retard20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Πηγα να πέσω στήν παγίδα του υπερκαταναλωτισμού μου για ακόμη μια φορά και ευτυχώς η λογική νίκησε ακόμη μια φορά!! Δε θα προβώ σε αγορά καθώς προτιμώ να περιμένω σε μια μικρή πτώση τιμης για το universary Street fighter και το just dance είναι ενα παιχνίδι που ήθελα να πάρω μια φορά για χαβαλε η τιμή ειναι δελεαστική αλλα θα την προτιμούσα σε ψηφιακή... Καθώς δύσκολα με τοσο μεγαλο back log να βάλω το Κασετακι ξανα και ξανα ευχαριστούμε το μέλος για την πληροφορία
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Στο Hollow Knight τα καλά φαντάσματα τα ρουφάτε ή όχι;
dekulinkgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Στο Hollow Knight τα καλά φαντάσματα τα ρουφάτε ή όχι; Εγω ολους μεχρι στιγμης.Δεν αφηνω κανεναν. Ενταξει οτι και να πω για το παιχνιδι ειναι λιγο.Το τι συναισθημα βγαζει ειναι απιθανο.Κυριως στεναχωρια,λυπη. Ειμαι στο 97% μετα απο περιπου 55 ωρες και δεν θελω να τελειωσει το παιχνιδι με τιποτα. 2 2
RedAlert539 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Στο Hollow Knight τα καλά φαντάσματα τα ρουφάτε ή όχι; Confirmed: Hollow Knight=Pac Man ripoff😜
sils Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Εγω ολους μεχρι στιγμης.Δεν αφηνω κανεναν. Ενταξει οτι και να πω για το παιχνιδι ειναι λιγο.Το τι συναισθημα βγαζει ειναι απιθανο.Κυριως στεναχωρια,λυπη. Ειμαι στο 97% μετα απο περιπου 55 ωρες και δεν θελω να τελειωσει το παιχνιδι με τιποτα. Απο που βλεπεις την προοδο? Εχει τελειωσει κανεις το Colosseum δινει τιποτα στο τελος? Απορω πως σε 3 σχεδον γιγα χωραει ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι επισης μουεκα ε εντυπωση και το salt and sanctuary που στο βητα ειναι σχεδον 700mb Όποιος δεν το έχει πάρει να το πάρει αμέσως......
dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Tην ξεκλειδωνεις Spoiler πριν την τελικη μαχη και μετα μπορεις να δεις το ποσοστο οποτε θες απο το inventory. Εχω περασει τις 2 πρωτες δοκιμασιες,που περα απο λεφτα σου δινει και 2 χρησιμα αντικειμενα .Μου μενει μονο το trial of a fool.Φανταζομαι θα δινει και αυτο κατι καλο.
orck Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Στις 1/7/2018 στις 3:02 ΜΜ, retard20 είπε Πηγα να πέσω στήν παγίδα του υπερκαταναλωτισμού μου για ακόμη μια φορά και ευτυχώς η λογική νίκησε ακόμη μια φορά!! Δε θα προβώ σε αγορά καθώς προτιμώ να περιμένω σε μια μικρή πτώση τιμης για το universary Street fighter και το just dance είναι ενα παιχνίδι που ήθελα να πάρω μια φορά για χαβαλε η τιμή ειναι δελεαστική αλλα θα την προτιμούσα σε ψηφιακή... Καθώς δύσκολα με τοσο μεγαλο back log να βάλω το Κασετακι ξανα και ξανα ευχαριστούμε το μέλος για την πληροφορία Καλα αστα αυτα, πηγα σημερα να παρω το Street Fighter και μου το χρεωσαν 4,95 ευρω. Δεν ειπα τιποτα. Δεν πηγα στο καταστημα που εκανα την παραγγελια χθες αλλα σε αλλο, το πηρα απο το ραφι (και καλα ραφι, γιατι για καποιο λογο τα κρυβουν, πιθανος για εσωτερικο καβατζωμα). Πανε παρε το παιχνιδι για 5ευρω, ποσο σκατα να ειναι;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Octopath 50€ και βγαίνει τη μέρα που βγαίνω σε άδεια. Ε ρε γλέντια... Δε θυμάμαι να έχω προπαραγγείλει παιχνίδι την τελευταία 3ετία ξανά
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Στην Ιαπωνία πάντως τα switch game σαρώνουν τις πωλήσεις με το Mario tennis να έχει πουλήσει πάνω από 160k κομμάτια την πρώτη βδομάδα http://www.nintendolife.com/news/2018/07/mario_tennis_aces_has_stellar_launch_in_japan_doubles_early_sales_of_ultra_smash_on_wii_u 1) Mario Tennis Aces, Nintendo [Switch] 123,774 2) New Gundam Breaker (incl. Limited Edition), BANDAI NAMCO [PS4] 63,790 3) Minecraft, Microsoft [Switch] 61,764 4) Splatoon 2 (incl. version with Switch), Nintendo [Switch] 14,747 5) Mario Kart 8 Deluxe, Nintendo [Switch] 10,296 6) Kirby Star Allies, Nintendo [Switch] 6,720 7) Fate/Extella Link (incl. Limited Edition), Marvelous [PS4] 6,499 😎 The Legend of Zelda: Breath of the Wild (incl. Limited Edition), Nintendo [Switch] 6,486 9) Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Nintendo [Switch] 5,595 10) Super Mario Odyssey (incl. version with Switch), Nintendo [Switch] 5,136
Daredevil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 το mario tennis όντως είναι πολύ καλό, αναρωτιέμαι όμως αν είναι καλύτερο με το pro controller
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις τέλειωσα το Xenoblades 2. Μου πήρε πάνω από 100 ώρες αλλά απλά να πω ότι ήταν από τις ποιο όμορφες gaming εμπειρίες που είχα και ένα από τα καλύτερα jrpg που έχω παίξει ever και για μένα είναι από τους κορυφαίους τίτλους του switch. Το κατατάσσω μαζί με το Zelda και Mario, Arms, splatoon. Η ιστορία του απλά συγκλονιστική και αυθεντική στην σχολή της Ιαπωνίας και του anime, Λυρισμός, φαντασία που πρέπει κάποιος να ολοκληρώσει το game για να συνθέσει όλα τα κομμάτια του. Και οι χαρακτήρες του είναι φοβερά δυνατοί και είναι από τα game που οι χαρακτήρες σου αφήνουν το σημάδι τους και τους θυμάσαι για πάντα. Είχα να νιώσει έτσι για jrpg χαρακτήρες από το final fantasy 7 και από την Lightning του final fantasy XΙΙΙ. φυσικά όπως όλα τα jrpg που σέβονται τον εαυτό τους το gameplay του είναι και πολύπλοκο και ξεδιπλώνετε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του game, Φυσικά και η δυσκολία του δεν πήγε πίσω. Τα τελευταία boss είναι εξωφρενικά δύσκολα για να τα περάσει κάποιος θέλει καλό σετάρισμα των χαρακτήρων και πολύ κατανόηση των αρχών του gameplay. Απλά αξεπέραστο game. Από τι είπαν θα βγάλουν και ένα stand alone expansion τον Σεπτέμβρη με τα γεγονότα κατά την μάχη της Torna που οδήγησαν στο σημερινό game. Αφήνω για το τέλος την φανταστική του μουσική. Απίστευτη δουλειά και για μένα κάποιος θα κάνει το μεγαλύτερο λάθος που υπάρχει να μην παίξει το game με το Japanese voice! 2
dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μετα απο 65 ωρες τελος η παιχνιδαρα hollow knight.Completion μου βγαζει στα 103% αλλα ειδα οτι μου εχουν ξεφυγει καποια πραγματα.Εχει και πολλα ending. Θα το ξεκινησω παλι απο την αρχη βεβαια. Και εννοειται οσοι δεν το εχουν ηδη παρει να το αγορασουν.
Spasarxidas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Βρίσκομαι σχεδόν στο τέλος του Hollow Knight.Με άνεση μιλάω για έναν από τους καλύτερους τίτλους που έχω παίξει στη ζωή μου και έχω παίξει παρα πολλούς.Δε ξέρω τι να εκθείασω πρώτα σε αυτό το έπος.Must play για όλους.
SoFGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Daredevil είπε το mario tennis όντως είναι πολύ καλό, αναρωτιέμαι όμως αν είναι καλύτερο με το pro controller προτιμω ενα joy-con στο καθε χερι, ειδικα αμα παιζεις χωρις trickshot στον δεξιο μοχλο και με "σκουφακι" δεν εχεις να ζηλεψεις πολλα πραγματα απο το xbox wannabe 😛 btw ηρθε η αγαπημενη μου πελατισσα πριν λιγο ( κοντουλα 1.60 μαξ - ιδια φατσα σχεδον με Σοφια Κουρτιδου - google her , 30αρα και με gaming καταβολες απο το SNES ) ειχε ημιχρονο στο ΒΕΛΓΙΟ - ΙΑΠΩΝΙΑ ( μας τρελανανε τα japονια και στο Mundial ! ) και ετσι οπως ειμασταν χαλαροι με το crash nsane trilogy πανω στον παγκο, αλλαζω κασετουλα για να παιξουμε swing mode στο mario tennis, παω να της δωσω το ενα joy-con στο χερι και βγαζει μηνυμα οτι μπορουμε να παιξουμε ετσι ΜΟΝΟ οταν ειναι η ταμπλετα στο dock .... εννοειται πως ειχαμε δει και οι 2 την διαφημιση με τον nadal, οπου σε μια φαση παιζουν 2 ατομα swing mode σε tabletop .... πιο false advertising πεθαινεις, σηκωνει να το κυνηγησεις δικαστικα .... (εχει τελειωσει και νομικη η αφανα ) on the bright side, της φανηκε τοσο ενδιαφερον απο τα βιντεο που εχω ανεβασει στο twitter που ειναι προθυμη να κατσει να παιξει με τον "παραδοσιακο" τροπο, δηλαδη κουμπια και μοχλους, αποτι διαβαζω κιολας στο reddit, το swing mode δεν λεει τιποτα τελικα 😕 Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από SoFGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις