Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, Braveheart1980 said: Slain: Back from Hell δυνατό και δύσκολο ώρες ώρες. Καλά λόγια και για Shu έχω να πω Ρίξε και κανά βλέφαρο σε Guacamelee 2 και GRIS Τα έχω στα υπόψιν μου και τα δύο, αλλά δεν θέλω να ξεφύγω από τα 3-4 ευρώ ανά game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, james9tito είπε Detention πολύ καλό, γιαπωνέζικο horror side scrolling. Και πολυ καλό art direction. Άσχετο αλλά είναι κινέζικο. 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Τα έχω στα υπόψιν μου και τα δύο, αλλά δεν θέλω να ξεφύγω από τα 3-4 ευρώ ανά game. Και εγώ για Slain και Into the Breach κοιτάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Εβαλαν σημερα εκπτωση στο guacamele.Καπου στα 6€ απο Ρωσσια.Λιγο που το ξεκινησα φαινεται πολυ ωραιο ισως να το ριξετε μια ματια. To 1o guacamelee ειναι πολυ ωραιο metroidvania.Εχω παρει και το 2ο αλλα ακομα να το ξεκινησω.Παντως το hollow knight παραμενει το κορυφαιο σε αυτο το ειδος. 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Το βάζω εδώ γιατί αφορά κατά βάση Switch games. Υπάρχει μία τύπισσα που έχει ένα κανάλι που λέγεται Girlfriend Reviews και στο οποίο κάνει ανάλυση για διάφορα games σε σχέση με το αν αξίζει να παρακολουθεί τον γκόμενό της να τα παίζει. Ξέρω, γελοίο, σεξιστικό κλπ, αλλά έχει πλάκα, γιατί η τύπισσα κάνει σοβαρή δουλειά, τόσο στο editing, όσο και στο λέγειν: Και εγω εχω δει αρκετα απο τα video της.Eχει φαση οπως λες.Δες και το zelda botw που εχει βγαλει.Ουσιαστικα ειναι ο λογος που ξεκινησς τα video αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καμία πρόταση από τους συλλέκτες για display έπιπλο για κονσόλες; Έστω και μετά από κάποιες απαραίτητες τροποποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 17 minutes ago, non-serviam said: Καμία πρόταση από τους συλλέκτες για display έπιπλο για κονσόλες; Έστω και μετά από κάποιες απαραίτητες τροποποιήσεις. Δηλαδή; Α κατάλαβα τι θες. Ψάξε στο Pinterest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δηλαδή; Α κατάλαβα τι θες. Ψάξε στο Pinterest. Πολύ δουλειά θέλουν αυτά δυστυχώς. Ψάχνω κάτι πιο ετοιματζίδικο (πχ ΙΚΕΑ) που να μην θέλει τόσο τραγικά πολύ δουλειά. Θενξ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάντως μιας και αναφέρθηκε και το θυμήθηκα πήρα το Slain στα 6€. Τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα που έβαλα καλό φαίνεται! 1 hour ago, non-serviam said: Πολύ δουλειά θέλουν αυτά δυστυχώς. Ψάχνω κάτι πιο ετοιματζίδικο (πχ ΙΚΕΑ) που να μην θέλει τόσο τραγικά πολύ δουλειά. Θενξ πάντως. Θες για κάτω από την τηλεόραση? Ή απλά σε τοίχο? Βιτρίνα ή και ανοιχτό σου κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NickTG είπε Εγώ πάντως μιας και αναφέρθηκε και το θυμήθηκα πήρα το Slain στα 6€. Τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα που έβαλα καλό φαίνεται! Θες για κάτω από την τηλεόραση? Ή απλά σε τοίχο? Βιτρίνα ή και ανοιχτό σου κάνει? Οτιδήποτε από όλα αυτά. Ανάλογα με το τι θα βρω θα πράξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε Το βάζω εδώ γιατί αφορά κατά βάση Switch games. Υπάρχει μία τύπισσα που έχει ένα κανάλι που λέγεται Girlfriend Reviews και στο οποίο κάνει ανάλυση για διάφορα games σε σχέση με το αν αξίζει να παρακολουθεί τον γκόμενό της να τα παίζει. Ξέρω, γελοίο, σεξιστικό κλπ, αλλά έχει πλάκα, γιατί η τύπισσα κάνει σοβαρή δουλειά, τόσο στο editing, όσο και στο λέγειν: Έπεσε στην αντίληψή μου πριν καμιά εβδομάδα κάνει φανταστική δουλειά Και φαντάζομαι ότι παίζει και αυτή παιχνίδια Απλά το έχει κάνει έτσι ώστε να σχολιάζει και καλά τα αγόρι της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, non-serviam said: Οτιδήποτε από όλα αυτά. Ανάλογα με το τι θα βρω θα πράξω. Ανάλογα το πόσες θες να βάλεις ψάχνεις και κάτι αντίστοιχο. Για παράδειγμα μια ραφιερα ή μια απλή βιβλιοθήκη που μπορείς να βάλεις και τζάμι μπροστά μόνος σου μπορεί να σε βολέψει. Μπορείς εύκολα να προσθέσεις και φωτισμό. Άλλη λύση είναι και σύστημα με ράφια. Ενδεικτικά: https://www.praktiker.gr/m/p/vivliothiki-scoop-42x27x200cm-wenge-64511 https://m.ikea.gr/kathistiko/apothikeusi-kathistikou/vivliothikes/sustima-billy/billy-bibliothiki-59515/49020474/ https://www.praktiker.gr/m/p/vivliothiki-system-sonoma-64503 Γενικά θεωρώ πρώτα πρέπει να αποφασίσεις το στυλ που θες να κάνεις και μετά να αρχίσεις το ψάξιμο. Υπάρχουν φυσικά και βιτρίνες αλλά προσωπικά τις θεωρώ ακριβές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, NickTG είπε Ανάλογα το πόσες θες να βάλεις ψάχνεις και κάτι αντίστοιχο. Για παράδειγμα μια ραφιερα ή μια απλή βιβλιοθήκη που μπορείς να βάλεις και τζάμι μπροστά μόνος σου μπορεί να σε βολέψει. Μπορείς εύκολα να προσθέσεις και φωτισμό. Άλλη λύση είναι και σύστημα με ράφια. Ενδεικτικά: https://www.praktiker.gr/m/p/vivliothiki-scoop-42x27x200cm-wenge-64511 https://m.ikea.gr/kathistiko/apothikeusi-kathistikou/vivliothikes/sustima-billy/billy-bibliothiki-59515/49020474/ https://www.praktiker.gr/m/p/vivliothiki-system-sonoma-64503 Γενικά θεωρώ πρώτα πρέπει να αποφασίσεις το στυλ που θες να κάνεις και μετά να αρχίσεις το ψάξιμο. Υπάρχουν φυσικά και βιτρίνες αλλά προσωπικά τις θεωρώ ακριβές. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς πολύ οριακά αν χωράνε θα χωράνε σε αυτά. Μάλλον σε κάτι τέτοιο θα πάω, αφού πρώτα ψαχτώ για κάτι πιο οικονομικό ή με πιο πολλά ράφια (γιατί μιλάμε και για 6 γενιές κονσολών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Το συγκεκριμένο στο IKEA που το έχω δει δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα σταθερό για αυτό και δεν το πρότεινα πάρα την χαμηλή τιμή του. Δεν έχει πάντως παραπάνω χώρο από μια αντίστοιχη σε ράφια βιβλιοθήκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ανεπισημα ερχεται η τριλογια του trine ονοματι trinelogy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Rumor: The Next Nintendo Direct May Be On January 10th Αναμενόμενο, θα είναι λογικά όπως πέρυσι, direct που θα καλύπτει το πρώτο εξάμηνο του 2019. Θεωρώ δεδομένο ότι θα δούμε πληροφορίες για τα Fire Emblem: Three Houses, Animal Crossing και Yoshi's Crafted World, ενώ πιθανολόγω ότι θα δούμε και πληροφορίες για κάποιο από τα Bayonetta 3, Pokemon ή/και Metroid Prime 4. Fingers crossed για shadow drop του Metroid Prime Trilogy remake. Επίσης θα ήθελα να μάθω ημερομηνίες για τα Final Fantasy που θα βγουν στο NSw. Ελπίζω να ανακοινώσουν κάτι περισσότερο για το NSO ή για το redesign του UI. Πλέον έχει γίνει απελπιστική η κατάσταση, δεν θυμάμαι ποιά games έχω σε physical και ποιά σε digital, είναι ανόητο να θέλω να τα διαχωρίσω σε φακέλους και να μην μπορώ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Malthador 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ελπίζω να μάθουμε νέα και για τα Resident Evil 0, 1 και 4 που ανακοίνωσε πέρισυ η Capcom. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις