Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ξέρω ότι όλοι τα έχουμε χεσμένα τα NES games, αλλά μόλις βρήκα ένα ωραίο κόλπο. Ως γνωστόν, η Ιαπωνία παίρνει ελαφρώς διαφορετικά games στο NSO απ' ότι η Δύση. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου ανεβασμένο στα internets, αλλά όσοι έχετε ενεργή συνδρομή μπαίνετε my.nintendo, αλλάζετε το region σε Japan, ανοίγετε το eshop, κατεβάζετε το NSO app εκ νέου και voila:

IMG_20190110_212756.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To FFXII από μόνο του θα αρκούσε. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κανένα από τα υπόλοιπα FF γιατί πλέον εκτός του IX τα υπόλοιπα παλιά δεν παίζονται. Το FFVII για προφανής λόγους, το FFVIII δεν υπάρχει καν, το FFX είναι γερασμένο από την εποχή του, το FFX-2 είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον ως gameplay αλλά με ιστορία για κλωτσιές, αξίζει να το παίξεις στο mute όμως και να ανοίγεις μόνο στις μάχες τον ήχο. Το FFXII όμως είναι χάρμα, καλογραμμένο (το πρώτο και μοναδικό main FF παιχνίδι που είναι έτσι), απλά πανέμορφο και πολύ ωραίο καστ χαρακτήρων και ΝΑΙ είμαι από αυτούς που ξέρουν ότι οι κύριοι χαρακτήρες ΔΕΝ είναι αυτοί με τους οποίους ξεκινάς να παίζεις. Οπως έχω πει και στο παρελθόν το FFXII είναι το καλύτερο μου FF παιχνίδι και θα φύγει αγορά σούμπιτο μόλις κυκλοφορήσει. 

Σε άλλα νέα έχω ψηθεί και δεν αντέχω άλλο, θέλω να το πάρω γιατί και λόγο δουλειάς λείπω πολύ από το σπίτι και ενώ το 3DS μια χαρά με εξυπηρετεί μέχρι τώρα θέλω και από την άλλη να έχω και τα υπόλοιπα παιχνίδια που μου λείπουν για να παίζω σιγά σιγά και να τα γουστάρω οπότε αποφάσισα να αποκτήσω switch την Δευτέρα από Κωτσόβολο (για τους προφανής λόγους) και συγκεκριμένα το πακέτο με το crash bandicoot. Λέει το συγκεκριμένο ή όχι;

• Like 3

Υπαρχει αλλος που δεν παιζει μερικα παιχνιδια επειδη τα εχει σε κασετα και βαριεται να την αλλαζει η εχω προβλημα κινητικο;😁οτι εχω σε digital το ανοιγω

• Like 3

• Moderators

Το FFXII όταν είχε πρωτοβγεί είχε φάει το κράξιμο της αρκούδας, πάντως. 

Ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον ότι ο Tidus είναι ο πιο άντρας από όλους τους χαρακτήρες των FF* και ότι το FFX είναι το πιο fantasy απ' όλα τα FF. 

*με εξαίρεση τον Zidane φυσικά, κανένας δεν αγγίζει την αντρίλα που εκλύει ο Zidane.

19 minutes ago, Fulgore said:

Ελπιζω να τρεχει καλα το Final Fantasy XII γιατι ακομα και στο ps4/ps4pro κλειδωμενο στα 30fps επαιζε και μονο στο pc επαιζε στα 60.

Παιχνίδι του PS2 και έπαιζε στα 30 καρέ στο PS4; Αλήθεια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Παιχνίδι του PS2 και έπαιζε στα 30 καρέ στο PS4; Αλήθεια; 

και ομως :)

Οτι δηλαδη ισχυει και με το Final Fantasy X.

Μονο στο pc το FF12 τρεχει στα 60fps εκτος αν βγηκε κανενα update στις κονσολες δεν ξερω.

Επεξ/σία από Fulgore

8 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Πριν απο αυτο λειτουργούσε κανονικά;  Αν ναι κατι θα κανουμε με cfw. 

Ναι δεν είχε θέμα πριν. Προσωπικά δεν θα πείραζα το firmware 😕 απλά πήρα απόφαση ότι δεν θα έχω δεύτερο φορτιστή

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Fulgore said:

και ομως :)

Οτι δηλαδη ισχυει και με το Final Fantasy X.

Μονο στο pc το FF12 τρεχει στα 60fps εκτος αν βγηκε κανενα update στις κονσολες δεν ξερω.

Εντάξει προφανώς ο developer είναι άσχετος και δεν ξέρει να γράφει κώδικα. Το FFX έτρεχε στα 30 καρέ στο PS3, είναι απλά γελοίο να τρέχει με τα ίδια καρέ και στο PS4. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

Δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο το κάνανε 60FPS μόνο στο PC, δεν είναι και κανένα βαρύ παιχνίδι εκτός και αν ο ίδιος ο κώδικας είναι γραμμένος στα 30FPS εξ'αρχής τύπου Dark Souls 1 που όταν είχε βγει το DS fix το παιχνίδι σε σημεία έσπαγε ή κολλούσε εντελώς και έπρεπε να το γυρίσεις σε 30FPS mode για λίγο και μετά πάλι στα 60. Αυτό δεν δικαιολογεί την PC έκδοση όμως που τρέχει όντως στα 60FPS και ενώ και το PS4 και το switch είναι απόλυτα ικανά να τρέξουν το παιχνίδι στα 60 αυτοί αποφάσισαν τα 30. Ναι οκ, δεν το ξέρουμε για το switch ακόμα αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν την κονσολίστικη οδό για σιγουριά. 

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν απαιτεί 60 γιατί είναι 100% turn based και έχει μεγαλύτερη σημασία να διατηρήσουν τον ήχο και το artwork ατόφιο.   

• Like 1

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Σε άλλα νέα έχω ψηθεί και δεν αντέχω άλλο, θέλω να το πάρω γιατί και λόγο δουλειάς λείπω πολύ από το σπίτι και ενώ το 3DS μια χαρά με εξυπηρετεί μέχρι τώρα θέλω και από την άλλη να έχω και τα υπόλοιπα παιχνίδια που μου λείπουν για να παίζω σιγά σιγά και να τα γουστάρω οπότε αποφάσισα να αποκτήσω switch την Δευτέρα από Κωτσόβολο (για τους προφανής λόγους) και συγκεκριμένα το πακέτο με το crash bandicoot. Λέει το συγκεκριμένο ή όχι;

Με το καλο!!Θα σου ελεγα να παρεις αυτο με το mario kart 8 bundle στα 340 ευρω.(εκτος και αν το εχεις ηδη στο wiiu)Ειναι η πιο συμφερουσα νομιζω και το καλυτερο vfm bundle.Βεβαια βλεπω οτι δεν το εχει ο Κωτσοβολος αλλα υπαρχει στο public.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...