orck Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ολα τα εχω δει και ακουσει, αλλα πεσιμο και σκοραρισμα με Mario Tennis πρωτη φορα. Εισαι κορυφη. Σεβας ΥΓ Εαν δεν εχεις σκοραρει πες μου να αποσυρω το σχολιο, ντροπης πραγματα, τι θα πει η κοινωνια;
Mistwalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Κατι ειχαν αναφερει πριν την κυκλοφορια του mario tennis για update τον Σεπτεμβριο και εγραφαν για το swing.Δεν θυμαμαι που το ειχα δει,δεν το βρισκω τωρα αλλα ισως σε 2 μηνες λυθει το προβλημα που ειχες σημερα.
valandis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 To Switch στο dock, παίζω Fortnite και θέλω να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ο μόνος τρόπος είναι να απλώσω μακρύ καλώδιο;
Mistwalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, valandis είπε To Switch στο dock, παίζω Fortnite και θέλω να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ο μόνος τρόπος είναι να απλώσω μακρύ καλώδιο; Αν θες μονο να ακους δεν χρειαζεται τιποτα.Αν θες και να μιλας βαζεις ακουστηκα απο κινητο αν και το καλωδιο ειναι κοντο.Δεχεται και τα ακουστηκα με usb αν εχεις απο pc και υπαρχει υποστηριξη και για τα ασυρματα αλλα δεν εχω για να ξερω αν το μικροφωνο οντως δουλευει.
valandis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Αν θες μονο να ακους δεν χρειαζεται τιποτα.Αν θες και να μιλας βαζεις ακουστηκα απο κινητο αν και το καλωδιο ειναι κοντο.Δεχεται και τα ακουστηκα με usb αν εχεις απο pc και υπαρχει υποστηριξη και για τα ασυρματα αλλα δεν εχω για να ξερω αν το μικροφωνο οντως δουλευει. Τα ακουστικά που έχω τα δέχεται μια χαρά όπως και το μικρόφωνο, παίζω online το Fortnite με ήχο και ομιλία χωρίς κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται όταν το Switch είναι πάνω στο Dock. Τα χειριστήρια του Ps4 και του xBox X έχουν υποδοχή για τα ακουστικά αλλά το Pro Controller δεν έχει. Συνεπώς θα πρέπει να απλώσω μακρύ καλώδιο από τον καναπέ μου μέχρι την κονσόλα στο Dock. Και αυτό βέβαια είναι ένα μεγάλο μειον.
Mistwalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, valandis είπε Τα ακουστικά που έχω τα δέχεται μια χαρά όπως και το μικρόφωνο, παίζω online το Fortnite με ήχο και ομιλία χωρίς κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται όταν το Switch είναι πάνω στο Dock. Τα χειριστήρια του Ps4 και του xBox X έχουν υποδοχή για τα ακουστικά αλλά το Pro Controller δεν έχει. Συνεπώς θα πρέπει να απλώσω μακρύ καλώδιο από τον καναπέ μου μέχρι την κονσόλα στο Dock. Και αυτό βέβαια είναι ένα μεγάλο μειον. Αν ειναι τοσο μεγαλη η αποσταση του dock απο τον καναπε σου και δεν σου φτανει το usb καλωδιο αναγκαστηκα πας για προεκταση αλλιως σε ασυρματα ακουστηκα αλλα δεν ξερω αν δουλευει το μικροφωνο ή αν τα δεχεται ολα τα ασυρματα.Εγω χρησιμοποιω απο το pc τα ακουστηκα που εχουν το κλασικο 1.5-2 μετρα περιπου καλωδιο.
valandis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Να λοιπόν ένα μείον του Pro Controller σε σχέση με εκείνα του PS4 και του Xbox, και είναι και ποιο ακριβό από αυτά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 14 hours ago, chek2fire said: Μόλις τέλειωσα το Xenoblades 2. Μου πήρε πάνω από 100 ώρες αλλά απλά να πω ότι ήταν από τις ποιο όμορφες gaming εμπειρίες που είχα και ένα από τα καλύτερα jrpg που έχω παίξει ever και για μένα είναι από τους κορυφαίους τίτλους του switch. Το κατατάσσω μαζί με το Zelda και Mario, Arms, splatoon. Η ιστορία του απλά συγκλονιστική και αυθεντική στην σχολή της Ιαπωνίας και του anime, Λυρισμός, φαντασία που πρέπει κάποιος να ολοκληρώσει το game για να συνθέσει όλα τα κομμάτια του. Και οι χαρακτήρες του είναι φοβερά δυνατοί και είναι από τα game που οι χαρακτήρες σου αφήνουν το σημάδι τους και τους θυμάσαι για πάντα. Είχα να νιώσει έτσι για jrpg χαρακτήρες από το final fantasy 7 και από την Lightning του final fantasy XΙΙΙ. φυσικά όπως όλα τα jrpg που σέβονται τον εαυτό τους το gameplay του είναι και πολύπλοκο και ξεδιπλώνετε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του game, Φυσικά και η δυσκολία του δεν πήγε πίσω. Τα τελευταία boss είναι εξωφρενικά δύσκολα για να τα περάσει κάποιος θέλει καλό σετάρισμα των χαρακτήρων και πολύ κατανόηση των αρχών του gameplay. Απλά αξεπέραστο game. Από τι είπαν θα βγάλουν και ένα stand alone expansion τον Σεπτέμβρη με τα γεγονότα κατά την μάχη της Torna που οδήγησαν στο σημερινό game. Αφήνω για το τέλος την φανταστική του μουσική. Απίστευτη δουλειά και για μένα κάποιος θα κάνει το μεγαλύτερο λάθος που υπάρχει να μην παίξει το game με το Japanese voice! Σε σχέση με το 1 για 3ds, ποια η γνώμη σου;
Mistwalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δεν ειναι για ολους μειον οπως για μενα που αν και δεν θα με χαλουσε σαν extra αλλα και που δεν υπαρχει δεν με νοιαζει κιολας.Μαλλον δεν το εβαλαν στο μοχλο γιατι θελουν να προωθησουν την εφαρμογη οπου θα μιλας απο το κινητο αν και αγνωστο αν θα υποστηριζει ολα τα games.Για μενα καλυτερα που καναν focus στην μπαταρια που κραταει 40 ωρες αντι τις 4 του dual shock.Τωρα για την τιμη που εχει ενα 20ρικο πανω δεν ειναι περιεργο,η nintendo παντα ηταν ακριβη στα περιφερειακα.
valandis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ποια είναι αυτή η εφαρμογή που μιλάς στο κινητό ;
Mistwalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, valandis είπε Ποια είναι αυτή η εφαρμογή που μιλάς στο κινητό ; Android/ios γραψε nintendo και θα τη βρεις.Για την ωρα υποστηριζει μονο το splatoon.Απο Σεπτεμβριο που θα ερθει η συνδρομη ισως βαλουν και αλλα games.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 14 hours ago, orck said: Ολα τα εχω δει και ακουσει, αλλα πεσιμο και σκοραρισμα με Mario Tennis πρωτη φορα. Εισαι κορυφη. Σεβας Κάπως έτσι το φαντάζομαι: "Θέλεις να παίξουμε τένις; Εσύ θα σερβίρεις κι εγώ θα καρφώνω. *wink* *wink*"
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δοκίμασα το free demo του Octapath traveller μέχρι να μου έρθει ο κολέκτορας και μου άρεσε πάρα πολύ. Φοβερή τεχνοτροπία τα γραφικά του και δεν το έχουμε ξαναδεί σε game. Νόμίζω και τ ο story του φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλο. Γενικά η square τα έχει με τα rpg.Οτι πρέπει για μένα μετά το xenoblades. Αυτό τον καιρό παίζω και το battle chasers καθώς φυσικά και τπ hollow knights. Το μόνο παράπονο μου είναι ότι σε handled mode τα γράμματα είναι πολύ μικρά ρε γμτ. Δλδ στο battle chasers αλλά και στο hollow knights σου φεύγουν τα μάτια για να διαβάσεις τα γράμματα. Θα έπρεπε να υπήρχε μια επιλογή για μεγαλύτερα font. 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Σε σχέση με το 1 για 3ds, ποια η γνώμη σου; να σου πω την αλήθεια δεν το έχω παίξει το πρώτο αλλά με το που τελείωσα το δεύτερο έβαλα να δω το ending του πρώτου και είδα ότι οι ιστορίες τους συνδέονται άμεσα. Αν εξαίρεσις τα γραφικά γενικά ο κόσμος του έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 hours ago, chek2fire said: Δοκίμασα το free demo του Octapath traveller μέχρι να μου έρθει ο κολέκτορας και μου άρεσε πάρα πολύ. Φοβερή τεχνοτροπία τα γραφικά του και δεν το έχουμε ξαναδεί σε game. Νόμίζω και τ ο story του φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλο. Γενικά η square τα έχει με τα rpg.Οτι πρέπει για μένα μετά το xenoblades. Αυτό τον καιρό παίζω και το battle chasers καθώς φυσικά και τπ hollow knights. Το μόνο παράπονο μου είναι ότι σε handled mode τα γράμματα είναι πολύ μικρά ρε γμτ. Δλδ στο battle chasers αλλά και στο hollow knights σου φεύγουν τα μάτια για να διαβάσεις τα γράμματα. Θα έπρεπε να υπήρχε μια επιλογή για μεγαλύτερα font. να σου πω την αλήθεια δεν το έχω παίξει το πρώτο αλλά με το που τελείωσα το δεύτερο έβαλα να δω το ending του πρώτου και είδα ότι οι ιστορίες τους συνδέονται άμεσα. Αν εξαίρεσις τα γραφικά γενικά ο κόσμος του έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Το Octopath έχει γίνει ήδη preorder και αναμένω να συνεχίσω το save μου από το demo. Για το Xenoblade, επειδή ακριβώς συνδέονται άμεσα οι ιστορίες τους, θεώρησα δεδομένο ότι θα είχες δει παλαιότερα το πρώτο. Battle chasers & Hollow τα έχω (δυστυχώς) τερματίσει ήδη στο PC
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 12 hours ago, valandis said: Να λοιπόν ένα μείον του Pro Controller σε σχέση με εκείνα του PS4 και του Xbox, και είναι και ποιο ακριβό από αυτά. Είναι πιο ακριβό γιατί έχει γυροσκόπιο μέσα. Το οποίο χρησιμοποιείται στα games. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις