Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, Vagosman said:

Από πού το πήρες;

Έβγαλε κάποια στιγμή το the game collection διαθέσιμο ένα κομμάτι. 

Με κάτι λίγο παραπάνω το έχει διαθέσιμο και το game.co.uk.

Στο game βγαίνει 23 λίρες με τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά. 

Επεξ/σία από NickTG
Λάθος σελίδα
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έβγαλε κάποια στιγμή το the game collection διαθέσιμο ένα κομμάτι. 

Με κάτι λίγο παραπάνω το έχει διαθέσιμο και το base. 

Στο base βγαίνει 23 λίρες με τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά. 

Εγώ το παρήγγειλα δυο μέρες πριν απο το game.co.uk στα 20 GBP. Έχει και 3 μεταφορικά, οπότε ίδια τιμή, εκτός φυσικά αν πάρεις και άλλα, οπότε επιμερίζεται.

2 minutes ago, non-serviam said:

Εγώ το παρήγγειλα δυο μέρες πριν απο το game.co.uk στα 20 GBP. Έχει και 3 μεταφορικά, οπότε ίδια τιμή, εκτός φυσικά αν πάρεις και άλλα, οπότε επιμερίζεται.

Στο game ήθελα να γράψω και εγώ αλλά είχα ανοιχτό το base και μπερδεύτηκα. 

Το διόρθωσα και παραπάνω. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτύπησα και εγώ σταρλινκ με σταρτερ πακ.

Επίσης nba playgrounds 2 που δεν το βρίσκεις εύκολα(θείο) κ είχε πολύ καλή τιμή.

Επεξ/σία από Vagosman

1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Κακα τα ψέματα είναι ακριβά τα παιχνίδια και σπάνια κατεβαίνουν και οι εκπτώσεις που κάνει είναι μικρές που δεν κάνει και συνέχεια βλέπω να στραφούν οι στα retail από κανένα μαγαζί εξω η κάνα σπάσιμο κονσόλας και πειρατικά. 

Εχει παρει κανεις το travis strikes again να μας πει εντυπωσεις??Χαζευα λιγο τωρα στο resetera και λενε οτι το παιχνιδι βρωμαει suda51.Ελεγα να το αγορασω οταν θα πηγαινε σε καμια εκπτωση αλλα τωρα με αυτα που διαβαζω το ψηνω ασχημα.

• Like 1

2 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Πωωωω μας κατέστρεψες, εγώ τώρα που είμαι ταξίδι τι θα κάνω; Έστω για να πάρω κάνα δυο παιχνίδια ακόμα τώρα που γυρνάει, αν κάνω το κινητό μου mobile Hotspot θα μπορέσει να συνδεθεί το switch; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Κακα τα ψέματα είναι ακριβά τα παιχνίδια και σπάνια κατεβαίνουν και οι εκπτώσεις που κάνει είναι μικρές που δεν κάνει και συνέχεια βλέπω να στραφούν οι στα retail από κανένα μαγαζί εξω η κάνα σπάσιμο κονσόλας και πειρατικά. 

Ακριβα ειναι αλλα οπως ολα τα καλα games οπου οι τιμες πλεον παιζουν στα 50 την καλυτερη 69 την χειροτερη.Το καλο που εχουν τα twins/pc ειναι οτι και τα first party games σε 2-3 μηνες πεφτουν περιπου στο μισο η τιμη τους ενω στην Ν μετα απο κανα χρονο ισως γινει καμια εκπτωση και το παρεις στην καλυτερη κανα 10ρικο πιο κατω.

15 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Πωωωω μας κατέστρεψες, εγώ τώρα που είμαι ταξίδι τι θα κάνω; Έστω για να πάρω κάνα δυο παιχνίδια ακόμα τώρα που γυρνάει, αν κάνω το κινητό μου mobile Hotspot θα μπορέσει να συνδεθεί το switch; 

Ναι κανονικα συνδεεται,εγω παιζω μεχρι και online με το hotspot.Αυτα που γραφει ισως και να μην γινουν δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα το εβαλα για οποιον τον ενδιαφερει.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Ακριβα ειναι αλλα οπως ολα τα καλα games οπου οι τιμες πλεον παιζουν στα 50 την καλυτερη 69 την χειροτερη.Το καλο που εχουν τα twins/pc ειναι οτι και τα first party games σε 2-3 μηνες πεφτουν περιπου στο μισο η τιμη τους ενω στην Ν μετα απο κανα χρονο ισως γινει καμια εκπτωση και το παρεις στην καλυτερη κανα 10ρικο πιο κατω.

Ναι κανονικα συνδεεται,εγω παιζω μεχρι και online με το hotspot.Αυτα που γραφει ισως και να μην γινουν δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα το εβαλα για οποιον τον ενδιαφερει.

Ναι απλά ακόμη και το ίδιο παιχνίδι να είναι η Nintendo το κοστολογεί ποιο ακριβά και δεν πέφτει κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...