Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα συμφωνησω για τα steamworld 1 και 2 ηταν απολαυση. Καλοφτιαγμενα και προπαντων οχι εκνευριστικα δυσκολα οπως τα περισσοτερα platform στο switch. 

Εγω για να δικαιολογησω την υπαρξη του switch πηρα το mario u το οποιο φαινεται καλο και εχει την πλακα του οταν παιζω με τις κορες. 

Πηρα απο το store το Fall of Light και ακομα κλαιω τα λεφτα μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Steam World 1,2,Heist

Απολαυστική συλλογή

Το 1 μικρό αλλα όμορφο, το 2 πολύ δυνατό και πολύωρο.

Το Heist καλοφτιαγμένο, δύσκολο, προκλητικό και με μεγάλο replayability.

Και το καλύτερο απόλα; Ειναι τόσο ελαφριά και καλογραμμένα στον κώδικα τους που το Switch καίει μόνο η οθόνη και οχι η GPU του. Η διάρκεια της μπαταρίας ειναι απλά τραγικά μεγάλη και στα 3.

Πάμε τώρα στα της Ninty.

Pokemon; Δεν μπόρεσε να με κρατήσει, κάτι λάθος έχει γίνει.

Mario Tennis: Και εκει κάποιο πρόβλημα υπάρχει, spikes δυσκολίας χωρίς λόγο.

Θα ήθελα συμβουλές για το επόμενο παιχνίδι που θα με κάνει να κολλήσω

Mario U δεν με hookάρει

Darkest Dungeon φοβερό αλλα θέλει διάβασμα και δεν μπορώ να χαλαρώσω μαζί του

Αν σου αρεσε το steam world 2,δικαιολογημενα βεβαια μιας και ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι,τοτε οπωσδηποτε δες το hollow knight.Παιχνιδαρα απλα.

2 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Αν σου αρεσε το steam world 2,δικαιολογημενα βεβαια μιας και ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι,τοτε οπωσδηποτε δες το hollow knight.Παιχνιδαρα απλα.

Ναι ειμαι στα μισά, η δυσκολία του βέβαια με απέτρεψε να συνεχίσω, ισως κάποια στιγμή γίνει. Επίσης δεν εχουν πολύ σχέση παρα μόνο το πλατοφορμινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Ναι ειμαι στα μισά, η δυσκολία του βέβαια με απέτρεψε να συνεχίσω, ισως κάποια στιγμή γίνει. Επίσης δεν εχουν πολύ σχέση παρα μόνο το πλατοφορμινκ.

Celeste ?

Επεξ/σία από jon_pallis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα διαβάσει καλά σχόλια για το Into the breach δεν έχω παίξει βέβαια πολύ ( περίπου  3 με 4 ώρες . Έχω πάει μέχρι και την δεύτερη πόλη με ολα τα αστερια) αλλά δεν μου κάνει κλικ. Την τρίτη φορά που το έβαλα κατάλαβα οτι το έβαλα για να με αναγκάσω να μου αρέσει και να το συνεχίσω.

Επεξ/σία από retard20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το hollow Knight θέλει αρκετή υπομονή δεν θεωρείται και από τα εύκολα παιχνίδια. 

Θεωρώ πολύ καλό το monster boy αν και λιγάκι ακριβό και σε καλύτερη τιμή το wonder boy. 

Επεξ/σία από dinos234

25 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Γενικά το hollow Knight θέλει αρκετή υπομονή δεν θεωρείται και από τα εύκολα παιχνίδια. 

Θεωρώ πολύ καλό το monster boy αν και λιγάκι ακριβό και σε καλύτερη τιμή το wonder boy. 

To Ηollow Knight μου φάνηκε βατό μέχρι το πρώτο final boss που μου πήρε περίπου 24 ώρες και είμαι στα 69% completion. Αλλά από εκεί και μετά η δυσκολία αυξάνει απότομα και γίνεται πολύ περισσότερο combat και λιγότερο εξερεύνηση, η οποία είναι αυτή που με κράτησε ως εδώ.

Επίσης η ιστορία μου φαίνεται λίγο φλύαρη (το οποίο ξέρω ακούγεται οξύμωρο) και όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Αξίζει να το συνεχίσω για να φτάσω έστω στο πραγματικό τελικό boss? Γιατί τα αδύνατα προαιρετικά αφεντικά σε αρένες και τέτοια δεν θα έχω την υπομονή (ή και το ταλέντο) να τα περάσω.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια (την nintendo την είχα παρατήσει στο snes) ένιωσα πραγματικα υπέροχα και διασκέδασα πάρα πολύ με το Super Mario Deluxe(το odyssey δεν το μετραω γιατί αν και παιχνιδάρα δεν είχαμε τετοια τότε). Οι τύποι κάνουν παπάδες με τη φαντασία τους (ή τα lsd) όσο αφορά σχεδιασμό επιπέδων και τα σχετικά. Όσοι δεν το έχετε το προτείνω με κλειστά μάτια.

• Like 2

1 ώρα πριν, cubilone είπε

To Ηollow Knight μου φάνηκε βατό μέχρι το πρώτο final boss που μου πήρε περίπου 24 ώρες και είμαι στα 69% completion. Αλλά από εκεί και μετά η δυσκολία αυξάνει απότομα και γίνεται πολύ περισσότερο combat και λιγότερο εξερεύνηση, η οποία είναι αυτή που με κράτησε ως εδώ.

Επίσης η ιστορία μου φαίνεται λίγο φλύαρη (το οποίο ξέρω ακούγεται οξύμωρο) και όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Αξίζει να το συνεχίσω για να φτάσω έστω στο πραγματικό τελικό boss? Γιατί τα αδύνατα προαιρετικά αφεντικά σε αρένες και τέτοια δεν θα έχω την υπομονή (ή και το ταλέντο) να τα περάσω.

Δεν το έχω τερματίσει έχω ακόμη αρκετές ώρες για να σου πω με σιγουριά αλλά όσα έχω ακούσει και διαβάσει αξίζει και με το παραπάνω το θεωρούν πολλοί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει και ειδικά για τα χρήματα που ζητάει και τις ώρες που δίνει το κάνει να αξίζει ακόμη περισσότερο. 

Είναι απαιτητικό παιχνίδι το hollow Knight και θεωρώ δεν είναι για πολλούς αλλά αν κάποιος έχει λίγο υπομονή και του αρέσουν τέτοια παιχνίδια θεωρώ αξίζει 

1 ώρα πριν, nomes είπε

Μετά από πάρα πολλά χρόνια (την nintendo την είχα παρατήσει στο snes) ένιωσα πραγματικα υπέροχα και διασκέδασα πάρα πολύ με το Super Mario Deluxe(το odyssey δεν το μετραω γιατί αν και παιχνιδάρα δεν είχαμε τετοια τότε). Οι τύποι κάνουν παπάδες με τη φαντασία τους (ή τα lsd) όσο αφορά σχεδιασμό επιπέδων και τα σχετικά. Όσοι δεν το έχετε το προτείνω με κλειστά μάτια.

Το mario Odyssey είναι το επόμενο παιχνίδι που θέλω να αγοράσω θεωρώ ότι όποιος έχει switch αυτό με το zelda είναι πρώτες επιλογές

53 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Μαριο Οντισει, Καρτ και Ζελντα δεν τα αναφέρω καν. Τα εχω λιωσει προ πολλού οπως και οι περισσότεροι σε αυτό το thread.

Zelda παίζω αυτόν τον καιρό με τον αδελφό μου εκπληκτικό αν και έχουν αλλάξει πολλά δίχως να είμαι ειδικός Μάριο οντισει είναι το επόμενο που θέλω να αγοράσω. Επίσης πολύ καλό είναι το octopath traveler το αγόρασα πριν λίγες μέρες. 

Οτι ήθελαν να προσθέσουν και άλλα στο BOTW ναι ήθελαν.

Το οτι είναι ημιτελές αφήνω το παρακάτω (spoilers για όσους δεν το έχουν παίξει). Το βάθος του δεν το έχουν ούτε δέκα σημερινά ΑΑΑ παιχνίδια του σωρού.

Ενα διαμάντι που θα μείνει για πολλά χρόνια στις μνήμες των gamer.

• Like 2

15 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Οτι ήθελαν να προσθέσουν και άλλα στο BOTW ναι ήθελαν.

Το οτι είναι ημιτελές αφήνω το παρακάτω (spoilers για όσους δεν το έχουν παίξει). Το βάθος του δεν το έχουν ούτε δέκα σημερινά ΑΑΑ παιχνίδια του σωρού.

Ενα διαμάντι που θα μείνει για πολλά χρόνια στις μνήμες των gamer.

Το παιχνιδι δεν υπαρχει.το παιζω ξανα απο την αρχη σε master mode.δεν υπαρχει κατι σκαμενο που πρεπει να ακολουθησεις για να περασεις καπου η να σκοτωσεις κατι..κανεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι.λες και ειναι πραγματικοτητα.μιλαμε δεν συγκρινεται με κανενα αλλο παιχνιδι σε οσα χρονια παιζω.και ηταν η πρωτη φορα που επαιξα ζελντα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...