Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ισχύει αυτό που λένε ότι αν αφήσεις έστω και 10 λεπτά στο account σου δεν σε αφήνει να αλλάξεις region? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει ο Γερμανος επιστροφη 10% για καρτες Εθνικης και αρα το Switch με το Mario Kart βγαινει στα 300ευρω περιπου αν σε ενδιαφερει https://www.germanos.gr/product/nintendo-switch-blue-red-joy-con-mario-kart-8-deluxe/20379687/ Δεν ισχύει το 10% Στις κονσόλες. Ρώτησα το μεσημέρι τον γερμανό γιατί ενδιαφέρομαι να την πάρω μέσα στην εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Ισχύει αυτό που λένε ότι αν αφήσεις έστω και 10 λεπτά στο account σου δεν σε αφήνει να αλλάξεις region? Μπα όχι δεν είχα θέμα το άλλαξα λίγο σε Αργεντινή νομίζω και το ξανά άλλαξα σε Africa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ok ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dinos234 είπε Εγώ το έχω αφήσει Africa Εσύ απλά έχεις επίγνωση της χώρας που ζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δεν περιμενα σε καμια περιπτωση οτι το monster boy θα ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο.μιλαμε για τρελα πραγματα.μιλαμε αν το παιζα σε κανα ουφαδικο θα ειχα ριξει κανα 1000ρικο σε ευρα.απορω πως λενε 15 ωρες gameplay.η εχω αχρηστευτει τοσο που εχω να παιξω χρονια τετιο game η 15 ωρες ενοουν να το τερματισει ο developer που το εχει φτιαξει και ξερει ολα τα μονοπατια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Ok ευχαριστώ! Δεν κάνει τίποτα. 1 ώρα πριν, chill είπε Εσύ απλά έχεις επίγνωση της χώρας που ζεις Χαχα το άφησα βαριόμουν να είναι αλλάξω μετά το ξανά άλλαξα και λέω άστο ας γυρίσω πίσω πλάκα πλάκα σε πολλά παιχνίδια γλιτώνεις και 10€ σίγουρα 57 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Δεν περιμενα σε καμια περιπτωση οτι το monster boy θα ειναι τοσο μα τοσο δυσκολο.μιλαμε για τρελα πραγματα.μιλαμε αν το παιζα σε κανα ουφαδικο θα ειχα ριξει κανα 1000ρικο σε ευρα.απορω πως λενε 15 ωρες gameplay.η εχω αχρηστευτει τοσο που εχω να παιξω χρονια τετιο game η 15 ωρες ενοουν να το τερματισει ο developer που το εχει φτιαξει και ξερει ολα τα μονοπατια. Μετά το mario που θέλω να πάρω όταν έχω χρήματα μετά θα είναι το επόμενο παιχνίδι. Μια ερώτηση για αυτούς που ξέρουν για το zelda έχει τύχει να σπάσει σε κανέναν το master sword ? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, dinos234 είπε Δεν κάνει τίποτα. Χαχα το άφησα βαριόμουν να είναι αλλάξω μετά το ξανά άλλαξα και λέω άστο ας γυρίσω πίσω πλάκα πλάκα σε πολλά παιχνίδια γλιτώνεις και 10€ σίγουρα Μετά το mario που θέλω να πάρω όταν έχω χρήματα μετά θα είναι το επόμενο παιχνίδι. Μια ερώτηση για αυτούς που ξέρουν για το zelda έχει τύχει να σπάσει σε κανέναν το monster sword ? Master Sword φαντάζομαι εννοείς, και όχι. Δεν σπάει, αποφορτίζεται απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Για τα region μπορεις να αλλαζεις οποτε θες αλλα σε περιπτωσεις οπως το US eshop(δεν γνωριζω αν συμβαινει και σε αλλο)αν αφησεις στο πορτοφολι εστω και 1 cent δεν μπορεις να αλλαξεις region μεχρι να μηδενισεις το ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, non-serviam είπε Master Sword φαντάζομαι εννοείς, και όχι. Δεν σπάει, αποφορτίζεται απλά. Ναι κατι παθαίνει τελευταία το πληκτρολόγιο απο το κινητό και μου τα αλλάζει. Έπαιξε λιγο ο αδελφός μου και μου είπε έσπασε προσπαθούσε να το βρει αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχει κάποιος μετρητής που να δείχνει πόσες ώρες έχεις παίξει ένα παιχνίδι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CleanthisD είπε Υπάρχει κάποιος μετρητής που να δείχνει πόσες ώρες έχεις παίξει ένα παιχνίδι;; Το προφιλ σου στο switch Μολις τελειωσα το monster boy. 28 ωρες.650 φορες ψοφο και αφησα πολλα πραγματα πισω μου.δεν γινοταν να το ψαξω αλλο για να εχω το τοπ gear. Γιατι περινενουν αλλα παιχνιδια.για μενα ηταν ενα αριστουργημα..αν οχι στα 40 μολις μπει με εκπτωση να ειναι ειναι το πρωτο σας.αν και ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι για συλλογη σε κασετουλα.εχει βγει ευρωπη. Να καποιος που το εφερε απο γερμανια.εχει και bonus ,2 sticker και το 24 σελιδες χρωματιστες manual μαλλον. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από chrisgewrgi 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Είναι ένα από τα καλύτερα platforms που έχω παίξει ever.Oldschool platform που σκοτώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Gorbatsof είπε Είναι ένα από τα καλύτερα platforms που έχω παίξει ever.Oldschool platform που σκοτώνει. Με τιμή στο Θεό!!! Από την άλλη αν ζητάνε 35 ευρώ για το toki.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Steam World 1,2,Heist Απολαυστική συλλογή Το 1 μικρό αλλα όμορφο, το 2 πολύ δυνατό και πολύωρο. Το Heist καλοφτιαγμένο, δύσκολο, προκλητικό και με μεγάλο replayability. Και το καλύτερο απόλα; Ειναι τόσο ελαφριά και καλογραμμένα στον κώδικα τους που το Switch καίει μόνο η οθόνη και οχι η GPU του. Η διάρκεια της μπαταρίας ειναι απλά τραγικά μεγάλη και στα 3. Πάμε τώρα στα της Ninty. Pokemon; Δεν μπόρεσε να με κρατήσει, κάτι λάθος έχει γίνει. Mario Tennis: Και εκει κάποιο πρόβλημα υπάρχει, spikes δυσκολίας χωρίς λόγο. Θα ήθελα συμβουλές για το επόμενο παιχνίδι που θα με κάνει να κολλήσω Mario U δεν με hookάρει Darkest Dungeon φοβερό αλλα θέλει διάβασμα και δεν μπορώ να χαλαρώσω μαζί του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις