολογικό αυτό ?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dev1l είπε

Καλημέρα σε όλους, χθες παρέλαβα την κονσόλα, σήμερα την ξεσφραγισα το πρωί, να πω την αλήθεια περίμενα λίγο πιο premium την κονσόλα και ιδιαίτερα τα joycons, παρ όλα αυτά μια χαρά είναι και μου άρεσε πολύ. Μια ερώτηση;, στο δικό σας nintendo switch το αριστερό joycon τρίζει καθόλου ? γιατί εμένα τρίζει και επίσης σαν να κουνίεται το joycon στο κατω μέρος του (κουμπωμένο στην κονσόλα ειναι), λες και έχει κάποιο κενό, είναι φυσιολογικό αυτό ?

πρέπει να έχει κάποιο ελαφρύ κενό γιατί αν ήταν tight πάνω στην κονσόλα απλά σε διαβεβαιώ στο πρώτο σοβαρό gaming θα το είχες σπάσει. Τα joycons γενικά σου δίνουν την αίσθηση της β ποιότητας αλλά προσωπικά πιστεύω ο σχεδιασμός τους και η υλοποίηση τους είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για την φορητότητα της κονσόλας. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...