dinos234 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, SalamakiStinKalpi είπε Δε με κατάλαβες, αυτο θεωρείται φθορά. Ψάχνω κάποιον να τα βάλει γιατί χέστηκα μέ το που ξεχρωματισε δεν τα εχω βαλει υγ να τα πάω. στο iRepair; Θα έχουν τα Υ00 ή θα το κάνουν πιο τρελό; Μη λες βλακείες, τα joycon φορτιζουν στο switch και το εργοστασιακό μια χαρα ειναι δεν αξίζει ούτε να ασχοληθείς φιλε. Έχω το horipad wired, driftarei αλλά εχουν εγγυηση 2 χρονια αμα ειναι κατω απο 35 παρτο αλλιως το wish έχει κάτι ωραία με 13€ ασύρματα. Σκεφτόμουν grip για καλύτερο κράτημα και να το προστατεύει από τις γρατσουνιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Εγώ που παιζω 95% handheld ποιο grip μου προτείνετε το satisfye; Σε πόσες μέρες θα έρθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Απλα να ενημερωσω Εχω αγορασει ενα switch απο τον Μαρτη του 2017 Το καλοκαιρι αυτο,το αριστερο joycon μου χαλασε,αλλου εστριβα αλλου πηγαινε! Το εστειλα στην cd media τον Νοεβρη αφου ηρθε το courier δωρεαν κ το παρελαβε απο το σπιτι μου κ σε 10 μερες το παρελαβα και δουλευε σαν καινουριο Τα χριστουγεννα μου χαλασε το δεξιο joycon!τα ιδια μ εκανε οπως το αριστερο... Το εστειλα παλι με την ιδια διαδικασια και σε 2 εβδομαδες το παρελαβα ξανα σαν καινουριο Γενικα ηταν αρκετα εξυπηρετικοι,δεν το περιμενα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Με προλαβες!Οπως αναμενοταν θα ερθουν snes games στο online καποια στιγμη.Λογικα την επομενη εβδομαδα σε καποιο direct(?).Θεωρω απιθανο να μην κανουν direct σε αυτο τον μηνα. Αλλα το πιο σημαντικο απ'ολα,που ειναι τα gameboy games αγαπητη nintendo??!!Θελω να παιξω παλι tetris,links awakening,donkey kong,mario land2,wario world κτλπ. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Το θέμα είναι να δούμε n64 game boy gabe cube κτλ αλλά το μεγαλύτερο για εμένα είναι να βελτιώσουν το online διότι είναι αρκετοί που έχουν παράπονο και να δούμε να δίνει και παιχνίδια δώρο κάποια στιγμή. Είπαν τίποτα για καμία νέα αναβάθμιση και αν ναι τι θα φέρει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Με προλαβες!Οπως αναμενοταν θα ερθουν snes games στο online καποια στιγμη.Λογικα την επομενη εβδομαδα σε καποιο direct(?).Θεωρω απιθανο να μην κανουν direct σε αυτο τον μηνα. Αλλα το πιο σημαντικο απ'ολα,που ειναι τα gameboy games αγαπητη nintendo??!!Θελω να παιξω παλι tetris,links awakening,donkey kong,mario land2,wario world κτλπ. Σε αλλες φημες μαζι με το snes βρεθηκαν και αλλοι 2 emυlators.Ισως γινει κατι συντομα με το direct 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Donkey Kong Country δεν είδα στη λίστα και ανησυχώ. Ελπίζω να μην τους πάρει 1-2 χρόνια μέχρι να μπει στη βιβλιοθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, Mistwalker said: Χμ.. Υποθετικά μιλώντας πάντα, 5 μήνες μετά το launch του NSO βάζουν SNES games και τέλος του 2019 βάζουν και N64 games. Και μετά συνεχίζουν με τα φορητά τους. GC και Wii games δεν νομίζω να δούμε στο μοντέλο του NSO, δεν γίνεται ούτε από άποψη χωρητικότητας, ούτε πρόκειται να το κάνουν με 20 ευρώ το χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Αυτή το ΣΚ έχουμε λιώσει οικογενειακώς στο New Super Mario U Deluxe. Το ειχα παίξει ελάχιστα στο WiiU και ειπα να παιξω στο Switch. Το πρόβλημα όμως είναι οταν ενας απο τους χαρακτήρες "χανει/πεθαίνει" όπου το game κάνει μια παύση του 1 sec και καταστρέφει τις κινήσεις ολων τών άλλων. Όσοι είχατε παίξει στο WiiU υπάρχει work around? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε GC και Wii games δεν νομίζω να δούμε στο μοντέλο του NSO, δεν γίνεται ούτε από άποψη χωρητικότητας, ούτε πρόκειται να το κάνουν με 20 ευρώ το χρόνο. Θα μπορουσαν να δινουν απο 1 αντε 2 games στο πλανο τον 20€ και να μην δωσουν καθολου switch games.Αλλα οπως ειπες λογο χωρητικοτητας δεν γινετε εκτος και αν κανουν καμια αλλαγη και τα βαλουν σε μια εφαρμογη οπως εχει τωρα το nes αλλα θα σε ρωταει αν θελεις να το κανεις instal και να μπορεις να το κανεις unistal οταν δεν το θες. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω απορια τι θα γινοταν αν η νιντεντο ειχε μια συσκευη 6 τεραφλοπς ας πουμε μπακαλιστικα.και.ειχε ολα τα multiplatforms +τα exlusives.και μη μου πειτε οτι τι εκανε με το wii u γιατι παντα πηγαινε τελευταια.μετα απο λιγο βγηκε το ps4.ενοω να ακολουθησει τις αλλες 2 εταιριες στα release date.ιδια σπεκ με τους αλλους και +τα exlusives.αληθεια θα ηθελα να το δω μια μερα αυτο. Το xbox δεν το ανοιγουμε.παιζουμε μονο switch.θα ηταν ικανη να σε κανει να μην παρεις αλλη κονσολα;black ops 4 σε 4κ ασπουμε.και στην ιδια συσκευη και ζελντα. Η λογικη λεει οτι θα κλεισουν οι αλλες 2 αν βγουν μαζι τα μηχανηματα με ιδια σπεκ.γιατι δεν το επιδιωξε ποτε αυτο; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, chrisgewrgi said: Η λογικη λεει οτι θα κλεισουν οι αλλες 2 αν βγουν μαζι τα μηχανηματα με ιδια σπεκ.γιατι δεν το επιδιωξε ποτε αυτο; Ποιά "λογική" το λέει αυτό; Στα Console Wars - τουλάχιστον από την τέταρτη γενιά και εφεξής- ποτέ δεν κέρδιζε την γενιά (εάν θεωρήσουμε ότι "νίκη" είναι οι περισσότερες πωλήσεις) η εταιρεία με το δυνατότερο μηχάνημα. Οπότε αφού ή ισχύς δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο, τότε γιατί να το κάνει αυτό που λες; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Σε κάποιους ικανοποιεί σε κάποιους όχι τόσο εμένα κάτι ενδιάμεσο αν θέλω να παίξω κάποια παιχνίδια κάθομαι και παίζω στο xbox και ps4 ανάλογα και τα αποκλειστικά αν θέλω να χαλαρώσω λίγο κάθομαι και παίζω με το switch κάποια αποκλειστικά που αγόρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποιά "λογική" το λέει αυτό; Στα Console Wars - τουλάχιστον από την τέταρτη γενιά και εφεξής- ποτέ δεν κέρδιζε την γενιά (εάν θεωρήσουμε ότι "νίκη" είναι οι περισσότερες πωλήσεις) η εταιρεία με το δυνατότερο μηχάνημα. Οπότε αφού ή ισχύς δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο, τότε γιατί να το κάνει αυτό που λες; Να κλεισουν σε εισαγωγικα παντα ενοουμε. Να το θεσουμε χοντρικα.ποιος θα παιρνε δευτερη κονσολα αν με μια κονσολα μπορουσε να παιξει pes 2019, black ops, 4 bf5 ,ολα τα multiplatform και ακομα στην ιδια κονσολα να παιζουν τα παιδια mario party,να παιζεις μαριο καρτ,ζελντα κτλπ..δεν ξερω αλλα σε μενα φανταζει υπερκονσολα.οχι απλη κονσολα. Δεν μπορω να σκεφτω γιατι να παρω δευτερη κονσολα μετα οπως ps4 η xbox .βεβαια κανουμε σεναρια επ.φαντασιας.απλα κουβεντα να γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις