Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα όταν μπορέσω θα πάρω το Mario odyssey και το Pokémon επίσης πολυ ωραία ειδα ειναι τα monster boy και wonder boy

2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Με το που βγει σε εκπτωση το monster boy το συνιστω σε ολους να το παρουν.το παιχνιδι ειναι τελειο.εχω φαει αμετρητο ψοφο.οχι 15 ωρες gameplay που λεει...αλλα εγω θα το κανω 45.εχω φτασει κανα 15 ωρο και ειμαι στο 57 %.το πληρωσα 40 αλλα τα αξιζει.

Ναι φαίνεται εξαιρετικό παιχνίδι αν κατέβει στα είκοσι ευρώ θα το αγοράσω. 

Επεξ/σία από dinos234
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

55 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Τα τελικά boss του octapath είναι απλά επικά δύσκολα με 100k το καθένα hp. Γενικά τώρα που το τελειώνω είναι φοβερό rpg σαν συνολική εμπειρία. 

Spoiler

Και που να δεις το τελικο secret boss που για να το βγαλεις πρεπει πρωτα να βγαλεις σερι χωρις save και checkpoint και τα 8 τελευταια bosses, το τελευταιο δηλαδη του καθε χαρακτηρα ξεχωριστα, και μετα σε παει καπακι στο τελικο boss που εχει 2 φασεις, σχεδον μιση ωρα η καθε μια, και αν χασεις ξανα απο την αρχη για να βγαλεις παλι τα 8 bosses σερι για να ξαναπας στο τελικο. Για να το βγαλω μου πηρε περισσοτερο χρονο απο ολο το παιχνιδι αλλα η ικανοποιηση δεν περιγραφεται. Συνολικη διαρκεια του τελικου secret boss 2 ωρες ολη η διαδικασια αν εισαι ετοιμος απο προετοιμασια για να πας. Και θα πρεπει να μαθεις τα παντα απο τακτικη και δυνατοτητες του καθε χαρακτηρα αλλιως δεν... Υποψιν οτι στο τελος χρησιμοποιεις και τους 8 χαρακτηρες τους οποιους χωριζεις σε 2 ομαδες εξαρχης. Kαι μιλαμε για 500k hp η καθε φαση απο τις 2.

• Like 1

Καλή χρονιά παίδες..!!

Όσοι δεν έχετε παίξει το Monster Boy And The Cursed Kingdom πάρτε το απο χτές!! Oldschool platformer με τη καλη εννοια... δίκαιο όταν πεθαίνεις, απαιτεί out of the box σκεψη σε πολλους γριφους, αναβαθμίζεις δυνάμεις, απίστευτο Art direction, ακόμα πιο απιστευτη μουσική..!!

Εχω παραμερίσει Shadow of the Tomb Raider και L.A. Noire για παρτη του.. :P 

• Like 2

Παιδιά έχετε ιδέα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παλιά χειριστήρια του Gamecube στο Switch για το Smash αντί να αγοράζω καινούρια;

Έχω δύο που κάθονται.

44 λεπτά πριν, Έλεος είπε

Παιδιά έχετε ιδέα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παλιά χειριστήρια του Gamecube στο Switch για το Smash αντί να αγοράζω καινούρια;

Έχω δύο που κάθονται.

Εδώ εισαι:

https://www.amazon.com/Mayflash-GameCube-Controller-Adapter-Switch/dp/B00RSXRLUE?ref_=fsclp_pl_dp_1&th=1

• Thanks 1

• Moderators
44 minutes ago, Έλεος said:

Έχω δύο που κάθονται.

Μπορείς. 

Τα νέα χειριστήρια ουσιαστικά είναι ίδια με τα παλιά. 

• Thanks 1

Thank you guys!

Άρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να αγοράσω το adaptor. Το 3rd party adaptor είναι καλό; Υπάρχει μήπως και 1st party adaptor να συγκρίνω;

Δουλεύει κανονικά η δονηση στα παλιά χειριστήρια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δονηση την ξεχνας, on the bright side  συνδεεις μονο το γκρι  usb δεν χρειαζονται και τα  2 πανω στο dock ! mayflash με official δεν πρεπει να υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα, εγω ειχα παρει  official  στο 20αρικο γιατι το mayflash  οπου το εβρισκα ητανε πιο ακριβο. 

Octopath goty 2018 για μενα ευκολα, εχω βγαλει τα 4 συμπληρωματικα boss  αλλα με το endgame δεν εχω ασχοληθει ακομα, τελειωσα τα 8  story εκανα καποια  sidequest και  το αφησα στην ακρη για  αργοτερα λογω backlog,  ακουω ακομα ομως το soundtrack και καποια  cover απο μουσικους του  yt   γιατι πραγματικα οι μελωδιες ( και τα voice over ) σου μενουν  αξεχαστες !! ειχα να φαω τετοιο κολλημα  απο την εποχη του Ocarina of Time  :D 

( 16:26 ❤️❤️ ) 

btw  εχω πολυ ευχαριστα νεα  για  οσους  φοβουνται το RNG του τελωνειου, θελουν ενα σκετο ασσυμετρο grip στα 18$  αλλα  το satisfye  τους πεφτει καπως μεγαλο

SoFGR
what's the ETA on the slightly smaller grip ? my 18cm hands are not very comfortable with the regular one ( still better than gripcase thanks to the assymetrical design )

Απόκρυψη απαντήσεων
Satisfye Gaming
Working on it right now actually.. Currently in China finalizing the design.

Επεξ/σία από SoFGR

δεν εχει δονηση στο switch,  ειμουνα απο τους πρωτους που  δοκιμασαν  gc  controller στο MK8 deluxe, μπορει να μην θυμαμαι καλα   αν χρειαζεται μονο το μαυρο ή μονο το γκρι για να παιξει αλλα η δονηση δεν ενεργοποειται στο gamepad με την καμια !! το σκεφτομαι μαλιστα να παρω ενα  gbros  adapter της 8bitdo, οχι για να παιζω με  gc controller σε tabletop mode, αλλα για να  βγαλω επιτελους αυτο το διαμαντι απο την ζελατινα του  71691314_614.jpg

Εριχνα μια ματια στις αγγελιες.για οποιον ενδιαφερεται να φρεσκαρει την κονσολα του η να αποκτησει switch υπαρχει αυτο.

Με προυποθεσεις ομως οτι ο αγοραστης βρισκεται αθηνα και θα κανει unboxing μαζι με τον πωλητη.αν ειχα γνωστο αθηνα θα τον ειχα στηλει κιολας να το παρει για μενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, ReaperX είπε

35 $ κάνει με τη θήκη.Έχει επιλογή.

Στα 20$ είναι μόνο το gripcase. (+6$ μεταφορικά)

Επειδή ψάχνω για κάτι τέτοιο, είναι europe αυτός  https://findnew.store/products/a-comfortable-case-for-nintendo-switch-the-best-christmas-present   ξέρουμε ; η παίζει να φάω τελωνείο ;

Επεξ/σία από syban

5 λεπτά πριν, syban είπε

Επειδή ψάχνω για κάτι τέτοιο, είναι europe αυτός  https://findnew.store/products/a-comfortable-case-for-nintendo-switch-the-best-christmas-present   ξέρουμε ; η παίζει να φάω τελωνείο ;

Όχι δεν είναι Ευρώπη.

Πάρε από την "πηγή" και με τσάμπα μεταφορικά.

https://www.ebay.com/itm/Skull-Co-GripCase-Ergonomic-Grip-Protective-Case-for-NINTENDO-SWITCH-/153084813117

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...