Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Παντος ρε παλικαρια για εμενα το nintento εχει γινει σωτηριο.δεν ξερω αλλα νομιζω οτι στην ηλικια που ειμαι σβηνει το gaming για μενα.φευγω το πρωι και γυριζω το απογευμα σπιτι.μεχρι να κατσω στο σαλονι παει 6 με 7 η ωρα.απο εκεινη την ωρα περιλαβενει το one x ο γιος με τους φιλους  του online και τελειωνει της 10.τι να παιξω εγω μετα της 10; μου πεταει και ενα "μπαμπα ελα να παιξουμε ενα pro 19 διπλο"και παει 10:30.η γυναικα σχολαει 12.να παιξω τι για μια ωρα;ολο αγοραζω παιχνιδια και μενουν στο συρταρι.οποτε περιλαβενω και εγω το switch που υποτιθετε το αγορασα για τα παιδια.(ολοι την ιδια δικεολογια)απο το απογευμα ξαπλα στον καναπε και πλεον νιωθω και κατι δικο μου.μηπως τελικα το switch ειναι για ηλικιες 30+ που δεν μπορουν να καπαρωσουν την τηλεοραση αλλο;

Θα μπορουσα να του βαλω μια tv με μια κονσολα στο δωματιο του.δεν μαρεσει ομως,να χωριστουμε μεσα σπιτι αυτες τις 3-4 ωρες που καθομαστε μαζι με τα παιδια.

Αυτό!

Δουλεύεις, επιστρέφεις σπίτι, χαλαρώνεις καμιά ώρα, ασχολείσαι με τα τέκνα και λοιπές δουλειές εξωτερικές και του σπιτιού, πέφτουν τα παιδιά για ύπνο....είναι αργά. Θα πας στην 50άρα να παίξεις ps4; Όχι!!! Θα πάρεις την switchαρα κρεββάτι θα ασχοληθείς κανένα μισαωράκι - μια ώρα θα κοιμηθείς και αύριο θα συνεχίσεις με την ίδια λούπα.

Προφανώς και το βασικό target group του switch είμαστε εμείς οι παλιοί. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως και για τα παιδιά μικρής ηλικίας (κάτω από 10 ετών) είναι λουκούμι το Switch. Εμάς μας έχει βολέψει αφάνταστα, το παίρνουμε από τη μία τηλέοραση, το βάζουμε στην άλλη, docked, φορητό, με joycons, με controller, ότι θέλει ο καθένας. Έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι η μοναδική κονσόλα που χρησιμοποιούμε, αφού τα xbox και ps ανάβουν σπάνια πλέον. Και η πλάκα είναι ότι πριν αγοράσω το switch δεν είχα και την καλύτερη άποψη, μου φαινόταν "ψιλοβλακεία", αλλά στην πράξη αποδείκτηκε super.

• Like 1
  • Thanks 1

Γενικά το switch είναι για αυτούς που ταξιδεύουν αλλά και για όσους θέλουν να να παίζουν στον καναπέ στο κρεβάτι είναι η ιδανική κονσόλα και για αυτό πουλάει τρελά πέρα από τα αποκλειστικά. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, SoFGR είπε

btw  εχω πολυ ευχαριστα νεα  για  οσους  φοβουνται το RNG του τελωνειου, θελουν ενα σκετο ασσυμετρο grip στα 18$  αλλα  το satisfye  τους πεφτει καπως μεγαλο

SoFGR
what's the ETA on the slightly smaller grip ? my 18cm hands are not very comfortable with the regular one ( still better than gripcase thanks to the assymetrical design )
Satisfye Gaming
Working on it right now actually.. Currently in China finalizing the design.

Please elaborate :)

1ον) για το τελωνείο, εννοείς ότι το νέο μικρότερο γκριπ θα είναι κάτω από 22€ κι έτσι δεν θα περνάει τελωνείο;

2ον) Εγώ που έχω 19 εκ. χέρι θα είμαι εντάξει με το μεγάλο γκριπ;

Ευχαριστώ!!!

2 ώρες πριν, chill είπε

Αυτό!

Δουλεύεις, επιστρέφεις σπίτι, χαλαρώνεις καμιά ώρα, ασχολείσαι με τα τέκνα και λοιπές δουλειές εξωτερικές και του σπιτιού, πέφτουν τα παιδιά για ύπνο....είναι αργά. Θα πας στην 50άρα να παίξεις ps4; Όχι!!! Θα πάρεις την switchαρα κρεββάτι θα ασχοληθείς κανένα μισαωράκι - μια ώρα θα κοιμηθείς και αύριο θα συνεχίσεις με την ίδια λούπα.

Προφανώς και το βασικό target group του switch είμαστε εμείς οι παλιοί. 

Μια απ'τα ίδια.... Εμένα που τα παιδιά (5 και 2 χρονών) δεν κοιμούνται πριν τις 11, οπότε δεν μπορώ να παίζω Bloodborne στην τηλεόραση!!! Πάει κι η γυναίκα γυμναστήριο οπότε τα έχω εγώ σχεδόν όλο το απόγευμα και ασχολούμαι με τα παιδιά. Ε, πήρα το switch και παίζω καμιά ώρα από'δω κι από'κει γιατί δε με αφήνουν σε ησυχία. Παίζω 10 λέπτα τώρα, τσακώνονται=>sleep mode το switch, τα βάζω σε τάξη=>άντε να παίξουμε και τίποτα δεινόσαυρους μαζί, περνάει το μισάωρο. Ξυπνάω το switch, παίζω πάλι 10 λεπτά, μου ζητάνε ξανά να παίξω μαζί τους ή να φάνε κάτι κλπ=>sleep mode το switch κι άντε πάλι απ'την αρχή.

Απ'το τίποτα πάντως είναι αρκετά καλύτερα.

Σε λίγο που θα μεγαλώσουν και θα μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί θα γίνει πάρτυ πάντως 😀

Υ.Γ.: Ρε σεις χθες είδα πόσο κάνει ένα ζευγάρι joycons!!! Τι σκ@τ@... από χρυσάφι είναι;;;; Επίσης, ξέρετε κανένα γκριπ που να χωράει στο dock;

Επεξ/σία από Mpiftekis

Πριν είπα να παραγγείλω έναν φορτιστή χρειάζεται ένα stand χωράει και στο βαλιτσακι από ότι είδα και ένα case κόκκινο μπλε μαζί με σιλικόνη που είναι για τα joystick πάντως όποτε μπορώ ένα pro controller θέλει να πάρω. 

Με χαλάει που δεν έχει Bluetooth ήθελα να συνδέσω κάτι ασύρματα ακουστικά που εχω αλλά και από ότι είδα ο ανταπρορας είναι λιγάκι ακριβώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου πήραν δώρο pro controller για την ονομαστική μου εορτή. Εγώ περίμενα να πάρω κανένα pokemon η metroid η Mario όταν θα έβγαιναν και εάν έβγαιναν...! να προσθέσω οτι το μόνο αρνητικό που βρήκα 2 μέρες που το χρησιμοποιώ είναι οτι σκέφτηκα να βάλω ακουστικά κάποια στιγμή απο συνήθεια στο play και δεν είχα την δυνατότητα το γράφω με αφορμή το παραπάνω σχολiο που δεν έχει ούτε bluetooth

Επίσης να προσθέσω οτι η έλλειψη communication είναι απαράδεκτη ( βασικά ανύπαρκτη )  είναι κρίμα που για μια ανταλλαγή pokemon χρειάστηκε να προσθέσω χρήστη forum στο viber (και εντάξει εμείς είχαμε την διάθεση δε καταλαβαίνω γιατί δε το κάνουν προσιτό και για τους νεότερους που τα έχουν λίγο πιο εύκολα απο την τεχνολογία . ) και παίζοντας diablo 3 ήθελα να πω τόσα με τους παίκτες που έπαιζα και καταλήγαμε στη μουγκαμαρα .

Να φανταστείτε τα λέω εγώ που δεν παίζω και Online παιχνίδια συχνά απλα τωρα καταλαβα οσους εκραζαν γι αυτο απο την αρχη.

Επεξ/σία από retard20
  • Like 1

Γενικά θέλει πολύ δουλειά με το online θα έπρεπε να είναι μέσα από την συσκευή και χωρίς χρήση κινητού επίσης την υπηρεσία να βελτιώσει καλό ήταν να προσθέσει κάποια παιχνίδια και να κάνει κάτι παρόμοιο με game pass και gold. 

Bluetooth τσιπακι δεν ξέρω αν έχει διότι αν έχει μόνο με μια αναβάθμιση λύνεται το θέμα και όχι να πας να δίνει 20 και 30€ για Bluetooth. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Please elaborate :)

1ον) για το τελωνείο, εννοείς ότι το νέο μικρότερο γκριπ θα είναι κάτω από 22€ κι έτσι δεν θα περνάει τελωνείο;

2ον) Εγώ που έχω 19 εκ. χέρι θα είμαι εντάξει με το μεγάλο γκριπ;

Ευχαριστώ!!!

Μια απ'τα ίδια.... Εμένα που τα παιδιά (5 και 2 χρονών) δεν κοιμούνται πριν τις 11, οπότε δεν μπορώ να παίζω Bloodborne στην τηλεόραση!!! Πάει κι η γυναίκα γυμναστήριο οπότε τα έχω εγώ σχεδόν όλο το απόγευμα και ασχολούμαι με τα παιδιά. Ε, πήρα το switch και παίζω καμιά ώρα από'δω κι από'κει γιατί δε με αφήνουν σε ησυχία. Παίζω 10 λέπτα τώρα, τσακώνονται=>sleep mode το switch, τα βάζω σε τάξη=>άντε να παίξουμε και τίποτα δεινόσαυρους μαζί, περνάει το μισάωρο. Ξυπνάω το switch, παίζω πάλι 10 λεπτά, μου ζητάνε ξανά να παίξω μαζί τους ή να φάνε κάτι κλπ=>sleep mode το switch κι άντε πάλι απ'την αρχή.

Απ'το τίποτα πάντως είναι αρκετά καλύτερα.

Σε λίγο που θα μεγαλώσουν και θα μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί θα γίνει πάρτυ πάντως 😀

Υ.Γ.: Ρε σεις χθες είδα πόσο κάνει ένα ζευγάρι joycons!!! Τι σκ@τ@... από χρυσάφι είναι;;;; Επίσης, ξέρετε κανένα γκριπ που να χωράει στο dock;

1) εμπειρικα, αμα η αξια του αντικειμενου ειναι δηλωμενη κατω  απο 20$  δεν εχεις θεμα με δασμους, οταν  ξεπερνας  τα  20 βρισκεσαι στο ελεος του RNGesus, εχω παρει bayonetta climax edition καπου 110 ευρω απο Ιαπωνια,  gripcase και satisfye στα 45$ απο  κινα  ολα χωρις προβλημα περα απτο γεγονος οτι μπορει να κατσει το πακετο αλλες 10 μερες εντος συνορων μεχρι να το φερει ο ταχυδρομος στην πορτα μου, εχω παρει ομως και  gaming mouse μαρκα με εκαψες  μεσω bhiner  γυρω στα 30$ το οποιο με βαλανε και πληρωσα αλλα 26 ευρω σε δασμους γιατι ετσι. 

2) οριακα, να ξερεις οτι αμα συνηθισει το χερι σου στο satisfye τοτε ακομα και τα trigger grips των αυστραλων θα σου μοιαζουν "παιδικα"  στο πιασιμο, εμενα αν με βολεψει το μικρο απλα θα χαρισω το μεγαλο σε φιλο/γνωστο, την αλλη φορα ειχα βαλει αγγελια για gripcase φουλ πακετο + τζαμακι orzly στα 35 και μεχρι να πουληθει περασαν  3 μηνες σχεδον, δεν θα τους παρακαλαω  κιολας  :)

με gripcase μπορεις να βαλεις την ταμπλετα  στο dock οπως ειναι  χωρις να το βγαλεις πρωτα, αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο γιατι dock απο dock διαφερει, οποτε ή θα κανεις λυση-αρμολογηση στην περιπτωση που  χρειαστει να το χαλαρωσεις λιγο  ή θα  ψαξεις για  year one edition που εχει ακομα μεγαλυτερες λαβες ( αλλα και παλι δεν ειναι τοσο εργονομικο οσο το satisfye  ) καλυτερη αποκριση  στα button covers ( η πιο ηλιθια ιδεα ever, ειδικα το λαστιχο πανω απο το POWER και το VOLUME +-  μου εσπασε τις μπαλες )  και εγγυημενη συμβατοτητα με το επισημο dock 

με το satisfye το βαλε-βγαλε του grip ειναι πιο ευκολο και γρηγορο απο το βαλε-βγαλε των joycon πανω  στην ταμπλετα, εναλλακτικα  μπορεις να βαλεις ενα τετοιο καλωδιο  αν παιζεις μονο με pro controller ή/και αισθανεσαι παραπανω τεμπελης αποσο πρεπει :P  

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B072XBZ5TC/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Επεξ/σία από SoFGR
  • Thanks 1

Guys καλησπέρα και καλή χρονιά.

Είχα ρωτήσει και σε άλλο θέμα (αλλά μιας και δεν είναι ενεργό δεν πήρα και ποτέ απάντηση). Λόγω περιορισμένου χρόνου παίζω κλασσικά και εγώ σε κρεβάτι/καναπέ περισσότερο αλλά όταν μείνω από μπαταρία δεν βολεύει ο φορτιστής και σκεφτόμουν να αγοράσω ένα καλώδιο με γωνία 90 μοιρών ώστε να το κουμπώνω στο xiaomi powerbank 2 των 10.000 mAh που έχω και να συνεχίζω το παιχνίδι με περισσότερη άνεση.

Διάβασα όμως πως καλώδια χωρίς αντίσταση 56ΚΩ είναι επίφοβα και θα πρέπει να αποφεύγονται.  Έχετε κάποιο δοκιμασμένο ώστε να μην κλάψω το switch;

Προσωπικά έχω βρει 2 από amazon με την απαραίτητη αντίσταση και θετικές κριτικές, 1 & 2. Γνώμες;

Ευχαριστώ.

Καλώδια απο κινητά, ποιοτικά καλώδια απο Κίνα (πχ blitzwoolf) ειναι ολα κομπλέ.

Σχετικά με τις 90 μοιρες νομίζω δεν χρειάζεται απο τη στιγμή που το κρατάς στα χέρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείτε να προτείνετε κι έναν φορτιστή κατάλληλο ή και του κινητού κάνουν;

Κι αν κάνουν του κινητού, αυτοί που έχουν quick charge κάνουν; Επίσης, οι απλοί με τα <1A θα το φορτίσουν όταν είναι σε sleep mode ή θα του κλάσουν;

Επεξ/σία από Mpiftekis
Διόρθωση ρεύματος

2 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Μπορείτε να προτείνετε κι έναν φορτιστή κατάλληλο ή και του κινητού κάνουν;

Κι αν κάνουν του κινητού, αυτοί που έχουν quick charge κάνουν; Επίσης, οι απλοί με τα <1mA θα το φορτίσουν όταν είναι σε sleep mode ή θα του κλάσουν;

Εγώ παραγγείλα έναν από τους ebay στα 7€ σχεδόν με του Samsung που έχω προσωπικά φοβάμαι μην το κάψω. 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...