Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crash Bandicoot Trilogy στα 15.90 στον Κωτσόβολο! Διαθέσιμό σε συγκεκριμμένα καταστήματα αλλά ελέγξτε και τα τοπικά/κοντινά σας μιας και πολλές φορές το online απόθεμα με των καταστημάτων διαφέρει.

Βασικά βλέπω στην ίδια τιμή και το Fire emblem warriors + Lego City, το Lost Sphear στο 10αρικο και το Doom στα 40.

Επεξ/σία από bad_freddy
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Νέος κάτοχος εδώ και θέλω να πάρω το τζαμάκι της orzly. Απλά στο ebay βλέπω ότι από Αγγλία το έχουν στις 8 λίρες ενώ από Κίνα ~1.5. Παίζει να είναι μούφα το κινέζικο;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Malthador είπε

Λέω να δώσω 10-12 ευρώ και να τσιμπήσω μερικά indies, τώρα στις εκπτώσεις. Δώστε φώτα αν έχετε παίξει κάποια από αυτά μην ψωνίζω στην τύχη:

• Slain: Back from Hell
  • The Long Reach
  • Into the Breach
  • The Coma: Recut
  • Shu
  • Nihlimubra
  • Fall of Light
  • Detention

Εγώ πήρα Into the Breach, είναι εξαιρετικό παιχνίδι αν σου αρέσουν τα turn-based/tactics παιχνίδια (στυλ Fire Emblem ή Final Fantasy Tactics). Δεν έχει story, που για εμένα είναι θετικό. Αλλά είναι αλήθεια ότι είναι σχεδόν σαν παιχνίδι puzzle όσον αφορά τις επιλογές που αναγκάζεσαι να κάνεις (το ότι βλέπεις τις κινήσεις της ΑΙ έναν γύρο μπροστά κάνει μεγάλη διαφορά). Δεν έχω ξαναπαίξει κάτι τέτοιο, έχω κολλήσει.

Εγώ το πήρα 10€, από ποιο region ψωνίζεις εσύ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Crash Bandicoot Trilogy στα 15.90 στον Κωτσόβολο! Διαθέσιμό σε συγκεκριμμένα καταστήματα αλλά ελέγξτε και τα τοπικά/κοντινά σας μιας και πολλές φορές το online απόθεμα με των καταστημάτων διαφέρει.

Βασικά βλέπω στην ίδια τιμή και το Fire emblem warriors + Lego City, το Lost Sphear στο 10αρικο και το Doom στα 40.

Πωπω και το ψήνω το lost sphear αλλα μου πέφτει μακριά η αθήνα :) Καλή τιμή

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, cubilone είπε

Εγώ πήρα Into the Breach, είναι εξαιρετικό παιχνίδι αν σου αρέσουν τα turn-based/tactics παιχνίδια (στυλ Fire Emblem ή Final Fantasy Tactics). Δεν έχει story, που για εμένα είναι θετικό. Αλλά είναι αλήθεια ότι είναι σχεδόν σαν παιχνίδι puzzle όσον αφορά τις επιλογές που αναγκάζεσαι να κάνεις (το ότι βλέπεις τις κινήσεις της ΑΙ έναν γύρο μπροστά κάνει μεγάλη διαφορά). Δεν έχω ξαναπαίξει κάτι τέτοιο, έχω κολλήσει.

Το αγόρασα και εγώ καθώς έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια και είναι και σε προσφορά. Απο South Africa βγαίνει 4,χχ ευρώ. Να δω τι θα πρώτο παίξω καθώς πήρα και το civilization με το που βγήκε σε έκπτωση και προφανώς δε το έχω  αγγίξει καν ακόμη . Όταν έχω λίγο χρόνο ( 1 ώρα ) ή παρακολουθώ κάποιο video στο youtube αναλώνομαι στο smash και όταν έχω περισσότερο χρόνο (2 ώρες+) παίζω red dead 2 . Δυστυχώς είναι και τα 2 παιχνίδια που δε τελειώνουν εύκολα να πας στο επόμενο και το backlog καλά κρατεί .  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, papp0us είπε

Πωπω και το ψήνω το lost sphear αλλα μου πέφτει μακριά η αθήνα :) Καλή τιμή

14 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Το crash έχει απίστευτη τιμή αλλά είναι πολύ μακριά εκεί που μου βγάζει διαθέσιμο και δεν αξίζει. 

Όπως είπα αν δεν σας είναι κόπος τσεκάρετε τα τοπικά καταστήματα σας, εχω τσιμπήσει πολλές τέτοιες προσφορές του Κωτσόβολου (με ποιό πρόσφατο το Mario + Rabbids στα 20 ευρώ) στα οποία στο site δεν εμφανιζόταν διαθέσιμα στο εδω κατάστημα αλλά όταν πήγα υπήρχαν στο ράφι κανονικά. Απλά ρωτάτε και την τιμή πριν αγοράσετε γιατί στο ράφι δεν είναι ενημερωμένες οι τιμές και φαίνονται ολα στο 60αρι.

Πχ. Πριν λίγο που τσέκαρα στο τοπικο κατάστημα το Doom το έχει στο ράφι (το είδα ο ίδιος) ενω στο site δεν φαίνεται να υπάρχει στα Χανιά. Βέβαια το έχει στα 60 αλλά αν το πείς στο ταμείο σου χρεώνουν την τιμή του site στα 40.

Επεξ/σία από bad_freddy
  • Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, cubilone said:

Αφρική παιδιά, το λέμε συνέχεια. Για να βγαίνουν εύκολα τα νούμερα, να υπολογίσετε ότι 50 rand είναι €3 περίπου. Το Into the Breach είναι στα 72 rand αν θυμάμαι καλά.

Τσίμπησα και το Crash, οπότε τα πλάνα μου άλλαξαν λίγο (γιατί έχω τσιμπήσει και το THE Number Puzzle), οπότε θα τσιμπήσω μόνο έναν τίτλο ακόμα από το eshop. Είμαι μεταξύ Into the Breach και του Detention, αλλά νομίζω ότι θα προτιμήσω το πρώτο κι εγώ. Έχω ένα thing για τα turn-based.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Όπως είπα αν δεν σας είναι κόπος τσεκάρετε τα τοπικά καταστήματα σας, εχω τσιμπήσει πολλές τέτοιες προσφορές του Κωτσόβολου (με ποιό πρόσφατο το Mario + Rabbids στα 20 ευρώ) στα οποία στο site δεν εμφανιζόταν διαθέσιμα στο εδω κατάστημα αλλά όταν πήγα υπήρχαν στο ράφι κανονικά. Απλά ρωτάτε και την τιμή πριν αγοράσετε γιατί στο ράφι δεν είναι ενημερωμένες οι τιμές και φαίνονται ολα στο 60αρι.

Πχ. Πριν λίγο που τσέκαρα στο τοπικο κατάστημα το Doom το έχει στο ράφι (το είδα ο ίδιος) ενω στο site δεν φαίνεται να υπάρχει στα Χανιά. Βέβαια το έχει στα 60 αλλά αν το πείς στο ταμείο σου χρεώνουν την τιμή του site στα 40.

Δυστυχώς ο κοτσοβολος κοντά σε εμένα έκλεισε έχει 1 ώρα και από το σπίτι μου έναν ο οποίος δεν έχει τίποτα από κονσόλες και παιχνίδια μετά θέλει κάνα δυο Ώρο για να πάω στο επόμενο ποιο κοντά. 

Έχει τίποτα που να συμφέρει στο Africa shop ? 

Μπήκα και είδα το octapath traveler 449.40 R σε € είναι 27 και κάτι ? 

Επεξ/σία από dinos234
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Δυστυχώς ο κοτσοβολος κοντά σε εμένα έκλεισε έχει 1 ώρα και από το σπίτι μου έναν ο οποίος δεν έχει τίποτα από κονσόλες και παιχνίδια μετά θέλει κάνα δυο Ώρο για να πάω στο επόμενο ποιο κοντά. 

Έχει τίποτα που να συμφέρει στο Africa shop ? 

Μπήκα και είδα το octapath traveler 449.40 R σε € είναι 27 και κάτι ? 

ακριβώς. Εγώ είμαι μόνιμα παρκαρισμενος εκεί.

Να γράφεις στο google zar ή rands to euro .  

450 South African rands =
27.2798931 Euros
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εφόσον βάζουμε διαφορετικό region από αυτό που αντιστοιχεί σωστά?

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, kti23 said:

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εφόσον βάζουμε διαφορετικό region από αυτό που αντιστοιχεί σωστά?

Ποιό «αντιστοιχεί»;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kti23 είπε

όταν πληρώνεις σε rand και σε αφήνει η τράπεζα να πληρώσεις το συγκεκριμένο ποσό τελειώνει εκεί . Έχω διαβάσει από μέλη ότι στην Πειραιώς αν θυμάμαι καλά κρατάει για το συναλαγμα ενα ποσό τύπου 1 ευρώ ; χωρίς να μαι απόλυτα σίγουρος. 

Εγω αγοράζω με alpha bank προσωπικά και δεν έχω δει καμιά χρέωση extra από το 2017 που είμαι παρκαρισμενος region Αφρικής.

10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ποιό «αντιστοιχεί»;

Φαντάζομαι εννοεί το ποσό ? γι αυτό έγραψα ότι έγραψα. Αλλιώς ότι αντιστοιχεί στην Ελλάδα; Τότε η απάντηση είναι οτι η κονσόλα είναι region free

Δε ξέρω μπερδεύτηκα :P

Επεξ/σία από retard20
Δημοσ.

Λύθηκαν δύο απορίες με ένα πόστ δεν γνώριζα ότι ήταν region free

Για την μετατροπή του συναλλάγματος μου κρατάνε και μένα περίπου ένα ευρώ, τουλάχιστον από δολάρια αλλά και πάλι αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, retard20 είπε

ακριβώς. Εγώ είμαι μόνιμα παρκαρισμενος εκεί.

Να γράφεις στο google zar ή rands to euro .  

450 South African rands =
27.2798931 Euros

Άρα σωστά είδα εντάξει πολύ καλή τιμή 10 ευρώ πάνω εδώ το έχουμε αν δεν κάνω λάθος. 

Για Africa shop τώρα μήπως ξέρεις η κανένας άλλος αν δέχεται ελληνικές πιστωτικές ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...