Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είναι πιο ακριβό γιατί έχει γυροσκόπιο μέσα.

Το οποίο χρησιμοποιείται στα games.

Και στο PS4 που εχω (και ξερω σιγουρα) εχει γυροσκοπιο, αλλο πραγμα που οι στοκοι δεν δινουν δυνατοτητα σκοπευσης και με αυτο.
Απλα μας αρεσει να μας πιανουν τον λοκο, μην προσπαθεις να το δικαιολογησεις...

ΥΓ Εχουν γυροσκοπιο και εχω βρει μια και μονο χρηση, να κουναω το κυκλακι για να γραψω, ημαρτον παναια μου

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι γυροσκόπιο που έχει την μαγεία της Nintendo οπότε χρεώνεται παραπάνω 😛

Εν έτη 2018 περιμένεις να μπορείς να συνδέσεις ακουστικά στο χειριστήριο τουλάχιστον. Καλά το να συνδέεις Bluetooth ακουστικά είναι ουτοπικό και τεχνολογία από άλλο πλανήτη οπότε καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. 🙃

Σημερα ξεχασα το switch στο αμαξι μεσα στην θηκη την μαύρη ερμητικα κλειστη Το αμαξι βεβαια μεσα στον ηλιο . Ειπα αυτο ηταν παει το μηχανημα μιλαμε ζεματαγε δεν μπορουσα καν μα το πιασω το αφήνω κρυώνει λιγο και τσουπ να μαι πανω στο παγκακι καθισμένος........hollow knight!

• Thanks 1

11 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Τα Bluetooth ακουστικα μια χαρα τα δεχεται το switch

It works... sort of. Είναι γελοίο το ότι πρέπει να έχω dongle. Εν τω μεταξύ ούτε η Sony αφήνει οποιαδήποτε Bluetooth ακουστικά να συνδεθούν με το PS4 γιατί είπαμε... τεχνολογία out of this reality, αλλά τουλάχιστον σου έχει ένα jack στο χειριστήριο.

• Like 1

5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

It works... sort of. Είναι γελοίο το ότι πρέπει να έχω dongle. Εν τω μεταξύ ούτε η Sony αφήνει οποιαδήποτε Bluetooth ακουστικά να συνδεθούν με το PS4 γιατί είπαμε... τεχνολογία out of this reality, αλλά τουλάχιστον σου έχει ένα jack στο χειριστήριο.

Καπου ειχα διαβασει οτι το switch δεχεται και τα official wireless headset του ps4.

Παντως επειδη η τεχνολογια με mic στα controller ειναι πολυ πισω η nintendo πρωτοπορησε για ακομη μια φορα και το μετεφερε στα κινητα😉😂

Να σας ρωτήσω, κάρτα microsd έχετε βάλει; τουλάχιστον 128gb? τρέχει μια προσφορά στα mediamarkt samsung evo plus 64gb, class 10, u3 στα €20 περίπου, αλλά είδα στο skroutz 128gb ίδια χαρακτηριστικά κάρτας στα €40 περίπου. Αξίζει να δώσεις τα διπλάσια λεφτά από τη στιγμή που θα υπάρχει cloud save? Από την άλλη γιατί να μην αξίζει, μόνος ρωτάω, μόνος απαντάω!

• Moderators

To switch υποστηρίζει μέχρι 2ΤΒ (όταν βγουν), δηλαδή το όριο των microSDXC. Άρα βάζεις ό,τι θες. Πρακτικά θα πρότεινα κάποια με τουλάχιστον 5ετή εγγύηση (γιατί πλέον δεν είναι και σπάνιο να σου γίνει corrupt μια sd) και σίγουρα όχι τις no name κινεζιές από ebay/banggood κλπ. Εγώ θα έβαζα κάποια τουλάχιστον UHS-1 (μην πω UHS-3), κυρίως για τα γρήγορα read speeds.

Πρακτικά όμως επειδή κάθε στιγμή παίζω 1-2 παιχνίδια μόνο, με την ενσωματωμένη των 32GB είμαι ΟΚ προς το παρόν.

• Like 1

speeds εχει ταβανι καπου 90 mb/s για τις micro SD ^ δηλαδη και να βαλεις πιο γρηγορη δεν θα εχει κανενα νοημα, ειναι σαν να βαζεις  sata3 SSD σε μητρικη με  sata1. 

μακαρι η επομενη εκδοση να εχει την διπλασια εσωτερικη μνημη γιατι εκει το loading ειναι πραγματικα γρηγορα, πχ mario odyssey που εχω  εγω κατεβασμενο το φορτωνει στο λεπτο. 

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι, οι απλές class 10 έχουν εγγυημένο 10MB/s write, το read μπορεί να είναι και 80, αλλά μπορεί και 15. Πρακτικά δεν ξεπερνά τα 30-40MB/s. Οι UHS είναι πολύ καλύτερες στα read συνήθως.

Επεξ/σία από GeorgeMan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kimishima assures more titles will be announced for 2018

Η Ν μάλλον τα έχει χαμένα μετά από ένα υποτονικό 2018 που στηρίχτηκε επί τον πλείστον σε μεταφορές Κατά την διάρκεια της Ε3, όπου καταχώθηκαν περισσότερο, επαναλάμβαναν πως επικεντρώθηκαν σε τίτλους που θα κυκλοφορήσουν το 2018, τώρα αποφάσισαν πως δεν ισχύει. Από την μια έχουμε damage control και από την άλλη ξεκάθαρα φαίνεται πόσο κάκιστα στήθηκε η Ε3.

Βέβαια, ο Kimishima δεν είναι πλέον πρόεδρος που σημαίνει ότι δεν φέρει ευθύνη στην περίπτωση που το NSW δεν επιτύχει τον στόχο των 20 εκατομμυρίων στο τωρινό οικονομικό έτος και προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. Μόνη ελπίδα που δίνω είναι πως επειδή θα ακολουθήσει η συνδρομητική υπηρεσία τον Σεπτέμβριο κράτησαν κάποια χαρτιά ανακοινώσεων για αργότερα ως δολώματα.

Φέτος η Ν με βάση τις κυκλοφορίες τους, την Ε3 και τις δηλώσεις που ακολούθησαν θυμίζει την περίοδο WiiU που ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ακόμα και αν ισχύουν τα λεγόμενα του Kimishima το ρίσκο είναι τεράστιο και ο χρόνος περιορισμένος.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2

• Moderators

Nintendo Is Considering A Successor To The 3DS According To Its New President

Και φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να πιάσουν 20m πωλήσεις στο Switch είναι να συζητούν για διάδοχο του 3DS.

Τι ν τούτοι ρε. 

• Like 2

Εν το μεταξύ το μηχάνημα στήθηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω του το 3DS όταν τελικά σταματήσουν την υποστήριξη αλλά ρεαλιστικά μιλώντας δεν μπορεί να αντικατασταθεί το 3ds από το Switch. Εχει πολύ συγκεκριμένο target το 3ds με τις διπλές οθόνες και σοβαρή χρήση από πάρα πολλούς τίτλους οπότε υπάρχει θέμα πρακτικότητας στη μεταφορά τίτλων. 

Παράδειγμα, πως θα βγει το επόμενο Etrian Odyssey στο Switch? Φυσικά δεν είναι το μόνο αλλά είναι ένα πρωτοκλασσάτο παράδειγμα παιχνιδιού που κάνει πλήρης χρήση των δυνατοτήτων του 3DS και η μεταφορά του σε μονή οθόνη θα είναι σίγουρα δύσκολη και ανώμαλη. Μου έρχονται εικόνες από αντίστοιχα παιχνίδια στο Vita και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο ότι θα έχουμε πιθανή τέτοια αλλαγή στο Switch για το επόμενο παιχνίδι. 

Χμμμ, ίσως είναι καλό κάποια στιγμή να δώσουν μια συνέχεια του 3DS ως deticated φορητό μηχάνημα, με λιγότερο ισχυρό SoC σε σχέση με το Switch αλλά δεν ξέρω πόσο business sense κάνει αυτό το να διχάσεις και πάλι τις ομάδες τις δικές σου και τις ομάδες των τρίτων κατασκευαστών. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...