Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι region ασυμβατότητες μεταξύ base game και dlc, δηλάδή δεν μπορείς να έχεις αγοράσει πχ. το Smash απο Ευρώπη (είτε retail, είτε digital) και να το συνδυάσεις με το Fighters pass αγορασμένο απο Αμερική

Δεν ξερω αν στεκει αυτο.Το dragonball το ειχα παει απο US eshop και το dlc με το story απο το πρωτο game το κατεβασα απο το EU eshop  και παιζει κανονικα.Οπως και unistal αν κανω το game δεν χρειαζεται να αλλαξω σε US region για να το ξανακατεβασω.Το zelda dlc το πηρα απο πιο κοντα δηλ. Αφρικη και εκει δεν εχει προβλημα.

17 ώρες πριν, kostakis1978nov είπε

Ποιο region πρέπει να διαλέξουμε για να κάνουμε αγορά; ΄Οταν διαλέγω Greece με μεταφέρει σε ένα site της cdmedia από όπου δεν μπορώ να αγοράσω παιχνίδι για το switch.

Αν καταλαβα σωστα αυτο που θες να κανεις δεν νομιζω οτι λειτουργει στην Ελλαδα μιας και δεν εχουμε κανονικο site ή αντιπροσωπια nintendo.Η cd media λειτουργει περισοτερο σαν επισημο   nintedo service και το eshop site ειναι κατι απλο και καμια σχεση με τα EU nintendo sites.Και εγω παντως log in στο nintendo.com κανω που λογικα θα ειναι το US.

Τα games που θες digital γιατι να μπεις απο τον υπολογιστη και δεν το κανεις κατευθειαν απο την κονσολα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έφτασαν οι παραγγελιές μου για δώρο νέου έτους!

Το Golf Story ήρθε από την Limited Run από Αμερική, έκανε ενάμιση μήνα, από τον οποίο τον σχεδόν ένα τον πέρασε στην Αγγλία σε αναμονή, ποιος ξέρει γιατί.

Κόστισε 30$ + 2$ για το shipping box για μεγαλύτερη ασφάλεια, μαζί με τα μεταφορικά σύνολο περίπου 40 ευρώ.

Golf Story Limited Run - low.jpg

Zelda & Mario Books - low.jpg

• Like 7

2 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Τα games που θες digital γιατι να μπεις απο τον υπολογιστη και δεν το κανεις κατευθειαν απο την κονσολα;

Δεν ήξερα ότι μπορώ μόνο από την κονσόλα να αγοράσω digital παιχνίδι. Είχα την εντύπωση ότι μπορείς και από το PC αν μπεις στο site της Nintendo.

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.

2 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Δεν ξερω αν στεκει αυτο.Το dragonball το ειχα παει απο US eshop και το dlc με το story απο το πρωτο game το κατεβασα απο το EU eshop  και παιζει κανονικα.Οπως και unistal αν κανω το game δεν χρειαζεται να αλλαξω σε US region για να το ξανακατεβασω.Το zelda dlc το πηρα απο πιο κοντα δηλ. Αφρικη και εκει δεν εχει προβλημα.

Δεν εχω προσωπική εμπειρία σε αυτό απλά το είχα διαβάσει οταν έψαχνα πως να ενεργοποιήσω τον Αμερικάνικο κωδικό και θεώρησα καλό προληπτικά να το αναφέρω.

Αφού εσυ το έχεις δοκιμάσει προφανώς η γνώμη σου μετράει περισσότερο.

5 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε

Δεν ήξερα ότι μπορώ μόνο από την κονσόλα να αγοράσω digital παιχνίδι. Είχα την εντύπωση ότι μπορείς και από το PC αν μπεις στο site της Nintendo.

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.

Μπορεις να το κανεις και αυτο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι μου φαινεται πιο απλο και γρηγορο απο την κονσολα.Με τα λεγομενα της nintendo αγοραζεις το game απο το site τους και αυτο κατεβαινει στο switch που το εχεις ας πουμε στο σπιτι.

Στα δυσκολα τωρα.Το απλο και ασχετο  site της cd media δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει αυτο γιατι δεν εχει καμια σχεσει με τα ΕU Nin shops.Απο το US λογικα δεν μπορεις να αγορασεις γιατι δεν θα δεχεται τις καρτες μας οπως και το eshop και θα πρεπει να το εχεις region στο switch αλλαγμενο στο US.Ισως να πιασει απο το nintendo UK,FR,IT,SP,GER αλλα δεν κερδιζεις κατι τις ιδιες τιμες εχουμε.

6 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Δεν εχω προσωπική εμπειρία σε αυτό απλά το είχα διαβάσει οταν έψαχνα πως να ενεργοποιήσω τον Αμερικάνικο κωδικό και θεώρησα καλό προληπτικά να το αναφέρω.

Αφού εσυ το έχεις δοκιμάσει προφανώς η γνώμη σου μετράει περισσότερο.

Το game ή dlc απο το region που θα το αγορασεις εκει θα το ενεργοποιησεις την πρωτη φορα.Οι κωδικοι ενεργοποιησεις ειναι ανα region,τα dlc ομως που ειχες πει εκτος και αν δεν το διαβασα καλα μπορουν να αγοραστουν απο αλλο region και θα δουλεψει μαζι με το base game.Δηλ. οπως εκανα με το Dragonball base game US dlc EU.Και οταν ξανακατεβασα το game για καποιο λογο κατεβασε μονο του και το dlc δεν με ρωτησε καν.Τουλαχιστον στα 2 games που δοκιμασα δεν ειχα προβλημα.

Μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις σε καποια games.Οπως ας πουμε το splatoon 2 ειχα διαβασει οτι επειδη δεν εχει region επιλογη στο online πιανετε το region ενεργοποιησης δηλαδη αν το πηρες απο japan θα παιζεις με latency japan αλλα δεν ξερω αν ισχυει αυτο.

7 ώρες πριν, jon_pallis είπε

33% έκπτωση το kart στο eshop

Οχι μόνο αυτό αλλά στείλανε και mail με την έκπτωση. 

Wtf... "βαρβατη" έκπτωση σε 1st party και ειδοποίηση μέσω email. NINTENDO WHO ARE YOU? :lol:

Σκέφτομαι να πάρω και το New Mario bros u που χει και τρία ευρώ έκπτωση σε άλλη αγορά να μου βγει το καρτ στα 34 κάτι (έχω ένα ευρώ σε coins). 

Μονο κακό ότι δεν έχω storage και το cart είναι περί τα 8 gb.... Μάλλον ήρθε η ώρα για μνήμη. Για προτείνετε καμιά 64αρα - 128αρα καθότι είμαι παντελώς άσχετος από μνήμες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, chill είπε

Wtf... "βαρβατη" έκπτωση σε 1st party και ειδοποίηση μέσω email. NINTENDO WHO ARE YOU? :lol:

Σκέφτομαι να πάρω και το New Mario bros u που χει και τρία ευρώ έκπτωση σε άλλη αγορά να μου βγει το καρτ στα 34 κάτι (έχω ένα ευρώ σε coins). 

Μονο κακό ότι δεν έχω storage και το cart είναι περί τα 8 gb.... Μάλλον ήρθε η ώρα για μνήμη. Για προτείνετε καμιά 64αρα - 128αρα καθότι είμαι παντελώς άσχετος από μνήμες. 

Samsung σειρα evo

Εγγύηση

Στα 30€

Επεξ/σία από jon_pallis
  • Like 1
  • Thanks 1

23 λεπτά πριν, chill είπε

Δώσε link please. Δεν ξέρω μεγέθη και ιστορίες :(

https://www.skroutz.gr/s/11603264/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω αυτην στο λινκ χρησιμοποιω σε 32 gb ομως.καποια στιγμη θα την παρω 128

https://www.skroutz.gr/s/12672281/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-A1-with-Adapter.html

Πρακτικά ίδιες κάρτες είναι με τη samsung

Απλά εχω χρησιμοποιήσει μόνο samsung και δεν μπορώ να προτείνω άλλη

Προφανώς και η SanDisk είναι πασίγνωστη εταιρεία

8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω αυτην στο λινκ χρησιμοποιω σε 32 gb ομως.καποια στιγμη θα την παρω 128

https://www.skroutz.gr/s/12672281/Sandisk-Ultra-microSDXC-128GB-U1-A1-with-Adapter.html

Ξέρεις τη write speed δίνει?

Η Samsung (ονομαστικά πάντα) μιλάει για W 90Mb/s και R 100Mb/s

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Προφανώς και η SanDisk είναι πασίγνωστη εταιρεία

Ξέρεις τη write speed δίνει?

Η Samsung (ονομαστικά πάντα) μιλάει για W 90Mb/s και R 100Mb/s

Ουτε ξερω.τυχαια την πηρα.και την πληρωσα και 17 ευρω απο τα public την 32αρα.

Βλεπω και αυτην καλη τιμη η 200αρα

https://www.skroutz.gr/s/12740274/Sandisk-Ultra-microSDXC-200GB-U1-A1-with-Adapter.html?from=recommendations

Η samsung ισως ειναι καλητερη αλλα και η sandisk δουλευει αψογα.

13 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Έφτασαν οι παραγγελιές μου για δώρο νέου έτους!

Το Golf Story ήρθε από την Limited Run από Αμερική, έκανε ενάμιση μήνα, από τον οποίο τον σχεδόν ένα τον πέρασε στην Αγγλία σε αναμονή, ποιος ξέρει γιατί.

Κόστισε 30$ + 2$ για το shipping box για μεγαλύτερη ασφάλεια, μαζί με τα μεταφορικά σύνολο περίπου 40 ευρώ.

Golf Story Limited Run - low.jpg

Zelda & Mario Books - low.jpg

Nice!
Του Mario τι λέει; Εγώ πήρα από κανένα μήνα την Hero's Edition από το Zelda αλλά δεν μου πάει η καρδιά να την ανοίξω... 🤣😂

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, RedAlert539 said:

Τα έχουμε ξαναπεί, δεν βλέπω να κυκλοφορεί Switch Mini χωρίς αποσπώμενα joycons. Θα είναι εντελώς out of the blue μια τέτοια κίνηση. Αφενός κάτι τέτοιο θα καταργεί το βασικό selling point του NSw, αφετέρου δεν είναι δυνατόν να χωρέσει η ίδια τεχνολογία σε μικρότερο χώρο και να κοστίζει λιγότερο. Δεν πάει έτσι.

Αυτό που βλέπω να κυκλοφορεί στο κοντινό μέλλον είναι ένα Switch XL στο ίδιο form-factor με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη αυτονομία.

12 hours ago, chill said:

Απίθανα πράγματα, όντως. Κι εγώ το ψήνω να το τσιμπήσω digitally και να σκοτώσω το physical cartridge που έχω στα ίδια χρήματα. Χμ...

Επεξ/σία από Malthador

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...