Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γράφω εδώ γιατί η αγορά έγινε για το Switch.

Αγόρασα από το wish μια micro sd 256gb. Η κάρτα ήταν δωρεάν και πλήρωνες απλά τα μεταφορικά.

Συνολικό κόστος 3€

Η κάρτα ήρθε σήμερα μετα από 45 ημέρες. Δεν πίστευα ότι θα είναι όντως 256gb. Και 256gb είναι και decent σε read/write speeds.

Και ρωτάω. Τι στο καλό πληρώνουμε εμείς? Η ίδια κάρτα σε ελληνικό κατάστημα κοστολογείται 50€ με εκπτωση.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Γράφω εδώ γιατί η αγορά έγινε για το Switch.

Αγόρασα από το wish μια micro sd 256gb. Η κάρτα ήταν δωρεάν και πλήρωνες απλά τα μεταφορικά.

Συνολικό κόστος 3€

Η κάρτα ήρθε σήμερα μετα από 45 ημέρες. Δεν πίστευα ότι θα είναι όντως 256gb. Και 256gb είναι και decent σε read/write speeds.

Και ρωτάω. Τι στο καλό πληρώνουμε εμείς? Η ίδια κάρτα σε ελληνικό κατάστημα κοστολογείται 50€ με εκπτωση.

Το τρελό ειναι οτι κάνει κυκλικές εγγραφές. Οτι χειρότερο δηλαδή για τα αρχεία που μπορεί να βρεθούν μέσα.

Επεξ/σία από Vagosman
  • Thanks 1

13 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Sorry αλλα δεν μπορω να ακουσω το video (λογω εργασιας)

Αν λεει οτι ειναι fake η καρτα, εγω την τσεκαρα και είναι 256gb (της εριξα μέσα 230gb)

Ουτε εγω πίστευα οτι θα είναι real

2 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Sorry αλλα δεν μπορω να ακουσω το video (λογω εργασιας)

Αν λεει οτι ειναι fake η καρτα, εγω την τσεκαρα και είναι 256gb (της εριξα μέσα 230gb)

Ουτε εγω πίστευα οτι θα είναι real

Βάλε υπότιτλους στο βίντεο.

Ακόμα κι αν νομίζεις ότι της έριξες μέσα τόσα πράγματα, κάνε ένα τεστ να δεις αν μπορείς να τα διαβάσεις όλα.

2 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Βάλε υπότιτλους στο βίντεο.

Ακόμα κι αν νομίζεις ότι της έριξες μέσα τόσα πράγματα, κάνε ένα τεστ να δεις αν μπορείς να τα διαβάσεις όλα.

Θα δω το βράδυ γιατί εριξα μεσα xci back-ups

Σε καθε περίπτωση κι εγω ο ιδιος θελω να μην είναι. Εχω βάλει στοίχημα οτι δεν θα δουλεύει.

7 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Κάνει κυκλικές εγγραφές. Το πρώτο αρχείο που μπήκε δεν υπάρχει μέσα.

Ακόμη κι ετσι, θελω να δω που θα φτασει. Πιστευω στα 16gb - εύχομαι 64gb (μηοως την κρατήσω)

Ηρθε πάντως με usb reader αρα ας πούμε οτι κατι πηρα με 3€

Αν δεν είναι, απο το στοίχημα μου χρωστανε μια real 256gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επικοινωνείτε με τον πλανήτη γη; Οι "κάρτες" ειναι για τα σκουπίδια και συναινείτε στο scam να συνεχίσει.

Oχι μονο 16 δεν θα φτάσει, ουτε μάλλον 4. Επίσης μεχρι να το καταλάβεις θα εχεις χάσει αρχεία. 

Chrisgewrgi που μένεις γιατι θα ήθελα να με κεράσεις μια τυρόπιτα, μετα μπορείς να τσεκάρεις αν τη φάω η οχι. Και μην ξεχάσεις να κάνεις την αγορά με πιστωτική/χρεωστική απευθείας μήπως και υποκλέψω τα στοιχεία σου.

Επεξ/σία από Vagosman

4 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Παιδιά επικοινωνείτε με τον πλανήτη γη; Οι "κάρτες" ειναι για τα σκουπίδια και συναινείτε στο scam να συνεχίσει.

Oχι μονο 16 δεν θα φτάσει, ουτε μάλλον 4. Επίσης μεχρι να το καταλάβεις θα εχεις χάσει αρχεία. 

Chrisgewrgi που μένεις γιατι θα ήθελα να με κεράσεις μια τυρόπιτα, μετα μπορείς να τσεκάρεις αν τη φάω η οχι. Και μην ξεχάσεις να κάνεις την αγορά με πιστωτική/χρεωστική απευθείας μήπως και υποκλέψω τα στοιχεία σου.

Αν ρωτας εμένα, σου απαντώ με βεβαιότητα οτι επικοινωνώ. Γιατί να χασω αρχεία?

Διάβασα αυτά που γράφεται για τις κάρτες μνήμης είχε πάρει κι εγώ μια verbatim 512gb την είχα βάλει στο switchτα μικρά αρχεία πολλές φορές δεν είχαν θέμα αλλά όταν κατεβαζες ένα μεγάλο αρχείο παιχνίδι πολλές φορές πριν το τέλος του ακύρωνε με αποτέλεσμα να μου σπάσει τα νεύρα και την έβαλα στο κινητό αν και εκεί δεν την τσεκαρα καλά ακόμη 

28 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Τ¨ωρα που τέθηκε το θέμα της κάρτας... αυτή πώς σας φαίνεται;;

Πολύ καλή για τα χρήματα της και αξιόπιστη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...