Mistwalker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, antwnic4 είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει καποιο προτεινομενο μαγαζι να τα αγορασω αυτα; Εγω τα ειχα παρει απο το amazon fr.Υπηρχαν και σε αλλα ευρωπαικα μαγαζια οπως το games.UK αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αποθεμα. 3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Παιδια ληγει σημερα η προσφορα στο mario rabbids στα 20 ευρω και δεν ξερω τι να κανω.με μπερδευει λιγο γιατι βλεπω season pass και dlc και δεν ξερω αν αξιζει.καποιος που το εχει να μου πει.γιατι αν για να το ευχαριστηθω το game χρειαζονται τα extra βγαινει πολλα λεφτα.αν ειναι να παω απευθειας σε gold στα 40 σε δισκακι 14€ απο Ρωσσια αλλα εγω περιμενω οταν θα γινει καλη εκπτωση στο gold για να εχω ολο το πακετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Παιδια ληγει σημερα η προσφορα στο mario rabbids στα 20 ευρω και δεν ξερω τι να κανω.με μπερδευει λιγο γιατι βλεπω season pass και dlc και δεν ξερω αν αξιζει.καποιος που το εχει να μου πει.γιατι αν για να το ευχαριστηθω το game χρειαζονται τα extra βγαινει πολλα λεφτα.αν ειναι να παω απευθειας σε gold στα 40 σε δισκακι Εγώ προτίμησα το gold σε retail.Το dk dlc έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και είναι γύρω στις 7-8 ώρες έξτρα περιεχόμενο,άρα θεωρώ πως αξίζει. Παράλληλα έχεις season pass αν τυχόν βγάλουν και τίποτα άλλο στο μέλλον ενώ γλιτώνεις και πολύτιμο χώρο από την micro sd. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από ReaperX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω την εντυπωσει οτι σημερα θα μπει h gold edition προσφορα.στις αμερικανικες το εβαλαν μεσα και ισχυει απο σημερα Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Εχω την εντυπωσει οτι σημερα θα μπει h gold edition προσφορα.στις αμερικανικες το εβαλαν μεσα και ισχυει απο σημερα Προτίμησε το πάντως ως Gold Edition είτε ψηφιακά είτε σε game card - δεν είναι και κανένα x-com σε διάρκεια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού έχει προσφορά μόνο το κανονικό παιχνίδι αγόρασε Το 20ευρω είναι αν σου αρέσει κάποια στιγμή παίρνεις και το dlc ίσως μπει και αυτό κάποια στιγμή σε προσφορά. Εγώ προσωπικά Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ Το πήρα με το που βγήκε και θα πάρω κάποια στιγμή και το dlc. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από retard20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, bad_freddy είπε Crash Bandicoot Trilogy στα 15.90 στον Κωτσόβολο! Διαθέσιμό σε συγκεκριμμένα καταστήματα αλλά ελέγξτε και τα τοπικά/κοντινά σας μιας και πολλές φορές το online απόθεμα με των καταστημάτων διαφέρει. Βασικά βλέπω στην ίδια τιμή και το Fire emblem warriors + Lego City, το Lost Sphear στο 10αρικο και το Doom στα 40. Το ειδα πεντε λεπτα μετα απο οταν το έγραψες, πήρα τηλεφωνο για παραγγελία, αλλα έφαγα άκυρο. Είχαν τελειωσει μου είπε η κοπελα στο τηλεφωνικο κεντρο και εμενε ένα εκθεσιακο σε καποιο mall στην Αθηνα, το οποιο μου είπε δεν μπορουν να το δωσουν τηλεφωνικα. Κριμα. Καλή έκπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραίος ο Crash πάντως Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Braveheart1980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis1978nov Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για την αγορά παιχνιδιού σε digital μορφή, γιατί δεν έχω καταλάβει τη διαδικασία. Ποιο region πρέπει να διαλέξουμε για να κάνουμε αγορά; ΄Οταν διαλέγω Greece με μεταφέρει σε ένα site της cdmedia από όπου δεν μπορώ να αγοράσω παιχνίδι για το switch. Διαλέγουμε κάποια άλλη χώρα; Αυτή τη στιγμή έχω region USA, να παραμείνω εκεί και να προχωρήσω σε αγορά παιχνιδιού; Επίσης, κάτι άλλο που παρατηρώ είναι ότι στο store δεν μου δίνει τη δυνατότητα για αγορά digital, παρά μόνο physical. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι στο λογαριασμό μου πρώτα; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από kostakis1978nov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Αν και μικρός μεγάλωσα με το gameboy color και το advance με pokemon, τώρα σκέφτομαι σοβαρά να μου πάρω το switch ως δώρο για τα γενέθλια μου 24 του μήνα. (Ναι ψάχνω δικαιολογία να το παρω). Τα games που είδα σε βιντεάκια στο YouTube μου ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ που ψάχνω σαν τρελός να μάθω για αυτό το μηχάνημα. Σαν παιδί είχα παίξει pokemon, Mario kart, donkey Kong και στο τότε psp που είχα αποφοιτήσει από το δημοτικό και μου το έκαναν δώρο οι γονείς μου έπαιζα wipeout (τώρα στο switch είναι το fast rmx αν και θα το ήθελα να έχει και όπλα έτσι για πιο ενθουσιώδη gameplay). Ναι θέλω να το πάρω αλλά έχω τις εξής ερωτησεις Και θα ήθελα τα φώτα σας: 1. Μπορούμε να προμηθευτούμε games π.χ. από amazon Αμερικής σαν ψηφιακούς κωδικούς ? (Υπάρχει κάποιο region lock ?) 2. Στην συσκευασία όταν βγάζουμε το switch από την προστατευτική συσκευασία έχει κάποια ζελατίνα στην οθόνη? 3. Είδα κάποια games από Ιαπωνία τα οποία υποστηρίζουν αγγλική γλώσσα μέσω του ιαπωνικού e-store της Nintendo, μπορούμε να τα αγοράσουμε κάπως? 4. Το fast rmx είναι διαθέσιμο στο Ελληνικό store και σε τι τιμή? 5. Από αξεσουάρ κυρίως power bank τι προδιαγραφές Θέλουμε? (Έχω ένα xiaomi 10.000mah κάνει?) Επίσης κάπου διάβασα ότι ετοιμάζουν το καινούργιο revision της κονσόλας και μάλλον θα το δούμε κάπου στο καλοκαίρι του 2019, δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να περιμένω, είμαι ερωτευμένος μαζί του.... πιθανώς τότε το καλοκαίρι να το πουλήσω και να πάρω το νέο με μια λογική διαφορά, αλλιώς ελπίζω να μην σταματήσει την υποστήριξη η Nintendo για το αρχικό switch. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω τις απαντήσεις σας, συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά κάπου πρέπει να εξομολογηθώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, kostakis1978nov είπε Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για την αγορά παιχνιδιού σε digital μορφή, γιατί δεν έχω καταλάβει τη διαδικασία. Ποιο region πρέπει να διαλέξουμε για να κάνουμε αγορά; ΄Οταν διαλέγω Greece με μεταφέρει σε ένα site της cdmedia από όπου δεν μπορώ να αγοράσω παιχνίδι για το switch. Διαλέγουμε κάποια άλλη χώρα; Αυτή τη στιγμή έχω region USA, να παραμείνω εκεί και να προχωρήσω σε αγορά παιχνιδιού; Επίσης, κάτι άλλο που παρατηρώ είναι ότι στο store δεν μου δίνει τη δυνατότητα για αγορά digital, παρά μόνο physical. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι στο λογαριασμό μου πρώτα; Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω οτι δεν μπορείς να αγοράσεις απι το eshop παράνομο όταν είσαι απο switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis1978nov Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν θέλω να αγοράσω παράνομο, κανονικά θέλω να αγοράσω κάποιο game σε digital μορφή. Όταν διαλέγω region greece με πετάει στο site της cdmedia, από το οποίο δεν βρήκαν κάποιο link για αγορά παιχνιδιού. Εμείς που είμαστε στην Ελλάδα, ποιο region πρέπει να βάλουμε για να αγοράσουμε digital; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, kostakis1978nov είπε Δεν θέλω να αγοράσω παράνομο, κανονικά θέλω να αγοράσω κάποιο game σε digital μορφή. Όταν διαλέγω region greece με πετάει στο site της cdmedia, από το οποίο δεν βρήκαν κάποιο link για αγορά παιχνιδιού. Εμείς που είμαστε στην Ελλάδα, ποιο region πρέπει να βάλουμε για να αγοράσουμε digital; Εννοεί παρα μόνο και έχει δίκιο δε γνωρίζω κάποιο τρόπο να αγοράσεις digital εκτός του e-shop από την κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Dev1l είπε Αν και μικρός μεγάλωσα με το gameboy color και το advance με pokemon, τώρα σκέφτομαι σοβαρά να μου πάρω το switch ως δώρο για τα γενέθλια μου 24 του μήνα. (Ναι ψάχνω δικαιολογία να το παρω). Τα games που είδα σε βιντεάκια στο YouTube μου ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ που ψάχνω σαν τρελός να μάθω για αυτό το μηχάνημα. Σαν παιδί είχα παίξει pokemon, Mario kart, donkey Kong και στο τότε psp που είχα αποφοιτήσει από το δημοτικό και μου το έκαναν δώρο οι γονείς μου έπαιζα wipeout (τώρα στο switch είναι το fast rmx αν και θα το ήθελα να έχει και όπλα έτσι για πιο ενθουσιώδη gameplay). Ναι θέλω να το πάρω αλλά έχω τις εξής ερωτησεις Και θα ήθελα τα φώτα σας: 1. Μπορούμε να προμηθευτούμε games π.χ. από amazon Αμερικής σαν ψηφιακούς κωδικούς ? (Υπάρχει κάποιο region lock ?) 2. Στην συσκευασία όταν βγάζουμε το switch από την προστατευτική συσκευασία έχει κάποια ζελατίνα στην οθόνη? 3. Είδα κάποια games από Ιαπωνία τα οποία υποστηρίζουν αγγλική γλώσσα μέσω του ιαπωνικού e-store της Nintendo, μπορούμε να τα αγοράσουμε κάπως? 4. Το fast rmx είναι διαθέσιμο στο Ελληνικό store και σε τι τιμή? 5. Από αξεσουάρ κυρίως power bank τι προδιαγραφές Θέλουμε? (Έχω ένα xiaomi 10.000mah κάνει?) Επίσης κάπου διάβασα ότι ετοιμάζουν το καινούργιο revision της κονσόλας και μάλλον θα το δούμε κάπου στο καλοκαίρι του 2019, δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να περιμένω, είμαι ερωτευμένος μαζί του.... πιθανώς τότε το καλοκαίρι να το πουλήσω και να πάρω το νέο με μια λογική διαφορά, αλλιώς ελπίζω να μην σταματήσει την υποστήριξη η Nintendo για το αρχικό switch. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω τις απαντήσεις σας, συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά κάπου πρέπει να εξομολογηθώ... Τίποτα δεν είναι σίγουρο για νέα κονσολα απλά λένε. Γίνεταινα αλλάξεις χώρα για ποιο φθηνά παιχνιδια πχ Africa Mexico. Σε cd keys κλειδακιδικα είδα ότι υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια σε μορφή κωδικού αλλά δεν δοκίμασα και δεν πολύ συμφέρουν να πω την αλήθεια. Για οθόνη καλύτερο είναι να πάρεις ένα τζαμακι. Γίνεται να βάλεις και να φορτίσεις με το power bank που έχεις. Το fast rmx αν είναι αυτό που εννοείς το έχει ναι είναι κάτι σαν οχήματα που πετάνε τιμή 20€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 33% έκπτωση το kart στο eshop 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Dev1l είπε 1. Μπορούμε να προμηθευτούμε games π.χ. από amazon Αμερικής σαν ψηφιακούς κωδικούς ? (Υπάρχει κάποιο region lock ?) Επειδή είμαι "παθών" πρόσφατα και με το Fast RMX συγκεκριμένα, μπορείς να αγοράσεις κανονικά digital codes απο το Amazon ΑΛΛΑ για να γίνει redeem ο κωδικός στο σύστημα σου πρέπει να αλλάξεις region σε Αμερική, να το ενεργοποιήσεις και μετά να γυρίσεις Ελλάδα ξανά και παίζει κανονικά. Οπότε στα digital υπάρχει region lock (που παρακάμπτεται) ενω στα retail games δεν υπάρχει region lock καθόλου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι region ασυμβατότητες μεταξύ base game και dlc, δηλάδή δεν μπορείς να έχεις αγοράσει πχ. το Smash απο Ευρώπη (είτε retail, είτε digital) και να το συνδυάσεις με το Fighters pass αγορασμένο απο Αμερική. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις