Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω απλα ειπα οτι εχω την απορια τι θα γινονταν αν υπηρχε ενα  νιντεντο συστημα οπου θα επαιζε τα exlusive της  + ολα τα υπολοιπα οπως rdr2 ,pes κτλπ.με οχι χειροτερες επιδοσεις σε σχεση με τα αλλα 2 ,τι θα γινονταν και τι πωλησεις θα ειχε.δεν ειναι θεμα γουστου malthador γιατι μιλαω για παιχνιδια που πιανουν ολη την γκαμα παιχτων.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
2 minutes ago, chrisgewrgi said:

Εγω απλα ειπα οτι εχω την απορια τι θα γινονταν αν υπηρχε ενα  νιντεντο συστημα οπου θα επαιζε τα exlusive της  + ολα τα υπολοιπα οπως rdr2 ,pes κτλπ.με οχι χειροτερες επιδοσεις σε σχεση με τα αλλα 2 ,τι θα γινονταν και τι πωλησεις θα ειχε.δεν ειναι θεμα γουστου malthador γιατι μιλαω για παιχνιδια που πιανουν ολη την γκαμα παιχτων.

Μιλάς για υβριδικό σύστημα όπως το Switch ή για home console; 

Αν μιλάς για home console, θα πήγαινε άπατο, το έχουμε ξαναδεί το έργο, δεν χωράει τρίτος στην αγορά που να ακολουθεί το ίδιο μοντέλο. 

Αν μιλάς για υβριδικό σύστημα που θα έπαιζε τα multiplatforms με γραφικά twins τότε πάλι άπατο θα πήγαινε γιατί θα κόστιζε 1000 ευρώ. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς για Home Console μιλάει. Όπως και εγώ. Εννοείται ότι δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο σε mobile σύστημα με Dock (ακόμα :D).

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1

3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μιλάς για υβριδικό σύστημα όπως το Switch ή για home console; 

Αν μιλάς για home console, θα πήγαινε άπατο, το έχουμε ξαναδεί το έργο, δεν χωράει τρίτος στην αγορά που να ακολουθεί το ίδιο μοντέλο. 

Αν μιλάς για υβριδικό σύστημα που θα έπαιζε τα multiplatforms με γραφικά twins τότε πάλι άπατο θα πήγαινε γιατί θα κόστιζε 1000 ευρώ. 

Για home.τι συγκρινεις το wii u με το ps4?εγω δεν εχω δει ποτε την νιντεντο να ακολουθαει τις αλλες 2 στα σπεκ και στο release.με τετια exlusives πιστευω θα ηταν ενα βημα μπροστα απο τις αλλες.

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Για home.τι συγκρινεις το wii u με το ps4?εγω δεν εχω δει ποτε την νιντεντο να ακολουθαει τις αλλες 2 στα σπεκ και στο release.με τετια exlusives πιστευω θα ηταν ενα βημα μπροστα απο τις αλλες.

Αυτό ακριβώς - η Nintendo "ταμπουρώθηκε" σε κάτι άλλο ως συσκευή, ενώ η αίσθηση μου είναι ότι πραγματικά αν έβγαζε ένα σωστό σύστημα θα ήταν πολύ καλός contender. Hell η Mad Studios βγάζει κονσόλα με το MaD Box (Project cars 2 dev) και ρισκάρει χωρίς να έχει καν τα λεφτά και το portfolio της N, αλλά η N. θα αποτύγχανε γιατί το Wii πέτυχε. Πραγματικά το wii έκανε πολύ κακό στην Nintendo με την επιτυχία του.

• Confused 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, chrisgewrgi said:

Gamecube.

Και specs είχε και multiplatform support είχε και άπατο πήγε. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3

Μα ρε Malthador το Gamecube ήταν σαν παγουρίνο και είχε και αυτό το περίεργο format της Nintendo με τα mini-disc με λιγότερη χωρητικότητα. Πως θα δώσει ο κόσμος την ευκαιρία σε ένα σύστημα που παίζεται να ήταν και το ισχυρότερο της γενιάς του με τέτοια minus?

Να στο πω διαφορετικά: Αν η Nintendo έβγαζε το xbox με Nintendo Logo και πάτωνε θα έλεγα εντάξει. Με το Gamecube έχω τις επιφυλάξεις μου. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Gamecube.

Και specs είχε και multiplatform support είχε και άπατο πήγε. 

Δεν το παρακολουθα τοτε η αληθεια ειναι.αλητιες μηχανες και γκομενες.😄ε.κατι μλκιες θα εκαναν δε  μπορει.

Μόλις τώρα, Sir_Teraflop είπε

Μα ρε Malthador το Gamecube ήταν σαν παγουρίνο

Χαχαχα 

Μην περιμενετε να βγαλει η Ν μηχανημα που θα κοστιζει 500€.Μια φορα δοκιμασαν να κανουν τη πιο δυνατη κονσολα το gamecube και δεν τους βγηκε σε καλο.Μεχρι και τωρα δεν ξερουν τι πηγε στραβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν το παρακολουθα τοτε η αληθεια ειναι.αλητιες μηχανες και γκομενες.😄ε.κατι μλκιες θα εκαναν δε  μπορει.

Χαχαχα 

Πλάκα πλάκα - ένα μηχάνημα πρέπει και να σου επικοινωνεί την τεχνολογία του. Τότε θυμάμαι το ps2 που είχα πάρει φαινόταν διαστημόπλοιο μπροστά στο cube  και ας ήταν το τελευταίο διαμάντι τεχνολογικά. Πιο σοβαρό να μην πολυλογώ σου επικοινωνούσε ότι "έχω τεχνολογία μέσα μου φίλε". Τυχαία το αποκαλούσανε "παγουρίνο", "lunch box" και τέτοια? Άλλο αν o Power PC και από τις πρώτες υλοποιήσεις της AMD (ART-X τότε) φωνάζανε θα κυλήσουν κεφάλια με την gpu μου.

Εν τέλει όλα παίζουνε ρόλο, μέχρι και η εμφάνιση. Ε για μένα όχι το Game Cube δεν έπαιξε στα ίσια και έχασε.

Γιατί ποτέ δεν επικοινώνησε την τεχνολογία του - είτε ως κουτί είτε ως Nintendo.

Το φορμάτ του GC ήταν τεράστια μλκια της Ν και ενώ είχε ήδη και η ίδια εμπειρία (Ν64) αλλά είδε τι έπαθε η και Sega που διάλεξε τραγικό φορματ για το Dreamcast.
Από εκεί και πέρα, όταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των κονσολών πουλιέται μόνο και μόνο για αθλητικούς τίτλους, άνετα η Ν, με ένα εξίσου δυνατό σύστημα με τους άλλους δυο, θα είχε καλύτερα αποτελέσματα παίρνοντας ένα κομμάτι αυτής της αγοράς που τώρα είναι μηδενικό. Τα υπόλοιπα  μετά θα ακολουθούσαν από μόνα τους.
Βέβαια όλα που λέμε είναι θεωρητικά...

• Like 1

Προσωπικα ειχα ps2 και δεν ηξερα καν τι ειναι gamecube.αυτο μονο να σκεφτω ειναι και λογος αποτυχιας.γιατι να ειχα ps2 και δεν ηξερα τι εχει ο ανταγωνισμος του.

• Like 2

Για αυτό διαφωνώ με όλους όσους λένε ότι το GameCube ήταν παντοδύναμο και έχασε.΄Ήταν παντοδύναμο (πραγματικά εντυπωσιακό σύστημα για όσους τα ψάχνουν αυτά) αλλά δεν έχασε για αυτό αλλά γιατί στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο Race....Και μετά αρχίζει η γνωστή καραμέλα but but but το Gamecube απέτυχε, το N64 απέτυχε... (τέρας - κτήνος κονσόλα με cutting edge τεχνολογία ακόμα και σήμερα (SGI-RAMBUS κλπ...)) αλλά οι συνθήκες που τα περιέβαλλαν δεν είναι τόσο straight για να πεις ότι να -ΕΧΑΣΕ, όπως π.χ. το mega drive.

Τέσπα, κουβεντούλα να γίνεται :)

7 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Πλάκα πλάκα - ένα μηχάνημα πρέπει και να σου επικοινωνεί την τεχνολογία του. Τότε θυμάμαι το ps2 που είχα πάρει φαινόταν διαστημόπλοιο μπροστά στο cube  και ας ήταν το τελευταίο διαμάντι τεχνολογικά. Πιο σοβαρό να μην πολυλογώ σου επικοινωνούσε ότι "έχω τεχνολογία μέσα μου φίλε". Τυχαία το αποκαλούσανε "παγουρίνο", "lunch box" και τέτοια? Άλλο αν o Power PC και από τις πρώτες υλοποιήσεις της AMD (ART-X τότε) φωνάζανε θα κυλήσουν κεφάλια με την gpu μου.

Εν τέλει όλα παίζουνε ρόλο, μέχρι και η εμφάνιση. Ε για μένα όχι το Game Cube δεν έπαιξε στα ίσια και έχασε.

Γιατί ποτέ δεν επικοινώνησε την τεχνολογία του - είτε ως κουτί είτε ως Nintendo.

Εγω απο οσα εχω δει ποτε δεν εχει παιξει στα ισα η νιντεντο.με το wii της βγηκε και με το wii u εφαγε το κεφαλι της.οπως ειπες και εσυ να δω ενα συστημα σαν το xbox στο ραφι που να γραφει νιντεντο.να εχει 12 τεραφλοπς 15 20 ξερω εγω το 2020 και να ξερω οτι εκει θα παιξω και ζελντα και μαριο και κα'ιρο αλλα και bf5. Με τα ιδια πετυχημενα μονοπατια που εχουν χαραξει οι αλλοι 2 στο onlinε και στα παντα ολα.ακριβως ιδια αλλα νιντεντο.χωρις πατεντες

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα η Nintendo δεν έχει μείνει πίσω στο Hardware αλλά στο Software κυρίως. Άντε στο Hardware πληρώνεις και παίρνεις καλό σύστημα. Στο Software η Nintendo που βγάζει απίστευτα γραφικά και Optimization (π.χ. SM Odyssey - demoscene γραφικά...) έμεινε επίτηδες μια γενιά πίσω γιατί κακά τα ψέματα τα γραφικά στοιχίζουν. Στοιχίζουν όχι μόνο λεφτά αλλά και χρόνο. Αλλά τι βλέπουμε πλέον? Προχειρότητες (Mario Tennis), ημιτελή παιχνίδια (BoTW) και όλα αυτά γιατί? Υποτίθεται ότι κάτσανε στην HD εποχή για να βγάζουν πιο γρήγορα παιχνίδια. Σεβαστό και δεκτόν όμως: Ευκολάκια και προχειρότητες βλέπω και άπειρα ports. Αλλά όταν κάνεις spread τις ομάδες σου αυτά γίνονται. Ας δούμε και φέτος τι θα γίνει να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα πριν μιλήσουμε για την UHD εποχή.

Να το πω διαφορετικά - να δούμε αυτό το στυλ 3DS output.

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...