Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις τη σημαινει κυκλική εγγραφή;

Εστω οτι η καρτα ειναι 4Giga. Βαζεις μεσα 5 αρχεια του 1G το καθένα. Το 5 αρχείο θα πάρει το χώρο του αρχείου Νο1. Το πρώτο αρχείο θα χαθεί η θα καταστραφεί.

Η κάρτα δεν θα εχει όριο εγγραφής. Μπορεις να ρίξεις μεσα 1Τερρα και να συνεχίσει να γράφει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Καταλαβαίνεις τη σημαινει κυκλική εγγραφή;

Εστω οτι η καρτα ειναι 4Giga. Βαζεις μεσα 5 αρχεια του 1G το καθένα. Το 5 αρχείο θα πάρει το χώρο του αρχείου Νο1. Το πρώτο αρχείο θα χαθεί η θα καταστραφεί.

Η κάρτα δεν θα εχει όριο εγγραφής. Μπορεις να ρίξεις μεσα 1Τερρα και να συνεχίσει να γράφει.

Θα χαθεί απο την καρτα. Δεν θα χασω το αρχείο το οποίο το αντεγραψα από κάπου και το επικολλω στην μουφα κάρτα.

Μίλησες για χαμένα αρχεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Πως μπορείς να χάσεις το πρωτότυπο αρχείο απο pc; Μονο αν κάνεις αποκοπή. Εκτός αν το ρίξεις μεσα στο switch η οπως ο φιλαράκος παραπάνω που το έβαλε στο κινητό. Εκει είναι δεδομένη η απώλεια δεδομένων.

Καληνύχτα, δεν σχολιάζω άλλο. Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.

Επεξ/σία από Vagosman
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Πως μπορείς να χάσεις το πρωτότυπο αρχείο; Εκτός αν το ρίξεις μεσα στο switch η οπως ο φιλαράκος παραπάνω που το έβαλε στο κινητό.

Καληνύχτα, δεν σχολιάζω άλλο. Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.

Μα ειπες οτι δεν επικοινωνούμε με τον πλανήτη γη. Εγω κατάλαβα τι έλεγες απλά εσυ δεν εγραφες αυτό που ήθελες να πεις. Δικα σου λόγια οχι δικα μου. 

Σε καθε περίπτωση θα επανέλθω με τα αποτελέσματα του πειράματος.

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, jon_pallis said:

Σε καθε περίπτωση θα επανέλθω με τα αποτελέσματα του πειράματος.

Χαχαχ, ποιό πείραμα ρε αρχηγέ, πέταξες 3 ευρώ για μια κάρτα 2 GB, έπρεπε να μου πεις να σου χαρίσω 3-4 που έχω για πέταμα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Χαχαχ, ποιό πείραμα ρε αρχηγέ, πέταξες 3 ευρώ για μια κάρτα 2 GB, έπρεπε να μου πεις να σου χαρίσω 3-4 που έχω για πέταμα. 

Παω και εγω να πάρω την 512 τωρα που ανοιξε η συζητηση. Για 10€ ειναι σκότωμα. Αξίζει το πείραμα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τα πέταξα από τη μέρα που την αγόρασα. Το γνώριζα ότι κάτι στραβο θα παίξει. 

Δικά μου είναι τα χρήματα, τα κανω οτι θελω. 

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, jon_pallis said:

Τα πέταξα από τη μέρα που την αγόρασα. Το γνώριζα ότι κάτι στραβο θα παίξει. 

Δικά μου είναι τα χρήματα, τα κανω οτι θελω. 

Φυσικά και είναι δικά σου και τα κάνεις ότι θέλεις, αλλά εσύ ήσουν αυτός που ξεκίνησες λέγοντας «Και 256gb είναι και decent σε read/write speeds» και «Τι στο καλό πληρώνουμε εμείς?», no offence κιόλας, ε.

Μου θύμησες το ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό για κάποιο λόγο. :P

• Thanks 1
Δημοσ.

Καθηστε ρε παιδια.ακομα δεν τον ειδαμε  γιαννη τον βαφτισαμε αξιζει να το τσεκαρεις για 5 και 10 ευρω.και στην τελικη αν σε κοροιδεψει ζητας τα λεφτα απο το paypal και τελειωνεις.εγω ειδα οτι εχει 2700 αξιολογησεις με 5 αστερια σχεδον.αξιζει μια δοκιμη.αν οχι περνεις τα λεφτα πισω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Φυσικά και είναι δικά σου και τα κάνεις ότι θέλεις, αλλά εσύ ήσουν αυτός που ξεκίνησες λέγοντας «Και 256gb είναι και decent σε read/write speeds» και «Τι στο καλό πληρώνουμε εμείς?», no offence κιόλας, ε.

Μου θύμησες το ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό για κάποιο λόγο. :P

Μολις τελειωσε το transfer. Έριξα μεσα τελικά συνολικα δεδομενα (.xci back-ups) 230gb. Ενα αρχείο δεν χώρεσε (diablo 3). Το ζήτημα τωρα ειναι αν θα τη διαβάσει το switch.

Τα αρχεία δείχνουν να είναι μέσα. Ο,τι βλέπω μεχρι τώρα έρχεται σε αντιθεση με ο,τι πίστευα οτι θα δω αλλα και οτι μου λέτε εσείς.

Αν δεν τα διαβάζει, εγω θα είμαι ο πρώτος που θα πει οτι δεν δουλεύει. Δεν εχω θεμα να το παραδεχτώ.

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, chrisgewrgi said:

Καθηστε ρε παιδια.ακομα δεν τον ειδαμε  γιαννη τον βαφτισαμε αξιζει να το τσεκαρεις για 5 και 10 ευρω.και στην τελικη αν σε κοροιδεψει ζητας τα λεφτα απο το paypal και τελειωνεις.εγω ειδα οτι εχει 2700 αξιολογησεις με 5 αστερια σχεδον.αξιζει μια δοκιμη.αν οχι περνεις τα λεφτα πισω

Σωστό, επίσης αξίζει να απαντήσεις σε μερικές εκατοντάδες Νιγηριανούς πρίγκιπες, τι διάολο κάποιος δεν θα είναι αληθινός;

B_liBaCWcAA2-24.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν το χρόνο από τη ζωή σου που ξοδεύεις δεν τον κοστολογείς, και σου αρέσει να ελπίζεις άσκοπα, τότε ναι, αξίζει μια δοκιμή. Το αποτέλεσμα πάντως είναι σίγουρο, και μάλλον είμαστε αρκετοί εδώ μέσα που δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν το δέχεστε...

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν ξερω αν πηραμε απο τον ιδιο. Η δικη μου ήταν και καλα "free" και πλήρωνες τα μεταφορικά (3€). Ενας Κινέζος (δεν το λεω ρατσιστικά) αν πει στη γειτονιά του να του βάλουν 5 αστέρια, μπορεί να μαζέψει 5000. Ασε που παίζουν και bots. 

Την αγορα δεν την έκανα απο δικο μου λογαριασμό αλλά απι φίλου (αρνούμενος να δωσω στοιχεια μου στο wish)

Δημοσ.

Την verbatim την διαβάσει αλλά μπορεί αργότερα να υπάρξει το πρόβλημα δεν μπορώ να πω ότι είναι 100% εντάξει διότι πολλές φορές που περνούσα παιχνίδια σε μερικά δεν υπήρχε θέμα σε αλλά όταν κόντευε 90 κάτι μου έβγαζε error ξανά προσπαθούσα ξανά το ίδιο 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Αν το χρόνο από τη ζωή σου που ξοδεύεις δεν τον κοστολογείς, και σου αρέσει να ελπίζεις άσκοπα, τότε ναι, αξίζει μια δοκιμή. Το αποτέλεσμα πάντως είναι σίγουρο, και μάλλον είμαστε αρκετοί εδώ μέσα που δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν το δέχεστε...

Δεν το δεχομαστε γιατι το ποσον ειναι αστειο.και καθολου καρτα να μην σου στειλει.και να σου στηλει μονο το usb που δινει δωρο που παιρνει sd μεσα για να μεταφερεις αρχεια ειναι και αυτο χρησιμο.κατι το οποιο δεν εχω...και ναι στην ζωη μου εχω μαθει να ελπιζω και δεν θεωρω ποτε κανενα αποτελεσμα σιγουρο.οποιος θεωρει παντα κατι σιγουρο θα πεσει εξω.το ιδιο οποιος δεν ρισκαρει.θα μεινει παντα σε ενα καβουκι κλεισμενος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...