dinos234 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 SanDisk Samsung εγγύηση και ειδικά η 200 με 40 ευρώ αξίζει και με το παραπάνω όταν πριν λίγα χρόνια έδινες 40 για 32. Κι εγώ πιστεύω αν βγει switch θα βγει μια pro έκδοση με λίγο μεγαλύτερη οθόνη μπαταρία και χρονισμένο επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Τα έχουμε ξαναπεί, δεν βλέπω να κυκλοφορεί Switch Mini χωρίς αποσπώμενα joycons. Θα είναι εντελώς out of the blue μια τέτοια κίνηση. Αφενός κάτι τέτοιο θα καταργεί το βασικό selling point του NSw, αφετέρου δεν είναι δυνατόν να χωρέσει η ίδια τεχνολογία σε μικρότερο χώρο και να κοστίζει λιγότερο. Δεν πάει έτσι. Αυτό που βλέπω να κυκλοφορεί στο κοντινό μέλλον είναι ένα Switch XL στο ίδιο form-factor με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη αυτονομία. Απίθανα πράγματα, όντως. Κι εγώ το ψήνω να το τσιμπήσω digitally και να σκοτώσω το physical cartridge που έχω στα ίδια χρήματα. Χμ... Εγω πούλησα το mario kart 35 ευρω σε cartridge και είπα θα το αγοράσω οταν το ξανα βάλει προσφορά και το πηρα καπάκια χθες. Εχω συνειδητοποιήσει οτι δε το έβαζα συχνά για να παίζω ενω ειναι οτι πρέπει για ένα ματσάκι και τέλος θελω να δω εαν είναι ενα λόγος που δε το παίζα θα με βοηθήσει αρκετά να καταλάβω αν με εξυπηρετεί τελικά τοσο πολυ ώστε βα επιστρέψω σε game. Το λεω αυτό γιατί γενικά είναι γεγονός οτι παίζω περισσότερο το smash και το mario party που τα έχω σε ψηφιακή μορφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Τελικά πήρα την 128αρα Samsung evo σε "προσφορά" από κωτσο. Αγορασα new super mario bros u - το οποίο αν και unplayable ακόμα κατέβηκε κανονικά και είχα ένα μικρό...erection -, πήρα kart και σκέφτομαι να πάρω το pang να παίζω με τη Σύζυγο και το stardew valley που ζαχαρώνω καιρό για να παίζω στο κρεβάτι. Εννοείται πως τα ψηφιακά παίζω και γω πιο πολύ. Βαριέμαι απίστευτα το βαλε βγάλε. Εκεί είναι το μέλλον εξάλλου, κάπου διάβασα πως οι ψηφιακές πωλήσεις στο uk αντιστοιχούν στο 80% των συνολικών. Εξάλλου οι απλές εκδόσεις δεν προσφέρουν τίποτα, μόνο η αγορά συλλεκτικων αξίζει. Κατά τα παίζω ακόμα odyssey - assassins όχι Mario γιατί θέλω να το πάω 100% - να δω πότε θα παίξω την ατελείωτη βιβλιοθήκη μου. Μεγαλώσαμε κάναμε φαμιλιες έχουμε μεγαλύτερη οικονομική άνεση αποτι παιδιά αλλά δεν έχουμε χρόνο. /sigh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε τα digital να έχουν ίδια τιμή με τα cd και κάρτα εξαρχής από την πρώτη μέρα διότι όσο να είναι το κουτί και το cd η την κάρτα δεν τα πληρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Εγω πιστευω οτι παιχνιδια που δεν προκειται να τα πουλησεις αξιζουν σε digital.παιχνιδια που τερματιζονται σε 5 10 20 ωρες και δεν εχουν να σου προσφερουν τπτ αλλο δεν αξιζει digital.δηλαδη mario odyssey θελει κασετα.να τσιμπισεις ενα 35 αρι μετα πισω.το mario kart splatoon ktlp χρειαζεται σε digital. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Διαφωνώ με το digital exclusive. Μπορεί να είναι βολικό αλλά είναι εξίσου βολικό για πλάνα χαρτογιακάδων,games as service,online only παιχνίδια που συντελούν στην διαμόρφωση ενός προιόντος που τελικά δεν σου ανήκει με την αγορά του. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στη nintendo αλλά είναι μια ιδέα που θα επικρατήσει. Το γεγονός οτί το κουτάκι πλέον δεν έχει ούτε quick start guide δεν μου λέει κάτι περί ανακύκλωσης. άσε που το retail έχει φυσική υπόσταση και διαφορετική αίσθηση. νιώθεις οτί υπάρχει όντως στη βιβλιοθήκη σου. Για να μην παρεξηγηθώ ξαναλέω αυτό εξάρταται εξ'ολοκλήρου από την υπηρεσία που το διαθέτει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 a new challenger appears ... https://www.gearbest.com/game-controllers/pp_848176.html ( ναι εχει gyro απολα χωρις κρεμμυδι 😛 ) αμα βρειτε κανα deal για joycon εστω και single ( πιο πιθανο ειναι να κατσουν 2 εξτρα παικτες παρα 3 ) σφυριχτε το, δεν προλαβα τα 54 ευρω στον κωτσο 😕 ελεγα να παρω nyko ( ακομα να κλεισει αυτη ? ) dualies αλλα διαβαζω τα χειροτερα απο το feedback ως τωρα. mario party με μονο 2 ατομα δεν λεει 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Πολύ πλαστικούρα τα "third party" . Δεν έχω δει και τα καλύτερα σχόλια. Πάντως το gamecube controller που έχω βάλει στο μάτι για το smash είναι στα 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, SoFGR είπε a new challenger appears ... https://www.gearbest.com/game-controllers/pp_848176.html ( ναι εχει gyro απολα χωρις κρεμμυδι 😛 ) αμα βρειτε κανα deal για joycon εστω και single ( πιο πιθανο ειναι να κατσουν 2 εξτρα παικτες παρα 3 ) σφυριχτε το, δεν προλαβα τα 54 ευρω στον κωτσο 😕 ελεγα να παρω nyko ( ακομα να κλεισει αυτη ? ) dualies αλλα διαβαζω τα χειροτερα απο το feedback ως τωρα. mario party με μονο 2 ατομα δεν λεει 😛 Και τα νεα 8bitdo νομιζω εχουν gyro Εχω τα πρώτα και είμαι ευχαριστημένος Βέβαια εχω και 4 joycons.....😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, non-serviam είπε Nice! Του Mario τι λέει; Εγώ πήρα από κανένα μήνα την Hero's Edition από το Zelda αλλά δεν μου πάει η καρδιά να την ανοίξω... 🤣😂 ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ και κρέμασε αυτό τον υπέροχο τεράστιο χάρτη από ύφασμα στο σπίτι σου! Μην κάνετε βλακείες, τα πράγματα είναι για να τα χαιρόμαστε, όχι για ντουλάπια. Το Mario Encyclopedia είναι ακριβώς αυτό που λέει, μια εγκυκλοπαίδεια 1985-2015, πληροφορίες για όλα τα παιχνίδια, χαρακτήρες και ωραία σχέδια να χαζεύεις για ώρες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, chill είπε Τελικά πήρα την 128αρα Samsung evo σε "προσφορά" από κωτσο. Αγορασα new super mario bros u - το οποίο αν και unplayable ακόμα κατέβηκε κανονικά και είχα ένα μικρό...erection -, πήρα kart και σκέφτομαι να πάρω το pang να παίζω με τη Σύζυγο και το stardew valley που ζαχαρώνω καιρό για να παίζω στο κρεβάτι. Εννοείται πως τα ψηφιακά παίζω και γω πιο πολύ. Βαριέμαι απίστευτα το βαλε βγάλε. Εκεί είναι το μέλλον εξάλλου, κάπου διάβασα πως οι ψηφιακές πωλήσεις στο uk αντιστοιχούν στο 80% των συνολικών. Εξάλλου οι απλές εκδόσεις δεν προσφέρουν τίποτα, μόνο η αγορά συλλεκτικων αξίζει. Κατά τα παίζω ακόμα odyssey - assassins όχι Mario γιατί θέλω να το πάω 100% - να δω πότε θα παίξω την ατελείωτη βιβλιοθήκη μου. Μεγαλώσαμε κάναμε φαμιλιες έχουμε μεγαλύτερη οικονομική άνεση αποτι παιδιά αλλά δεν έχουμε χρόνο. /sigh Την πήρες ή την παράγγειλες? Έλπίζω να σε πρόλαβα, το τελευταίο newsletter του eshop έχει ακριβώς την ίδια (Samsung evo 128gb) στα 26,50 ευρώ ετοιμοπαράδοτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, bad_freddy είπε Την πήρες ή την παράγγειλες? Έλπίζω να σε πρόλαβα, το τελευταίο newsletter του eshop έχει ακριβώς την ίδια (Samsung evo 128gb) στα 26,50 ευρώ ετοιμοπαράδοτη... Την πήρα ήδη 39,99 € 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, bad_freddy είπε Την πήρες ή την παράγγειλες? Έλπίζω να σε πρόλαβα, το τελευταίο newsletter του eshop έχει ακριβώς την ίδια (Samsung evo 128gb) στα 26,50 ευρώ ετοιμοπαράδοτη... Ολα τα καταστήματα στο skroutz 30€ την έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 30 την βλεπω και στο eshop.εκτος και κοιταζω καμια αλλη.αυτη δεν ειναι; https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc128ga-eu-evo-plus-128gb-micro-sdxc-u3-class-10-adapter-p-PER.577046 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε 30 την βλεπω και στο eshop.εκτος και κοιταζω καμια αλλη.αυτη δεν ειναι; https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc128ga-eu-evo-plus-128gb-micro-sdxc-u3-class-10-adapter-p-PER.577046 Το λινκ που έδωσες είναι το σωστό και μου την δείχνει 26,59 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις