Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά ή είμαι εντελώς άμπαλος ή έκανε μαλακία η Blizzard. Από την βιασύνη μου να κατεβάσω το Diablo 3 μου ζήτησε το παιχνίδι να θέλω να κατεβάσω language pack αλλά εγώ νόμισα ότι είναι απαραίτητο και κατέβασα την UK γλώσσα πέρα από την Αμερικάνικη. Τώρα θέλω να την αφαιρέσω και δεν βρίσκω πουθενά πως θα το κάνω. Ούτε καν αν σβήσεις το παιχνίδι και το ξανακατεβάσεις δεν βγαίνει. Τι γίνεται εδώ; Είμαι άρρωστος δάσκαλε ή απλά οι τύποι την κάνανε και μας κάνει την γλώσσα hard-code; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ρε παιδιά ή είμαι εντελώς άμπαλος ή έκανε μαλακία η Blizzard. Από την βιασύνη μου να κατεβάσω το Diablo 3 μου ζήτησε το παιχνίδι να θέλω να κατεβάσω language pack αλλά εγώ νόμισα ότι είναι απαραίτητο και κατέβασα την UK γλώσσα πέρα από την Αμερικάνικη. Τώρα θέλω να την αφαιρέσω και δεν βρίσκω πουθενά πως θα το κάνω. Ούτε καν αν σβήσεις το παιχνίδι και το ξανακατεβάσεις δεν βγαίνει. Τι γίνεται εδώ; Είμαι άρρωστος δάσκαλε ή απλά οι τύποι την κάνανε και μας κάνει την γλώσσα hard-code; 

Σε σχόλια στο ίντερνετ φαίνεται ότι την έχουν πάθει πολλοί και μάλιστα σε καταστάσεις που κατέβασαν όλες τις γλώσσες άρα και πάρα πολλά GB...

Προς το παρόν δεν έχουν πει πως μπορείς να κάνεις κάποιου είδους reset οπότε με γεια τα έξτρα 5GB!

• Sad 3

51 λεπτά πριν, Malthador είπε

"But that’s not all. Kempf says he plans to bring VLC to more platforms. He said he is thinking about bringing the media player to Sony’s PlayStation 4, Nintendo Switch, and Roku devices." 

Στην πρώτη ανάγνωση διάβασα "...he plans to bring VC to more platforms..." και ομολογώ τα 'χασα! :P

14 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Σε σχόλια στο ίντερνετ φαίνεται ότι την έχουν πάθει πολλοί και μάλιστα σε καταστάσεις που κατέβασαν όλες τις γλώσσες άρα και πάρα πολλά GB...

Προς το παρόν δεν έχουν πει πως μπορείς να κάνεις κάποιου είδους reset οπότε με γεια τα έξτρα 5GB!

Από ότι έψαξα λίγο το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις εκδόσεις, ακόμα και σε PC. Την κάνουν hardcode και δεν έχει ξεχωριστά αρχεία για διαγραφή. Τι νέα κόλπα είναι αυτά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέρα παραλαβών για όλους η σημερινή φαίνεται! Μου ήρθε και μένα το πρωί το SMBD απο base, αποστολή Πέμπτη - άφιξη σήμερα και μεταφορικά λιγότερο απο 2 ευρώ... Thumbs up για μια ακόμη φορά.

Επεξ/σία από bad_freddy
  • Like 1

1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Παιδιά το base.com είναι καλό μαγαζί από Αγγλία είναι ? Σκέφτομαι να πάρω ένα παιχνίδι μεταφορικά πόσο έχει ? 

Ναι είναι μπόμπα, αξιόπιστο και γρήγορο, πάρε ότι θες. 

Σε άλλα νέα εγώ πέρα της Diablo 3 συλλογής πήρα και το valkyria chronicles και το fire emblem warriors. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να φύγω. Αν είχα επιπλέον χώρο θα τσιμπουσα και hollow knight Αλλά το language pack του Diablo έχει άλλη άποψη. Σε αναμονή για να πάρω καμιά κάρτα (μάλλον για 250 θα πάω) για να έχω αρκετό χώρο. 

Όπως πάντα είναι σταθερή αξία που τα παιχνίδια της ίδιας της nintendo πιάνουν σχετικά λίγο χώρο σε σχέση με άλλα. 

• Moderators

Nintendo's Bold Switch Sales Target Could Be Achievable After All

Ρε τους σατανάδες, θα εκπλαγώ έτσι και φτάσουν το στόχο τους. Εγώ υπολογίζω ότι εν τέλει στο fiscal year θα φτάσει στα 15-16m πάντως, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν τα φόντα για να φτάσουν τα 20m, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

22 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ναι είναι μπόμπα, αξιόπιστο και γρήγορο, πάρε ότι θες. 

Σε άλλα νέα εγώ πέρα της Diablo 3 συλλογής πήρα και το valkyria chronicles και το fire emblem warriors. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να φύγω. Αν είχα επιπλέον χώρο θα τσιμπουσα και hollow knight Αλλά το language pack του Diablo έχει άλλη άποψη. Σε αναμονή για να πάρω καμιά κάρτα (μάλλον για 250 θα πάω) για να έχω αρκετό χώρο. 

Όπως πάντα είναι σταθερή αξία που τα παιχνίδια της ίδιας της nintendo πιάνουν σχετικά λίγο χώρο σε σχέση με άλλα. 

Η εσωτερική μνήμη δεν φτάνει πόσο μάλλον όταν κατεβάσεις παιχνίδια μια 200 είσαι κομπλέ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...