Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορώ να πω ότι το Diablo σε φορητό είναι απλά τέλειο. Παιχνίδι που δεν υπήρχε περίπτωση να δω μόνος μου στην μεγάλη οθόνη. Αντίθετα στο φορητό δεν μπορώ να σταματήσω, παίζω λίγο έτσι, λίγο αλλιώς, λίγο γιουβέτσι και το αφήνω κάτω. Ο απλοϊκός σχεδιασμός των χαρτών του σε συνδυασμό με τα τμηματικά κομμάτια αυτών και φυσικά η γρήγορη δράση το καθιστά απλά εξαιρετικό για pick up and play and put down again. 

Δεν πειράζει επίσης που η έκδοση είναι απλά άψογη και παίζει τέλεια στο φορητό. Με εξαίρεση το σκηνικό με την γλώσσα το παιχνίδι είναι απλά must για road warriors σαν εμένα. 

• Like 9
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, non-serviam είπε

Τόσο καλό το Starlink?

Έχουν ειπωθεί κάποια θετικά σχόλια λόγω της παρουσίας του Fox McCloud και της παρέας του. Από όσα έχω δει το παιχνίδι έχει μια στάνταρ επαναλαμβανόμενη βάση (καταστροφή των βάσεων του εχθρού και αντιμετώπιση τους, αναβάθμιση των φιλικών βάσεων) και τα story events. Πέρα αυτών στην τελική κόστισε μόλις 23 ευρώ μαζί με τα μπιχλιμπίδια του πακέτου. 

14 ώρες πριν, Malthador είπε

Έλεγα να τσιμπήσω κι εγώ ένα plush, αλλά προτίμησα να χώσω μια γνωστή μου που ξέρει να πλέκει να μου φτιάξει amigurumi:

Big+and+small+front.jpg

Να πεις στη γνωστή σου να τα πουλήσει ebay και θέλω ενα ιδιο σετάκι. Πολύ καλή δουλειά. Μπορείς να μας βρεις κόστος;

• Moderators
1 minute ago, Vagosman said:

Να πεις στη γνωστή σου να τα πουλήσει ebay και θέλω ενα ιδιο σετάκι. Πολύ καλή δουλειά. Μπορείς να μας βρεις κόστος;

Η φωτογραφία είναι από το ίντερνετ, δεν μου το έχει τελειώσει ακόμα δυστυχώς. :(

Υπάρχει guide εδώ, το κόστος δεν είναι μεγάλο σε νήματα κλπ, αρκεί να βρείτε κάποιον που ξέρει να πλέκει.

• Confused 1

42 λεπτά πριν, Malthador είπε

Η φωτογραφία είναι από το ίντερνετ, δεν μου το έχει τελειώσει ακόμα δυστυχώς. :(

Υπάρχει guide εδώ, το κόστος δεν είναι μεγάλο σε νήματα κλπ, αρκεί να βρείτε κάποιον που ξέρει να πλέκει.

Που είναι ένας John Spartan όταν τον χρειάζεσαι ;

• Like 1

Μου ήρθε σήμερα skull & co gripcase και το 8bitdo receiver. Δοκίμασα μονο το πρώτο και η πρώτη εντύπωση είναι ότι μ αρέσει σαν grip περισσότερο το ardistel που ειχα. Ίσως θέλω χρόνο επειδή συνηθισα. Στο πιάσιμο είναι καλύτερο βέβαια γιατί οι σκανδάλης και το ότι μπαίνει στο dock is a κερδίζει το skull

Παιδιά, αύριο πάω να πάρω το switch μου, επειδή όμως δεν θέλω να σκάσω ένα σκασμό λεφτά για τζαμακι, περισσεύει από κανέναν ένα τζαμακι η μια ζελατίνα ? Περιμένω να έρθουν τα πράγματα από Κίνα αλλά αργούν πολύ ακόμα.... να του το πληρώσω φυσικά δεν έχω θέμα αλλά να μην πάρω τώρα θήκη 25 ευρώ για μια ζελατίνα.

Βρίσκομαι Χαλκιδική, αλλά αύριο θα κατέβω Θεσσαλονίκη για παραλαβή της κονσόλας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Κανένα ενδιαφέρων παιχνίδι που να αξιοποιεί τα joycon υπάρχει; Πέρα φυσικά από το 1-2 Switch ("ενδιαφέρων") που θα έπρεπε να να το δίνουν μαζί με την κονσόλα δωρεάν.

1 ώρα πριν, non-serviam είπε

Κανένα ενδιαφέρων παιχνίδι που να αξιοποιεί τα joycon υπάρχει; Πέρα φυσικά από το 1-2 Switch ("ενδιαφέρων") που θα έπρεπε να να το δίνουν μαζί με την κονσόλα δωρεάν.

Mario odyssey,mario party.mario tennis,arms,πρεπει να ειναι κιαλα,δεν θυμαμε τωρα.

Στο amazon de προσφορα 3 switch games 111 euro. Αναμεσα τους splatoon,super mario bros u,arms,mario tennis,hyrule warriors,wolfestein 2, 

• Like 1
  • Thanks 3

Στις 17/1/2019 στις 2:13 ΠΜ, ikaruga24 είπε

Μπορώ να πω ότι το Diablo σε φορητό είναι απλά τέλειο. Παιχνίδι που δεν υπήρχε περίπτωση να δω μόνος μου στην μεγάλη οθόνη. Αντίθετα στο φορητό δεν μπορώ να σταματήσω, παίζω λίγο έτσι, λίγο αλλιώς, λίγο γιουβέτσι και το αφήνω κάτω. Ο απλοϊκός σχεδιασμός των χαρτών του σε συνδυασμό με τα τμηματικά κομμάτια αυτών και φυσικά η γρήγορη δράση το καθιστά απλά εξαιρετικό για pick up and play and put down again. 

Δεν πειράζει επίσης που η έκδοση είναι απλά άψογη και παίζει τέλεια στο φορητό. Με εξαίρεση το σκηνικό με την γλώσσα το παιχνίδι είναι απλά must για road warriors σαν εμένα. 

έχοντας παίξει χμμμ πάνω από 250-300 ώρες το ίδιο παιχνίδι στο PC, μπορώ να πω ότι η έκδοση για το switch είναι εκπληκτική. Ήδη έπιασα μια 80άρα ώρες, γιατί απλά είναι όπως πολύ σωστά λες, τέλειο pick up and go παιχνίδι. Το μόνο αρνητικό κατ εμέ, η απουσία cross platform με το PC (ή και PS4 και όπου αλλού παίζει τέλος πάντων), γιατί του πρέπει κάτι τέτοιο και είναι κρίμα. Τέλος, όταν πρωτοέπαιξα σε Portable mode λίγο ζορίστηκα με το μέγεθος των γραμμάτων αλλά το συνήθισα γρήγορα.

Αν θες παρέα για την ερχόμενη season, ρίξε κανένα πμ ;) 

22 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν έχω φίλους όμως... :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...