Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε https://www.resetera.com/threads/monster-boy-and-the-cursed-kingdom-sales-ratio-on-switch-is-8-1-vs-everything-else.92131/ Αυτά τα threads - ειδήσεις και καλά (του ERA) με εκνευρίζουν. Λογικό δεν είναι να πουλάει όχι 8 προς 1 αλλά 400 προς ένα όταν ένα τόσο καλό παιχνίδι στην θάλασσα των indy στο switch από AA γίνεται ΑΑΑ? Πιο σωστή μέτρηση θα θεωρούσα το πόσοι κάνανε double και triple dip στο monster boy... Case in point - θα δεις πως θα πάει το Dragon's Dogma. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε https://www.resetera.com/threads/monster-boy-and-the-cursed-kingdom-sales-ratio-on-switch-is-8-1-vs-everything-else.92131/ Έτσι Και άσε τους ειδικούς στα ban να βγάζουν αμπελοφιλοσοφίες. Αγαπάμε resetera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 11 minutes ago, Sir_Teraflop said: Case in point - θα δεις πως θα πάει το Dragon's Dogma. Βασικά, τι σχέση έχει ένα core hack 'n' slash Action RPG με ένα ανάλαφρο platformάκι κομμένο και ραμμένο για φορητό σύστημα; Και ακόμα πιο βασικά, τι σχέση έχουν οι πωλήσεις ενός τίτλου που κάνει ταυτόχρονο launch σε όλα τα συστήματα με έναν τίτλο της προηγούμενης γενιάς που βγαίνει στο NSw 7 χρόνια μετά; Και πόσα double dips πιστεύεις ότι μπορεί να έχει το Monster Boy; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Έτσι Και άσε τους ειδικούς στα ban να βγάζουν αμπελοφιλοσοφίες. Αγαπάμε resetera Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αγαπητέ? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αγαπητέ? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? Ναι το παλιό σου username πριν το ban. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Βασικά, τι σχέση έχει ένα core hack 'n' slash Action RPG με ένα ανάλαφρο platformάκι κομμένο και ραμμένο για φορητό σύστημα; Αυτό ακριβώς εννοώ ότι ένα τέτοιο game που είναι κομμένο και ραμμένο όπως λες στα μέτρα του Switch δεν είναι άξιο απορίας πως πουλάει τόσο καλά. Από την άλλη τέτοια παιχνίδια δυστυχώς δεν πουλάνε τόσο καλά στα άλλα συστήματα. Έτσι λοιπόν - απορώ πραγματικά πόσοι το τιμήσαμε καθαρά και μόνο λόγω της φορητότητας. 17 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Ναι το παλιό σου username πριν το ban. ? Ποιο ban? Τι είσαι database της Google? Φώτισε με και εμένα να μάθω από που γνωριζόμαστε να κινήσω διαδικασίες ώστε να μάθω πως ξέρεις και από που το ξέρεις και κυρίως ΠΩΣ το ξέρεις. Εγώ πάντως δεν σε ξέρω και ανησυχώ με αυτά που γράφεις.... Σου πάτησα την γάτα με το αυτοκίνητο και δεν το ξέρω? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, Sir_Teraflop said: Αυτό ακριβώς εννοώ ότι ένα τέτοιο game που είναι κομμένο και ραμμένο όπως λες στα μέτρα του Switch δεν είναι άξιο απορίας πως πουλάει τόσο καλά. Από την άλλη τέτοια παιχνίδια δυστυχώς δεν πουλάνε τόσο καλά στα άλλα συστήματα. Έτσι λοιπόν - απορώ πραγματικά πόσοι το τιμήσαμε καθαρά και μόνο λόγω της φορητότητας. Τα έχουμε ξαναπεί, αυτή τη στιγμή το Switch είναι το απόλυτο indie machine. Την σύγκριση με το Dragon's Dogma δεν κατάλαβα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Τα έχουμε ξαναπεί, αυτή τη στιγμή το Switch είναι το απόλυτο indie machine. Την σύγκριση με το Dragon's Dogma δεν κατάλαβα... Ευκαιριακές κυκλοφορίες από εταιρείες προκειμένου να ξεχωρίσουν με παιχνίδια τα οποία δεν ήταν Indy κάποτε? Κάπως έτσι το σκέφτομαι. Δεν είναι δηλαδή ότι η Capcom σου έβγαλε ένα DD-like. Για τα περί απόλυτου indie machine συμφωνώ απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Από το twitter της emily rogers: 2019 will be an important year for Switch. Nintendo is facing pressure from multiple directions. I expect Nintendo to go all out this year with both software and hardware announcements. 3DS is heading into the sunset. Now, Nintendo needs to convince millions of 3DS owners to jump over to Switch. Hence why 2019's Switch lineup is stacked with IPs that made 3DS successful: Pokemon, Animal Crossing, Fire Emblem, Yokai Watch, Dragon Quest, Luigi's Mansion. Then, there are the rumblings of PlayStation 5 and the next Xbox releasing in 2020. The worst thing Nintendo could do is squander 2019, the year before their competitors launch new hardware. Nintendo knows they need to make the best of 2019 (and I believe they will). Ουσιαστικά φέτος το μοντέλο μετάβασης που έχω αναφέρει πολλάκις από το 3DS στο NSW θα το δούμε πιο έντονα από τις προηγούμενες χρονιές. Η Ν έχει παράλληλα την άνεση να μειώσει την τιμή του συστήματος προσεγγίζοντας μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Πρόσφατα ένας αναλυτής δήλωσε ότι ίσως να υφίσταται μέσα στα πλάνα της εταιρίας πέρα από το αναβαθμισμένο μοντέλο που φημολογείται και μια Lite/Slim έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου. Πιθανόν να το σκέφτηκε συνδυαστικά με το line-up της φετινής χρονιάς, εξάλλου μια τέτοια έκδοση μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την τωρινή και ίσως να μπορούν να το προσφέρουν σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σε ένα σενάριο δύο νέων εκδόσεων απλά κουβέντα να γίνεται. Κατά κύριο λόγο εμένα με ενδιαφέρει το "pro" μοντέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω ότι με δύο εκδόσεις Switch τόσο νωρίς θα δημιουργηθεί αναταραχή. Αργότερα θα είναι πιο εύκολο να "χωνευθεί" από την αγορά. Θεωρώ λοιπόν ότι αναλογικά με τις κυκλοφορίες των next gen twins και προκειμένου να ακολουθήσει τεχνολογικά, είναι πιο ορθολογικό να δούμε ένα PRO παρά ένα lite και ας είναι το τελευταίο "εμπορικά" τουλάχιστον πιο σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντος ρε παλικαρια για εμενα το nintento εχει γινει σωτηριο.δεν ξερω αλλα νομιζω οτι στην ηλικια που ειμαι σβηνει το gaming για μενα.φευγω το πρωι και γυριζω το απογευμα σπιτι.μεχρι να κατσω στο σαλονι παει 6 με 7 η ωρα.απο εκεινη την ωρα περιλαβενει το one x ο γιος με τους φιλους του online και τελειωνει της 10.τι να παιξω εγω μετα της 10; μου πεταει και ενα "μπαμπα ελα να παιξουμε ενα pro 19 διπλο"και παει 10:30.η γυναικα σχολαει 12.να παιξω τι για μια ωρα;ολο αγοραζω παιχνιδια και μενουν στο συρταρι.οποτε περιλαβενω και εγω το switch που υποτιθετε το αγορασα για τα παιδια.(ολοι την ιδια δικεολογια)απο το απογευμα ξαπλα στον καναπε και πλεον νιωθω και κατι δικο μου.μηπως τελικα το switch ειναι για ηλικιες 30+ που δεν μπορουν να καπαρωσουν την τηλεοραση αλλο; Θα μπορουσα να του βαλω μια tv με μια κονσολα στο δωματιο του.δεν μαρεσει ομως,να χωριστουμε μεσα σπιτι αυτες τις 3-4 ωρες που καθομαστε μαζι με τα παιδια. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από chrisgewrgi 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα μας ρίξει και τα χαρτιά ο άλλος σε λίγο... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω λεω να ηρεμησετε λιγο.ειστε και οι 2 γεροι.😁δεν εχετε χρονο για τσακωμαριες.παιξτε κανα game Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από chrisgewrgi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν πάει έτσι. Δεν προκάλεσα κανέναν απρόκλητα. Υπάρχουν ευθύνες εδώ ειδικά όταν πετάς λάσπη "ξέρω το username" σου... λες και είναι κανένα θρίλερ του τύπου ξέρω ποια κουτούπωσες πέρυσι το καλοκαίρι... Αν έχεις τα άντερα λες πως και τι και το αποδεικνύεις. Αν κάνεις λάθος κάνεις την κότα. Δεν με απασχολεί αν με πέρασε για κάποιον άλλο. Τι το πέρασε εδώ κωλοχανείο? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες switch έχουν οι πραγματικοί gamers που είναι και λίγο old school σαν εμένα. Μην σας κάνει εντύπωση ότι πουλάνε αυτά τα games στο switch... Και αν υπήρχαν σε κασέτα θα πουλουσαν περισσότερο. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από greed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις