Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, najinblue3 said: To humble bundle έβγαλε Nintendo bundle, είμαι από κινητό δε μπορώ να ποσταρω τσεκάρετε xD Δεν είναι bundle, έβαλε στο store της Nintendo games, αλλά είναι μόνο για US. Πώς μπαίνουμε στην αμερικάνικη version του Humble Store; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν είναι bundle, έβαλε στο store της Nintendo games, αλλά είναι μόνο για US. Πώς μπαίνουμε στην αμερικάνικη version του Humble Store; A sry τότε, νόμιζα έδινε bundle. Βάλε κάποιο free vpn στον browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 HUMBLE STORE NOW SELLS SWITCH AND 3DS GAMES Η Ν πουλάει ψηφιακά games σε 3rd-party store. Εντάξει, τεράστιες στιγμές, όχι απλά μεγάλες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Κοντοζυγώνει η ώρα να παραγγείλω το δικό μου Nintendo Switch, είμαι σε δίλημμα όμως, Nintendo Switch Let's Go Pikachu Special Edition ? η μήπως Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Bundle ? Τα θετικά από το Nintendo Switch Pokemon Let's Go Pikachu Edition: *Όμορφο backplate της κονσόλας και μοναδικό! *Limited Έκδοση *Περιλαμβάνει το game και το pokeball plus (συγκεκριμένα πέρνεις και το mew) Τα κατά: *Δεν μου αρέσει το Dock για κάποιο λόγο. *Το παιχνίδι είναι ψηφιακό και όχι retail cartige (Θέλω να στήσω συλλογή με τα κουτιά). *Είναι ακριβή η έκδοση 389€ *Δεν είμαι σίγουρος για τα κίτρινα και καφέ joycons. Τα Θετικά από το Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Bundle: Μου αρέσει η διχρωμία γαλάζιο και κόκκινο Φθηνό 319€ Ουδέτερο dock Τα αρνητικά: To παιχνίδι έρχεται ως ψηφιακό και όχι retail cartige (Θέλω να στήσω συλλογή με τα κουτιά). Βαρετό το πίσω μέρος της Επίλογος: Υπάρχουν δυο τινά, το ένα είναι να πάρω το mario bundle και να αγοράσω το let's go Pikachu = 319+48€ = 367€ (και ίσως στο μέλλον την pokeball plus), το δεύτερο είναι να πάρω την έκδοση let's go Pikachu και να αγοράσω το mario kart 389+50 = 439€. Εσείς τι λέτε ? Ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο σας να το διαβάσετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Το kart ειναι σε έκπτωση αυτη τη στιγμη στο store. Προσωπικά ήμουν ηδη πολυ μεγαλος για το ολο hype με το pokemon και θεωρώ τα mario odyssey, zelda και kart ως must have. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Malthador είπε HUMBLE STORE NOW SELLS SWITCH AND 3DS GAMES Η Ν πουλάει ψηφιακά games σε 3rd-party store. Εντάξει, τεράστιες στιγμές, όχι απλά μεγάλες. Εμένα πάλι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, η συνεργασία οικοσυστημάτων/πλατφορμών είναι κάτι που είναι αναμενόμενο και έχουν υπάρξει σημάδια εδώ και χρόνια. Οι συνεργασίες θα επεκταθούν αρκετά σε επίπεδα που θα είναι πρωτόγνωρα με τα σημερινά δεδομένα. Το θετικό είναι πως η δυνατότητα κερδών αυξάνεται για όλους, το μειονέκτημα είναι πως γίνονται αλληλοεξαρτώμενες οικονομίες που σημαίνει πως η πτώση δυναμικής του ενός θα έχει επιπτώσεις και στους υπόλοιπους. Όσο για το μοντέλο αύξησης της αναγνωρισιμότητας που αναφέρθηκε ο πρόεδρος της εταιρίας υφίσταται αλλά όπως έχω ξαναγράψει υπολειτουργεί και με την ταχύτητα της Ν θα πάρει χρόνο για να έρθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Το θετικό είναι ότι χτίζουν τις βάσεις. Το θέμα των home consoles και η μετάβαση σε ένα άλλο μοντέλο δεν πρέπει να μας προβληματίζει από την στιγμή που το έχουν πράξει ήδη σε πρώτη μορφή με το υβριδικό NSW. Πιστεύω πως η Ν θα μετατρέψει στην επόμενη "γενιά" τα online παιχνίδια της σε υπηρεσίες για να μπορεί να πετύχει τα μέγιστα κέρδη. Για την ώρα φαντάζομαι πως παράδειγμα το Splatoon 3 ή το επόμενο Smash θα υποστηρίζουν ftp μοντέλα αντίστοιχα του fortnite σε τρίτες πλατφόρμες ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να προσφέρονται ολοκληρωμένα στο οικοσύστημα της Ν. Φυσικά το cross play/save θα υφίσταται αλλά αυτό το κομμάτι είναι καθαρά υποθέσεις, μελλοντικά θα έχουμε καλύτερη εικόνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άντε και στην πλατφόρμα της EPIC σε λίγο να παίρνουν πιο πολλά οι Devs!.... oh wait... Τώρα σοβαρά - έχω καταπιεί την γλώσσα μου που διαβάζω την είδηση in pure shock and awe - και ειδικά τόσο σύντομα μετά την συνέντευξη του Προέδρου. Δηλαδή εντάξει - αυτή είναι μια κίνηση που θα περίμενα άντε από την M$ και πάλι... Σίγουρα όχι από την Nintendo. Τα οφέλη εκ πρώτης όψης εμφανή - μεγαλύτερη προβολή σε ένα κοινό που συχνάζει εκεί (PC). Από την άλλη τι κάνει η Nintendo - δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό στο eshop της? Εκεί παίρνει μεγαλύτερο cut - ή τι διάολο αδυνατώ να κατανοήσω κάποια πράγματα - και υποθέτω σύντομα θα βγουν και άλλες λεπτομέρειες στην φόρα. Edit: Μήπως πουλάει μόνο boxed παιχνίδια? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Dev1l είπε Κοντοζυγώνει η ώρα να παραγγείλω το δικό μου Nintendo Switch, είμαι σε δίλημμα όμως, Nintendo Switch Let's Go Pikachu Special Edition ? η μήπως Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Bundle ? Τα θετικά από το Nintendo Switch Pokemon Let's Go Pikachu Edition: *Όμορφο backplate της κονσόλας και μοναδικό! *Limited Έκδοση *Περιλαμβάνει το game και το pokeball plus (συγκεκριμένα πέρνεις και το mew) Τα κατά: *Δεν μου αρέσει το Dock για κάποιο λόγο. *Το παιχνίδι είναι ψηφιακό και όχι retail cartige (Θέλω να στήσω συλλογή με τα κουτιά). *Είναι ακριβή η έκδοση 389€ *Δεν είμαι σίγουρος για τα κίτρινα και καφέ joycons. Τα Θετικά από το Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Bundle: Μου αρέσει η διχρωμία γαλάζιο και κόκκινο Φθηνό 319€ Ουδέτερο dock Τα αρνητικά: To παιχνίδι έρχεται ως ψηφιακό και όχι retail cartige (Θέλω να στήσω συλλογή με τα κουτιά). Βαρετό το πίσω μέρος της Επίλογος: Υπάρχουν δυο τινά, το ένα είναι να πάρω το mario bundle και να αγοράσω το let's go Pikachu = 319+48€ = 367€ (και ίσως στο μέλλον την pokeball plus), το δεύτερο είναι να πάρω την έκδοση let's go Pikachu και να αγοράσω το mario kart 389+50 = 439€. Εσείς τι λέτε ? Ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο σας να το διαβάσετε! Εγω πουλησα το απλο γκρι που ειχα για να παρουμε την pokemon εκδοση.τα joy cons να εισαι σιγουρος ειναι απλα πανεμορφα.γενικα η κονσολα ειναι οντως συλλεκτικη και πανεμορφη.αν εχεις στο προγραμμα να αγορασεις την pokeball μην το σκεφτεσε καν να πας απευθειας στην εκδοση αυτη.ειναι το μονο bundle που οντως βγαινει πιο φθηνα απο τι να τα αγορασεις μεμονομενα.δηλαδη βγαινει η κονσολα 300ευρω.και το μαριο bundle βγαινει φθηνα. το αρνητικο ειναι πως δεν βλεπω να τα πουλανε χωριστα,τουλαχιστον ακομα.και ειμαι ετοιμος να αγορασω αλλο ενα ζευγαρι για να τα βαλω στην ακρη.τοσο ομορφα ειναι που δεν θελω ουτε να γρατσουνιστουν.το θετικο ειναι με αλλο ενα ζευγαρι joycons θα παιζουμε 4 ατομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Για κοιταξτε εδω με 19 δολλαρια τι περνεις Gripcase με σκληρη θηκη https://findnew.store/products/a-comfortable-case-for-nintendo-switch-the-best-christmas-present 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sils είπε Για κοιταξτε εδω με 19 δολλαρια τι περνεις Gripcase με σκληρη θηκη https://findnew.store/products/a-comfortable-case-for-nintendo-switch-the-best-christmas-present 35 $ κάνει με τη θήκη.Έχει επιλογή. Στα 20$ είναι μόνο το gripcase. (+6$ μεταφορικά) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από ReaperX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 υπαρχει σε ελληνικο η ευρωπαικο καταστημα grip case που να χωραει στο dock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Τα τελικά boss του octapath είναι απλά επικά δύσκολα με 100k το καθένα hp. Γενικά τώρα που το τελειώνω είναι φοβερό rpg σαν συνολική εμπειρία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε Τα τελικά boss του octapath είναι απλά επικά δύσκολα με 100k το καθένα hp. Γενικά τώρα που το τελειώνω είναι φοβερό rpg σαν συνολική εμπειρία. Ναι φαίνεται πολύ ωραίο είχα παίξει ελάχιστα το demo κι εχθές το βράδυ το αγόρασα κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, chek2fire είπε Τα τελικά boss του octapath είναι απλά επικά δύσκολα με 100k το καθένα hp. Γενικά τώρα που το τελειώνω είναι φοβερό rpg σαν συνολική εμπειρία. Καλό ήτανε αλλά το βρήκα κατώτερο από bravely default 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Με το που βγει σε εκπτωση το monster boy το συνιστω σε ολους να το παρουν.το παιχνιδι ειναι τελειο.εχω φαει αμετρητο ψοφο.οχι 15 ωρες gameplay που λεει...αλλα εγω θα το κανω 45.εχω φτασει κανα 15 ωρο και ειμαι στο 57 %.το πληρωσα 40 αλλα τα αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις