papp0us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, fytotech είπε Δεν έχω φίλους όμως... Ευκαιρία να μάθεις να πλέκεις και να κάνεις φίλους στην λέσχη πλεξίματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Mario odyssey,mario party.mario tennis,arms,πρεπει να ειναι κιαλα,δεν θυμαμε τωρα. Στο amazon de προσφορα 3 switch games 111 euro. Αναμεσα τους splatoon,super mario bros u,arms,mario tennis,hyrule warriors,wolfestein 2, Είναι ενεργή αυτή τη στιγμή αυτή η προσφορά;Παλιότερα θυμάμαι είχε βγει αλλά τώρα δεν την βρίσκω (κάθε μέρα μπαίνω στο amazon.de και .fr και ζαχαρώνω τα πάντα από θήκες και games καιρός είναι να ακουμπήσω το κατοστάρικο μου) 😀😀 EDIT:Άκυρο το βρήκα απλά έχει τα μισά παιχνίδια σε σχέση με τις παλιές και δεν έχει τα "ακριβά" Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από stafftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, retard20 είπε Μου ήρθε σήμερα skull & co gripcase και το 8bitdo receiver. Δοκίμασα μονο το πρώτο και η πρώτη εντύπωση είναι ότι μ αρέσει σαν grip περισσότερο το ardistel που ειχα. Ίσως θέλω χρόνο επειδή συνηθισα. Στο πιάσιμο είναι καλύτερο βέβαια γιατί οι σκανδάλης και το ότι μπαίνει στο dock is a κερδίζει το skull Το είδα κι εγώ και σχετικά καλή τιμή πιστεύεις αξίζει το gripcase να πάω κι εγώ στο ίδιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ποιο grip από τα δυο βρήκες ; ardistel ή skull ; Μια χαρά είναι και τα δυο το skull έχει υποδοχή πίσω που αλλάζει σύνολο τριών τύπου grips για να προσαρμόσεις ανάλογα τα γούστα σου. Μπαίνει και στο dock χωρίς βγάλε βάλε αν και αυτό δε με νοιάζει γιατί φαίνεται και να ζορίζεται (θέλει ελαφρό σπρώξιμο). Επίσης ολα τα κουμπακια απο πανω ¨Ενταση ηχου , κλεισιμο και σκανδαλες αλλαζουν προς το καλυτερο και αυτο ειναι αρκετα θετικο. το ardistel το θετικότατο ήταν το είχα βρει Ελλάδα και το είχα άμεσα όταν το χρειάστηκα και ήταν και το πρώτο που έπιασα οπότε το έχω συνηθίσει και αρκετά οποτε δε ξέρω πόσο αντικειμενικη είναι η άποψη μου αλλά βάζοντας τα μια το ένα μια το άλλο μου φαίνεται καλύτερο grip στο χέρι μου. Επίσης με το ardistel στέκεται τέλεια το switch για table mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, retard20 είπε Ποιο grip από τα δυο βρήκες ; ardistel ή skull ; Μια χαρά είναι και τα δυο το skull έχει υποδοχή πίσω που αλλάζει σύνολο τριών τύπου grips για να προσαρμόσεις ανάλογα τα γούστα σου. Μπαίνει και στο dock χωρίς βγάλε βάλε αν και αυτό δε με νοιάζει γιατί φαίνεται και να ζορίζεται (θέλει ελαφρό σπρώξιμο). Επίσης ολα τα κουμπακια απο πανω ¨Ενταση ηχου , κλεισιμο και σκανδαλες αλλαζουν προς το καλυτερο και αυτο ειναι αρκετα θετικο. το ardistel το θετικότατο ήταν το είχα βρει Ελλάδα και το είχα άμεσα όταν το χρειάστηκα και ήταν και το πρώτο που έπιασα οπότε το έχω συνηθίσει και αρκετά οποτε δε ξέρω πόσο αντικειμενικη είναι η άποψη μου αλλά βάζοντας τα μια το ένα μια το άλλο μου φαίνεται καλύτερο grip στο χέρι μου. Επίσης με το ardistel στέκεται τέλεια το switch για table mode. Το skull είχα βρει σε καλή τιμή και μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dinos234 είπε Το skull είχα βρει σε καλή τιμή και μου άρεσε. Δεν είναι καθόλου κακό κάπου 17 ευρώ το πήρα απλά κάνω την σύγκριση με το ήδη υπάρχον.Τελικα δε πλήρωσα τελωνείο για κανένα απο τα 2 προϊόντα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, retard20 είπε Δεν είναι καθόλου κακό κάπου 17 ευρώ το πήρα απλά κάνω την σύγκριση με το ήδη υπάρχον.Τελικα δε πλήρωσα τελωνείο για κανένα απο τα 2 προϊόντα . 15 -17 νομίζω το είχα βρει κι εγω. Τελωνείο νομίζω πληρώνεις πάνω από 20 κάτι ευρώ αν είσαι άτυχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μια συμβουλη για το Αμερικανικο eshop.Μην μπαινεται καθολου εκει εκτος και αν εχετε US credit card.Πριν 1 χρονο ειχα κανει μια αγορα εμεινε 1 λεπτο και δεν μπορουσα να αλλαξω region.Ειχα μιλησει με το support ολα καλα λενε και το αλλαξαν αυτοι.Το θεμα ειναι οτι κανονικα σου σβηνουν τα funds αλλα οχι αυτοι απλως αλλαξαν region και το 1 λεπτο υπηρχε ακομα στο US shop οπως ειδα σημερα που ξαναμπηκα να δω κατι και την πατησα γιατι δεν με αφηνε να αλλαξω ξανα μεχρι να μηδενιστουν τα funds.Στην τελικη ειμουν τυχερος που βρηκα 1 game με 49 λεπτα οπου εβαλα 48 gold coins απο τα 50 που ειχα και το 1 λεπτο απο τα funds και καταφερα να μηδενισω τα funds και να αλλαξω region. Το email που μου ειχαν στειλει περσι εγραφε οτι υπαρχει περιπτωσει να μην σε βοηθησουν δευτερη φορα σε αλλαγη region για τον ιδιο λογο οποτε προσοχη με το US. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kents_90 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά help! Πως γίνεται η αγορά παιχνιδιών από αλλά regions? Μπήκα στο South Africa αλλά η τιμή των παιχνιδιών είναι η ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kents_90 είπε Παιδιά help! Πως γίνεται η αγορά παιχνιδιών από αλλά regions? Μπήκα στο South Africa αλλά η τιμή των παιχνιδιών είναι η ίδια. Η τιμή των παιχνιδιών στο South Africa σίγουρα δεν είναι η ίδια. 20-30% κάτω τα βρίσκεις σε σχέση με εμάς. Την μέρα που δεν μπόρεσα να πάρω το hollow knight στο αφρικανικό η προσφορά ήταν στα 6.5 ευρώ ενώ σε εμάς η προσφορά ήταν στα 10 Μόνο για κάτι γιαπονεζιες έχουν τις ίδιες τιμές. Στα υπόλοιπα ακόμα και της ίδιας της nintendo είναι 10 με 15 ευρώ φτηνότερα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από ikaruga24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kents_90 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Η τιμή των παιχνιδιών στο South Africa σίγουρα δεν είναι η ίδια. 20-30% κάτω τα βρίσκεις σε σχέση με εμάς. Την μέρα που δεν μπόρεσα να πάρω το hollow knight στο αφρικανικό η προσφορά ήταν στα 6.5 ευρώ ενώ σε εμάς η προσφορά ήταν στα 10 Μόνο για κάτι γιαπονεζιες έχουν τις ίδιες τιμές. Στα υπόλοιπα ακόμα και της ίδιας της nintendo είναι 10 με 15 ευρώ φτηνότερα. Μπορείς να μου πεις την διαδικασία σε παρακαλώ; Που μπαίνεις, τι κανείς κτλ; Εχω διαβάσει κατά καιρούς σκόρπια πράγματα από εδώ και από εκεί αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω τώρα που πήρα το switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, kents_90 είπε Μπορείς να μου πεις την διαδικασία σε παρακαλώ; Που μπαίνεις, τι κανείς κτλ; Εχω διαβάσει κατά καιρούς σκόρπια πράγματα από εδώ και από εκεί αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω τώρα που πήρα το switch. Πρέπει να φτιάξεις κανονικό λογαριασμό Nintendo (φαντάζομαι έχεις φτιάξει ήδη) και μετά από το site της nintendo μέσα από το προφίλ σου το αλλάζεις σε South Africa. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kents_90 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Πρέπει να φτιάξεις κανονικό λογαριασμό Nintendo (φαντάζομαι έχεις φτιάξει ήδη) και μετά από το site της nintendo μέσα από το προφίλ σου το αλλάζεις σε South Africa. Νομίζω αυτό κάνω, αλλά μου βγάζει το smash π.χ. 54€. Αυτή είναι η διαφορά που έχουν; Οκ το βρήκα νομίζω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, kents_90 είπε Νομίζω αυτό κάνω, αλλά μου βγάζει το smash π.χ. 54€. Αυτή είναι η διαφορά που έχουν; Οκ το βρήκα νομίζω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Αν το κάνεις σωστά οι τιμές αναγράφονται σε rand. Από εκεί και έπειτα εφόσον το βρήκες καλές αγορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στο South Africa ειναι σε zar πολλά παιχνίδια εχουν πολυ καλύτερες τιμές εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις