SoFGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, darksider13 είπε Μόλις πήρα και παίζω το crash bandicoot, το είχα πάρει για ps 4 είχα παίξει λίγες πίστες, όταν ανακοινώθηκε για switch το έδωσα και περίμενα την switch έκδοση, μου φαίνεται πιο εύκολη η έκδοση για switch, γιατί θυμάμαι στο ps 4 μου έρχονταν να σπάσω το cd από τα νεύρα μου. Θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο , γιατί τότε υπήρχε γκρίνια στο θέμα δυσκολίας του παιχνιδιού και βελτίωσαν αυτό το θέμα. Πάντως στο φορητό να παίζεις crash είναι super άλλη αίσθηση του πάει περισσότερο , άντε ελπίζω να βγεί και το spyro. κατι πρεπει να εχουν κανει οντως, η πρωτη πιστα που σε κυνηγανε κοτρωνες την εβγαλα με την μια και μαλιστα perfect λολ, πριν καμια 20αρια χρονια οταν την εβλεπα στο PSX ειχα ψαρωσει φουλ και ας ειχα ηδη τελειωσει donkey kong country 1&2 ( στην ουσια το crash ειναι ενα τρισδιαστατο DKC ) εβγαλα γουστα χθες το βραδυ οπως και να'χει 😛 μετα απο λιγη ωρα θυμηθηκα οτι υπαρχει θεμα με τον σταυρο 😕 συμβιβαστηκα με το pro controller εδωσα ενα 50αρι και στο indiegogo για το elite bundle της satisfye Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από SoFGR 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, SoFGR είπε κατι πρεπει να εχουν κανει οντως, η πρωτη πιστα που σε κυνηγανε κοτρωνες την εβγαλα με την μια και μαλιστα perfect λολ, πριν καμια 20αρια χρονια οταν την εβλεπα εβλεπα στο PSX ειχα ψαρωσει φουλ και ας ειχα ηδη τελειωσει donkey kong country 1&2 ( στην ουσια το crash ειναι ενα τρισδιαστατο DKC ) εβγαλα γουστα χθες το βραδυ οπως και να'χει 😛 😕 Το hollow knight δεν βλεπω ομως πουθενα.... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.gonintendo.com/stories/312540-sony-says-they-re-never-going-to-be-like-nintendo-when-it-comes Ακου εκει δεν θελουν.Ρε πειτε οτι δεν μπορειτε να τα καταφερετε και αφηστε τις δικαιολογιες.Αν δεν βαλουν μυαλο να δουν τι ζηταει ο κοσμος και για τα 3rd party ο κοσμος θα αρχισει να προτιμαει το xbox και ας μεινει η sony με τα anime exclusive τις namco που δεν θελει κανεις. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Mistwalker είπε https://www.gonintendo.com/stories/312540-sony-says-they-re-never-going-to-be-like-nintendo-when-it-comes Ακου εκει δεν θελουν.Ρε πειτε οτι δεν μπορειτε να τα καταφερετε και αφηστε τις δικαιολογιες.Αν δεν βαλουν μυαλο να δουν τι ζηταει ο κοσμος και για τα 3rd party ο κοσμος θα αρχισει να προτιμαει το xbox και ας μεινει η sony με τα anime exclusive τις namco που δεν θελει κανεις. Το playstation τμήμα φυσικά και θα ήθελε να είχε την επιτυχία και την αποκλειστικότητα αντίστοιχων first party τίτλων της Ν. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια από την μεριά της Sony κατά την περίοδο του ps3 να δημιουργήσουν αντίστοιχο υλικό και τελικά έφαγαν τα μούτρα τους. Αποτέλεσμα, στην πάροδο του χρόνου, να επικεντρωθούν σε αυτό που μπορούν να προσφέρουν με επιτυχία, δηλαδή τα κινηματογραφικά παιχνίδια. Όσο για την καραμέλα των τρίτων εταιριών πως προσφέρουν ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιχνίδια τους στο οικοσύστημα του playstation γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι καθαρά θέμα οικονομικών συμφερόντων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ο καθενας στο ειδος του, αλλος στις κινηματογραφικες, διαδραστικες ταινιες και αλλος στα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, orck είπε Ο καθενας στο ειδος του, αλλος στις κινηματογραφικες, διαδραστικες ταινιες και αλλος στα παιχνιδια. Η αλλιως ολοι κανουν παιχνιδια, απλα η Νιντεντο δεν το εχει με την κινηματογραφικοτητα σε αυτα. Ειναι η αλλη οπτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, PDS13 είπε Η αλλιως ολοι κανουν παιχνιδια, απλα η Νιντεντο δεν το εχει με την κινηματογραφικοτητα σε αυτα. Ειναι η αλλη οπτικη. Δηλαδή θες να πεις ότι δεν είναι αρκετά... κινηματογραφικό το Mario; Για σε παρακαλώ, μην γράφεις τέτοια πράματα εδώ μέσα. Εγώ το κόβω να παίρνει και οσκαρ του χρόνου. Spoiler 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Ultra Street Fighter II στα 9,95 ευρώ πλέον, και Just Dance 2017 στα 9,90 στον Κωτσόβολο... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από bad_freddy 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
St@th1sm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Καλημέρα, Ultra Street Fighter II στα 9,95 ευρώ πλέον, και Just Dance 2017 στα 9,90 στον Κωτσόβολο... Με πρόλαβες κ εγώ αυτό θα έστελνα μόλις τώρα. Πραγματικά αυτές οι τιμές για ότι και να είναι αυτά τα παιχνίδια είναι σχεδόν τσάμπα. Δεν περνει κάποιος πίτσα σήμερα με το Μουντιάλ κ αγοράζει street fighter 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Καλημέρα, Ultra Street Fighter II στα 9,95 ευρώ πλέον, και Just Dance 2017 στα 9,90 στον Κωτσόβολο... Οκ τσιμπησα, εβαλα μια παραγγελια για StreetFighter αλλα δεν νομιζω οτι μπορω πλεον να παιξω τετοιο παιχνιδι. Θα δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Κάνει τεράστιο αγώνα να ξεστοκάρει ο Κωτσόβολος και δεν τα αγοράζει κανείς τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δεν πειράζει για 9 ευρώ τα παίρνω κ αν είναι μάπα τα χαρίζω. Το just dance θα το λιώσουν οι μικρές το άλλο θα το δώσω σε ένα γειτονάκι δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Και να μου χάριζαν game της Capcom στο NSw, δεν θα το έπαιρνα για να μην τους δώσω μια πώληση επιπλέον. Είτε θα αλλάξουν μυαλά, είτε εύχομαι να κανουν εντελώς ditch το Switch support. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Κάνει τεράστιο αγώνα να ξεστοκάρει ο Κωτσόβολος και δεν τα αγοράζει κανείς τα games. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, όπως εχω ξαναπεί είναι ο μόνος (ίσως και παγκοσμίως? αν κρίνω απο το reddit) που δίνει τέτοιες τιμές σε retail switch games και άρκετό απόθεμα προκειμένου να το εκμεταλλευτούμε αρκετοί απο εμάς. Απο τις σημερινές τιμές, μέχρι το 1-2 switch στα 5 (!) ευρώ, splatoon 2 στα 20, xenoblade 2 στα 30 και άλλα ακόμα που τσιμπήσαμε κατά καιρούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Το έχω σκεφτεί και εγώ να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία του Κώτσου και ας μην έχω ακόμα το μηχάνημα γιατί έτσι και αλλιώς θα τα πάρω εν καιρό. Είναι δεδομένο ότι οι τιμές των first party παιχνιδιών της εταιρίας ότι δεν θα πέσουν ή δεν θα πέσουν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις