bad_freddy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dinos234 είπε Παιδιά το base.com είναι καλό μαγαζί από Αγγλία είναι ? Σκέφτομαι να πάρω ένα παιχνίδι μεταφορικά πόσο έχει ? Αυτό που ρωτάς κάτι χωρίς καν να έχεις διαβάσει το προηγούμενο ποστ που απαντάει ακριβώς στο ερώτημα σου, πραγματικά με ξεπερνάει... Μιλάμε οτι ούτε σελίδα πίσω δεν χρειάζεται να πας, ακριβώς απο πάνω! 😡 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από bad_freddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Αυτό που ρωτάς κάτι χωρίς καν να έχεις διαβάσει το προηγούμενο ποστ που απαντάει ακριβώς στο ερώτημα σου, πραγματικά με ξεπερνάει... Μιλάμε οτι ούτε σελίδα πίσω δεν χρειάζεται να πας, ακριβώς απο πάνω! 😡 Μια χαρά το διάβασα μπορώ να σου πω και για τα 2 ευρώ λιγότερο μεταφορικά αλλά είπα να γράψω να δω από κάποιους που πήραν από εκεί αν όντως πλήρωσαν και άλλοι 2 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Nintendo's Bold Switch Sales Target Could Be Achievable After All Ρε τους σατανάδες, θα εκπλαγώ έτσι και φτάσουν το στόχο τους. Εγώ υπολογίζω ότι εν τέλει στο fiscal year θα φτάσει στα 15-16m πάντως, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν τα φόντα για να φτάσουν τα 20m, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η συγκεκριμένη "πρόβλεψη" έγινε με την προϋπόθεση πως το σύστημα πούλησε γύρω στα 10 εκατομμύρια κατά το τρίτο οικονομικό τρίμηνο της εταιρίας του οποίου τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τέλος του μηνός. Η καλύτερη "πρόβλεψη" από την μεριά μου είναι γύρω στα 17~18 εκατομμύρια αυτήν την στιγμή (παλιότερα έγραφα γύρω στα 15 εκατομμύρια και αυτά με το ζόρι) αλλά και πάλι θα γνωρίζουμε καλύτερα μετά τις αναμενόμενες ανακοινώσεις. Ο Furikawa πάντως είχε δηλώσει πως δύσκολα να επιτευχθούν τελικά τα 20 εκατομμύρια, αντίθετα θα επιτύχουν τους στόχους σε software. Σε πρόσφατη δήλωση του ανέφερε ως το Smash πούλησε 5 εκατομμύρια την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Φέτος παρόλο που υπάρχει το περιεχόμενο έχω την διαίσθηση πως η Ν ίσως να μην καταφέρει να διατηρήσει ένα σταθερό μηνιαίο πρόγραμμα κυκλοφοριών με την πληθώρα παιχνιδιών να κυκλοφορούν στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αυτό πάλι θα το καταλάβουμε από το επόμενο, NDirect όποτε αυτό συμβεί. Καλό θα ήταν επίσης η Ν να ρίξει την τιμή του συστήματος αλλά μάλλον αυτό θα καθυστερήσει μέχρι την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης όπως και φημολογείται. Προς το παρόν περιεχόμενο υφίσταται αλλά την ίδια στιγμή διατηρείται μια απόλυτη βουή και δεν υπάρχει πουθενά κάποιο πρόγραμμα για το 2019. Ίσως η Ν προσπαθεί να επανέλθει μετά την περίοδο την εορτών αλλά και την ίδια στιγμή να προσαρμόζουν το 2019 βάση των αποτελεσμάτων που έχουν προκύψει. Edit: Στο μεταξύ οι βαθμολογίες για το έκτρωμα του Suda51, Travis Strikes Again: No More Heroes δεν είναι και τόσο θετικές. Το Eurogamer το έχει βάλει στο avoid, μα πόσο έπος; Α ρε Suda51,καλό σχεδιαστής, σκατά επιχειρηματίας. Τρελά απογοητευμένος που το παιχνίδι κατέληξε μια συλλογή από mini-games. Ακόμα χειρότερα όταν δήλωσε πως είναι απαραίτητο να πουλήσει η συλλογή για να δούμε κανονικό ΝΜΗ, με 20 άτομα προσωπικό καλύτερα να μην δούμε άλλο παιχνίδι της σειράς. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από mansa2k 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bad_freddy είπε Αυτό που ρωτάς κάτι χωρίς καν να έχεις διαβάσει το προηγούμενο ποστ που απαντάει ακριβώς στο ερώτημα σου, πραγματικά με ξεπερνάει... Μιλάμε οτι ούτε σελίδα πίσω δεν χρειάζεται να πας, ακριβώς απο πάνω! 😡 2 ευρώ στο κομμάτι (όπως πολλά παρόμοια καταστήματα) ή στην παραγγελία; Έχει μια κάποια βάση η ερώτηση του, και ειδικά όταν δεν σου δίνει επιλογή για πληρωμή με Paypal, αλλά πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου πρώτα και μετά να δεις τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Βγηκε νεο official spoiler για ενα game ηδη σε development απο τον suda και οι πιθανοτητες γερνουν προς το no more heroes 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Sup? 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 18 minutes ago, Prospector8 said: Sup? Έλεγα να τσιμπήσω κι εγώ ένα plush, αλλά προτίμησα να χώσω μια γνωστή μου που ξέρει να πλέκει να μου φτιάξει amigurumi: 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα ξερει κανείς τι παίζει με κάτι αγγελίες που βλέπω για nintendo switch consoles?, είναι παμφθηνες και σφραγισμένες και τις πουλάνε για 230-270 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, dinos234 είπε Μια χαρά το διάβασα μπορώ να σου πω και για τα 2 ευρώ λιγότερο μεταφορικά αλλά είπα να γράψω να δω από κάποιους που πήραν από εκεί αν όντως πλήρωσαν και άλλοι 2 ευρώ Εχω παραγγείλει τουλάχιστον 4 φορές τον τελευταίο χρόνο και πάντα χρεώθηκα 1,94 ευρώ μεταφορικά. 3 ώρες πριν, non-serviam είπε 2 ευρώ στο κομμάτι (όπως πολλά παρόμοια καταστήματα) ή στην παραγγελία; Έχει μια κάποια βάση η ερώτηση του, και ειδικά όταν δεν σου δίνει επιλογή για πληρωμή με Paypal, αλλά πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου πρώτα και μετά να δεις τα μεταφορικά. Αυτο δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά γιατί οτι εχω παραγγείλει απο εκεί ήταν preorder που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν ξεχωριστή αποστολή λόγω διαφορετικών release dates. Kαι πάλι όμως η διαφορά τιμής σε σχέση με τα τοπικά καταστήματα είναι τέτοια (για μόλις μια εβδομάδα αναμονής) που ακόμα και μεταφορικά με το κομμάτι να χρεώνει πάλι συμφέρει νομίζω. Προσωπικά μου πήγε με τα μεταφορικά στα 57 ευρώ το Smash (απο τα τοπικά 70) και απο 46 ευρώ καθένα απο τα υπόλοιπα που έκανα preorder απο εκεί (DKTF, Hyrule Warriors, NSMBD) αντί για το κλασσικό 60αρι. Αρα απο μόλις 4 παραγγελίες υπάρχει κέρδος 55 ευρώ σε σχέση με Ελλάδα, σχεδόν ενα παιχνίδι τζάμπα με Ελληνικές τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Εχω παραγγείλει τουλάχιστον 4 φορές τον τελευταίο χρόνο και πάντα χρεώθηκα 1,94 ευρώ μεταφορικά. Αυτο δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά γιατί οτι εχω παραγγείλει απο εκεί ήταν preorder που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν ξεχωριστή αποστολή λόγω διαφορετικών release dates. Kαι πάλι όμως η διαφορά τιμής σε σχέση με τα τοπικά καταστήματα είναι τέτοια (για μόλις μια εβδομάδα αναμονής) που ακόμα και μεταφορικά με το κομμάτι να χρεώνει πάλι συμφέρει νομίζω. Προσωπικά μου πήγε με τα μεταφορικά στα 57 ευρώ το Smash (απο τα τοπικά 70) και απο 46 ευρώ καθένα απο τα υπόλοιπα που έκανα preorder απο εκεί (DKTF, Hyrule Warriors, NSMBD) αντί για το κλασσικό 60αρι. Αρα απο μόλις 4 παραγγελίες υπάρχει κέρδος 55 ευρώ σε σχέση με Ελλάδα, σχεδόν ενα παιχνίδι τζάμπα με Ελληνικές τιμές Σε πολλά όντως έχει καλες τιμές και το far cry 5 που ενδιαφέρομαι το έχει πολύ καλή τιμή κι εμένα τελική τιμή 1.90€ βγάζει απλά επειδή μένω σε χωριό σε πολλά μαγαζιά ακόμη και Ελλάδα πληρώνω σχεδόν τα διπλά μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Εχω παραγγείλει τουλάχιστον 4 φορές τον τελευταίο χρόνο και πάντα χρεώθηκα 1,94 ευρώ μεταφορικά. Αυτο δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά γιατί οτι εχω παραγγείλει απο εκεί ήταν preorder που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν ξεχωριστή αποστολή λόγω διαφορετικών release dates. Kαι πάλι όμως η διαφορά τιμής σε σχέση με τα τοπικά καταστήματα είναι τέτοια (για μόλις μια εβδομάδα αναμονής) που ακόμα και μεταφορικά με το κομμάτι να χρεώνει πάλι συμφέρει νομίζω. Προσωπικά μου πήγε με τα μεταφορικά στα 57 ευρώ το Smash (απο τα τοπικά 70) και απο 46 ευρώ καθένα απο τα υπόλοιπα που έκανα preorder απο εκεί (DKTF, Hyrule Warriors, NSMBD) αντί για το κλασσικό 60αρι. Αρα απο μόλις 4 παραγγελίες υπάρχει κέρδος 55 ευρώ σε σχέση με Ελλάδα, σχεδόν ενα παιχνίδι τζάμπα με Ελληνικές τιμές Άρα χρεώνει μεταφορικά όπως το Game.co.uk. Πολύ θετικό! Αν είχε και paypal καλά θα ήταν. Θενξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 To Earthlock το έχει τερματίσει κανείς σε οποιαδήποτε μορφή/εκδοση του; Ξέρουμε πόσες ώρες κρατάει; Βγαίνει ένα 20αρικο απο την Αφρικη που ειμαι τώρα και το σκέφτομαι σοβαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.thegamecollection.net/starlink-battle-for-atlas-switch/?sqr=starlink& Δύο έμειναν...(*Edit: out of stock πλέον) *Συνεχίζει να έχει επίσης το axiom verge (απλή και συλλεκτική) σε καλή τιμή. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Τώρα είδα ότι είχε και το Starlink! Ελπίζω να το ξαναβάλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 2:45 ΜΜ, kents_90 είπε Το απόγευμα έκανα παραγγελία το super mario bros αφού το είχα καημό από ταν πήρα την κονσόλα για το πότε θα έρθει mario bros 2d. 53 ευρώ με τα μεταφορικά γιατί μένω επαρχεία κ χρεωθηκα μεταφορικά ακριβό για game το 2012 αλλά τεσπα ελπίζω να μ αρέσει πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις