Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους ,

Άφησα το switch να ξεφορτώσει και το είχα έτσι για κάνα 20ήμερο. Τώρα δεν ανοίγει με τίποτα. Το είχα επάνω στο ρεύμα για κάνα 8ωρο . Πριν αρχίσω να ψέλνω θεούς και δαίμονες , μήπως το έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε

Με το καλο!!Θα σου ελεγα να παρεις αυτο με το mario kart 8 bundle στα 340 ευρω.(εκτος και αν το εχεις ηδη στο wiiu)Ειναι η πιο συμφερουσα νομιζω και το καλυτερο vfm bundle.Βεβαια βλεπω οτι δεν το εχει ο Κωτσοβολος αλλα υπαρχει στο public.

Μόνο Κώτσο για δόσεις. Κατά τα άλλα επίσης προτιμώ την crash έκδοση γιατί είναι και η νεότερη έκδοση του μηχανήματος και επειδή το παιχνίδι βγαίνει στα 15 στην ουσία, θα κολλήσω και το Fire Emblem Warriors που βγαίνει επίσης στα 15 από Κώτσο και Xenoblade Chronicles 2 από κάνα κατάστημα και τέλος η πρώτη αγορά! 

15 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μόνο Κώτσο για δόσεις. Κατά τα άλλα επίσης προτιμώ την crash έκδοση γιατί είναι και η νεότερη έκδοση του μηχανήματος και επειδή το παιχνίδι βγαίνει στα 15 στην ουσία, θα κολλήσω και το Fire Emblem Warriors που βγαίνει επίσης στα 15 από Κώτσο και Xenoblade Chronicles 2 από κάνα κατάστημα και τέλος η πρώτη αγορά! 

Δυστυχώς το Fire Emblem πάει... 😥

1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

Καλησπέρα σε όλους ,

Άφησα το switch να ξεφορτώσει και το είχα έτσι για κάνα 20ήμερο. Τώρα δεν ανοίγει με τίποτα. Το είχα επάνω στο ρεύμα για κάνα 8ωρο . Πριν αρχίσω να ψέλνω θεούς και δαίμονες , μήπως το έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ?

Ευχαριστώ

αστο και άλλη ώρα και μετά ενώ φορτίζει κράτα πατημένο το power για κανά λεπτό και λίγο παραπάνω να δεις αν ανοίξει.

1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

Καλησπέρα σε όλους ,

Ευχαριστώ

Βάλτο στο dock και παράτησε το overnight. Ο φορτιστής να είναι οπωσδήποτε ο μανίσιος. 

Μου το είχε κάνει και μένα στις αρχές, αλλα με το παραπάνω έστρωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενα χτες το βράδυ να ανοίξει το super mario bros u να παίξω μια πιστούλα να χαρώ.....κάθισα μέχρι τις 02:30 τελικά. Σηκώνομαι στις 06:00 για δουλειά και σήμερα θα τραβήξει μέχρι αργά λόγω υποχρεώσεων με την εργασία.

Pas Mal.....Μάριοοοοοο it's a me chill, θα τα πούμε a domani!!!

Είναι το πρώτο Μάριο που έχω την αίσθηση ότι δεν μου αρκεί ο χρόνος στα επίπεδα. Πεθαίνω στα μισά λόγω χρόνου.....wtf; Ήταν βράδυ και σερνόμουν, έχω γίνει nab στα plattforms......τι να πω;

Επεξ/σία από chill
  • Like 4

44 λεπτά πριν, chill είπε

Περίμενα χτες το βράδυ να ανοίξει το super mario bros u να παίξω μια πιστούλα να χαρώ.....κάθισα μέχρι τις 02:30 τελικά. Σηκώνομαι στις 06:00 για δουλειά και σήμερα θα τραβήξει μέχρι αργά λόγω υποχρεώσεων με την εργασία.

Pas Mal.....Μάριοοοοοο it's a me chill, θα τα πούμε a domani!!!

Είναι το πρώτο Μάριο που έχω την αίσθηση ότι δεν μου αρκεί ο χρόνος. Ήταν βράδυ και σερνόμουν, έχω γίνει nab στα plattforms......τι να πω;

Χθες βραδυ το εβαλα να κατεβαινει και τελικα με πηρε ο υπνος... Σε λιγακι το βγαζω κρυφα απο το συρταρι μη με δει ο μικρος και ανεβαινω πανω για λιωσιμο να δω περι τινος προκειται... Χαχαχα!!

• Like 2

11 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

To FFXII από μόνο του θα αρκούσε. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κανένα από τα υπόλοιπα FF γιατί πλέον εκτός του IX τα υπόλοιπα παλιά δεν παίζονται. Το FFVII για προφανής λόγους, το FFVIII δεν υπάρχει καν, το FFX είναι γερασμένο από την εποχή του, το FFX-2 είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον ως gameplay αλλά με ιστορία για κλωτσιές, αξίζει να το παίξεις στο mute όμως και να ανοίγεις μόνο στις μάχες τον ήχο. Το FFXII όμως είναι χάρμα, καλογραμμένο (το πρώτο και μοναδικό main FF παιχνίδι που είναι έτσι), απλά πανέμορφο και πολύ ωραίο καστ χαρακτήρων και ΝΑΙ είμαι από αυτούς που ξέρουν ότι οι κύριοι χαρακτήρες ΔΕΝ είναι αυτοί με τους οποίους ξεκινάς να παίζεις. Οπως έχω πει και στο παρελθόν το FFXII είναι το καλύτερο μου FF παιχνίδι και θα φύγει αγορά σούμπιτο μόλις κυκλοφορήσει. 

Σε άλλα νέα έχω ψηθεί και δεν αντέχω άλλο, θέλω να το πάρω γιατί και λόγο δουλειάς λείπω πολύ από το σπίτι και ενώ το 3DS μια χαρά με εξυπηρετεί μέχρι τώρα θέλω και από την άλλη να έχω και τα υπόλοιπα παιχνίδια που μου λείπουν για να παίζω σιγά σιγά και να τα γουστάρω οπότε αποφάσισα να αποκτήσω switch την Δευτέρα από Κωτσόβολο (για τους προφανής λόγους) και συγκεκριμένα το πακέτο με το crash bandicoot. Λέει το συγκεκριμένο ή όχι;

Έχοντας παίξει όλα τα ff εκτός του 12 και του 15, θεωρώντας το ΙΧ το καλύτερο όλων, το ποστ σου με ιντριγκάρει άσχημα! Κανόνισε να με πάρεις στο λαιμό σου :P

58 λεπτά πριν, Edel είπε

Έχοντας παίξει όλα τα ff εκτός του 12 και του 15, θεωρώντας το ΙΧ το καλύτερο όλων, το ποστ σου με ιντριγκάρει άσχημα! Κανόνισε να με πάρεις στο λαιμό σου :P

Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις. Αν μη τι άλλο μάλλον τώρα θα το γουστάρεις περισσότερο σε σχέση με το αν το έπαιζες στην εποχή που βγήκε. Για τότε ήταν πολύ προχωρημένο και ας έχει ένα κάρο αρνητικές ψήφους οι οποίες κατά την δική μου άποψη προέρχονται απλά από το σοκ της διαφορετικότητας του παιχνιδιού και το μπέρδεμα με τον κεντρικό χαρακτήρα που άλλον παρουσίασαν και άλλος είναι στην πραγματικότητα. 

Γιατί είναι το καλύτερο FF; Πρώτον γιατί η ιστορία του είναι Witcher style και δεν κάνω πλάκα. Εχει πολύ πολιτικό παρασκήνιο, πολλά ονόματα και χαρακτήρες χωρίς όμως να χάνει την προσωπική του ιστορία για τους πραγματικούς κεντρικούς χαρακτήρες. Το γράψιμο επίσης μαζί με το voice over είναι πραγματικά εξαιρετικό και παραμυθένιο. Δεύτερον, το σύστημα μάχης παρά τις αντιδράσεις είναι κομμένο και ραμμένο για όλα τα γούστα. Θες να κάνεις εσύ επιλογές κάθε λίγο και λιγάκι; No problem. Θες να τους στήσεις τους χαρακτήρες έτσι ώστε να λειτουργούν στον αυτόματο; Και αυτό γίνεται. Θες να κάνεις κάτι ενδιάμεσο; Ναι και αυτό το μπορείς. Τρίτον, η ομορφιά του, είναι απλά πανέμορφο. Η εξερεύνηση με το σύστημα καιρού που θα ψάχνεσαι σε ανταμείβει, οι γρίφοι είναι πραγματικοί γρίφοι για όπου χρειάζεται και τα hunts σαν side missions είναι "λογικά" και τα πας μέχρι εκεί που αντέχεις εσύ μιας και είναι και το meta του παιχνιδιού από ένα σημείο και έπειτα. Βάλε και το γεγονός ότι η έκδοση αυτή είναι η ενισχυμένη και το πακέτο είναι έτοιμο προς αγορά. Το στήσιμο του παιχνιδιού είναι σαν αδερφάκι με το πρώτο Xenoblade Chronicles καθώς μοιράζονται αρκετά στοιχεία οπότε αν γούσταρες Xenoblade δεν υπάρχει περίπτωση να μην γουστάρεις FFXII.

34 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μόνο εγώ αγαπώ το FF 8 ρε; 😂

Το δεύτερο αγαπημένο μου μετά το ΧΙΙ, χρειάζεται remake όμως. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Edel είπε

Για το 15 καλο στον εαυτο σου κανεις που δεν το εχεις παιξει. Μια μετριοτητα και μιση που σε αρκετα σημεια πεφτει και κατω απο το μετριο.

Σκεψου μονο οτι δεν υπαρχει healing στο παιχνιδι περαν απο potions και εν μερη ουτε καν summons και επισης το παιχνιδι ειναι open world και ολες οι πολεις ειναι 2 με 3 σε ολο το παιχνιδι...

Το 12 σιγουρα εχει πολλα παραπανω να προσφερει.

Και μενα απο τα πιο συγχρονα final παιχνιδια ειναι ισως το αγαπημενο μου καθαρα και μονο για το συνολο του(στα summons προτιμω το FFX).

Επεξ/σία από Fulgore

Τι του φοράς εδώ; Μου αρέσουν τα καλύμματα για τα κουμπιά και τους μοχλούς.

16 ώρες πριν, Malthador είπε

Ξέρω ότι όλοι τα έχουμε χεσμένα τα NES games, αλλά μόλις βρήκα ένα ωραίο κόλπο. Ως γνωστόν, η Ιαπωνία παίρνει ελαφρώς διαφορετικά games στο NSO απ' ότι η Δύση. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου ανεβασμένο στα internets, αλλά όσοι έχετε ενεργή συνδρομή μπαίνετε my.nintendo, αλλάζετε το region σε Japan, ανοίγετε το eshop, κατεβάζετε το NSO app εκ νέου και voila:

IMG_20190110_212756.jpg

• Moderators
54 minutes ago, cubilone said:

Τι του φοράς εδώ; Μου αρέσουν τα καλύμματα για τα κουμπιά και τους μοχλούς.

Έχουμε και λέμε:

1) Gripcase σε ωραίο βλαχοκόκκινο χρωματάκι. Είναι η limited έκδοση, μόνο για τους backers.

2) Μαζί μου έστειλαν και καπάκια για τα ABYX. Προτίμησα τα καπάκια από το να αλλάξω τα κουμπιά, γιατί μεγαλώνουν αισθητά πράγμα που με βολεύει στο πάτημα. Δεν γράφουν γράμματα επάνω βέβαια, αλλά δε βαριέσαι.

3) Στο δεξί αναλογικό έχω βάλει το «καποτάκι» από την Satisfye case (την οποία μάλλον θα βάλω για πούλημα τις επόμενες μέρες, δεν με έχει βολέψει δυστυχώς).

4) Στο αριστερό αναλογικό έχω ένα υπερυψωμένο «καποτάκι» από αυτά. Να ξέρεις ότι τα υπερυψωμένα δεν βολεύουν στο δεξί αναλογικό, γιατί μετά δυσκολεύεσαι να πατήσεις το Β κουμπί.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχουμε και λέμε:

1) Gripcase σε ωραίο βλαχοκόκκινο χρωματάκι. Είναι η limited έκδοση, μόνο για τους backers.

2) Μαζί μου έστειλαν και καπάκια για τα ABYX. Προτίμησα τα καπάκια από το να αλλάξω τα κουμπιά, γιατί μεγαλώνουν αισθητά πράγμα που με βολεύει στο πάτημα. Δεν γράφουν γράμματα επάνω βέβαια, αλλά δε βαριέσαι.

3) Στο δεξί αναλογικό έχω βάλει το «καποτάκι» από την Satisfye case (την οποία μάλλον θα βάλω για πούλημα τις επόμενες μέρες, δεν με έχει βολέψει δυστυχώς).

4) Στο αριστερό αναλογικό έχω ένα υπερυψωμένο «καποτάκι» από αυτά. Να ξέρεις ότι τα υπερυψωμένα δεν βολεύουν στο δεξί αναλογικό, γιατί μετά δυσκολεύεσαι να πατήσεις το Β κουμπί.

Η πρώτη θήκη είναι τέλεια κι εγώ θέλει να αγοράσω μια αλλά δεν ξέρω ποια. 

Βρήκα τα dpad πως λέγονται πολύχρωμα στο eBay αλλά 7-8€ δεν ξέρω αν αξίζουν τόσα χρήματα 

Επεξ/σία από dinos234

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...