Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, dinos234 είπε

Άρα σωστά είδα εντάξει πολύ καλή τιμή 10 ευρώ πάνω εδώ το έχουμε αν δεν κάνω λάθος. 

Για Africa shop τώρα μήπως ξέρεις η κανένας άλλος αν δέχεται ελληνικές πιστωτικές ? 

Θα δέχεται αλλά εγω πάντα παω με Paypal που το θεωρώ σίγουρη λύση.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Θα δέχεται αλλά εγω πάντα παω με Paypal που το θεωρώ σίγουρη λύση.

Έχω 2 πιστωτικές εκεί αλλά δεν έχω βάλει χρήματα στο PayPal. 

6 ώρες πριν, Malthador είπε

Η πιο ενδιαφέρουσα φήμη για το direct είναι πως θα ανακοινωθεί link's reawakening. Είναι μια φήμη που επανέρχεται από την περίοδο που η Grezzo (*είχε αναλάβει τις μεταφορές των OoT 3D/MM 3D στο N3DS για όσους δεν γνωρίζουν) άρχισε να προσλαμβάνει προσωπικό με προϋπόθεση εμπειρία στην Unreal Engine. 

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Η πιο ενδιαφέρουσα φήμη για το direct είναι πως θα ανακοινωθεί link's reawakening. Είναι μια φήμη που επανέρχεται από την περίοδο που η Grezzo (*είχε αναλάβει τις μεταφορές των OoT 3D/MM 3D στο N3DS για όσους δεν γνωρίζουν) άρχισε να προσλαμβάνει προσωπικό με προϋπόθεση εμπειρία στην Unreal Engine.

Μιλάμε για ολικό remake ή απλά για port ενός port που ηταν καλύτερο port απο την ported έκδοση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, papp0us είπε

Μιλάμε για ολικό remake ή απλά για port ενός port που ηταν καλύτερο port απο την ported έκδοση;

Πρώτον είναι φήμη και κατά δεύτερον δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο. Ίσως αυτή η κουφάλα ο Reggie να ξέρει... Και εμένα με ενδιαφέρει άμεσα αφού ο πρωτότυπος τίτλος είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ελπίζω στην περίπτωση του remake να μην βασιστούν στο A Link Between Worlds και συγκεκριμένα να μην έχει το ίδιο art-style. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να προσθέσουν κάποιο έχτρα περιεχόμενο. Σε περίπτωση νέου τίτλου πάλι ισχύει το διαφορετικό art style και θα είχε ενδιαφέρον αν συμμετέχει στην ανάπτυξη του ο Koizumi.

Ρε παππού πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται; Γιατί αρκετοί εδώ μέσα διανύουμε την δεκαετία των 30 φεύγα ετών. 

Επεξ/σία από mansa2k

22 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Πρώτον είναι φήμη και κατά δεύτερον δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο. Ίσως αυτή η κουφάλα ο Reggie να ξέρει... Και εμένα με ενδιαφέρει άμεσα αφού ο πρωτότυπος τίτλος είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ελπίζω στην περίπτωση του remake να μην βασιστούν στο A Link Between Worlds και συγκεκριμένα να μην έχει το ίδιο art-style. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να προσθέσουν κάποιο έχτρα περιεχόμενο. Σε περίπτωση νέου τίτλου πάλι ισχύει το διαφορετικό art style και θα είχε ενδιαφέρον αν συμμετέχει στην ανάπτυξη του ο Koizumi.

Ρε παππού πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται; Γιατί αρκετοί εδώ μέσα διανύουμε την δεκαετία των 30 φεύγα ετών.

Χαχα στη ίδια μοίρα είμαστε, 32 είμαι. Το παππους είναι παρατσούκλι απο το γυμνάσιο γιατι μεγαλόδειχνα απο τότε.

Εγώ έχω την ελπίδα οτι αν πιάσουν το Link's awaking θα πάνε σε full remake mode, αλλα ναι, οχι σαν το Between, παρότι το Gameplay του, και το σενάριο της τοιχογραφίας είχε ορισμένους πολύ φρέσκους γρίφους για Zelda, το art του, ηταν στην καλύτερη ανεκτό.  Επίσης θέλω να ελπιζω οτι δε θα κάνουν κανα λάθος να το πάνε στο ψευτό3d, ή ακόμα χειρότερα τελείως 3D, αλλα για την Nintendo μιλάμε, πιο πιθανό ειναι να το κάνουν με στοπ καρέ.

19 ώρες πριν, Malthador είπε

Λέω να δώσω 10-12 ευρώ και να τσιμπήσω μερικά indies, τώρα στις εκπτώσεις. Δώστε φώτα αν έχετε παίξει κάποια από αυτά μην ψωνίζω στην τύχη:

• Slain: Back from Hell
  • The Long Reach
  • Into the Breach
  • The Coma: Recut
  • Shu
  • Nihlimubra
  • Fall of Light
  • Detention

Into the Breach - πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής και τακτικής. Παίζει μεγάλο ρόλο το positioning των μονάδων και τι mods θα τους έχεις φορέσει, ενώ οι πολλές διαφορετικές ομάδες mech (η καθεμία με διαφορετικό play-style που ξεκλειδώνεις στην πορεία, δίνουν ικανή ποικιλία για replayability. Συστήνω. 

5 hours ago, Mpiftekis said:

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Νέος κάτοχος εδώ και θέλω να πάρω το τζαμάκι της orzly. Απλά στο ebay βλέπω ότι από Αγγλία το έχουν στις 8 λίρες ενώ από Κίνα ~1.5. Παίζει να είναι μούφα το κινέζικο;

Το δικό μου από Κίνα το έχω πάρει. 

Κανένα θέμα μέχρι τώρα και έκατσε και άψογα πάνω. 

• Thanks 1

To afrika eshop κραταει 1€ extra σε καθε αγορα και δεν εχει paypal για οποιον το εχει απορια

7.50€ απο Ρωσσια το rocket league.Μπηκαν σημερα και 5 first party games σε εκπτωση.Σκεφτομαι να τσιμπισω τo uno και trivia pursuit για online μονο.Τα εχει παρει κανεις να μου πει αν αξιζουν ή τζαμπα θα πεταξω τα λεφτα μου;

Μια ερωτηση.σιγουρα παιζουν αλλα να ρωτησω να ειμαι σιγουρος.γυριζεις το region south africa πχ και ψωνιζεις.μετα αν το γυρισεις greece παλι παιζει κανονικα το game ε;ηλιθια ερωτηση αλλα για να ειμαι σιγουρος.το αλλο ειναι αν τοναφησω μονιμα south africa εχω κανενα αρνητικο; στα multiplayer παιχνιδια συνδεεται σε server βαση το ip σου η το region σου;

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Σκεφτομαι να παρω ενα Switch αυτες τις μερες, συγκεκριμενα αυτο με το Mario Cart 8 που χει ιδια τιμη με το κανονικο. Γενικα κυριως η εμπειριαπου εχω με nintendo ειναι τα Pokemon, τα οποια τα εχω παιξει ολα εκτως τα 2-3 τελευταια. Εχω και ενα 3ds xl με μερικα παιχνιδιακια, αλλα του χω βγαλει τα ματια και δε δουλευει ο μοχλος, εχει κολησει το wi-fi switch, δε μπαινουν καλα (κανουν κρατς-κρουτς) τα cartridges και ειναι παρετημενο. Ηθελα να το φτιαξω αλλα δε θελω να χρεωθω να το στειλω καπου και να μου πουν 150€ επισκευη.

Εχω δει διαφορα για καινουργια κονσολα μεσα στο 19 η ανανεωση κλπ και δεν ξερω αν θα αξιζει η αγορα αυτη τη στιγμη. Εσεις τι λετε;

Ηθελα να ρωτησω, απο τη στιγμη που θα παρω τη κονσολα, ποια ειναι τα "απαραιτητα" εξτρα που θα χρειαστουν και κυριως απο που να τα παρω; Εχω δει διαφορα αμερκανικα αρθρα για διαφορα εξτρα, αλλα ειναι απο amazon.us η αλλα μαγαζια απο αμερικη. Και γενικα δε ξερω κατα ποσο ειναι οντως χρησιμα. Στη δικη μου περιπτωση θα παιζω κυριως σπιτι στο γραφειο με monitor (24'') και στο κρεβατι σε handheld, ισως να μη το βγαλω και καθολου απο το σπιτι.

Ευχαριστω!

8 λεπτά πριν, antwnic4 είπε

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Σκεφτομαι να παρω ενα Switch αυτες τις μερες, συγκεκριμενα αυτο με το Mario Cart 8 που χει ιδια τιμη με το κανονικο. Γενικα κυριως η εμπειριαπου εχω με nintendo ειναι τα Pokemon, τα οποια τα εχω παιξει ολα εκτως τα 2-3 τελευταια. Εχω και ενα 3ds xl με μερικα παιχνιδιακια, αλλα του χω βγαλει τα ματια και δε δουλευει ο μοχλος, εχει κολησει το wi-fi switch, δε μπαινουν καλα (κανουν κρατς-κρουτς) τα cartridges και ειναι παρετημενο. Ηθελα να το φτιαξω αλλα δε θελω να χρεωθω να το στειλω καπου και να μου πουν 150€ επισκευη.

Εχω δει διαφορα για καινουργια κονσολα μεσα στο 19 η ανανεωση κλπ και δεν ξερω αν θα αξιζει η αγορα αυτη τη στιγμη. Εσεις τι λετε;

Ηθελα να ρωτησω, απο τη στιγμη που θα παρω τη κονσολα, ποια ειναι τα "απαραιτητα" εξτρα που θα χρειαστουν και κυριως απο που να τα παρω; Εχω δει διαφορα αμερκανικα αρθρα για διαφορα εξτρα, αλλα ειναι απο amazon.us η αλλα μαγαζια απο αμερικη. Και γενικα δε ξερω κατα ποσο ειναι οντως χρησιμα. Στη δικη μου περιπτωση θα παιζω κυριως σπιτι στο γραφειο με monitor (24'') και στο κρεβατι σε handheld, ισως να μη το βγαλω και καθολου απο το σπιτι.

Ευχαριστω!

Για νεα κονσολα κανεις δεν ξερει ακομα τιποτα εκτος απο φημες που δεν εχουν βαση.Μπορεις να περιμενεις το direct αν γινει αυτο το μηνα ή πιο σιγουρα το καλοκαιρι την Ε3 αλλα ειναι μακρια.

Το απαραιτητο για μενα ειναι ενα tempered glass orzly κατα προτιμηση και grips για τα analog stick.

Ξεκινας με αυτα τα 2 που ειναι φτηνα και τα πιο χρησιμα και στην πορεια βλεπεις τι αλλο θα χρειαστεις.

16 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Για νεα κονσολα κανεις δεν ξερει ακομα τιποτα εκτος απο φημες που δεν εχουν βαση.Μπορεις να περιμενεις το direct αν γινει αυτο το μηνα ή πιο σιγουρα το καλοκαιρι την Ε3 αλλα ειναι μακρια.

Το απαραιτητο για μενα ειναι ενα tempered glass orzly κατα προτιμηση και grips για τα analog stick.

Ξεκινας με αυτα τα 2 που ειναι φτηνα και τα πιο χρησιμα και στην πορεια βλεπεις τι αλλο θα χρειαστεις.

Ευχαριστω για την απαντηση. Υπαρχει καποιο προτεινομενο μαγαζι να τα αγορασω αυτα;

Τσίμπησα Rocket league, είχα κάτι spare πόντους 2,5 ευρουλάκια μου βγήκε. Από africa shop το πήρα, δεν κράτησε καμία προμήθεια με συναλλαγή με κάρτα της alpha.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ληγει σημερα η προσφορα στο mario rabbids στα 20 ευρω και δεν ξερω τι να κανω.με μπερδευει λιγο γιατι βλεπω season pass και dlc και δεν ξερω αν αξιζει.καποιος που το εχει να μου πει.γιατι αν για να το ευχαριστηθω το game χρειαζονται τα extra βγαινει πολλα λεφτα.αν ειναι να παω απευθειας σε gold στα 40 σε δισκακι

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...