chrisgewrgi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, dinos234 είπε Αρχή ειναι λιγο ποιο πέρα απο το πρώτο μετάλλιο πέρασε την σπηλιά. Ναι το είδαμε οτι εχει co op και δεν έκλεινε μετα τυχαία βρήκε πως κλείνει. Με το ιδιο κουμπι κλεινει ανοιγει.παρακατω εχει πολλες μαχες.στην αρχη ευκολες.μετα θα τρωει ψοφο😀 διοτι θα συναντησει δυνατα pokemon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, klainmaingr είπε Μιας που συζητάτε για φορτιστές. Είχα πάρει πριν κάνα χρόνο έναν απο το gearbest για να το φορτίζω σε ταξίδια κτλ. Όλα καλά. Φέτος πήρα το dock μαζί μου Ελλάδα και για να μη ξεθαβω καλώδια πίσω απο την tv, πήρα μαζί μου αυτόν τον φορτιστή. Με το που πάω να το συνδέσω στο dock μου λέει "Please use the official charger provided with the console". Δοκίμασα μετά και με άλλα random usb c καλώδια και φορτιστές αλλα δε κατάφερα να κάνω το dock να δουλέψει με κανένα απο αυτά. Έχει κάποιος καμια ιδεα; Κάποιον φορτιστή που να δουλέυει 100% και με το dock; (περα απο τον αυθεντικό). Είχα από το καλοκαίρι να παίξω, έκανα firmware update και ο δεύτερος φορτιστής βγάζει το ίδιο. Παίζει έλεγχος με κάποιο chip μάλλον, οπότε ξεχνάμε 3rd party για αρκετό καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, dinos234 είπε Αυτός που παραγγείλα είναι 15v 2.6 αλλά από το κινητό μου δεν ξέρω πόσα είναι Είναι συμβατός με switch και είχε καλές κριτικές και είπα ας τον πάρω δεν έχω να χάσω κάτι. Είναι fast charging s8/s9 φορτιστείς είναι δεν ξέρω αν κανει. Τέτοια V/A βγάζει και ο φορτιστής τού switch. Εγώ που είδα το φορτιστή του κινητού μου (HTC U Ultra), είδα ότι έχει 3 modes V/A (12V, 9V, 5V/ A δε θυμάμαι αλλά κάτω από 2 όλα). Υποθέτω ότι δε θα κάψω το switch αφού δεν μπορεί να δώσει παραπάνω watt σε κανένα mode. Απλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιον άλλον που το έχει κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Τέτοια V/A βγάζει και ο φορτιστής τού switch. Εγώ που είδα το φορτιστή του κινητού μου (HTC U Ultra), είδα ότι έχει 3 modes V/A (12V, 9V, 5V/ A δε θυμάμαι αλλά κάτω από 2 όλα). Υποθέτω ότι δε θα κάψω το switch αφού δεν μπορεί να δώσει παραπάνω watt σε κανένα mode. Απλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιον άλλον που το έχει κάνει Δεν ξέρω με τον φορτιστή του κινητού μου φοβάμαι λόγο ότι είναι ταχείας φόρτισης και για αυτό παραγγείλα έναν άλλο έχω μετά κι έναν της Qualcomm 3.0 λέει αλλά δεν είδα καν πόσα v λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Χμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, Dr_Slump είπε Είχα από το καλοκαίρι να παίξω, έκανα firmware update και ο δεύτερος φορτιστής βγάζει το ίδιο. Παίζει έλεγχος με κάποιο chip μάλλον, οπότε ξεχνάμε 3rd party για αρκετό καιρό. Πριν απο αυτο λειτουργούσε κανονικά; Αν ναι κατι θα κανουμε με cfw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Αγόρασα από ebay Skull & Co. GripCase καθώς και ξεχωριστά Wireless Bluetooth 2.1 8Bitdo Receiver USB υπάρχει κίνδυνος για έξτρα χρέωση και τελωνείο ; Έτυχε να καθίσω να διαβάσω στην άδεια μου γιατί έψαχνα να πάρω και το loot goblin amiibo το οποίο είναι ακριβό και υπάρχει ο κίνδυνος με αποτέλεσμα να μπερδευτώ περισσότερο με το τι συμβαίνει. Να συμπληρώσω ότι εχω κανει διαφορες αγορες και οσες ηταν κατω απο 20 ευρω δεν πληρωσα . Μονο μια φορα την εχω πατησει που ειχα παρει 2 amiibo απο το ιδιο καταστημα και ειχα μαζι 35 ευρω και πληρωσα + 22. Το skull έχει και tracker είναι ήδη Ελλάδα. Dec 28, 2018 07:15am Flight landed in destination country ELEFTHERIOS VENIZELOS INTL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, retard20 είπε Αγόρασα από ebay Skull & Co. GripCase καθώς και ξεχωριστά Wireless Bluetooth 2.1 8Bitdo Receiver USB υπάρχει κίνδυνος για έξτρα χρέωση και τελωνείο ; Έτυχε να καθίσω να διαβάσω στην άδεια μου γιατί έψαχνα να πάρω και το loot goblin amiibo το οποίο είναι ακριβό και υπάρχει ο κίνδυνος με αποτέλεσμα να μπερδευτώ περισσότερο με το τι συμβαίνει. Να συμπληρώσω ότι εχω κανει διαφορες αγορες και οσες ηταν κατω απο 20 ευρω δεν πληρωσα . Μονο μια φορα την εχω πατησει που ειχα παρει 2 amiibo απο το ιδιο καταστημα και ειχα μαζι 35 ευρω και πληρωσα + 22. Το skull έχει και tracker είναι ήδη Ελλάδα. Dec 28, 2018 07:15am Flight landed in destination country ELEFTHERIOS VENIZELOS INTL Με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις ποιο απατεώνες δεν υπάρχουν πως να κλέψουν οι περισσότεροι κοιτάνε η να βγάλουν χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dinos234 είπε Με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις ποιο απατεώνες δεν υπάρχουν πως να κλέψουν οι περισσότεροι κοιτάνε η να βγάλουν χρήματα. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι παίζει.. είναι στο χέρι τους είναι θέμα τιμής..; Πρέπει να περνάνε όλα άλλα δεν τηρείται ;; Μερικές φόρες είναι μονόδρομος δυστυχώς γιατί δεν υπάρχουν παντού ούτε σε amazon ούτε σε gearbest, bangood κλπ. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από retard20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, retard20 είπε Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι παίζει.. είναι στο χέρι τους είναι θέμα τιμής..; Μερικές φόρες είναι μονόδρομος δυστυχώς γιατί δεν υπάρχουν παντού ούτε σε amazon ούτε σε gearbest, bangood κλπ. Από όσο ξέρω στο χέρι τους είναι έχει τύχει και 50 και να μην πληρώσω τίποτα. Πάντως και πολλά κλεψίματα πέφτουν έχει τύχει δέματα να μην μου έρθουν ποτέ τώρα περιμένω κάτι δέματα αλλά έχουν φτάσει 100 μέρες καταλαβαίνω κακοκαιρία Χριστούγεννα κτλ αλλά και πάλι περιμένω και ένα δέμα 30€ εκεί φοβάμαι λίγο να πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Για να μην είμαι και offtopic το backlog έχει γίνει τεράστιο έχω πέσει ( και θα πέφτω ) τεράστιο θύμα των εκπτώσεων αυτό το καιρό. Έχω 3-4 που θέλω να κλείσω. Είχα και ονομαστική εορτή και βρέθηκα με + 3 παιχνίδια δώρο, με χειρότερο όλων το diablo 3 που είναι κάψιμο χωρίς τελειωμό ειδικά μετά την δουλειά αυτό χαοτικό ξυλίκι (μπλικι μπλικι είναι ιδανικό αλλά χάνω χρόνο απο τα αλλα που καποτε τελειωνουν.) . Spoiler Έχω και εγώ 2 περιπτώσεις από Ιουνιο δυο τεμάχια δε έφτασαν ποτέ . Το ενα βέβαια για να κάνω refund τράβηξε 3 μήνες γιατί μου έλεγε ασε με να τσεκάρω να μιλήσω να ξανά στείλω το δέμα κλπ. και εγώ επειδή το θελα δε με ένοιαζε αλλά μετα λεω ασε μην γινει καμια @$#@@.... εκανα refund με σκοπο να τον πληρώσω αν μου έρθει αλλα χουν περάσει 6+ δε ξέρω τι γίνεται. τουλάχιστον το skull ξέρω οτι ειναι 9 μερες στο αεροδρόμιο. Αυτό με τα 30 όντως είναι λίγο εγώ από 20 και πάνω δεν παίρνω από Κινα και hongkong ( εάν χρειαστεί μονο bangood - gearbest που εκτελωνιζονται Ολλανδία.) . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Τον Απρίλη τα FFX, FFX-2 και FFXII remasters για το Switch. Ελπίζω και σε physical κυκλοφορία. http://www.nintendolife.com/news/2019/01/final_fantasy_x_x-2_hd_remaster_and_final_fantasy_xii_both_dated_for_nintendo_switch 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ήδη έχουν ξεμπερδέψει με ημερομηνίες σε αρκετούς τίτλους, να ελπίζουμε ότι στο direct θα έχουν μπόλικο φρέσκο πράγμα να δείξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δεν θα γίνει direct σήμερα τελικά; Περίεργο. Τέτοιες ανακοινώσεις (Yoshi, Dragon's Dogma, FF) συνήθως προϊδεάζουν για direct. Oh well... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Λύστε μου μια απορία, που είναι τα comments σε κάθε βίντεο στο youtube app του NSw; Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν τα βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις