Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Για τότε ήταν πολύ προχωρημένο και ας έχει ένα κάρο αρνητικές ψήφους οι οποίες κατά την δική μου άποψη προέρχονται απλά από το σοκ της διαφορετικότητας του παιχνιδιού και το μπέρδεμα με τον κεντρικό χαρακτήρα που άλλον παρουσίασαν και άλλος είναι στην πραγματικότητα. 

Το όλο εικαστικό θέμα του FFXII μου θύμιζε Vagrant Story. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Το όλο εικαστικό θέμα του FFXII μου θύμιζε Vagrant Story. 

Λογικό γιατί το FF tactics και το FFXII είναι στον ίδιο κόσμο ενώ το Vagrant Story άτυπα ανήκει στο ίδιο universe. 

• Like 1

Παιδια δεν εχω παιξει ποτε xenoblade και το σκεφτομαι να το παρω.θα το ευχαριστηθω η θα το παρατησω σε 1 ωρα; τελειωνω το monster boy και σκεφτομαι αυτο για μετα.τι λετε;

• Moderators
38 minutes ago, chrisgewrgi said:

Παιδια δεν εχω παιξει ποτε xenoblade και το σκεφτομαι να το παρω.θα το ευχαριστηθω η θα το παρατησω σε 1 ωρα; τελειωνω το monster boy και σκεφτομαι αυτο για μετα.τι λετε;

Τι σου αρέσει να παίζεις; Είναι πολύ απαιτητικό game, θέλει καμιά 150αρια ώρες. 

Παιδιά καλησπέρα, 

Χρειαζομαι τη βοήθεια σας! 

Ψάχνω κάποιον να μου έγκαταστήσει μεταλλικά κλειδώματα που εχω πάρει στα joy con και να αλλάξουμε  το κέλυφος. Πήγα να ξεβιδώσω το Switch και έγδαρα τις βίδες βάζω το κατσαβίδι δεν γυρνάει σαν τρελό απλα ξεχρωματισε. Λοιπόν, πείτε μου έναν που μπορω να παω να βάλει τις κλειδώνιες και το κέλυφος. Ευχαριστώ.

8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι σου αρέσει να παίζεις; Είναι πολύ απαιτητικό game, θέλει καμιά 150αρια ώρες. 

Αν μου κανει κλικ και κολλησω δεν με πειραζουν οι ωρες.απλα δεν θελω να ειναι βαρετο και επαναλαμβομενο.σε βιντεο βλεπω που σε ακολουθαει ενα τσουρμο απο πισω σου που σε βοηθανε.εχεις ρολο στις μαχες; η απλα και να μη βαρας τα mob πεφτουν; εχει bosses με εντυπωσιακες μαχες; γιατι βλεπω gameplay στο youtube που περπατανε κανα τεταρτο και προσπερνανε πολλα τερατα; δεν εχει νοημα η μαχη μαζι τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, SalamakiStinKalpi είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Χρειαζομαι τη βοήθεια σας! 

Ψάχνω κάποιον να μου έγκαταστήσει μεταλλικά κλειδώματα που εχω πάρει στα joy con και να αλλάξουμε  το κέλυφος. Πήγα να ξεβιδώσω το Switch και έγδαρα τις βίδες βάζω το κατσαβίδι δεν γυρνάει σαν τρελό απλα ξεχρωματισε. Λοιπόν, πείτε μου έναν που μπορω να παω να βάλει τις κλειδώνιες και το κέλυφος. Ευχαριστώ.

Οι βίδες του switch στο κέλυφος είναι βούτυρο κανονικά. Βασικά όλο το Switch είναι βούτυρο (πλαστικά/joycon κ.α.)

Ανταλλακτικές σου βάλανε με το καινούργιο κέλυφος?

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Αν μου κανει κλικ και κολλησω δεν με πειραζουν οι ωρες.απλα δεν θελω να ειναι βαρετο και επαναλαμβομενο.σε βιντεο βλεπω που σε ακολουθαει ενα τσουρμο απο πισω σου που σε βοηθανε.εχεις ρολο στις μαχες; η απλα και να μη βαρας τα mob πεφτουν; εχει bosses με εντυπωσιακες μαχες; γιατι βλεπω gameplay στο youtube που περπατανε κανα τεταρτο και προσπερνανε πολλα τερατα; δεν εχει νοημα η μαχη μαζι τους;

ΜΟΛΙΣ το τερμάτισα, χρειάστηκα 125 ώρες. Τα πράγματα στο Xenobledes είναι απλά. Θα πετάξεις 40 ώρες παιχνιδιού που θα στριφογυρνάς και θα σκοτώνεις τέρατα χωρίς κατα βάση να ξέρεις γιατι, και οταν ξεκλειδώσεις τους τον 4ο και 5ο χαρακτήρα το παιχνίδι πατάει αδιανόητο γκάζι σε ολα τα επίπεδα. Το μονότονο Fighting γίνεται βαθύτατο, με πάρα πολλές επιλογές, και πολύ πιο ευχάριστο, το σενάριο είναι λες και παίζεις άλλο παιχνίδι, και γενικά απο τις 30-40 ώρες και μετά μεταμορφώνεται.

Εγώ που έχω συνήθως πολύ υπομονή, τα παράτησα 3 φορές αυτό το πρώτο 40ώρο. Μετά γίνεται απόλαυση.

Παρότι δεν είναι εντελώς Action το σύστημα μάχης, αφού έχει autoattack έχει πολύ βάθος, όσο προχωράς εμπλουτίζεται, και έχει και αρκετές εντυπωσιακές μάχες ναι.

Σε γενικές γραμμές, νομίζω οτι ειναι το καλύτερο JRPG της κονσόλας, αλλα πρέπει να τρέξεις  ουσιαστικά τα πρώτα 5 Chapters γιατι δεν προσφέρουν τίποτα. Αν νομίζεις οτι μπορείς όρμα. 

Μια ερώτηση για το ίδιο παιχνίδι. Έχω και το Torna σε δισκάκι. Είδα απο το μενού του απλού XC 2 οτι μπορείς να αγοράσεις με ένα 20άρικο το Expansion pack, με τα DLC, απλά δεν κατάλαβα αν αυτό περιλαμβάνει και το Torna. Αν ναι, να το σκοτώσω το παιχνίδι να το πάρω digital.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 2

16 λεπτά πριν, papp0us είπε

ΜΟΛΙΣ το τερμάτισα, χρειάστηκα 125 ώρες. Τα πράγματα στο Xenobledes είναι απλά. Θα πετάξεις 40 ώρες παιχνιδιού που θα στριφογυρνάς και θα σκοτώνεις τέρατα χωρίς κατα βάση να ξέρεις γιατι, και οταν ξεκλειδώσεις τους τον 4ο και 5ο χαρακτήρα το παιχνίδι πατάει αδιανόητο γκάζι σε ολα τα επίπεδα. Το μονότονο Fighting γίνεται βαθύτατο, με πάρα πολλές επιλογές, και πολύ πιο ευχάριστο, το σενάριο είναι λες και παίζεις άλλο παιχνίδι, και γενικά απο τις 30-40 ώρες και μετά μεταμορφώνεται.

Εγώ που έχω συνήθως πολύ υπομονή, τα παράτησα 3 φορές αυτό το πρώτο 40ώρο. Μετά γίνεται απόλαυση.

Παρότι δεν είναι εντελώς Action το σύστημα μάχης, αφού έχει autoattack έχει πολύ βάθος, όσο προχωράς εμπλουτίζεται, και έχει και αρκετές εντυπωσιακές μάχες ναι.

Σε γενικές γραμμές, νομίζω οτι ειναι το καλύτερο JRPG της κονσόλας, αλλα πρέπει να τρέξεις  ουσιαστικά τα πρώτα 5 Chapters γιατι δεν προσφέρουν τίποτα. Αν νομίζεις οτι μπορείς όρμα. 

Μια ερώτηση για το ίδιο παιχνίδι. Έχω και το Torna σε δισκάκι. Είδα απο το μενού του απλού XC 2 οτι μπορείς να αγοράσεις με ένα 20άρικο το Expansion pack, με τα DLC, απλά δεν κατάλαβα αν αυτό περιλαμβάνει και το Torna. Αν ναι, να το σκοτώσω το παιχνίδι να το πάρω digital.

Μαλιστα..με βαλες σε αναμεικτες σκεψεις.και φοβαμε αυτο το 40ωρο που λες μηπως ειναι εντελως βαρετο και δεν το προχωρησω.δεν ξερω τι εχω να αντιμετωπισω μιας και δεν εχω παιξει ποτε xenoblade.ειναι και κοντα 60αρι αυτο και μη παει χαμενο.

4 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Μαλιστα..με βαλες σε αναμεικτες σκεψεις.και φοβαμε αυτο το 40ωρο που λες μηπως ειναι εντελως βαρετο και δεν το προχωρησω.δεν ξερω τι εχω να αντιμετωπισω μιας και δεν εχω παιξει ποτε xenoblade.ειναι και κοντα 60αρι αυτο και μη παει χαμενο.

εγω πάντως δεν το βαρέθηκα ακόμα και στην αρχή του αλλά είμαι γενικά των rpg και το grinding στα jrpg δεν τα βαιρέμαι με τπτ. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις μην το παίξεις με το αγγλικό voice αλλά να βάλεις τα Jana που κολάνε περισσότερο με το ύφος του παιχνιδιού. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια

Ξερω οτι καπου εχει υποθει ξανα,αλλα μηπως μπορειται να μου πειτε αν αξιζει το pro controller της Hori;;

Επεξ/σία από john1080

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Οι βίδες του switch στο κέλυφος είναι βούτυρο κανονικά. Βασικά όλο το Switch είναι βούτυρο (πλαστικά/joycon κ.α.)

Ανταλλακτικές σου βάλανε με το καινούργιο κέλυφος?

Δε με κατάλαβες, αυτο θεωρείται φθορά. Ψάχνω κάποιον να τα βάλει γιατί χέστηκα μέ το που ξεχρωματισε δεν τα εχω βαλει

υγ να τα πάω. στο iRepair; Θα έχουν τα Υ00 ή θα το κάνουν πιο τρελό;

2 ώρες πριν, dinos234 είπε

Σκέφτομαι τελευταία για καμία αγορά grip έχετε να προτείνετε κανένα ?

Μη λες βλακείες, τα joycon φορτιζουν στο switch και το εργοστασιακό μια χαρα ειναι δεν αξίζει ούτε να ασχοληθείς φιλε.

32 λεπτά πριν, john1080 είπε

Καλησπερα παιδια

Ξερω οτι καπου εχει υποθει ξανα,αλλα μηπως μπορειται να μου πειτε αν αξιζει το pro controller της Hori;;

Έχω το horipad wired, driftarei αλλά εχουν εγγυηση 2 χρονια αμα ειναι κατω απο 35 παρτο αλλιως το wish έχει κάτι ωραία με 13€ ασύρματα.

Επεξ/σία από SalamakiStinKalpi
βιασυνη

16 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Παίζεις rpg και jrpg γενικά ή όχι; Αν ναι τότε θα το γουστάρεις, αν όχι δεν ξέρω κατά πόσο καλή ιδέα είναι να αρχίσεις με τόσο βαρύ παιχνίδι στους είδος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...