Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Εγώ παραγγείλα έναν από τους ebay στα 7€ σχεδόν με του Samsung που έχω προσωπικά φοβάμαι μην το κάψω. 

Εμπιστεύεσαι τους κινέζικους, αμφιβόλου ποιότητας φορτιστές του ebay και όχι τον ποιοτικό φορτιστή της Samsung; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτός που παραγγείλα είναι 15v 2.6 αλλά από το κινητό μου δεν ξέρω πόσα είναι 

Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Εμπιστεύεσαι τους κινέζικους, αμφιβόλου ποιότητας φορτιστές του ebay και όχι τον ποιοτικό φορτιστή της Samsung; 

Είναι συμβατός με switch και είχε καλές κριτικές και είπα ας τον πάρω δεν έχω να χάσω κάτι. Είναι fast charging s8/s9 φορτιστείς είναι δεν ξέρω αν κανει. 

Μιας που συζητάτε για φορτιστές.

Είχα πάρει πριν κάνα χρόνο έναν απο το gearbest για να το φορτίζω σε ταξίδια κτλ. Όλα καλά.

Φέτος πήρα το dock μαζί μου Ελλάδα και για να μη ξεθαβω καλώδια πίσω απο την tv, πήρα μαζί μου αυτόν τον φορτιστή.

Με το που πάω να το συνδέσω στο dock μου λέει "Please use the official charger provided with the console". Δοκίμασα μετά και με άλλα random usb c καλώδια και φορτιστές αλλα δε κατάφερα να κάνω το dock να δουλέψει με κανένα απο αυτά.

Έχει κάποιος καμια ιδεα; Κάποιον φορτιστή που να δουλέυει 100% και με το dock; (περα απο τον αυθεντικό). 

Δεν νομίζω να δουλεύει με το dock αλλα για φόρτιση (κινητό switch powerbank) είναι εξαιρετική λύση

https://m.ikea.gr/fotismos/labtires-kai-axesouar-fotismou/axesouar-fotistikon/koppla-fortistis-usb-me-3-thyres-52885/00291891/

2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδια υπαρχει καμια προσφορα για joy cons; ριχνω μια ματια για να παρω να παιζουμε ολοι μαζι mario party αλλα ειναι δηλητηριο.

βγαζει ο κοτσοβολος τα χρωματιστα (red/blue) σε μια τιμη περίπου στα 79€ και με κουπόνι που κυκλοφορεί για -10€ για αγορές άνω των 70 (ή 75€) σου βγαινουν περίπου στα 69

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, paularas είπε

βγαζει ο κοτσοβολος τα χρωματιστα (red/blue) σε μια τιμη περίπου στα 79€ και με κουπόνι που κυκλοφορεί για -10€ για αγορές άνω των 70 (ή 75€) σου βγαινουν περίπου στα 69

Απο τι βλεπω τα εχει 90 ευρω..

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Σήμερα πήρε ο αδελφός μου την Πόκεμον lets go Pikachu σαν γραφικά πανέμορφη από ότι είδα αλλά το σύστημα μάχης που δεν έχει να πολεμάς παρά μόνο να πιάνεις Πόκεμον το θεωρώ απαράδεκτο απορώ τι σκεφτόταν και το έκαναν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Σήμερα πήρε ο αδελφός μου την Πόκεμον lets go Pikachu σαν γραφικά πανέμορφη από ότι είδα αλλά το σύστημα μάχης που δεν έχει να πολεμάς παρά μόνο να πιάνεις Πόκεμον το θεωρώ απαράδεκτο απορώ τι σκεφτόταν και το έκαναν. 

Μηπως ειναι εντελως στην αρχη;πολεμας με αλλα ατομα του παιχνιδιου που εχουν pokemon.δηλαδη εκει που προχωρας βλεπεις καποιον μπροστα σου,και ξεκιναει η μαχη.και βαζεις οποιο pokemon θες να πολεμησει.τους ανεβαζεις και lvl και μαθαινουν και νεες κινησεις

Επεξ/σία από chrisgewrgi

16 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Μηπως ειναι εντελως στην αρχη;πολεμας με αλλα ατομα του παιχνιδιου που εχουν pokemon.δηλαδη εκει που προχωρας βλεπεις καποιον μπροστα σου,και ξεκιναει η μαχη.και βαζεις οποιο pokemon θες να πολεμησει.τους ανεβαζεις και lvl και μαθαινουν και νεες κινησεις

Στην αρχή είναι αυτό το ξέρει κι εγώ το είδα αλλά στα χόρτα δεν πολεμάς μόνο πιάνεις αυτό το θεωρώ χαλιά για εμένα και τον είδα απογοητευτικε εντελώς. 

1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Στην αρχή είναι αυτό το ξέρει κι εγώ το είδα αλλά στα χόρτα δεν πολεμάς μόνο πιάνεις αυτό το θεωρώ χαλιά για εμένα και τον είδα απογοητευτικε εντελώς. 

Και εξω βρισκει στα χορτα κανονικα.πεστου να το προχωρησει λιγο.και θα βρισκει σκορπιους ανθρωπους παντου απο εδω και εκει μεσα στο δασος κτλπ.

2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Και εξω βρισκει στα χορτα κανονικα.πεστου να το προχωρησει λιγο.και θα βρισκει σκορπιους ανθρωπους παντου απο εδω και εκει μεσα στο δασος κτλπ.

Θα του πω ευχαριστώ των ειπα να πιάνει όσο περισσότερα Πόκεμον μπορεί να ανεβεί level. 

Και αν σου δωσει το ενα joy con βγαζεις και εσυ παιχτη και τα πολεματε μαζι.εγω δεν το παιζω.την κορη μου κοιταζα.

Μόλις τώρα, dinos234 είπε

Θα του πω ευχαριστώ των ειπα να πιάνει όσο περισσότερα Πόκεμον μπορεί να ανεβεί level. 

Αυτα ανεβενουν lvl με τις μαχες.στην δευτερη πολη πρεπει να παει στο γυμναστηριο να πολεμησει καποιους αν θυμαμε καλα για να ανοιξει ο δρομος.μετα μπαινει σε καπιο σαν λιβαδι και σε δασος και εχει παντου ανθρωπους με pokemon.τωρα δεν ξερω που εχει φτασει.

4 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Και αν σου δωσει το ενα joy con βγαζεις και εσυ παιχτη και τα πολεματε μαζι.εγω δεν το παιζω.την κορη μου κοιταζα.

Αυτα ανεβενουν lvl με τις μαχες.στην δευτερη πολη πρεπει να παει στο γυμναστηριο να πολεμησει καποιους αν θυμαμε καλα για να ανοιξει ο δρομος.μετα μπαινει σε καπιο σαν λιβαδι και σε δασος και εχει παντου ανθρωπους με pokemon.τωρα δεν ξερω που εχει φτασει.

Αρχή ειναι λιγο ποιο πέρα απο το πρώτο μετάλλιο πέρασε την σπηλιά. Ναι το είδαμε οτι εχει co op και δεν έκλεινε μετα τυχαία βρήκε πως κλείνει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...